Spannendverhaaltje.nl

Saunasex

-
21-08-2010
Op een warme dag in augustus, gaan mijn vrouw en ik samen naar sauna Vilt. Een kleine intieme sauna, waar het heerlijk vertoeven is. Wij komen regelmatig in deze sauna en genieten hier enorm van. Tijdens onze eerdere verblijven in de sauna merk ik dat mijn vrouw, Liesbeth enorm opgewonden raakt van het kijken naar andere mannen en vrouwen. Hoe langer we binnen zijn, hoe geiler ze wordt. Dit laat ze mij merken door steeds stiekem met mijn pik te spelen. Ik weet dat mijn vrouw al heel lang fantaseert over een grote mooie neger met een enorme lul. Tijdens onze neukpartijen fantaseren we hierover en merk ik dat ze drijfnat wordt wanneer ik vertel over een neukbeurt met een geile neger in de sauna.
Op deze mooie zomerdag liggen wij heerlijk naakt te zonnen in de sauna tuin. Een heerlijk drankje erbij en kijken naar de andere aanwezigen. Gelukkig is het redelijk druk en is er bekijks genoeg. Mooie mannen en vrouwen liggen lekker te genieten van het mooie weer. De meeste mensen zijn, net zoals wijzelf heerlijk glad geschoren. Mijn vrouw vindt het heerlijk om naakt te paraderen door de tuin. Als het even kan laat ze haar handdoek en badjas uit. Ze is 40 jaar en bloedmooi. Altijd gladgeschoren, mooie volle borsten (DD80) en altijd zonnebank bruin. Na enige tijd zegt Liesbeth dat ze wel zin heeft in het stoombad. We staan op, laten onze handdoeken liggen en nemen een douche. Samen duiken we het stoombad in. Heerlijk genietend van de warmte merk ik dat ze vreselijk geil is geworden van al dat moois in de tuin. Ze komt op mijn schoot liggen met haar hooft en neemt mijn pik heerlijk in haar mond. Ze zuigt hem helemaal stijf en laat zich gigantisch gaan. Ik probeer een oogje in het zeil te houden en richt mijn blik naar de deur. Ik merk dat de meeste mensen lekker in de zon blijven liggen en wij onze gang kunnen gaan. Ik speel lekker met haar kutje en binnen no time komt Liesbeth heerlijk klaar. Ik laat haar stoppen met pijpen, aangezien ik zelf niet klaar wil komen op dit moment.
Liesbeth gaat rechtop zitten en puft nog wat uit. Na ongeveer 15 minuten verlaten wij het stoombad en lopen naar de douche. Daar aangekomen komt een hele mooie neger de doucheruimte binnen met een gigantisch apparaat tussen zijn benen. Ik zie Liesbeth kijken en ze is helemaal gefixeerd op die grote pik. We gaan weer naar buiten en liggen lekker in de zon. De neger neemt het bedje naast Liesbeth en begint een praatje. Het gaat over koetjes en kalfjes, maar ik zie Liesbeth steeds naar die pik kijken. Ik sta op en ga wat te drinken halen. Liesbeth ligt op haar rug, haar benen iets uit elkaar en ik zie dat ze zeiknat is. Ik verzeker je, dit komt niet van de warmte! Ik kom terug en zie dat Liesbeth rechtop zit en met haar benen naast haar bedje met de donkere man praat. Ze heeft haar benen gespreid en ik zie dat de donkere man geniet van het uitzicht. Zijn pik is nog iets groter gegroeid. Ik neem plaats op mijn bedje en laat Liesbeth haar gang gaan.
Na zo'n half uurtje vraagt Liesbeth of ik nog zin heb in een stoombadje. Ik sta op en loop met haar mee. Eerst douchen en daarna het stoombad in. Liesbeth gaat zitten en vraagt aan mij of ik voor haar wil komen staan. Ik snap meteen wat ze wil. Ze neemt mijn pik in haar mond en zuigt er heerlijk op. Ik kan de deur niet in de gaten houden en hoop dat Liesbeth dit wel doet. Ze verwent me heerlijk. Op een gegeven moment gaat de deur open en ik schrik. Ik kijk achterom en zie de neger binnenkomen! Liesbeth stopt met pijpen en ik neem naast haar plaats. Ik bied mijn verontschuldigingen aan. De neger neemt plaats naast Liesbeth en zegt: Jullie weten dat dit niet kan in de sauna. Ik dien een klacht in en dat betekent dat jullie worden verwijderd. Hiervan schrikken wij allebei. Kunnen wij dit niet anders regelen zegt Liesbeth. De man zegt eerst niets maar reageert door te zeggen dat het er wel erg geil uitzag zojuist. Wanneer Liesbeth hem eenzelfde behandeling zou geven als ze mij had gegeven, dan zou hij kijken of hij zijn aanklacht in zou trekken. Enige voorwaarde is dat ik alleen mocht toekijken en moest opletten dat niemand binnen zou komen. Wij hadden geen keus! Ik nam plaats bij de deur en de neger, die zich voorstelde als John ging met zijn reeds stijve pik voor Liesbeth staan.
Ze aarzelde geen moment en hapte zijn enorme eikel naar binnen. Zijn pik bleef groeien en nam een gigantisch formaat aan. Liesbeth is heel wat gewend, maar verder dan de helft van de pik in haar mondje kwam ze niet. Ze pijpte vol overgave en ik zag dat ze steeds geiler werd. Ik kon net met mijn hand bij haar poesje en speelde met haar klitje. Ze begon te zuchten. Ze kwam heel snel klaar op mijn vingers en zoog die zwarte lul steeds verder naar binnen. Ik zag John heerlijk genieten en merkte dat hij het niet lang meer hield. Hij gooide zijn hoofd naar achteren en neukte mijn vrouw in haar mond. Hij voerde het ritme steeds sneller op en pompte zijn zaad helemaal in het mondje van Liesbeth. Ze slikte en slikte, maar kon niet voorkomen dat er enkele straaltje sperma over haar kin en borsten druppelden. John zei dat hij nog nooit zo lekker gezogen was. Hij gaf mij opdracht om het gemorste zaad op te likken en gaf aan dat hij geen aanklacht zou indienen. Hij kuste Liesbeth op haar mond en bedankte haar voor de heerlijke pijpbeurt. We zijn gaan douchen en toen snel naar huis gereden. Daar heb ik Liesbeth grandioos geneukt. In december gaan we weer naar de sauna en hopen alle twee dat John ons weer betrapt.
Aantal keer gelezen:
1556
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)