Spannendverhaaltje.nl

sauna

-
05-07-2011
Sauna Zoals al vaker ging ik laatst weer eens met een vriendin naar de sauna. Lekker ontspannen en een hapje eten doet ons altijd goed. Maar toch liep het vandaag anders dan normaal. Natuurlijk hadden we elkaar el vaker naakt gezien en nog nooit was er ook enige sprake geweest van seksuele toespelingen naar elkaar. Dat wil niet zeggen dat ik daar thuis wel eens anders over gefantaseerd heb. Kleine maar stevige borsten, een slank lichaam en een iets bol kontje en een verzorgd driehoekje. Vrij doorsnee maar best lekker. Bij het omkleden zag ik u echter iets anders. Haar poesje was helemaal kaal. Dat veraste mij en ook mijn hormonen. Ik voelde gelijk een klein schokje in mijn pik, ik kon er niets aan doen. De rest van de ochtend heb ik met een ander gevoel rondgelopen. Niet dat ik de hele tijd een stijve had maar ik voelde dat er constant meer bloed in zat dat normaal en ik zag ook dat hij iets voller was dan normaal. Ik betrapte me erop dat ik vaker een blijk tussen haar binnen gaf dan anders en als ik dan dat kale kutje zag kreeg ik weer een extra schokje. Een paar keer kon ik niet voorkomen dat hij echt stijver begon te worden. Gelukkig kon ik het aardig verbergen door snel het water in te gaan. Een keer glimlachte ze naar me dat ik denk dat ze het toch gezien had, waarschijnlijk omdat het haar ook begon op te vallen dat ik vaker keek en misschien ook wel mijn halfstijve lul.

Dit moest niet veel langer gaan duren. Ik had geen zin om een echte stijve te krijgen en bedacht me dat het handig zou zijn mezelf op de WC van de ergste druk af te helpen. Maar we besloten wat te gaan drinken. En aangezien je dat in je badjas doet besloot ik dat dat wel zou gaan. In de relaxruimte was het rustig en we namen een plekje en bestelde wat te drinken. Even lekker een boekje lezen en straks weer badderen en zweten. Na een tijdje kroop ze wat dichter naar me toe en fluisterde in mn oor of ik haar zo kaal wel mooi vond. Ik kon niet liegen en bevestigde dat het er lekker uitzag. “Dat dacht ik al”zei ze met een geile glimlach. Inderdaad was mijn lichte opwinding haar niet onopgemerkt gebleven. En onder mn badjas begon mijn lul langzaam en schokkend overeind te komen. Ze gaf een zoen en een likje op mn oor en toen hield ik het niet meer tegen. Ik had een stijve. Maar gelukkig wel onder mn badjas. Ze ging ineens weer verder met lezen maar schoof wel haar hand onder mn badjas. Wel zodanig dat eigenlijk niemand het kon zien. Terwijl ze in haar boekje las pakte haar hand mijn stijve lul vast. Wat was dat een heerlijk gevoel. Heel langzaam trok z er een keer aan. Ik deed of ik ook weer aan het lezen was maar ik zag geen letter meer. Tergend langzaam trok ze een paar keer en telkens als ze bovenaan was voelde ik een vinger over mn gaatje glijden. Inmiddels begon ik ook aardig vochtig te worden. Aan niets was te zien wat zich onder mijn badjas afspeelt. Of het moet mijn ongetwijfeld rode hoofd of wazige blik zijn geweest. Heel langzaam was ze me aan het aftrekken. En elke keer dat vingertje door mijn geil. Ik denk dat dit ongeveer 20 minuten heeft geduurd.

Ik begon wat zwaarder te ademen en zij keek uit haar boekje op. Aan mn blik zag ze dat ze goed bezig was het ik klaar was om te ontladen. Ik voelde mn lul wat extra opzwellen in haar hand en met een schokkende lul in haar handen spoot ik mijn zaad onder mn badjas. Een klein kreun kon ik niet bedwingen toen ik het zaad eruit voelde stromen, het leek of het bleef komen en mn lul bleef schokken. Mn buik was helemaal nat en ook haar hand zat onder. Terwijl ze geil naar me keek veegde ze haar hand aan de onderkant van mn badjas af. Later in de WC toen ik het wat schoon ging maken zag ik dat het een aardige lading was geweest. Toen we elkaar later weer zagen verdenk ik haar ervan ook even naar de wc te zijn geweest om zichzelf te ontladen want ze had behoorlijk rode wangetjes. “Dat had ik ook wel willen doen”zei ik om de reactie uit te lokken. “Volgende keer” zei ze. Toe wist ik genoeg en wist dat er een vervolg zou komen. Zou ik haar ook kunnen neuken. Met die gedachte voelde ik toch weer een schokje tussen mn benen. Voorlopig was ik heerlijk afgetrokken en de volgende keer zou ik wel zien (wordt vervolgd?)
Aantal keer gelezen:
675
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)