Spannendverhaaltje.nl

School maar dan anders.

-
21-08-2010
Ik liep de corridor in naar de gymzaal en het volgende moment kreeg ik een slag tegen mijn achterhoofd. Toen ik bij kwam met een stekende hoofdpijn merkte ik dat ik vastgebonden was aan het klimrek, naakt. Wazig keek ik voor me en schrok. Sonja was vastgebonden aan de ringen met rekstok en 3 gemaskerde personen waren haar aan het uitkleden. Toen de waas was opgetrokken zag ik dat 2 van hen vrouwen waren. Ze waren gekleed in lakleer met hoge hakken aan hun voeten., de een had rood en de ander blond haar. Sonja verzette zich toen ze haar blouse aan stukken scheurden en een push up bh tevoorschijn kwam die haar mooie borsten nog mooier maakte.Haar schoenen waren al uit en haar broek werd gewoon in stukken geknipt. Nu hing ze half aan de ringen met een mooie tanga, zacht groen en de bh.
Toen werd haar bh uitgedaan en haar borsten maatje b bungelden wat voor over.
Zo schatje zei roodhaar, nu zullen we eens zien of je kan pijpen. De man ging voor haar staan en liet zijn broek zakken, Sonja weigerde en schudde haar hoofd. Een knikje naar de andere vrouw was voldoende, de andere vrouw liep net buiten mijn gezichtsveld en ineens hoorde ik het geluid van een zweep en een gil. Moeizaam keek ik opzij en zag Esther aan het andere rek vastgebonden, naakt. Ze had een zweepslag gekregen.
Pijpen zei ik! Snauwde roodhaar.
Voorzichtig en bang opende Sonja haar mond met een verafschuwde blik en meteen duwde de man zijn lul in de mond van Sonja. Sonja kokhalsde en meteen hoorde ik weer een zweepslag en een gil. Nu ging Sonja pijpen en de man kreunde hoorbaar. Toen zijn lul stijf was haalde hij hem uit de mond van Sonja en ging naar Esther toe.
Ze zag er wel mooi uit, maatje C, een klein matje bruin schaamhaar en mooie benen Esther keek met grote schrikogen naar de lul van de man die zich inmiddels had uitgekleed. Pijp hem! snauwde roodhaar. De man klom het rek in en Esther nam de lul in haar mond en pijpte hem, zo te zien vond hij het heerlijk. Ik keek weer naar Sonja, die onder handen werd genomen door blondie.
Haar slipje werd los geknipt en ik zag dat Sonja een mooie bos kuthaar had.
Wat een oerwoud, zei blondie, daar gaan we wat aan doen. Het volgende moment werd er scheergerei gehaald en ondanks tegen gespartel werd Sonja`s kutje vakkundig kaal geschoren. Zo, nu kan ik die juffenkut inspecteren zei blondie gemeen en meteen greep ze de schaamlippen van Sonja en trok ze uit elkaar. Sonja gilde, nee, nee, niet doen, au, maar de vrouw lachte en zei, kop dicht juf of we knevelen je.
Intussen was ondanks alles mijn lul stijf geworden en dat zag blondie.
Hmmm, zei ze, hoe zou het zijn als juf haar collega een pijpbeurt geeft.
Nee, alsjeblieft, laat me gaan huilde Sonja nu. Ze werd naar mij toe gedwongen en stond voor mijn lul.
Ze keek me wanhopig aan maar ik kon niets doen om haar te bemoedigen.
Pijpen juf, zei blondie. Sonja weigerde en meteen hoorde ik gillen naast me.
Ik keek en wat ik zag vervulde me met afschuw. Esther was via haar tepels verbonden met een draad aan een accu, de man bediende hem en Esthers lichaam kronkelde van pijn. Toen voelde ik de zachte lippen van Sonja over mijn eikel gaan en daarna nam ze mijn pik in haar mond en begon ze me vakkundig te pijpen.
Aan de achterkant voelde ook dat er een butplug in mijn kont werd gestoken.
Die ging daarna ook nog eens trillen. Kijk, riep red, hij is gewend om in zijn kont genaaid te worden, jan, kom eens hier, ik heb een lekker hapje voor je.
De butplug werd er uitgehaald en voor ik het wist voelde ik een harde lul mijn kont in komen. ezus, dat deed zeer maar het pijpen van Sonja compenseerde die pijn en al gauw begon ik naar een hoogte punt te komen. likken als hij komt juf hoorde ik blondie zeggen. De lul stoote steeds harder en Sonja pijpte steeds feller, ik voelde het zaad komen en spoot in haar mond die ze meteen weg trok. Dat had ze niet moeten doen want Esther krijste het meteen uit.
Snel nam Sonja mijn pik weer in haar mond en zoog alle zaad er uit en slikte het door. oen voelde ik dat de man mijn kont volspoot met zijn zaad.
Zo, en nu gaat dame aan het rek zijn kont uit lebberen zei hij lachend. Ik ga me met die blonde slet bezig houden. Voor mijn neus werd Sonja aan de bok vastgebonden op haar rug. iet er lekker uit rooie, gromde de man, maar ik wordt pas echt geil als ze pumps aan heeft. ed kwam met een tas, haalde daar een paar pups met stiletto hakken aan er uit en paste ze aan de voeten van Sonja. 1 maat te groot maar het kan er mee door zei hij. Toen voelde ik een tong aan mijn anus likken, de tong van Esther. Ze likte het zaad van jan op uit mijn kont en het was zo lekker dat mijn pik al weer stijf werd. Intussen neukte jan Sonja diep in haar kut. Zijn ballen ketsten tegen haar aan. Sonja huilde en kromp in elkaar toen ze een zweepslag van red op haar borsten kreeg. Kop dicht teef snauwde red, je gaat het lekker vinden!
Jan stopte met neuken en richtte zich naar mij. Laat die teef zijn ballen likken riep hij naar blondie. Even later voelde ik de tong van Esther langs mijn ballen en nam ze een bal in haar mond. Ze wisselde af en likte allebei mijn ballen. Toen stopte ze.
Ze werd voor me geleid en moest voorover bukken met haar rug naar me toe. Langzaam leidde blondie mijn pik in de kut van Esther en ze moest neukbewegingen maken. Ik kon niet bewegen. Collega neukt collega riep red, lekker he teef? Terwijl Esther me neukte zag ik dat Blondie met de kut van Sonja bezig was. Sonja gilde en ze kreeg meteen een zweepslag over haar gevoelige tepels.
Blondie had gewichtjes aan de schaamlippen van Sonja gehangen. Dat doet pijn he teef ?siste blondie. Daarna vingerde ze Sonja steeds dieper en met steeds een vinger erbij totdat Sonja`s kut zo uitgerekt was dat er een vuist in kon. Dat deed blondie dan ook en ze genoot zichtbaar. Sonja verloor bijna het bewustzijn. Esther werd van me afgehaald en ze huilde onhoorbaar.
Ik voelde een enorme pijn aan mijn tepels, er waren tepelklemmen aan mijn tepels gezet met gewichtjes. God wat deed dat zeer. Esther werd voor me vastgebonden op haar buik op een bank met haar benen uit elkaar. Nee, gilde ze, nee niet doen. Red smeerde een goedje om haar anus en kwam met een butpug. Ze drong daarmee langzaam in de kont van Esther. Nee, nee, auwww. Red lachte en gaf haar een slag op haar billen. Je gaat het nog veel lekkerder vinden teef siste ze. Ze haalde de butplug eruit en deed een voorbindildo om. In 1 keer stootte ze in de kont van Esther die heel hard gilde. Meteen gilde Sonja ook want die kreeg een volle slag op haar kut met de zweep van Jan. Red was bij Sonja haar gezicht gaan staan en deed haar laarzen en broek uit. Lik me kreunde ze.
Sonja had dat nog nooit gedaan maar durfde niets meer te weigeren.
Voorzichtig likte ze de kut van red die kreunde en kronkelde. Al snel kwam ze klaar.
Esther kreunde en huilde maar blondie ging woest door. Mijn pik stond weer helemaal stijf en dat zag Jan. Laten we hem die blonde teef dekken van achteren brulde hij. Ik werd losgemaakt en in bedwang gehouden, stond voor een angstige Sonja die even worstelde maar een slag op haar kut deed haar verstijven. Ik wilde niet maar dat kwam me op een slag op mijn tepels te staan en toen drong ik in de kont van Sonja die gilde en gilde. 2 slagen op haar mooie borsten deden haar zwijgen en ik ging door. Mijn ballen ketsten tegen haar kont. Jan bekeek het, kwam met zijn pik naar de kut van Sonja en stak hem erin.
Sonja stond voorover gebukt, ik er achter en Jan er ongeveer onder. Lekker die sandwich he? Grijnsde hij naar mij, we wonen haar helemaal uit. Sonja`s kontje was nauw en nooit gebruikt, het omsloot mijn pik stijf en al gauw voelde ik mezelf komen. Ik spoot haar darmen vol en moest het daarna uitlikken. Wat een geil gevoel was dat.. Sonja kronkelde en moest dat bekopen met een slag op haar tepels. Blondie porde in mijn kont en stak er 1 vinger in, toen 2 en vingerde mijn kont.
Red was gestopt met Esther en beval Jan Esther in haar kont te nemen voor Sonja en mij. We werden gedraaid en Jan nam vol overtuiging de kont van Esther onder handen. Esther keek ons wanhopig aan. Toen Jan klaar kwam moest ik de kont van Esther uitlikken. Red en Blondie waren met Sonja bezig, Red werd gelikt door Sonja en blondie vingerde de arme uitgewoonde en met gewichtjes verzwaarde kut van Sonja. Esther werd weer vastgehouden en er kwamen tepelklemmen op haar tepels.
Daarna werden er 2 draden aan haar gezwollen klitje vastgemaakt. Red ging naar de accu en draaide aan een knop. Esther krijste en kronkelde. Zo, nu doen jullie alles wat we zeggen zei red. Zo, nu gaat die vent dat blondje neuken en die andere teef zuigt zijn ballen en vingert zijn kont beval Jan. Mijn pik was niet stijf en dat gaf problemen, problemen die Esther moest oplossen door me heerlijk te pijpen en te vingeren totdat mijn leuter weer stijf was. Daarna werd ik voor Sonja geleid en neukte ik haar in haar kutje terwijl Esther mijn ballen zoog en kneedde en daarna mijn kont vingerde.
Esther werd van achter genomen door Jan en Sonja moest de kut van red beffen. Blondie zoende me vol op de mond en daarna moest ik al neukend de kut van blondie likken.
Ik voelde Sonja klaarkomen, daarna begon het bij mij weer te koken en perste ik de laatste zaadcellen uit mijn ballen de kut van Sonja in. Direct werd Sonja weggehaald en moest Esther haar kut likken. Ik moest onder Esther liggen en haar kut uit lebberen terwijl red mijn pik verder leegzoog. Blondie deed de butplug weer in mijn kont en begon hem heen en weer te bewegen. Ik kon niet meer en verloor het bewustzijn. Na een poosje kwam ik weer een beetje bij en zag dat de 3 weg waren. Sonja en Esther waren nog vastgebonden en ik ook.
Na ongeveer een uur hoorden we getik van hakken en kwamen red en blondie, gevolgd door jan terug. Red had kousen met jarretels aan en blondie ook. Hun kutjes waren kaal.
Een beetje bijgekomen? Vroeg blondie vals, dan gaan we nu verder. Sonja werd losgemaakt en aan de ringen gehangen. Daarna werden haar voeten vastgemaakt aan de rekstok, haar benen gespreid. Het was wel een geil gezicht. Esther werd op dezelfde manier aan de andere ringen opgehangen. Beiden kregen pumps aan met stiletto hakken en ik zag dat ze voor Sonja nu de goede maat hadden. Het matje van Esther werd door blondie helemaal weggehaald zodat ik haar mooie kutje kon zien die een beetje open stond. Zowel Sonja als Esther kregen tepelklemmen aan hun gevoelige tepels en daarna klemmen aan hun schaamlippen. Beiden gilden toen het gebeurde. Gillen? Doet het zeer? Vroeg red, wacht maar even, dan geef ik je wat om te gillen.
Ze pakte een zwarte karwats en gaf Esther een slag op haar billen.
Auwww, godverdomme, nee, auww, riep Esther, toen gilde ze het uit. Red had haar van onder af vol op haar poesje geslagen, en nog eens en nog eens. Blondie stond voor Sonja en streelde haar tepels tot die stijf stonden, toen draaide ze heel gemeen hard aan de tepels en ook Sonja gilde het uit. Mijn pik werd ondanks alles weer stijf en daar scheen jan op te hebben gewacht. Hij kwam met een cockring en knelde die om mijn pik heen zodat hij stijf bleef. Daarna bevestigde hij electroden aan mijn ballen en even later verging de wereld zowat van de pijn. Ik kreunde en schokte. Zien jullie dat meiden, snauwde red, geil he, daar ga je toch van klaarkomen? Meteen gaf ze een slag op de borsten van Sonja die weer gilde.
Blondie deed hetzelfde bij Esther. Red kwam met een enorme dildo die ook anaal bevredigde naar Sonja toe. Lik hem beval ze en Sonja deed het. Daarna begon red Sonja zachtjes te vingeren terwijl ik weer een stroomstoot kreeg. Ik voel dat je het geil vind zei red tevreden wat me op een nieuwe stroomstoot kwam te staan. Red stopte met vingeren en duwde de vibrator langzaan in de kut van Sonja. Toen hij er diep genoeg in zat duwde ze het anaalgedeelte in de anus van Sonja. Daarna zette ze hem aan en keek tevreden naar de al snel kronkelende Sonja. Blondie stond achter Esther en streelde haar borsten, buik en billen.
De roodgelakte nagels krasten daarna over de huid van Esther die huiverde. Meteen kreeg ik weer een stroomstoot.
Esther gilde, Blondie had haar tepels met klemmen en gewichten in haar handen en draaide er aan alsof ze een radio station zocht. Lik mijn tieten teef riep blondie en ze duwde haar borsten tegen de mond van Esther. Esther likte de borsten 1 voor 1. Intussen begon Sonja steeds harder te kronkelen, het scheen toch wel lekker te zijn. Red grijnsde en zei, je lijkt wel lesbisch. Ook zij duwde haar borsten tegen Sonja aan die moest likken. Toen Sonja weigerde kreeg ik weer een stroomstoot door mijn ballen heen. Nu likte Sonja de tieten van red.
Jan ging voor me staan. Zuig mijn pik homo, zei hij en ik nam zijn pik in mij mond en zoog hem af. Jan gromde al gauw van genot en ik was al lang blij dat hij met zijn fikken van de stroom af bleef. Toen haalde hij zijn lul uit mijn mond en draaide zich om.Red, leid hem eens in mijn kont!riep hij en al gauw zat mijn pik er in. Jan maakte woeste bewegingen, in en uit. Mijn ballen ketsten tegen zijn anus aan. Sonja kwam gillend klaar maar de vibrator ging niet uit.
Esther begon klaar te komen door het gevinger van blondie. Stop, stop alsjeblieft huilde Sonja, het kwam haar te staan op een slag op haar kut. Op het moment dat Esther weer klaarkwam begon ze te krijsen, blondie draaide weer gemeen aan haar tieten en trok aan de tepels alsof Esther gemolken moest worden. Jan stapte van me weg, haalde de electroden er af en liep er mee naar Sonja die met weid open ogen er naar keek. De vibrator werd uit haar kut en anus gehaald en Red ging op zoek naar haar klitje. Dat was snel gevonden en de electroden werden aan haar klitje bevestigd. Esther werd losgemaakt en voor mijn pik neergezet. Pijpen teef en elke minuut dat hij niet klaarkomt is een straf voor je collegaatje.
Esther nam mijn pik in haar mond en zoog er op. Na een minuut krijste Sonja het uit, haar lichaam kronkelde, na 2 minuten weer en na 3 minuten weer. Toen zochten Esthers vinger mijn kont en vingerde ze. Langzaam werd ik botergeil maar weer hoorde ik Sonja krijsen. Kom op Jean, kom alsjeblieft of zeg wat ik moet doen om je te laten spuiten snikte Esther. Streel mijn ballen terwijl je pijpt fluisterde ik, dan is de kans groot. Toen voelde ik me naar een hoogtepunt komen en ik begon te schokken. Ik spoot een lading zaad in de mond van Esther die gewoon bleef zitten en het slikte. Esther werd weggehaald en moest voor Sonja knielen die an de ringen hing. De electroden werden weggehaald en Blondie kwam met een enorme voorbinddildo achter Sonja staan.
Zo teef, nu ga jij die blonde trut likken en ik neem haar van achteren. Esther begon aan de gevoelige kut van Sonja te likken en ik zag Sonja ineenkrimpen toen de voorbinddildo in haar anus werd gestoken. Red liep naar Esther toe, en pakte haar van achter vast bij haar mooie tieten die nog steeds tepelklemmen om hadden. Esther stopte en meteen gilde Sonja het uit want Jan had haar een slag met de karwats gegeven op haar tietjes.
Esther begon meteen weer te zuigen. Nu kwam red met de dildo die Sonja eerder had gehad en leidde die in de kut en kont van Esther. Daarna zette ze hem aan. Ondanks alles wond het Esther op zag ik.
De voorbinddildo ging diep de kont van Sonja in en ook Esthers vibrator ging diep de kut van Esther in. Na een poosje kwamen zowel Sonja als Esther klaar en waren ze uitgeput.
Esther werd weer aan de ringen vastgebonden en de tepelklemmen werden bij beide meiden er af gehaald. Daarna lieten ze ons weer alleen en vielen we uitgeput in slaap. Toen ik wakker werd had ik mijn kleren aan en zat ik in mijn lokaal, was het een droom geweest? Snel rende ik naar beneden en vond Sonja en Esther in de koffiekamer, gezellig kletsend en wachtend op mij.
Aantal keer gelezen:
808
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)