Spannendverhaaltje.nl

Schimmen in de nacht

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door “Metro boulot dodo”, plegen de Fransen de tredmolen van het bestaan te omschrijven. Die uitdrukking leek wel speciaal voor mij te zijn gemaakt. Zoals elke avond stond ik immers rechtop in het metrostel, op weg van station Zwarte Vijvers naar Brouckère. Daar stapte ik meestal uit om mijn dagelijks brood te gaan kopen in de GB of leesvoer te halen in de Hoofdstedelijke Bibliotheek. Dan weer de ondergrondse in naar Park. Nog een klein stukje te voet naar huis toe. Even twijfelen of ik vanavond weer de spreekwoordelijke strijd tegen de bierkaai zou verliezen in de club gelijkvloers of met een boek in bed zou kruipen. Zo zag de dagelijkse sleur eruit en niets deed vermoeden dat het vandaag anders zou zijn.
Zoals steeds stond ik dus rechtop, me met één hand vasthoudend en in de andere de thriller ”Gebroken” van schrijver-jockey Dick Francis. Ik zou echter nog even moeten wachten wilde ik te weten komen hoe het afliep met glasblazer Gerard Logan en wat er nu in hemelsnaam op die vermiste video stond, want mijn aandacht werd dwingend opgeëist door de jonge vrouw op de bank voor mij. Haar gitzwarte haar krulde tot op haar schouders onder de veelkleurige sjaal uit, die ze in piratenstijl op haar hoofd had geknoopt. “Zigeunerin”, deden die hoofdtooi en haar olijfkleurige teint me denken, alhoewel ze waarschijnlijk van Spaanse origine zou blijken te zijn. Twee grote hoepels dansten goud aan het oren en in haar heerszuchtige neus had ze een diamanten knopje. Al kon ik niet meteen zeggen waarom, waren de twee helften van haar gezicht uit evenwicht. Dat schaadde haar schoonheid echter niet. Mijn ogen dwongen me naar haar en alhoewel zij met drukke handen en radde tong in gesprek was gewikkeld met haar metgezellin - even zuiders van uiterlijk, maar een eind ouder - zag ik haar regelmatig uit één ooghoek blikken op me werpen. Die blik was niet meteen vriendelijk. Keek ze afkeurend? Of was het tartend uitdagend? Ach ik zou het wel nooit te weten komen, stopte de metro aan halte Park. Ik stapte uit, mijn boek al in de aanslag, toen de dames na enige aarzeling zich op het allerlaatste nippertje tussen de zich al sluitende deuren het perron op wierpen.
Drie lange roltrappen later waren we bij de uitgang en alhoewel ik een eindje voorop liep, had ik de indruk dat ik hen aan het volgen was. Ik trachtte mijn stappen te richten naar hun vermoedelijke bestemming. Voor een wandeling in het Park was het te winters en te donker en voor een optreden in het Koninklijk Circus was het nog te vroeg. Misschien gingen ze uit eten in restaurant “Chez Pierrot à l’Astrid”, dat niet alleen kan bogen op een uitstekende keuken maar vooral op een flamboyante eigenares, die op haar 57ste nog steeds een onweerstaanbaar stuk was. Even droomde ik haar en haar décolleté terwijl ik overwoog of de twee zigeunerkoninginnen misschien logeerden in het Hotel du Congres. Ik was een paar meter verwijderd van de ingang toen ze aan weerszijden kwamen gegaan, hun armen in de mijne haakten alsof we jarenlange vrienden waren en we naar binnen sluisden.
Een kort ritje met de lift later viel de deur van hun luxueuze suite als een val achter me dicht. Ze gingen me voor naar de slaapkamer en gingen zich zonder veel geduld voor elkaar uitkleden. Voor elkaar zeg ik, want het scheen als waren ze zich mijn aanwezigheid helemaal niet meer bewust. Diamanda en Elena pluk ik hun namen uit de lucht aangezien ik nooit te weten kwam hoe ze heetten en of ze wel hadden bestaan. Allebei waren ze mooi dan de ander. Zware borsten wisten ze zich volledig vrouw tot in de gevarendriehoek van hun seks. Diamanda spiegelde haar jeugd in de tijd aan de rijpte van Elena’s lichaam. Naakt eindelijk naakt stortten ze zich op het bed en op elkaar. Tand en klauw lustten ze elkander rauw. Hun lichamen vloeiden in en door elkaar in een weergaloos ballet van vormen en kleuren. Zozeer was ik in hun ban dat ik me haast ergerde toen de Elena de betovering verbrak door mij met een sprakeloze maar veelzeggende vinger van tussen de dijen naar de billen van haar vriendin te wenken. die als een zes boven over haar negen was geknield.
Ik kwam tot naast het bed om nooit snel genoeg uit de kleren te gaan. Terwijl haar tong zich huid en haar verzadigde aan de Elena’s kut, keek Diamanda als straks uit één ooghoek naar me. Nu echter sprak haar blik eerder verlangen dan tergen tegen de opstand van mijn erectie. Op het bed schoof ik tot achter haar magnifieke kont en penetreerde haar. En als telkens stond ik weer verbaasd hoe ik met die alleréénvoudigste gebaar meteen doordrong tot de geheimste kern van haar wezen. In verbazing ook vloog haar hoofd als een stuk opgeschrikt wild op van tussen de dijen van haar vriendin. Ze schreeuwde de primaire kreet. Hierop kwam het aan.
Ik neukte haar een lieve lust, handen gretig graaiend in de weelde van haar billen en haar borsten, zij zinderende vingers onder haar lichaam door haar clit en mijn schacht strelend. Over haar schouder keek ze mij en Elena aan, die onder haar vandaan was geschoven en mij hard op de billen duwde terwijl ik haar neukte. Diamanda had niets meer te verbergen. Van haar gezicht lazen we verlangen pijn genot en bovenal een ontzettende heimwee naar hét orgasme. Ze kwam klaar en in haar climax onherkenbaar voor zichzelf was ze niet langer van deze wereld. Ons had ze ver achter zich gelaten en zag ze al lang niet meer. Ze was enkel vreugde. Te kort. Waarom zo kort?
Ze was opnieuw één van ons. Even nog leek ze zich verward af te vragen wie of waar ze was, maar toen ze even haar ogen had laten strelen over mijn stijve lul en Elena’s blote tieten verhelderde ze haar gezicht zich in een onvervalste keellach van wellust. “Nog”, hoefde ze het woord zelfs niet eens uit te spreken. Uitgelaten als een tienermeisje veerde ze op en duwde me bij de schouders op de rug;
Elena keek gefascineerd naar mijn geslacht. Zich verheugend in haar aandacht rekte mijn pik zich onbeschaamd als een gespierde naaktzonner uit op het strand van mijn buik. Schrijlings vleide ze haar billen over mijn dijen. Ik tilde mijn roede met beide handen naar haar toe en droeg mijn erectie aan haar op. Haar bekken rees hoog boven mijn navel om zich omzichtig op me neer te laten. Als waren ze op een onzichtbare manier met elkaar waren verbonden, sperde Diamanda’s mond zich steeds verder open naarmate Elena’s venuslippen van elkaar stulpten door de kracht van de penetratie. Elena zette de millenia oude dans in en haar kut zelf werd een vreugdedans rond mijn pik. Ze neukte me met open ogen en toch leek haar blik helemaal in zich gekeerd. Zag ze mij in zich terwijl ze het tempo liet aangeven door het zware slingeren van haar oproerige borsten? Rusteloze handen wisten zich geen blijf met haar lichaam en verdwaalden angstig over schouders borsten buik. Ze was prachtig in haar neuken. Met het schokken van haar hoofd leek ze de jaren zienderogen van zich af te willen schudden. Elk knipperen van mijn wimpers fotografeerde haar bewegingen.
Diamanda die zich met een van hitsigheid vuurrood aangelopen gezicht wijdbeens had liggen vingeren, kwam nu al vingerend en even wijdbeens over mijn gezicht heen zitten. En terwijl Elena's billen mijn ballen gispten, beet ik hard in het fruit van Diamanda's billen. Ze gilde kortstondig. Mijn handen spleet haar derrière, mijn gelaat dompelde zich in haar warmte. Ik voelde haar kut hongeren tegen mijn lippen. Haar anus plaagde mijn ringvinger. Wild achteruit rijdend reeg ze er zich aan vast. Eb en vloed spande en ontspande de ring van haar anus zich rond mijn vinger, die door de dunne wand heen de hare vrijde. Langs mijn tong trok ze haar vinger uit zich en met mijn geestesoog zag ik hoe ze hem nat van zich langs haar navel rond haar tepels naar boven streelde, zag ik hoe ze hem speels Elena voorhield, zag ik hoe ze hem rakelings voor Elena's toehappen in de eigen mond stak en hem genietend aflikte. Diamanda hitste haar vriendin nog verder in rauwe en voor mij onverstaanbare keelklanken. Aanvankelijk hoorde ik enkel haar stem, maar al spoedig ging Elena met radde tong een vurig taaltje over haar uitstorten, dat mij des te geiler in de oren klonk omdat ik er geen woord van begreep. En toen de stemmen stokten wist ik met de zekerheid hen sinds eeuwig en altijd te hebben gekend dat zij hun tongduel binnensmonds verder zetten en hun hartstochtelijke borsten aan elkaar waagden.
Diamanda’s bovenlichaam neeg lichtjes naar voren. Langs de glooiing van haar rug omhoog zag ik haar gezicht in profiel, lippen lurkend getuit rond Elena’s linkerborst, met één hand het zachte vlees tegen zich aanduwend. Elena keek haar vriendin in de ogen, vingers door haar haren woelend. Met haar ogen volgde ze Diamanda’s hoofd dat steeds verder wegzonk langs middenrif buik en navel en toen haar gezicht tussen haar dijen verdween en Diamanda haar tong aan het werk zette, was het gezucht allang overgegaan in elkaar steeds sneller opvolgende golven alsmaar hogere klinkende reeksen gilletjes.
Elena verstilde even, haar gezicht nam die uitdrukking van uiterste concentratie het ogenblik voor het orgasme aan en dan brak ze uit in een helse spraakwaterval schreeuwen. Haar pulserende kut en Diamanda’s tong zweepten mij onverbiddelijk naar de climax. Mijn oncontroleerbare bekken maakte zich los van het bed en begon fel in haar te stoten wat Elena's orgasme aanjoeg tot ongekende hoogten. En mijn ejaculatie joeg haar daar zelfs nog voorbij. Haar grenzen waren niet langer eindig.
Eénmaal aangewakkerd doofde haar vuur niet meer uit. Ze gaf me éénvoudig weg de kans niet bij te komen want nauwelijks had ik mij ontladen of alweer smeedde zij mijn pik in de smeltkroes van haar kut tot het vurig zwaard waarmee ze zich doorkliefde. Van tussen haar dijen rees Diamanda’s bovenlichaam nu recht. Ze ging lichtjes achteruit leunen, de handen met gespreide vingers stevig achter zich geplant. Op hetzelfde ogenblik was Elena doorgeplooid. Haar borsten hunkerden tegen mijn borst en even later voelde ik haar tong rond de mijne spelen in Diamanda's vagijn. Wij tongden elkaar en haar. Kut en clit tongden we haar. Kut en clit deden we haar klaarkomen in ons gezicht. Kut en clit danste ze haar orgasme in onze mond.
We gleden van elkaar af slechts lang genoeg om opnieuw te kunnen versmelten in een nieuw patroon. En zo ging het de hele nacht door tot we niet meer wisten welk lichaam nu het onze was, maar naarmate de duisternis begon te verflauwen en het buiten lichter werd, leken de gedaanten van mijn metgezellinnen te vervagen tot schimmen van zichzelf die zich bij de eerste zonnestralen helemaal oplosten en mij bij dageraad met één gigantische erectie éénzaam wakker lieten worden in een vreemd bed.
Er klonk een klopje op de deur, die meteen openzwaaide. Een kamermeisje kwam naar binnen in functioneel uniform. Ik was te verbijsterd mijn naaktheid proberen te bedekken met het laken om de éénvoudige en onbegrijpelijke reden dat ze als twee druppels water leek te lijken op Diamanda. Ze stapte op me toe en toen ze ze haar hoog opgestoken haren los schudde vielen haar kleren eensklaps van haar af als een overtollige slangenhuid. Mijn ogen proefden haar naaktheid op hun tong. Ik strekte mijn armen en mijn erectie naar haar uit…..
(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar rudierotisch@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
621
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)