Spannendverhaaltje.nl

Sauna Bezoek

-
21-10-2010
We gingen eigenlijk altijd samen en iedere keer bezochten we een andere sauna. Dit keer zouden we het er echt van nemen, we hadden allebei een behoorlijke drukke en stressvolle tijd achter de rug. Zij had samen met haar vriend een nieuw huis gekocht die ze van onder tot boven hadden verbouwd en mijn vriend en ik hadden een zware financiėle periode achter de rug.

We hadden beide geld apart gelegd en afgesproken dat we nu eens 2 dagen en een nacht zouden gaan.

Alles was besproken en geregeld, maar de avond voordat we gingen belde mijn zus op, ze was aangestoken met de griep en lag met hoge koorts op bed.

Ze baalde als een stekker en ik niet minder.

Ik besloot om toch te gaan en dan maar alleen, mijn vriend kon niet op zo'n kort termijn vrij krijgen anders was hij wel met me mee gegaan.

De volgende ochtend reed ik al redelijk op tijd weg, nadat ik mijn spullen had gepakt.

Mijn zus en ik hadden een arrangement geboekt en om 1 uur zou ik gemasseerd worden, ik moest er dus op tijd zijn. Daar aangekomen heb ik me eerst ingecheckt in het bijgelegen hotel, mijn spullen naar de hotelkamer gebracht en me gelijk omgekleed, of beter gezegd uitgekleed en mijn badjas aangetrokken. Ik was ruim op tijd en kon eerst nog even genieten van het zwembad.

Lekker lui lag ik daar te dobberen tot het bijna tijd was voor mijn massage, ik melde me op de juiste plek waar ik te horen kreeg dat ik even moest wachten omdat de afspraak voor mij was uitgelopen.

Na een minuut of 20 werd ik binnengeroepen, ik keek de man aan en zag de mooiste ogen die ik ooit gezien had, hij had een gebruind en gespierd lijf en liep in een zeer korte strakke broek met een strak shirtje. Hij was het type waar mijn zus en ik bij zwijmelden.

Hij stelde zich voor als Ben en vroeg me mijn badjas uit te trekken en op mijn buik op de massage tafel plaats te nemen.

Ik deed wat van me gevraagd werd en sloot direct mijn ogen, ik hoorde hoe hij olie op zijn handen deed en vervolgens voelde ik zijn handen op mijn lijf. Het voelde heerlijk en al gauw ontspande ik helemaal, hij masseerde mijn rug, nek schouders en gleed af richting mijn billen en bovenbenen. Zijn warme handen voelden heerlijk en ik kon nergens meer aan denken, ik werd loom en raakte steeds meer opgewonden, zijn handen kneedden mijn billen en bovenbenen en ik voelde hoe zijn vingers de binnen kant van mijn benen streelden. Ik hoopte dat hij niet in de gaten had hoe nat ik werd, maar als vanzelf deed ik mijn benen een beetje van elkaar om hem meer ruimte te geven.

Op het moment dat ik mijn lijf bijna niet meer onder controle had en mijn billen wat omhoog wilde duwen als hij ze aanraakte, liet hij mijn lijf los en liep om de tafel heen naar de kant waar mijn hoofd lag. Hij ging op een krukje zitten en door de opening in de tafel zag ik zijn benen en kon ik net de plek waar zijn lul in zijn broekje zat zien.

Hij masseerde weer mijn nek en nam nu mijn hoofdhuid mee, verbeelde ik het me of zat er echt een bobbel in zijn broek?

Ik was in ieder geval blij dat ie een wat minder erogene zones onder handen nam zodat mijn lustgevoelens konden wegebben, althans dat dacht ik!

Want van boven af gleed hij over mijn rug en langs de zijkanten van mijn lijf gingen zijn handen weer omhoog. Het leek of hij iedere keer dichter langs mijn borsten ging en als vanzelf kwam het geile gevoel weer over me heen.

Ik bleef naar zijn bobbel kijken die inderdaad leek te groeien.

Na een minuut of 5 ging hij weer aan de zijkant van de tafel staan en nam mijn rug nog eens goed onderhanden. Het duurde niet lang of hij zat weer aan mijn billen en bovenbenen en al snel voelde ik zijn vingers weer aan de binnenkant van mijn benen. Ik besloot hem meer ruimte te geven en wachtte af wat er zou gebeuren.

Al snel voelde ik 1 vinger langs mijn bilnaad naar beneden glijden en zonder moeite gleed hij in mijn kutje.

Een paar keer gleed hij heel rustig met zijn vinger in en uit mijn kutje, tot hij zei "ik denk dat nu de voorkant aan de beurt is"¯.

Ik draaide me om en ging op mijn rug liggen, maar hield mijn ogen dicht. Weer hoorde ik hoe hij olie pakte en vervolgens hoe hij mijn linker arm pakte en deze rustig te masseren, er was niets erotisch aan, maar de aanrakingen van zijn hand zorgde er toch voor dat ik geil en opgewonden bleef. Ik was benieuwd naar wat er nog meer ging komen.

Een hele tijd gebeurde er niets bijzonders, hij masseerde mijn armen en mijn benen maar kwam niet inde buurt van gevoelige en intieme plekjes.

Na verloop van tijd zei hij; "de massage is klaar, ik hoop dat u ervan genoten heeft, op welke kamer mag ik het zetten?"¯

Teleurgesteld noemde ik mijn kamer nummer en verliet de massage kamer.

In het sauna complex nam ik een koude douche en met een kop koffie en een sigaret kwam ik weer tot mezelf. Ik besloot mijn humeur er niet door te laten verpesten en te genieten van de heerlijke ontspannen uurtjes die nog voor me lagen.

Na het eten 's avonds was ik zo loom dat ik besloot op mijn kamer een poosje TV te kijken en dan te gaan slapen.

Ik lag naakt op bed toen er op mijn deur werd geklopt, toen ik opendeed stond de masseur voor mijn neus "je hebt nog iets van me te goed, denk ik" Verbaasd deed ik een stap achteruit terwijl hij mijn kamer binnenliep. "Misschien wil je nog even op bed gaan liggen dan kan ik nog even wat afmaken"¯

Ik deed wat ie van me vroeg en ging op mijn buik op bed liggen. Ik voelde hoe hij weer begon met masseren, mijn rug, nek en schouders. Ik voelde hoe zijn vingers de zijkanten van mijn borsten aanraakten en direct overviel me weer dat geile gevoel.

Heel even stopte hij en plots draaide hij me op mijn rug, ik keek naar hem en daar stond hij helemaal naakt, met een paal die recht overeind stond. Hij kwam naast me zitten op bed en streelde/ masseerde mijn borsten gleed via mijn buik naar mijn geschoren venusheuvel en raakte mijn klitje aan, ik stond in vuur en vlam en kronkelde onder zijn aanrakingen, mijn ademhaling versnelde en spoorde hem aan om door te gaan.

Met mijn eigen handen streelde ik zijn lijf, zocht zijn pik en begon hem zachtjes af te trekken. Hij keek me in mijn ogen en zoende me heerlijk, terwijl onze tongen met een eigen spel bezig waren, voelde ik hoe zijn handen mijn borsten kneedden.

Hij kwam boven op me liggen en ik voelde hoe zijn pik tegen mijn kale lipjes duwde, hij bewoog heel zachtjes en ik voelde hoe hij centimeter voor centimeter bij me naar binnen gleed. Hij was hard, groot en voelde verukkelijk.

Toen hij helemaal in me zat haalde hij zijn pik uit mijn natte grotje om hem vervolgens in 1x er weer in te duwen. Met zijn duim speelde hij met mijn klitje terwijl hij me in rustig tempo neukte. Ik draaide iets op mijn zij en zocht met mijn rechter hand zijn ballen om ze te masseren. Ik voelde hoe hij met mijn eigen geil mijn sterretje nat maakte, met zijn pik neukte hij mijn grotje en met zijn vinger zat hij in mijn sterretje, ik hield het niet meer en kwam heerlijk klaar.

Hij draaide me weer helemaal op mijn rug, haalde zijn stijve pik uit mijn grotje en ging boven op me zitten, terwijl hij me geil aankeek, rukte hij zich zelf. Met zijn vrije hand kneedde hij mijn borsten. Het was zo geil dat ik een 2e orgasme aan voelde komen en net op het moment dat ik weer klaarkwam spoot hij zich leeg over mijn tieten.
Aantal keer gelezen:
538
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)