Spannendverhaaltje.nl

School

-
25-10-2010
Het was een doodnormale winterse dag op het Jan Heino College. De klassen waren bezig met het laatste uur. Het was alleen wel behoorlijk koud in de school, omdat de verwarming was uitgevallen. Klas 1d zat in lokaal 112 bij juf Liza voor de biologie les. In deze klas zat Mike. Juf Liza mocht er best zijn. Ze had halflang zwart haar, ze was een beetje mollig maar dat had als voordeel dat ze ook grote tieten had, cup 36 DD. Die dag droeg ze een groen topje met een kort zwart rokje. Omdat de verwarming uit was gevallen had ze haar zwarte zilvervos bontjas aan gehouden. Liza was nog maar 2 jaar lerares. Ze had bij het Jan Heino College een baan gekregen nadat ze goed was bevallen tijdens haar stage daar.

Mike was een jongen van 18. Donkerblond haar, 1.86 lang en 85 kilo met een paar bruine kijkers. Kortom een normale Hollandse jongen. Mike zat een beetje in de les met een stijve met de aanblik van juf Liza.

Het liep tegen het einde van de les toen Mike aan Liza vroeg of hij met haar na de les nog even mocht praten. Mike had namelijk iets waar hij zich een beetje voor schaamde. Een week ervoor was Mike voor het eerst naar een training geweest van de plaatselijke voetbalclub. Hij had zich namelijk aangemeld en mocht om te kijken of hij het wat zou vinden en het een beetje met de groep zou klikken. Alles ging fantastisch totdat ze na afloop van de training moesten douchen. Alle andere teamgenoten hadden hem namelijk uitgelachen omdat hij namelijk een grote lul had. Deze was namelijk slap al een cm of 15 en in stijve vorm 24 cm.

Mike schaamde zich een beetje voor zijn lul en wou aan juf Liza vragen of dit normaal was aangezien zij biologie gaf en waarschijnlijk wel een beetje van dit onderwerp zou weten.

Nou wat wou je weten Mike. N n n n nou stotterde Mike. Ik kan u het beste het laten zien. Mike liet toen zijn broek vallen, waarna zijn lul tevoorschijn sprong. Liza snakte even naar adem toen ze die heerlijke grote lul zag. Oh daar hoef je je echt niet voor te schamen zei Liza terwijl ze met haar hand in haar slipje ging. Mike schrok eerst van hoe Liza reageerde maar werd daarna toch wel geil van de aanblik van zijn lerares die zichzelf vingerde bij het zien van zijn lul. Zijn pik begon zich te roeren. Wat ook geil aanvoelde was dat de lange haren van de bontjas af en toe tegen zijn eikel kwamen als Liza zich vingerde.

Na een poosje kon Liza zich niet meer inhouden en likte vanaf Mike zijn zak tot aan zijn eikel waarna ze hem begon te pijpen. Een heerlijk gevoel overviel Mike. Hij kreeg gewoon een schok door zijn lichaam. Zo’n schok dat hij even rilde van genot.Ondertussen stond in de kantine een jongen ongeduldig te wachten. Dit was Peter, de beste vriend van Mike. Peter was meer het rocker type. Hij was wel ongeveer net zo lang en slank als Mike, maar hij had lang blond haar tot zijn schouders en een piercing door zijn neus en tong. Peter besloot maar eens door de school te lopen en te kijken waar Mike bleef. Ze fietsten namelijk elke schooldag na afloop naar huis. Toen liep Peter door een gang en hoorde gekreun. Hij was benieuwd waar het weg kwam. Het leer uit lokaal 112 te komen. Hij besloot ernaar toe te sluipen. Peter keek om de hoek van het raam en zag zijn beste vriend Mike heerlijk gepijpt worden door die heerlijk uitziende juf Liza. Peter had namelijk zich thuis ook wel eens afgetrokken bij de gedachten van juf Liza. Dat kwam ook omdat hij haar altijd al eens wilde pakken omdat hij had gehoord dat ze bekend zou staan als de slet van de school. Nou wat hij nu zag bevestigde dit gerucht alleen maar.

Peter werd best wel opgewonden van de aanblik van de pijpende juf en haalde zijn lul tevoorschijn en begon heerlijk te trekken. Peter wou een wat beter zicht hebben op het schouwspel en besloot voorzichtig de deur open te maken van het lokaal. Hij had mazzel de deur was nog open en voorzichtig drukte hij hem open.

Mike genoot van de volle lippen van Liza om zijn eikel en lul. Opeens schrok hij een beetje, hoorde hij nou een piep? Voorzichtig keek hij om zich heen en zag in de deur zijn beste vriend Peter toekijken en zichzelf af te trekken. Mike stak een duim onhoog om aan te geven dat Liza goed pijpte. Mike genoot nl van het feit dat zij het “slordig” deed, kortom met veel spuug en dat je soms een spuugdraad tussen zijn lul en haar mond zag hangen.

Na een poosje kreeg Liza Peter in de gaten. Er kwam een fonkeling in haar ogen toen ze beseft dat ze 2 van die heerlijke grote lullen kon hebben. Ze wenkte Peter om erbij te komen en begon de jongens om en om te pijpen. Na een poosje legde Liza haar bontjas op de grond en ging er bovenop knielen als een hond. Mike nam haar doggystyle terwijl ze Peter verder pijpte. Liza genoot van de ene lul die in haar kut pompte en de andere lul kloppend tussen haar lippen. Na een poos wisselden Peter en Mike van positie en zo ging het nog een poosje verder. Toen beval ze Mike te gaan liggen en ging ze bovenop hem zitten zodat ze elkaar konden zien. Boven Mike Stond Peter die gepijpt werd door Liza. Na een poosje beval Liza Peter zijn lul in haar kontje te duwen. Ze wilden beide lullen haar voelen openrijten. Toen Peter zijn lul in de anus van Liza duwde gilde Liza het uit van genot. Ze pompten haar keihard. Na een poosje ging Peter liggen en pompte Peter in Liza haar kutje en Mike in haar anus. Na een poos zo bewerkt te zijn geweest hield Liza het niet meer en kwam gillend klaar en zelfs spuitend want er sijpelde veel kutsap langs Peter zijn lul.

Toen ging ze op haar knieën zitten en stonden de beide jongens naast haar. Liza gaf de keiharde lullen kopjes als een kat, om aan te geven dat ze genoot van de lullen. Toen begon ze de lullen te pijpen. Na een poosje kwamen de jongens met luide gillen klaar en spoten het gezicht van Liza vol zaad. Liza genoot ervan en duwde al het zaad lekker haar bekkie in om het heerlijk te vreten.

Daarna fristen ze zich op en gingen naar huis.

Sindsdien blijven Peter en Mike samen vaak na bij Juf Liza.
Aantal keer gelezen:
247
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)