Spannendverhaaltje.nl

Sanne's sexbelevenissen - III

-
16-08-2010
Hoi, ik ben Sanne een meisje van 18 jaar en ik wil jullie graag vertellen wat ik op ons laatste schoolfeest meemaakte. Het was vlak voor de herfstvakantie dat ons laatste schoolfeest was. Ik zit op de middelbare school. Het feest begon voor de onderbouw om 7 uur en voor de bovenbouw om 9 uur. De onderbouw moest dan ook al om 12 uur naar huis en zij mochten ook geen alcohol. Ik zit in de bovenbouw en mocht dus tot 2 uur blijven. Ik ging met 3 andere vriendinnen erheen en we hadden ons flink opgetut voor de jongens. We hadden allemaal en zo kort mogelijk rokje of jurkje aan en een zo strak mogelijk truitje. Zo zag je goed de vormen van mijn best grote borsten. Er waren gelukkig maar een paar leraren, dit had ik niet verwacht want het feest werd tenslotte in de aula van de school gegeven.
We gingen bij een groepje jongens uit onze klas zitten en omdat er te weinig stoelen waren ging ik bij een jongen op schoot zitten. Ik voelde zijn paal hard worden. Dat vond ik wel een lekker gevoel omdat hij tegen mijn kont aanduwde. Ik schoof extra een beetje heen en weer om hem te pesten. Toen de andere gingen dansen bleven wij zitten en we zaten nu nog als enigste in de hoek. Ik keek rond en ik zag niemand naar ons kijken. Nu greep ik mijn kans en stond op en maakte zijn broek open en haalde zijn paal eruit. Hij schrok hiervan maar liet alles toe. Ik trok mijn rokje een beetje omhoog en duwde mijn slipje opzij en ging op hem zitten. Zijn paal gleed bij mij naar binnen. Na even op en neer gewipt te hebben zat hij er helemaal in. Ik bewoog nu alleen maar opzij om niet te veel op te vallen. Toen ik zag dat de anderen weer terugkwamen stond ik snel op en deed mijn rokje recht. Hij stopte snel zijn paal weg in zijn broek.
Ik ging nu op een andere stoel zitten en glimlachte nog naar de jongen die natuurlijk de avond van zijn leven had gehad. Niemand van zijn vrienden zou zijn verhaal natuurlijk geloven. Ik zag dat de jongen tegenover mijn de hel tijd naar mijn kruis zat te kijken. Aangezien ik het wel leuk vind om bekeken te worden deed ik expres mijn benen nog iets verder open. Ik voelde dat mijn slipje nog niet helemaal recht zat en het idee dat hij mijn kutje kon zien wond me wel op. Ik ging naar de wc`s en toen ik op de wc zat begon ik mezelf te vingeren. Het duurde een kwartiertje toen ik klaar kwam. Toen ik de deur opendeed keken een paar brugklasmeisjes me aan en begonnen te gniffelen. Ze hadden waarschijnlijk gehoord dat ik klaarkwam. Toen ik terugkwam in de aula ging ik weer op een stoel zitten en begin een leuk gesprek met een nog leukere jongen.
Hij vroeg of ik even meeliep naar de wc`s, dit betekent dus dat iemand met je wil kussen. Daar had ik wel zin in, maar bij de wc`s was het vrij druk dus ik vroeg of hij meeging naar de bovenverdieping waar je eigenlijk niet mocht komen. Er was dus ook niemand toen we de trap op liepen. Het was wel spannend omdat het eigenlijk niet mocht. Toen we boven kwamen gingen op een tafel zitten en we begonnen te kussen. Al snel zat hij aan mijn borsten en ik voelde mij tepels hard worden. Hij voelde dit schijnbaar ook en ging onder mijn truitje verder. Hij haakte mijn bh los en schoof mijn truitje omhoog. Hij begon nu op mijn tepels te zuigen die hierdoor nog groter werden. Ik hield het niet meer en maakte zijn broek los en haalde zijn al hard geworden paal te voorschijn. Ik begon hem af te trekken terwijl hij onder mijn rokje bezig was. Hij duwde mijn slipje opzij en begon mij te vingeren.
Toen hij zijn shirt uitdeed trok ik ook mijn rokje uit. Ik stond nu in mijn slipje voor hem. Toen hij dit zag trok hij zijn broek uit en toen ik zijn paal nu uit zijn boxershort haalde begon hij mijn borsten weer te bewerken. Op een gegeven moment hield hij het niet meer en legde mij op de tafel. Mag ik je neuken, vroeg hij. Ik zei, als je het maar veilig gebeurt. Ik weet dat ik daar niet altijd op let, maar als het kan dan liever wel. Hij deed een condoom om die hij bij had en trok mijn slipje uit. Ik deed mijn benen wijd en hij stak zijn paal in mijn natte kutje. Hij gleed er goed in. Na een paar minuten kwam hij al klaar en we trokken snel onze kleren weer aan voordat er iemand aan zou komen. Dat gebeurde gelukkig niet. Toen ik na het feest in bed lag dacht ik aan de het feest en wat er allemaal niet gebeurt was. Ik werd hier zo opgewonden van dat ik me `s nachts nog klaar heb gevingerd.
Aantal keer gelezen:
177
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)