Spannendverhaaltje.nl

Schoolfeest

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Erik meer verhalen van Erik Het is een lome vrijdagmiddag. Ik sta met 3 van mijn vrienden in het fiestsenhok op school in een sexboekje te bladeren. Geile wijven man roept Johnny; ze trekt haar hele kut open. Op dat moment komt Lotte aangelopen. Samen met nog 3 meiden vormt ze een hecht clubje, dat door de meeste als wat al te excentriek wordt gezien; van die flower-power kleren aan en zo. Wat zijn jullie daar aan het doen roept ze. Oh, zeg ik om haar te chockeren, we zijn in een aftrekboekje aan het bladeren. Zielig hoor roept ze ons toe. Als ze wegrijdt met haar fiets maak ik nog een aftrekgebaar. De volgende week sta ik alleen in het fietsenhok, een peuk te roken. Ik weet dat Lotte haar fiets er nog staat en dat haar les zo is afgelopen. He rukker roept ze als ze me zit staan. Moet je ook een puek vraag ik. Ok zegt ze. Moet je niet in sexboekjes bladeren met je die anderen vraagt ze. Nee joh, je moet ook niet te geil worden.
Trek je, je nou echt af met zo'n boekje vraagt ze, een beetje quasi nonchalant zo voor de vuist weg. Dat vertel ik je wel als jij me een keer aftrekt zeg ik tegen haar. Je bent een lekkere jongen, zegt ze, maar dat kun je wel vergeten. Ze gooit haar peuk weg, zegt prettig weekend en gaat er op haar fiets vandoor. De volgende week zitten we in de les met die groep meiden, een nogal dom meisje wijs te maken dat de kittelaar in de neus zit. Weet jij dan waar die zit vraagt ze aan mij. Met m'n handen maak ik iets dat op een kut lijkt en ik lik met m'n tong precies over de goede plek. Dan komt de leraar binnen en moeten de boeken uit de tas. Die vrijdag sta ik natuurlijk weer in het fietsenhok. Lotte komt nu met haar 3 vriendinnen de fiets halen. Kom je ook op het schoolfeest morgen vraagt ze. Ja, zeg ik we komen allemaal. Tot zaterdag dan! Als het feest goed op gang is komt ze naar me toe.
Kom je mee vraagt ze. De hele school is open en we gaan wat flikken in de vleugel waar het licht uit is. Ok, zeg ik en loop met nog 2 van haar vriendinnen mee. Waar is Ruth vraag ik, want ze zijn altijd met z'n vieren. Die zit ziek thuis, zegt Lotte. Hier moeten we zijn in de damesplee. Laat het licht uit, je kunt genoeg zien met de maan. Wat zijn jullie van plan, vraag ik. We willen je lul zien, zegt Anita. Volgens Johnny heb jij de grootste. Ok zeg ik, maar dan moeten julie ook wat laten zien. Ik doen m'n riem los en trek die uit m'n broek en sla met de riem petsend op m'n hand. Ik draai me zelf om en maak m'n gulp los; dan draai ik me weer om en stroop m'n broek op m'n enkels. Ik stap uit m'n broek, trek m'n polo shirt uit en sta alleen in m'n sportslip. Dit is zo snel gegaan, dat ze geheel verbouwereerd naar m''n sportslip staan te kijken. Dan trek ik m'n slip uit en springt mijn half stijve lul tevoorschijn. Met een paar trekbewegingen heb ik 'm helemaal stijf. Hij is echt groot, gilt Lotte. Nu jullie roep ik. Je mag m'n tieten wel zien, zegt Anita, dat heb je wel verdient. Anita trekt meteen haar T-shirt over haar hoofd en haakt haar BH los.
Twee lekkere tietjes springen naar voren. En jullie vraag ik aan Lotte. Je hebt een mooi lul zegt ze, maar van mij krijg je niets te zien. Van mij ook niet zegt Iris. Lotte, zeg ik, als compensatie moeten we maar even zoenen dan. We tongen even heel erg lekker, maar dan duwt ze me weg en zegt, je heb genoeg gehad. Door het zoenen ben ik zo geil geworden, dat ik mijn lul pak en begin af trekken met de snelste tempo wat maar kan. Binnen no time spuit ik al mijn zaad op de grond. Jezus, zegt Anita, jij kunt trekken! Ik kan nog 3 keer als ik wil, dus als je een keer zin hebt, je weet me te vinden. Ik was m'n lul, trek alles weer aan en we gaan terug naar het feest. Johnny vraagt me, waar ben jij al die tijd geweest. Gewoon naar de plee ze ik.
Aantal keer gelezen:
705
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)