Spannendverhaaltje.nl

Sauna

-
21-10-2010
Ik ben Bram en wij gaan altijd met een koppel of drie naar de sauna. Maar het gebeurt ook dat er twee of drie vrouwen en een man gaan , en anders om ook . Er is geen jaloezie onder elkaar en er is ook nooit iets voor gevallen, we zijn niet op sex uit. Maar de laatste tijd heb ik het een beetje moeilijk er mee.
Of het nou door Annemiek komt of bij mij, maar de laatste tijd moet ik goed oppassen dat ik geen stijve krijg. En na afloop komt ze even naar mij toe en zegt zachtjes, geef niet hoor, maar ik wist niet waar dat op sloeg. Zo ging het een paar maanden verder en de andere konden niet en ik moest met twee vrouwen heen , nou geen probleem dat was wel meer gebeurd. Binnen gekomen zaten we weer heerlijk en de hitte op mijn lijf deed me goed, de vrouwen zaten lekker op het bankje en Annemiek keek mij steeds aan en knipoogde naar mij.

Ik lachte even terug maar zag wel dat zij met haar benen een beetje uit elkaar zat en dat voelde ik meteen. Ik duwde hem verder tussen mijn benen , want de stijf heid kwam op en wat moet Ilse straks denken . Was ze me nu aan het uit dagen en sta ik hier straks voor paal met een harde. Ilse lag lekker met haar ogen dicht en ik keek naar Annemiek en die streek met haar hand tussen haar benen door zonder mij aan te kijken, dat herhaalde zij een keer of vier . Ik draaide mijn hoofd om , hier kon ik niet tegen, dit hield ik niet en ik bleef stijf zitten . De tijd was bijna om en moesten weer naar huis , en Annemiek stelde voor om nog even aan de bar te zitten om wat te drinken . Dat was weer lekker Bram ,daar knap je wel van op en keek mij dringend aan "" en zei"" geef niet hoor ,en verder sprak zij er niet meer over.

Er gingen maanden voorbij en ik had het steeds moeilijk er mee en ik wist dat ik vandaag of morgen voor lul zou staan , vooral als we allemaal bij elkaar zijn. Maar Annemiek kon het niet laten om mij te plagen , ook vooral dat zij zag dat ik erop reageerde Het gebeurde enkele weken later dat zij en ik alleen konden, ik had geen zin om te gaan , ach zei mijn vrouw , dan moet Annemiek alleen, ga met die meid heen. Maar ik zag de bui al hangen en probeerde het van mij af te zetten, maar daar was ze al. Nou kan er niemand vroeg ze? Dan gaan wij toch, en keek mij aan

Hij wil niet zei mijn vrouw, ja het is gezelliger met meer ,maar het is niet anders antwoorde zij. Kom op en pakte mij bij de arm en haalde mij over. We kleden ons uit en we stookte het warm en Annemiek ging op het bankje met haar rug tegen zijkant en haar benen languit op de bank. Kom hier zitten en ze wees naar haar voeten . Heel langzaam trok ze haar knie op en de ander naast de bank, en mijn ogen dwaalden naar haar kutje . We praten wat maar zij hield mijn goed in de gaten en zag wel dat ik het moeilijk had. Gaat het Bram of kan je er niet tegen en deed ze wijder. Mijn lul kon ik niet meer tussen mijn benen houden en wat ik ook deed , dit kon ik niet verbergen. Bram waarom schaam jij je eigen ? We zijn met zijn tweeŽn, je hoeft het niet weg te duwen.

Ja zei ik , gemakkelijk gepraat, ik schaam mij dood, ik weet niet wat ik de laatste tijd hebt. Joh doe niet zo raar als wij met zijn twee-en zijn geeft dat niet , ik vind het zelfs leuk, zie ik eens een andere harde. We zaten te zweten en Annemiek kwam bij mij staan en pakte mijn lul beet alsof het heel gewoon was. Ik zat stok stijf en zij schoof mijn vel naar achteren, dat ziet er mooi uit.

Annemiek bukte voor over en gaf mij een zoen op mijn mond, kom ga eens staan en ik stond op en mijn lul priemde naar voren , en liet hem door haar handen gaan . Dit wou ik al langer, zei ze, mag ik je pijpen? en ik knikte. ze zakte naar de grond en nam hem in haar mond, alles gierde door mijn lijf en ik trilde op mijn benen als een jong ventje. Kom ga op de bank liggen zei ze, en pijpte me daar verder. Na een tijdje stopte ze en vroeg zachtjes, wil jij me beffen? Natuurlijk en ik daalde met mijn hoofd af naar haar lekkere natte kutje.

Ze gooide haar benen zo wijd dat haar gleuf open ging staan en ik er makkelijk in kon met mijn tong. Ze kreunde ,en kreunde en aan het schokken van haar lijf merkte ik dat zij al klaar kwam . Ohhh Bram , lik mij lekker , ik ben zo geil, ook op mijn klitje toe maar en haar schaamlipjes stonden stijf en op gezwollen. Ik stopte er twee vingers in en mijn tong likte over haar klit, ze gromde onder mij en trok mijn hoofd harder in haar kut , ohhh, uhhhhh, en verder verstond ik het niet, hij stond zover open dat ik er in kon kijken . Mijn tong priemde ik in der kut en het witte vloeisel zat aan de binnen kant van haar lipjes, dat moest ik weg likken . Ze liet mijn hoofd weer los en tilde mijn hoofd op en trok mij boven op haar , en voelde dat haar hand mijn lul pakte en voor haar kutje zette.

Oh Bram kom neuk me en mijn lul gleed er makkelijk in ,haar lippen sloten om mijn lul heen, oh hier heb ik heel lang op gewacht, en trok mij op haar buik . Oh Bram hier geniet ik zo van, en ze stote net zo hard als ik en het duurde dan ook niet lang of ze kwam al . Ga door,ga door riep ze, en ze klampte aan mij vast en met haar benen om mij heen perste haar kut flink om mijn lul heen. Annemiek hoorde ik bijna niet meer maar aan haar lichaam te merken verwerkte zij haar orgasme diep intens. Ze kwam zo goed klaar dat ik haar geil langs mijn lul voelde lopen en ik ook op het punt stond om mijn lading te lozen . Ik kneedde haar borsten en zij lag met haar hoofd te schudden en haar onder lichaam kronkelde om mijn lul . Oh An ,wat doe je nou?, ik hou het niet meer , ik kom, en ze draaide nog harder met haar kut, jaaaa, wohhhhhhhhhh, en ze kwam weer tot leven, jaaaa sneller , oh Bram neuk me en mijn zaad voelde ik met kracht naar binnen spuiten. Oh wat heerlijk , wat fijn , en we bleven nog even zo liggen Onze lichamen plakte op elkaar en ons geil liep tussen de spijltjes door op de grond. Uit geput zaten we daar en keken elkar aan, dit moeten we meer doen zei Annemiek, en ik knikte van ja. En we doen het ook alleen als het zo uit komt ,dus niet bij elkaar thuis.

Wat kan het raar lopen in het leven.
Aantal keer gelezen:
627
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)