Spannendverhaaltje.nl

Sauna

-
21-08-2010
Mijn naam is Maurice, 42 jaar en woon in Maastricht. Mijn verhaal gaat ongeveer 25 jaar terug in de tijd. In die tijd was ik als jongeman natuurlijk met sex bezig, maar concentreerde mij op de dames. Hieraan had ik geen gebrek. Maar als jongen van 18 jaar ben je natuurlijk altijd geil en op zoek naar nieuwe spannende dingen. In de krant las ik een advertentie van een sauna in Maastricht. Dat leek mij wel wat. Het ging mij in eerste instantie met name om het kijken naar de meiden en vrouwen. Ik had telefonisch contact opgenomen om na te vragen waar het precies was. Het bleek in het centrum te zijn. Op een mooie middag trok ik de stoute schoenen aan en ging met de fiets naar Maastricht. Aangekomen bij het opgegeven adres belde ik aan. Via een zoemer werd de deur geopend. Ik kwam in een mooie grote hal en liep door naar achteren. Er kwam een man aangelopen die mij welkom heette. Hij stelde zich voor en zag dat ik voor het eerst kwam. Welkom! Hier is een handdoek en de rest wijst zich vanzelf. Ga de trap op en geniet! Het zag er prima uit tot zover. Ik liep de trap op en kwam boven. Er kwam mij een eucalyptes geur tegemoet. Boven liep ik een redelijk grote ruimte binnen. Een soort grote huiskamer. Ik werd welkom geheten door de man achter de bar. Voor de bar zaten ongeveer 5 mannen. Naakt op een barkruk. Tja, dacht ik het zal mannendag zijn. Opzij in de kamer stonden garderobekastjes en kon ik mij uitkleden. Ik kreeg het sleuteltje en zocht mijn kastje. Nummertje 1, direct op de hoek.
Ik ontdeed mij van mijn kleren en werd hierbij gadegeslagen door de mannen aan de bar. Sommigen keken verlekkerd en streelden hun piemel. Het zal wel goed zijn dacht ik bij mezelf. Nadat ik volledig naakt was nam ik de handdoek en wilde deze omdoen. Helaas, te klein. Even rondkijken en net doen of je het allemaal wel wist. Gewoon naakt liep ik naar de douches. Ik liep langs de bar en werd nagekeken door de mannen. Ik zette de douche aan en liet het warme water heerlijk over mijn gladde lijf stromen. Ik had mij vanochtend voordat ik naar de sauna ging nog volledig geschoren. Dat vond ik toen al erg prettig. Ik stond heerlijk te ontspannen toen ik gezelschap kreeg. Drie mannen vonden het ook tijd voor een douche. Ik was schoon genoeg en droogde mij af. Ik liep naar de sauna en ging heerlijk liggen op de bovenste plank. Ik sloot mijn ogen. Na zo'n 3 minuten ging de deur open en kwamen de 3 mannen binnen. Ze groeten mij en gingen iets lager op de bank zitten en begonnen een gesprekje. Ze hadden mij nog nooit gezien, hoe oud ik was, dat ik een mooi lichaam had en ik was goed geschoren. Vragen, zo leek mij, die je normaal niet stelt in een sauna. Maar ja, voor mij was het de eerste keer, dus ik gaf gewoon antwoord. De mannen bleven praten en kijken naar mij. Ik zag dat een man een stijve pik had gekregen en er een beetje mee speelde. Na 10 minuten had ik het warm genoeg en verliet de sauna. Ik ging douchen en droogde mij af. Ik nam plaats aan de bar en bestelde een pilsje.
Ik nam de kleine handdoek en legde deze op de barkruk. Ik ging zitten en werd gelijk aangesproken door de man achter de bar. Of het mij beviel? Ja hoor, het is mij eerste keer maar het bevalt goed. Laat alles op je afkomen zei hij en als je vragen hebt kun je bij mij terecht. Nou, mijn eerste vraag was wat er nog meer te doen was. Hij zei dat er een bovenverdieping was waar een ontspanningsruimte was. Er waren rustruimtes en rustcabines voor het geval ik me wilde terugtrekken. Er stond fitness apparatuur, er werd film gedraaid. Verder was de mogelijkheid om te masseren. Dat leek mij wel wat. Ik had het nog nooit gedaan en vroeg de prijs. De eerste keer was gratis! Hij zei dat de masseur al binnen was en op dit moment tijd had. Hij riep de masseur en deze kwam naar boven. Een grote gespierde vent, alleen gekleed in een string. Tja, zal wel zo moeten dacht ik. Hij stelde zich voor als Hans en gaf aan dat ik hem moest volgen. Hij liep voor mij naar de bovenste verdieping. Daar aangekomen was het nogal donker en zag ik erg weinig. In de schemer zag ik een aantal mensen liggen die, naakt bij elkaar lagen. Ik schonk er geen aandacht aan en liep achter Hans aan. In een hoek stond een massage tafel en ik mocht plaatsnemen. Ik moest op mijn buik gaan liggen. Hans vroeg of ik hard of zacht gemasseerd wilde worden. Geen idee. Het was mijn eerste keer dus svp wel een beetje met liefde. Laat het maar gebeuren zei Hans. Hij begon de olie aan te brengen en startte met mijn rug. Hij had zachte warme handen dus ik ontspande meteen.
Langzaam streelde hij mij rug op een heerlijke manier. Na verloop van tijd zakte hij naar mij benen. Ook deze werden heerlijk gemasseerd en gewreven. Hij legde mijn benen iets uit elkaar zodat hij ook de binnenkant kon masseren. Telkens wanneer hij richting mij kont masseerde voelde ik dat hij soms mij ballen raakte. Dit voelde goed en ik kreeg op een gegeven moment een stijve pik. Ik begon ietwat ongemakkelijk te draaien. Blijf rustig liggen zei Hans. Maar ja, het voelde heerlijk, ik had een stijven en werd nog steeds heerlijk gemasseerd. Blijf dan maar eens rustig. Na ik denk een half uur moest ik mij omdraaien. Ik twijfelde aangezien ik een flink stijve pik had, maar draaide toch. Hans zag dit en zei dat dat geen enkel probleem was. Dat zag hij vaker op zijn tafel. Ik dacht bij mezelf, die zijn hier wel heel makkelijk. Hans spoot veel massageolie op mijn voorkant en begon met het masseren van mijn nek en hals. Ik sloot mijn ogen en genoot. Langzaam via mijn borstkast en tepels (heerlijk) naar beneden. Mijn buik werd heerlijk gemasseerd/gestreeld en hier reageerde mijn pik weer op. Maar ik dacht aan de woorden van Hans en maakte mij niet meer druk. Hij streelde heerlijk mijn gladgeschoren schaambeen. Met een hand nam hij mij pik vast om goed te kunnen blijven masseren. Dit voelde heerlijk, maar probeerde te ontspannen. Hij verplaatste zijn handen naar mijn benen en liet mij enorm stijve pik los. Hij spreid mijn benen en begon wederom heerlijk te strelen. Vanaf mijn enkels naar mij knieen en daarna mij bovenbenen. Ik voelde mij in de zevende hemel! Mij bovenbenen kregen een extra beurt omdat deze, zo had ik Hans verteld een beetje verzuurd waren door het skeeleren. Hij kneep er behoedzaam in en streelde ook de binnenkant van mij dijen. Bij de strelingen omhoog raakte hij geregeld mij ballen. Weer reageerde mij pik. Ik genoot intens. Op een gegeven moment legde Hans een hele hand over mijn stijve pik heen en drukte deze naar beneden.
Ik moest oppassen om niet klaar te komen. Zo lekker was dit. Hij bleef zo even staan en streelde toen mijn buik weer. Ik lag nog steeds met mijn ogen dicht te genieten. Hans streelde mijn buik en kneep zachtjes in mijn tepels. Ik werd gek van genot maar durfde dit niet te laten blijken. Plots voel ik iets warms en nats rond mijn pik en ballen. Ik open mijn ogen en zie dat 2 mannen zich bezighouden met mijn geslachtsdeel. Eentje zuigt mijn pik naar binnen en de ander heeft mij kloten alletwee in zijn mond. Hans drukt mijn hoofd naar beneden en zegt alleen maar....geniet! Er ging een lampje branden. Dit was een homosauna. Eerlijk is eerlijk, ik was al eens gepijpt maar deze natte mond was veel lekkerder. Ik heb mij toen overgegeven en liet ze hun gang gaan. Heerlijk was het en ook ik heb toen voor de eerste keer gepijpt. Eerst vreemd, maar ik was zo geil geworden dat ik het snel onder de knie had. Ik voelde mijn zaad borrelen en spoot het met een krachtige straal in de mond van mijn lieve pijper. Ook ik werd verwend met een mondje vol en slikte het goedje heerlijk door. Ik moest even bijkomen hoor. Wat later werd ik door de mannen meegenomen naar de douche en uitgebreid door hun verzorgt en gewassen. Nogmaals werd ik heerlijk gezogen, ja zelfs aan de bar! Er ontstond een ware orgie en ik wist niet wat mij overkwam. Ik ben daarna nog heel vaak in de sauna geweest maar helaas is hij nu gesloten. Sinds een aantal jaren ga ik nu naar sauna Kelmonderhof in Beek. Een zeer luxe gelegenheid voor gaymannen. Mooie ruimtes, goede sauna's een geweldig stoombad en een zwembad. Ook hier heb ik al heel wat geile avonturen beleefd.
Aantal keer gelezen:
1192
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)