Spannendverhaaltje.nl

Sarah's spannende avontuur

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Jane Sarah's avontuur begon via een chatbox. Enkele maanden geleden had ze er een getrouwde man leren kennen en ze kon het niet goed begrijpen maar om de een of andere reden voelde ze zich onmiddellijk aangetrokken tot hem, hoewel ze hem nog nooit gezien had, zelfs niet op foto. Hij was een goeie 15 jaar ouder en had een leuke vrouw en een dochtertje. Toch vertelde ze deze man veel dingen over haar leven en dan vooral haar liefdesleven. Ze besefte heel goed dat ze op dat vlak niet echt avontuurlijk aangelegd was. En ernstige relatie en enkele losse flirts, meer hield het allemaal niet in. Maar zijn antwoorden waren steeds hetgeen ze op dat moment net wou horen, waardoor ze meer en meer naar de babbels met hem begon te verlangen. Ze vond het best wel spannend om intieme gesprekken te hebben met een getrouwde man, terwijl ze wist dat zijn vrouw ergens rondliep en misschien wel een glimp van het computerscherm kon opvangen. Hoewel hij het daar nooit over had. Na enkele weken werden hun gesprekken steeds intiemer en spannender. Op een bepaald moment vroeg hij haar of ze zin had om iets echt avontuurlijks te doen. En hij stelde voor om af te spreken voor een zwoele avond. Sarah voelde direct kriebels in haar onderbuik toen ze las wat hij voorstelde. Haar eerste reactie was er n van twijfel en schrik. Zou ze dit wel aandurven? Zou ze hier wel goed aandoen? Je sprak toch niet zomaar even af met een getrouwde man voor een zwoele avond? Maar ze wist dat ze ja ging zeggen... er was iets aan die man dat ze niet kon weerstaan. Bovendien wou ze hem echt wel eens zien, horen, ruiken, voelen.
Ze besloten af te spreken voor een avondje uit. Verdere afspraken ging hij haar via mail laten weten. Dus de volgende dagen controleerde ze elke dag gespannen haar mailbox. Het duurde echter nog enkele weken eer ze haar mail ontving. Dit was wat er stond: Liefste Sarah, Ik weet dat je al enkele weken wacht op deze mail, ik ken je immers. Ik kan me zo voorstellen hoe je nu achter je schermpje zit... je ogen die snel over het scherm glijden en gulzig mijn lettertjes verslinden. Wel meid, ik ga je niet langer in spanning houden. Ik verwacht je volgende week vrijdag rond 19u stipt aan het station". Sarah... ik verwacht daarnaast ook dat je je sexy aankleedt voor mij, hoe of wat, dat laat ik aan jou over, maar wees aub avontuurlijk! Tot zaterdag kleine meid van me, Liefs John. Sarah voelde zich al heerlijk opgewonden na het lezen van de mail. Eindelijk was het zover: ze zou hem ontmoeten. Eindelijk zou er iets spannends gebeuren, iets waar ze al zolang naar verlangde en uitkeek!
Vrijdagnamiddag nam ze een heerlijke warme douche. Ze zorgde er ook voor dat ze haar kutje geschoren had, helemaal kaal. Dat vonden mannen meestal wel lekker en zij vond het scheren ook al een opwindende gebeurtenis die haar in de juiste stemming bracht. Na de douche moest ze beslissen wat ze ging aantrekken. Ze besloot om haar zwarte bh en bijhorend slipje aan te trekken, daarover trok ze een strak spannend zwart topje dat haar kleine maar stevige borsten perfect deed uitkomen, haar rode knierok en haar zwarte laarzen. Ze bekeek zichzelf in de spiegel en vond dat ze er best sexy uitzag, met haar nieuwe kledij en lange zwarte haren. Nog wat make-up en ze kon vertrekken. Met een bang hartje (ze kon niet geloven dat ze dit echt deed) stond ze om 19u aan de uitgang van het station. Na 5 min voelde ze opeens twee handen om haar middel en een zachte mannenstem die "Hey meisje" in haar oor fluisterde. Ze kon er niet aan doen, maar er liep een rilling over haar lichaam. En ze wist dat hij het gemerkt had. Hij draaide haar vlug om en daar was hij dan, haar mysterieuze man. Hij zag er echt aantrekkelijk uit: halflang zwart haar beetje grijs aan de kanten, donkerbruine ogen die haar goedkeurend opnamen, een zwarte trui en een spannende jeans die perfect zijn benen en kontje omvatte. Ze bloosde toen ze dit bij zichzelf dacht. Hij gaf haar een vluchtige kus op haar lippen. Zonder verder nog iets te zeggen nam hij haar bij de hand en gingen ze naar zijn auto. Ze reden naar een flatje van een vriend van hem die wist dat hij hierover niks mocht verder vertellen. Ze voelde zich niet echt op haar gemak in de auto, zo dicht bij de man waarnaar ze al lange tijd verlangde. Ze voelde hoe haar lichaam opgewonden raakte van alleen maar in zijn buurt te zijn en ze wist al helemaal niet waarover ze het moest hebben. Gelukkig scheen hij dat niet erg te vinden. In de flat aangekomen stelde hij voor om eerst wat te babbelen en een glaasje te drinken. Sarah vlijde zich in de zetel en John kwam met twee glaasjes witte wijn naast haar zitten. Ze voelde hoe hij met zijn been tegen haar been aanleunde en kon zich bijna op niks anders concentreren. Na twee glaasjes wijn voelde Sarah plots een kus in haar hals, gevolgd door een kus op haar lippen en een tong die de hare zocht. Ze was al snel verloren in een harstochtelijke kus.
Plots vroeg hij haar recht te staan en langzaam haar kleren uit te trekken. Sarah voelde zich plots klein omdat ze besefte dat hij haar heel goed opnam en ze voelde zich plots niet meer zo zeker van haar stuk. Toch stond ze op en begon langzaam haar topje uit te trekken, gevolgd door haar rok die ze over haar dijen liet zakken en waar ze vlot uitstapte. Ook haar laarzen moesten uit. Toen ze daar in haar bh en slipje stond, kwam John uit de zetel en zei zacht: "laat die twee dingen maar aan mij over meisje". Hij ging voor haar staan en liet zijn ogen tergend traag over haar gladde benen en strakke dijen glijden, over haar buik en borsten, naar haar ogen toe. Sarah voelde zich helemaal smelten. Ze wou zo graag dat hij haar aanraakte, maar hij zei: "Sarah, ik heb je een spannende avond beloofd en daarom moet je me vanaf nu gehoorzamen. Je mag enkel nog spreken wanneer ik je vraag te spreken en als je me aanspreekt wil ik dat je Meester tegen me zegt. Ik beloof je geen pijn te doen en je een heerlijke avond te bezorgen, vertrouw me gewoon. Heb je dat begrepen kleine meid?" Sarah knikte van ja, terwijl ze zich toch een beetje ongerust begon te voelen. "Heb je me begrepen Sarah" vroeg John nog eens en Sarah besefte dat ze niet geantwoord had en stamelde vlug "Ja Meester". Ze voelde Zijn ogen nogmaals over haar lichaam glijden terwijl Hij langzaam rondom haar liep. Toen Hij weer voor haar stond vroeg Hij haar om haar bh uit te trekken, wat ze onmiddellijk deed. Haar twee kleine borsten stonden stevig hardop en Hij streelde ze even met Zijn vingers terwijl Hij even zacht in haar tepels beet. Toen vroeg Hij haar om haar slipje uit te trekken en beroerde haar schaamlipjes en klitje ook even met Zijn vingers. Sarah kon het niet meer houden van opwinding en kreunde zachtjes. Tot Hij bruusk zijn hand wegtrok en ze opeens besefte dat ze stil had moeten zijn. "Zo, mijn kleine teef heeft de afspraken precies niet goed begrepen" gromde Hij. En Hij liep naar een kast, waar Hij een zwarte doek uit haalde die hij strak voor haar ogen bond. Toen gaf Hij haar een duw en Sarah bereikte strompelend de slaapkamer, waar Hij haar op haar rug op bed duwde. Ook daar rommelde hij even in de kast. Hij nam haar linkerarm opeens vast en bond haar pols vast met een touw aan het bed. Sarah voelde even een pijnscheut maar besloot zich te ontspannen.
Haar rechterpols onderging hetzelfde ritueel. Daarna volgden ook haar linker- en rechterenkel. Zodat ze uiteindelijk geheel vastgebonden op een vreemd bed lag, toevertrouwd aan Hem. Sarah voelde haar kutje behoorlijk gloeien en wist dat het al nat was. Gedurende minuten gebeurde er niks meer, maar ze wist dat John nog steeds in de kamer was en haar waarschijnlijk aan het bekijken was. Die gedachte wond haar nog meer op. Na wat een eeuwigheid leek voelde ze opeens iets hards over haar dijen strijken. Het was een zweepje besefte ze! John streek langs de binnenkant van haar dijen en ze voelde haar kutje nu echt nat worden. Blijkbaar had haar Meester dit nu ook gezien, want Hij wreef met de zweep ook langs haar schaamlippen. En opnieuw kon Sarah het niet meer houden en kreunde ze van genot. "Zo, mijn kleine geile slet heeft het precies nog niet begrepen. Dit moet gestraft worden Sarah, vind je ook niet?" Sarah antwoordde met een hese stem van opwinding dat ze echt wel straf verdiende. En het zweepje kwam met een tik op haar linkerborst terecht. Sarah wist dat ze niks mocht zeggen, dus slikte ze haar kreet van pijn in. Daarna kwam het zweepje neer op haar rechterborst. En zo kreeg elke borst 5 slagen, elk om beurt. Toen voelde ze dat John op haar ging zitten en tot haar verrassing was Hij nu ook volledig naakt. Hij had waarschijnlijk Zijn kleren uitgetrokken toen Hij haar vastgebonden stond te bekijken. Hij boog zich voorover en begon haar borsten te likken en te kussen op de plaatsen waar even ervoor het zweepje was geweest. Hij nam ook haar tepels in zijn mond en trok er hard aan. Sarah genoot van deze opwinding. En toen voelde ze opeens Zijn vingers die over haar schaamlipjes streelden en plagend haar klitje beroerden. Toen ze heerlijk nat geworden was, voelde ze dat Hij twee vingers in haar grotje stak en die langzaam op een neer bewoog, terwijl hij tegelijk haar klitje aanraakte. Net voor ze ging komen, trok Hij zijn vingers terug en zei "Neen meisje, je mag alleen klaarkomen wanneer ik zeg dat je mag, en nu is het nog te vroeg". Sarah hield het bijna niet meer.
Haar Meester stak nu Zijn twee vingers in haar mond en beval haar haar eigen sappen van zijn vingers te likken. Hier werd ze nog geiler van en voor ze het wist kwam ze kreunend klaar. "Zo, geile slet, je hebt nog maar eens mijn bevelen genegeerd! Wel, dan zal je mij nu eerst verwennen". En ze voelde hoe Hij boven haar kwam hangen en met zijn lul haar lippen aanraakte. Ze wist wat Hij van haar verlangde en nam zijn kloppend lid in haar mond. Ze kon niks anders doen dan erop te zuigen, steeds harder. Toen Hij kwam spoot hij haar mond vol en kon ze enkel slikken. Maar het was zo veel dat ze niet alles kon slikken en ze voelde het sperma van haar kin druppelen. John boog zich over haar heen en likte Zijn eigen vocht van haar warme lichaam. Intussen was Sarah weer nat geworden en ook haar Meester had dit gezien. Voor ze het wist hoorde ze een geluid en voor ze goed en wel besefte wat er gebeurde stak er plots een dildo in haar natte kut. Ze voelde het ding op een neer bewegen in haar en ze probeerde de dildo met haar dijen te omvatten en steviger in haar kut te duwen, maar dit was niet eenvoudig doordat ze vastgebonden was. Het duurde niet lang voor Sarah een tweede keer klaarkwam onder een goedkeurende blik van Hem. Hierna maakte Hij haar armen los en haar benen. Ze wou haar blinddoek ook afdoen en haar armen om Hem heenslaan. Ze wou Hem voelen, strelen, aanraken. Nog nooit had ze zo verlangd naar iemand. Maar Hij had blijkbaar andere plannen, want Hij gebood haar om de doek om te houden en op haar knien en ellebogen leunend te gaan zitten. Hij spreidde haar benen lichtjes uiteen waardoor haar strakke kontje nog meer de lucht in stak. Opnieuw haalde Hij het zweepje boven en liet dit enkele keren hard neerkomen op haar billen. Ze wou het opnieuw uitgillen, maar wist zich nog net in te houden. "Goed zo geile meid. Je begint eindelijk je Meester te gehoorzamen" en hij likte vluchtig met zijn tong langs haar kutje en aars. Haar kutje was nog natter als voorheen en met haar kutsappen begon hij haar aarsgaatje in te smeren. Ze wist onmiddellijk wat de bedoeling was, maar kreeg toch even schrik. Ze was nog nooit anaal genomen. Hij voelde dat ze verstrakte, maar stelde haar gerust met Zijn stem en zei dat ze Hem gewoon moest vertrouwen en dat het heerlijk ging zijn. Sarah probeerde zich te ontspannen. Langzaam bracht hij eerst een vinger, daarna twee vingers in haar aars. Toen Hij voelde dat de opening meegaf bracht Hij hard Zijn lul in haar kontgaatje. Een felle pijnscheut schoot door haar lichaam, maar haar Meester was intussen al haar klitje aan het beroeren met zijn vingers en hard in haar kontgaatje aan het stoten. Ze vond het heerlijk en ontspande zich nu volledig. En even later kwam ze voor de derde keer klaar, samen met Hem.
Hij liet haar toen langzaam rechtstaan, deed de doek weg en nam haar teder in zijn armen. "Kleine geile meid van mij, ik ben trots op je". En hij gaf haar een innige tongzoen. En Sarah... wel: zij had het avontuur gekregen waar ze al langer van gedroomd had!
Aantal keer gelezen:
527
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)