Spannendverhaaltje.nl

Sanne's sexbelevenissen II: in Renesse

-
16-08-2010
Hoi, ik ben Sanne, een meisje van 18 jaar. Ik ga jullie nu vertellen wat ik afgelopen zomer op vakantie in Renesse meemaakte. We waren net 1 dag op de camping met een groep van 6 meiden. We hadden moeite met het opzetten van de tent toen een paar jongens ons kwamen helpen. Ze zagen er leuk uit en mijn vriendinnen probeerden ze gelijk te versieren en ze uit te nodigen voor de avond om in te drinken voor het uitgaan. Dat vonden ze goed. Toen we de tent hadden opgezet gingen we ons omkleden. Dat ging vrij moeilijk in de tent omdat er aan beide kanten ramen in zaten waar geen gordijnen voor hingen. Ik probeerde er een grote handdoek voor te hangen maar dat hielp niet veel. Toen ik me aan het omkleden was keken de buurjongens met volle aandacht.
Ik vond dat niet zo erg en mijn vriendinnen vonden het juist leuk want ze gingen extra uitdagend in hun bh en slipje voor het raam staan. Toen we wat koelere kleren aan hadden gedaan, want het was 30 graden, liepen we een rondje over de camping om te kijken hoe het was. We hadden allemaal een kort rokje en een strak truitje of topje aan. Het viel mij op dat er heel veel jongens waren, veel meer dan meisjes. En overal stonden torens met bierkratten. Overal waar we liepen werden we bekeken, maar dat vonden we natuurlijk helemaal niet erg. Die eerste avond kwamen de jongens die onze tent hadden opgezet op bezoek. We dronken wat en praatte wat en we spraken af na het uitgaan naar het strand te gaan. In de disco werden we ook veel bekeken en een paar vriendinnen hadden al met een jongen gekust.
Die nacht gingen zoals afgesproken naar het strand met de jongens. Al vrij snel verdwenen er een paar stelletjes de duinen in. Ellen, mijn vriendin had al een vriend en wilde niet vreemdgaan. Bram, haar vriend zou namelijk ook nog een dagje langskomen. We zaten nu nog maar met 3 meiden en 2 jongens. Ellen vroeg of ik terug ging naar de tent maar ik wilde nog wel even blijven want er zat een hele leuke jongen langs mij. Ze snapte dat wel en liep alleen terug naar de tent. Toen de andere twee ook gingen zat er nog alleen met die leuke jongen. Remco heette hij en we raakte al snel aan de praat. Dit ging snel over naar kussen en strelen. Hij raakte mijn borsten aan. Ik had nog wel een dikke trui aan want het was wat afgekoeld maar ik voelde mijn tepels toch wel hard worden. Toen ging hij met zijn hand onder mijn trui en voelde aan mijn borsten. Ik ging nu ook bij hem onder zijn trui.
En hij ging nu met zijn hand in mijn stretchbroek en ik voelde zijn koude hand over mijn slipje gaan. Hij trok het slipje opzij en begon over mijn schaamlipjes te wrijven. Ik rilde van genot toen hij bij mijn clitje kwam. Ik maakte zijn broek los en begon wat onhandig hem af te trekken. Hij vroeg me of ik wilde neuken maar daar had ik niet echt de behoefte aan om met zomaar iedere jongen te neuken dus dat wees ik af. We hebben nog even gelegen op het strand en toen zijn we ook terug naar de camping gegaan. Toen ik terug kwam was alleen Ellen in de tent. De rest zal we allemaal een jongen hebben, zei Ellen. Hoe was die van jou, zei ze. Wel leuk, zei ik. Wat hebben jullie allemaal gedaan, vroeg ze nieuwsgierig. Hij heeft me gevingerd en ik hem getrokken. Ben je klaargekomen, vroeg Ellen weer nieuwsgierig. Nee, zei ik, mis je Bram? Ja heel erg, zei Ellen, maar hij komt overmorgen langs.
Het is moeilijk om jullie allemaal zien te genieten en ik niets mag, zei Ellen. Je hebt mij toch nog, zei ik uitdagend. We hadden weleens elkaar gevingerd en dat vond ik best leuk. Ja, zei ze, maar jij bent al bevredigd vanavond. Nou, zei ik, dat valt ook wel mee, ik wil best nog eens. En ik trok mijn trui uit. Ellen begon te lachen en zei, ga door, dit vind ik wel spannend. Dus ik trok mijn schoenen en sokken uit en begon langzaam mijn stretchbroek omlaag te doen. Ik stond nu met mijn strak truitje en slipje voor Ellen die op een luchtbed lag met een t-shirt en slipje. Ik trok nu oon mijn truitje uit en zag dat mijn tepels al weer flink hard waren en door mijn bh waren ze goed te zien. Ellen vond dit er zo lekker uit zien dat ze zich begon te vingeren met haar hand in haar slipje. Ik deed mijn bh ook uit en ging langs Ellen liggen. Na een tijdje lagen we allebei naakt elkaar te vingeren.
Eindelijk kwam ik die avond klaar en ook Ellen volgde kort daarop. De volgende dag gingen we naar het strand om te zwemmen en die avond bleven we met zijn allen bij de tent, toen het wat kouder werd gingen we binnen zitten en er zaten ook 2 jongens bij van de avond ervoor. Een paar luitjes gingen kaarten en al snel deed iedereen mee. We hadden na een uurtje alle spelletjes al wel gedaan totdat 1 van de jongens op het idee kwam om te strippokeren. Eerst werd er wat om gelachen maar omdat we toch niets beter te doen hadden werd het snel werkelijkheid. Na een half uurtje zaten 3 meiden al in hun bh en slipje. 2 meiden, waaronder ik hadden hun broek nog aan met bh en het andere meisje had ook nog haar truitje aan. 1 jongen zat in zijn boxershort en kon dus niet meer verliezen. De andere jongen had meer geluk en had zijn spijkerbroek nog aan. Bij het volgende spelletje moest Ellen haar bh als eerste uitdoen.
Ik had haar grote borsten vaak genoeg gezien maar toch wond het me wel op. Ik keek naar de jongen en zag nu een grote paal in zijn boxershort. Na nog een paar spelletjes gespeelt te hebben was de situatie weer veranderd. De 2 jongens zaten allebei in hun boxershort en hun paal was duidelijk te zien. 4 meiden hadden alleen nog maar een slipje aan en de andere 2, waaronder ik, ook nog een bh. Het moment was nu aangebroken dat een meisje haar slipje uit moest doen. Omdat iedereen zat kon je haar kutje af en toe zien, maar ze probeerde dit zoveel mogelijk te verbergen. Toen was ook een jongen aan de beurt en hij kon zijn paal natuurlijk niet verbergen. Hij was superhard. Ik moest in het volgende spelletje mijn bh uitdoen en het andere meisje volgde daarop. Toen drie maal achter elkaar een meisje dat een slipje uit moest doen. Daarna volgde ik en de andere jongen. Iedereen behalve Kim zat nu naakt in de tent. Toen een van de jongens weer verloor moesten we iets anders verzinnen. We kwamen op het idee dat de groep een opdracht moest verzinnen voor diegene die verloren had. De jongen moest zich eigen aftrekken.
Ellen moest zichzelf vingeren toen ze verloren had. En zo gingen de spelletjes steeds verder. Op een gegeven moment moesten de jongens een meisje vingeren voor straf en de meisjes een van de jongens aftrekken. De meisjes verloren natuurlijk veel vaker omdat we met meer waren dus de jongens werden heel vaak afgetrokken. Op een gegeven moment moest Kim een jongen aftrekken en hij kwam klaar. Hij spoot over Kim heen wat zij niet zo leuk vond. Wij lagen helemaal in een deuk. We besloten dat als iemand was klaargekomen je de opdracht niet meer bij hem of haar mocht doen. Zo kwam de andere jongen wel erg vaak aan de beurt zodat je als meisje ook een meisje mocht vingeren. Toen Ellen had verloren kwam ze gelijk naar mij toe en glimlachte. Ze streelde mijn clitje. Ik kon het niet laten om te gaan hijgen. Janine kwam op het idee dat ze de jongens wel wilde neuken als straf. We vonden dat je dit zelf mocht beslissen en Janine en Kim wilden dit wel. De jongens deden een condoom om en Janine en Kim kwamen op ze zitten.
Ze begonnen allebei te rijden en de jongen van Janine kwam klaar. Wij waren nog met z`n vieren over en besloten elkaar te verwennen. In ons groepje kwam ik als eerste omdat de andere mij alledrie verwenden. Kim en de andere jongen kwamen tegelijkertijd klaar. En de andere jongen was nu Janine tussen haar borsten aan het neuken. In ons groepje kwam ook nog een meisje klaar en de jongen kwam als laatste tussen Janines borsten klaar. Na deze heerlijke nacht zijn we snel in slaap gevallen. Die volgende dag kwam Bram langs met een paar vrienden. Ellen maakte hier gebruik van en ging samen met Bram de hele dag de tent in om te neuken. Ik hoorde haar nog een keer klaarkomen toen ik langsliep. Die avond zijn we nog uit geweest en hebben we allemaal behalve Ellen een jongen gekust. De volgende dag ging ik mijn kleren wassen in het washok.
Het was nog vrij vroeg en ik verwachte dat niemand nu de was aan het doen was. Bijna iedereen sliep nog. Toen ik aan kwam zat er een meisje dat een paar jaar ouder dan mij was net te wassen. Ze had een strak topje aan waardoor je haar grote borsten goed kon zien. Ze had ook nog een heel kort rokje aan. Ze zei vriendelijk goedemorgen tegen me. Ik moest dus nog even wachten totdat de wastrommel vrij was. Ze had nog een klein wasje hierna omdat niet alles er in 1 keer in kon. Ik had ook niet zoveel dus ze vroeg of ik het bij haar in de trommel wilde doen. Dat vond ik wel goed want dat scheelt weer geld en tijd. Toen de was aan het draaien was ging ze op de hangtafel zitten. Ik kon nu goed zien dat ze geen slipje aanhad want ik zag haar kutje. Toen ze zag dat ik keek deed ze haar benen nog iets verder open. Toen de was klaar was haalde zij die eruit. Ze kwam een strak truitje van mij tegen en vroeg of ze die even mocht passen omdat ze die zo mooi vond.
Ik zei dat ik niet haar maat had maar dat ze gerust even mocht passen. Ze trok zo in het washok haar shirtje uit een ik keek naar haar volle borsten in haar kanten bh. Ze deed mijn truitje aan en ik had inderdaad niet haar maat. Haar borsten zag je er nog onderuit komen. Iets te klein jammer. Zei ze. Het is een mooi truitje. Ze liep met haar was weg en zij gedag. Die avond heb ik niets spannends meer gedaan. De vierde dag zijn we weer gaan zwemmen en we spraken weer af die nacht ook te gaan zwemmen. Snachts kwamen we op het strand met z`n zessen maar we waren allemaal onze badpakken of bikini vergeten. We besloten een stukje door te lopen naar een stuk waar niemand was en trokken al onze kleren uit. Eentje bleef aan de kant om op onze kleren te letten en de rest ging naaktzwemmen.
Na een tijdje hadden we het wel gezien en zijn we teruggegaan naar de camping. Dit was de laatste nacht dus sommige meisjes gingen hun vakantievriendje opzoeken om gedag te zeggen. Ik dacht bij mezelf : zeg dan meteen dat je gaat liggen neuken. Die nacht heb ik mezelf klaargevingerd met de gedachtes van de gebeurtenissen van deze vakantie waar ik nog vaak aan terugdenk. Ik hoop dat deze volgend jaar nog leuker wordt. Groetjes en geile kusjes van Sanne.
Aantal keer gelezen:
591
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)