Spannendverhaaltje.nl

Sarah met vriend naar cinema - deel 1

-
21-10-2010
Donderdag middag stipt om twaalf uur stond Kris voor haar deur, hij kwam Sarah ophalen om samen naar de cinema te gaan. Als Sarah open deed maakte hij een compliment over haar kledij. Sarah had een kort blauw rokje aan met een wit bloesje, zonder bh zodat doorheen de stof de donkere tepel kransjes te zien waren.

Onderweg dacht Sarah nog eens na hoe het vorige zaterdag op het verjaardagsfeestje van Linda zover gekomen was dat zij toegestemd had om met Kris mee te gaan. Na een gezellige avond waren zij met hun vijven overgebleven, Sarah 34 jaar oud, haar man Danny 39 jaar, Kris een vrijgezel van 22 jaar, Linda en haar man Benny beiden 33jaar. Nu de grote drukte voorbij was hadden Linda en Benny wat tijd om met hun beste vrienden wat te babbelen. Toen men na een tijdje het onderwerp seks in hun gesprekken voorkwam, vertelde Kris graag eens met een vrouwtje naar een seksfilm te willen gaan, maar op het ogenblik daar niemand voor had. Waarop Benny antwoordde “neem dan een van deze twee mooie vrouwtjes mee“ Linda was rap om te zeggen dat dit niets voor haar was. Waarop Danny antwoordde “maar voor Sarah wel hé schatje”.

Was het door de drank of omdat zij zich die avond al geil voelde, dat Sarah zonder nadenken toestemde, “jou wil ik wel eens vergezellen, Kris wanneer denkt ge dan gaan” “als het voor jou past kom ik je donderdag middag om twaalf uur oppikken”. Danny die zijn vrouwtje maar al te goed kende liet haar beloven om in de cinema niet met Kris te neuken, voor de rest moesten zij zelf maar zien wat er gebeurde.

Zodoende zat Sarah nu naast Kris in de cinema. En keken zij een tijdje naar de film zonder dat een van beiden iets ondernam. Bij het zien hoe op het scherm een vrouwtje door twee mannen werd verwend, werd haar kutje reeds vochtig. Zodat Sarah iets dichter bij Kris ging zitten, die meteen een arm om haar heen legde en haar borstje streelde. Waardoor haar tepeltjes meteen hard vooruit kwamen te staan.

Als Kris zijn andere hand op haar dij legde, probeerde Sarah hem tegen te houden. Maar Kris trok zich daar niets van aan en streelde verder haar dijen, langzaam schoof zijn hand onder haar rokje tot boven de boord van haar kousen. De aanraking van haar blote huid deed Sarah beseffen, dat zij hier eigenlijk zelf ook naar verlangde. En van deze aanraking genoot.

Als Kris zijn hand terug trok, was zij enigszins teleur gesteld. Het oponthoud was maar van korte duur, want meteen daarop maakte Kris de rits van haar rokje los, en schoof het terwijl Sarah haar kontje oplichtte over haar heupen tot op haar knieën. Meteen daarna voelde zij een hand op het doorzichtig dunne slipje, het enige onderkledij dat zij al eens droeg, want een bh had zij zelden of nooit aan. De hand schoof in haar slipje en bleef met zijn vinger in haar schaamhaar stoeide. Kris nam haar warme vochtige sekse in zijn hand, en streelde met trage beweging de gleuf tussen haar schaamlippen waarbij zijn vingers eventjes naar binnen gleed om vervolgens over haar gezwollen clitoris te strijken. Als vanzelf deed Sarah haar benen uit elkaar, wat door de rok die nog rond haar knieën hing niet zo goed ging. Zodat Sarah de rok verder uitgeschopte tot hij op de grond aan haar voeten lag.

Iedere keer als zijn hand nu tussen haar benen gleed drongen zijn vingers dieper tussen haar lippen naar binnen. Sarah voelde haar opwinding stijgen en duwde haar heupen naar omhoog, verlangend naar een verlossend climax. Maar Kris bracht haar telkens op de rand van een orgasme zonder het zover te laten komen. Plots bleef zijn hand stil liggen op haar hete poesje, met zijn vrije hand nam hij Sarah’s hand en leidde die naar zijn pik. En gaf het ritme aan waarop Sarah hem moest strelen. Om beter met zijn pik te kunnen spelen, zat Sarah over Kris gebogen. Bedreven streelde Sarah zijn pik die door haar aanraking nog harder en dikker werd. Dicht bij elkaar zittend kuste Kris haar op de lippen, die zij opende zodat hun tongen elkaar mond verkende. Ondanks Sarah hem vakkundig met zijn pik speelde kon Kris zich lange tijd inhouden. Toen hij klaarkwam voelde Sarah het warme zaad op haar naakte buik en borstjes spuiten. Toen hij wat bekomen was vingerde Kris haar kutje, toen hij voelde dat zij op het punt stond om klaar te komen, nam hij haar clitoris tussen zijn vingertoppen zodat Sarah eveneens klaar kwam.

Als Sarah haar kledij in orde maakte, bleek het bloesje helemaal onder het sperma te zitten. “Wacht hier even ik ga beneden een ander kopen“. Terwijl Kris weg was deed Sarah het bloesje al uit en veegde daarmee het sperma zo goed als ze kon van haar buik af.
Dat Sarah alleen achterbleef, met enkele vreemde mannen daar had Kris niet aan gedacht. Want zodra Kris weg was kwam een van de aanwezige mannen bij Sarah staan, en vroeg of zij hem ook wilde laten klaarkomen. Zonder nadenken nam Sarah zijn stijve piet in haar hand, en terwijl zij met haar andere hand zijn ballen streelde kwam de onbekende man reeds na enkel minuten tot een hoogtepunt, waarbij er eveneens enkel stralen op haar tietjes spoten.

Nauwelijks was de man weg of Kris kwam er aan met een blauw bloesje dat heel goed bij haar rokje paste. Het bloesje dat nauw rond haar lichaam zat deden haar borstjes nog beter uitkomen. “Dat ziet er goed uit” “dank je wel Kris”.
Nog een half uurtje keken zij naar de film toen Sarah vroeg om weg te gaan. Terwijl zij in de seksschop nog wat rondkeken zag Sarah in een spiegel hoe haar borstjes nauwelijks bedekt werden door dit doorschijnend bloesje.
“moet ik zo over straat lopen” wilde zij weten
“Waarom niet je mooie borstjes mogen toch gezien worden zeker”. Zowel in de winkel als op straat trok Sarah de aandacht van de mannen. Onderweg in de auto keek Kris regelmatig naar Sarah, zodat Sarah terug heter maakte.

Toen Kris voor Sarah’s deur stopte vroeg zij of hij nog iets kwam drinken. Zodra de deur dicht was vloog Sarah rond zijn hals en gaf hem een kus op zijn mond waarbij haar spitse tongetje tussen zijn lippen gleed. Als Kris zijn mond opende waren hun tongen meteen in elkaar verstrengeld. Als Sarah ook zijn broek openmaakte en zijn pik te voorschijn haalde stamelde Kris
“Wat ben jij van plan”
“Ik wil je pik in mijn heet poesje voelen spuiten”
“Maar we hadden toch beloofd niet te neuken”
“Alleen om niet neuken in de cinema, dus wat belet ons van het nu te doen”.
Sarah nam Kris mee naar de slaapkamer waar zij elkaar helemaal uit kleren hielpen. Sarah trok meteen Kris over haar heen en zonder voorspel hield zij zijn pik voor haar kletsnat poesje, met enkele korte stootten schoof Kris zijn pik tot tegen zijn ballen in haar spleetje. Terwijl Sarah haar klitje vingerde was Kris hevig in haar poesje aan het pompen. Sarah kwam als eerste klaar, toen zij daarop zijn pik voelde opzwellen kneep Sarah haar kutspieren samen zodat zij bijna gelijktijdig met Kris nog eens klaar kwam.

Toen Kris zijn pik uit haar kutje floepte kwam er een hele lading zaad en kutvocht uit haar poesje lopen. Meten nam Sarah zijn pik in haar mondje, met haar tong likte zij zijn hele stam en eikel, om hem nadien tot in haar keel te laten glijden. Sarah die heel ervaren was in het pijpen deed Kris nog eens klaarkomen waarbij zij alles binnen slikte. Nadat Kris haar nog eens klaar gevingerd had was het tijd om zich aan te kleden. Terwijl zij daarmee bezig waren hoorde Sarah de garage deur al opengaan, een teken dat de kinderen aan het thuiskomen waren.

Sarah vergezelde Kris tot aan de deur en na nog een hete tongkus vroeg zij “is dit voor herhaling vatbaar” “als het van mij afhangt wel” was Kris zijn antwoord.

Nadat Kris vertrokken was begon Sarah het eten klaar te maken, zodat dit tegen dat Danny thuis kwam klaar was. Als Danny haar zo zag staan vroeg hij “is dat bloesje speciaal voor Kris gekocht, want dit heb ik nog nooit gezien” “nee dat heb ik van Kris gekregen”. Na het eten de kinderen zaten op hun kamer huiswerk te maken, vroeg Danny “hoe is het geweest heeft Kris zich aan de afspraak gehouden” “ja hoor tijdens de film heeft Kris mij gevingerd, en heb ik hem zijn pik gespeeld, waarbij zijn zaad tot op mijn bloesje spoot, daarom heeft Kris dit gaan kopen”.

Als Danny na gedoucht te hebben, op de slaapkamer kwam hing er nog een geile sekslucht, en toen hij de vochtige plek op het bed zag wist hij genoeg. Want tijd voor schone lakens te leggen had Sarah niet gehad. Nadat hij Sarah had geroepen vroeg Danny. “dacht dat jullie je aan de afspraak gehouden hadden”
“je had enkel gevraagd om in de cinema niet te neuken, maar ik stond zo heet toen wij hier aankwamen dat ik hem uitnodigde mee naar binnen te komen”. Danny moest toegeven dat zij gelijk had. Het gedacht dat zijn geil schatje met Kris hier had liggen neuken maakte hem ook heet, “weet ge wat schatje pijpt me eens vlug dan kunnen we straks lekker lang neuken“. Nog voor hij uitgesproken was, had Sarah zijn badjas al opengemaakt en nam zijn halfstijve pik in haar mondje.

Die avond wou Sarah vroeg naar bed, en terwijl Danny haar kutje likte vertelde zij uitgebreid wat er die dag gebeurd was, alleen over die andere man sprak Sarah geen woord. Tussendoor vroeg Danny “als Kris je nogmaals wilt meenemen, zou je dat dan doen”
“Zeker en vast meegaan, tenminste als jij er niets op tegen hebt” opgewonden door haar verhaal liet Danny haar die avond verscheiden keren klaarkomen voor ze beiden uitgeput in slaap vielen.
Aantal keer gelezen:
617
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)