Spannendverhaaltje.nl

Sanne's Sexbelevenissen 2

-
16-08-2010
Hoi, ik ben Sanne, een 18 jarig meisje en ik ga jullie nu vertellen over een wild weekendje toen mijn ouders op vakantie waren. Het was de eerste keer dat ik een weekend alleen thuis mocht zijn. Mijn ouders gingen een weekendje naar de Ardennen en vonden mij oud genoeg om alleen thuis te blijven. Ze gingen op vrijdag weg en zouden maandag pas weer thuis komen. Toen ik vrijdag thuis kwam van school samen met Ellen, mijn vriendin, waren ze al weg. Er lag een briefje op tafel waarop stond: Veel plezier dit weekend en er lag een briefje van honderd bij voor het eten en drinken. Ellen en ik gingen gelijk boodschappen doen en kochten naast het eten veel sterke drank. Die avond kwamen er een paar vriendinnen langs en we wilden er een gezellige avond van maken.
Ellen zou het hele weekend bij mij blijven zodat ik niet alleen zou zijn. Voordat de andere meiden kwamen fristen Ellen en ik ons nog even op op de badkamer. Ellen vroeg of ze nog even onder de douche mocht om op te frissen. Ik zei dat dat wel goed was en dat ze maar moest doen alsof ze thuis was. Ellen en ik hebben elkaar al vaak naakt gezien dus zonder schaamte trok ze haar kleren voor me uit en zette de douche aan. Ik stond voor de spiegel mijn tanden te poetsen en zag in de spiegel Ellen douchen. Ze heeft vrij grote borsten die ze nu aan het inzepen was. Ik keek aandachtig naar haar harde tepels op haar borsten. Ellen zag me nu kijken en vroeg of ik geen zin had in een douche. Dat had ik wel en Ellen zei dat ik er maar bij moest komen.
Ik trok mijn kleren uit en ging langs Ellen onder de douche staan. De douchestraal was veel te klein voor ons tweeen zodat we heel dicht tegen elkaar aan moesten gaan staan. Ellen drukte haar borsten tegen de mijne en ik voelde haar harde tepels tegen mijn tietjes. Ze vroeg of ik haar wilde helpen met inzepen en ik begon haar te strelen ik masseerde haar borsten en ging langzaam naar beneden naar haar kutje. Ze begon nu ook mijn tietjes te kneden en ik voelde mijn tepels groeien. In een mum van tijd lagen we elkaar te vingeren. Na een tijdje kwam ik als eerste klaar en Ellen volgde. De tijd was nu voorbij gevlogen en onze vriendinnen konden elk moment op de stoep staan. We kleedden ons snel aan en een half uurtje later zaten we met 5 meiden een video te kijken. Er zaten vrij veel sexscenes in de film en dat wond me wel op.
Toen de film was afgelopen en er al de nodige drankjes waren genuttigd besloten we verder te gaan met een spelletje Truth or Dare. We draaiden met een lege fles en bij wie deze stopte moest een vraag beantwoorden of een opdracht doen. De opdrachten waren in het begin vrij flauw en onschuldig zoals iemand onbekends opbellen en vragen of hij/zij naar het politiebureau wilde komen voor iets. De vragen gingen al gauw iets verder en we vroegen aan kim of ze een string aan had onder haar stretchbroek ( wat overigens heel normaal is ) Het antwoord was ja en bij de opdracht moest het bewijs natuurlijk geleverd worden. Kim trok haar broek zonder schaamte naar beneden en ja hoor, een zwarte string kwam er onder uit. De vraag bij mij was of ik een dildo thuis had. Die had ik laatst gekocht samen met Ellen in een sexshop en ik kon het dus niet verbergen. Ik moest deze natuurlijk ook laten zien als bewijs.
Een paar beurten laten kwam de dare van Kim of Loes haar geschoren kutje wilde laten zien en Loes trok haar spijkerbroek en slipje naar beneden. Toen ik haar kutje zag raakte ik alweer opgewonden en hoopte bij mezelf dat deze opdrachten vaker kwamen. En ja hoor, even later moest Kim voor ons gaan strippen en Loes haar dare was om een uur naakt te zitten zonder aan haar tieten of kutje te komen. Marleen moest zich eigen vingeren en ik me eigen bewerken met mijn dildo. Ellen moest de kleinste bh aandoen en haar borsten er uit laten hangen. Dit vond ik een heel leuke opdracht omdat het een supergeil aanzicht gaf omdat Ellen`s borsten best groot zijn en de bh veel te klein. Haar borsten stonden nu helemaal omhoog en tegen elkaar aangedrukt. Haar tepels waren weer flink hard geworden. We waren nu allemaal geil en waren onszelf al lekker aan het vingeren.
We pakten om beurten de dildo. We gingen nu ook elkaar vingeren en om beurten verwenden we iemand tot ze klaar kwam. Eerst was Ellen aan de beurt. Daarna Kim, Loes, ik en als laatste Marleen. Toen iedereen weer was aangekleed ging de rest naar huis en Ellen en ik naar bed. We gingen samen in mijn ouder bed en vingerden elkaar nog een keer klaar. Toen waren we echt moe en gingen we slapen. De volgende avond kwam Bram, de vriend van Ellen langs en we gingen weer tv kijken. Toen om 12 uur een sexfilm kwam lieten we deze gewoon staan. Ik had weleens een sexfilm gezien dus dit was niets nieuws. Totdat er een scene kwam waarin 2 vrouwen en 1 man in speelden. Ellen sprong op en vroeg of wij dit wilden naspelen met haar. Bram knikte instemmend en ik kon niet weigeren naar mijn vriendin toe. We trokken elkaars kleren uit en Ellen haalde de paal uit Bram`s broek.
Hij was flink stijf en Ellen begon hem af te trekken. Ik begon me eigen te vingeren. Al snel stak Bram zijn paal in Ellen`s kutje en ze waren voor mijn neus aan het neuken. Ik vond dit wel leuk om te zien en het wondt me wel op. Bram kwam klaar in Ellen en ging even naar de wc. Ik ging langs Ellen zitten en we begonnen elkaar te vingeren. Toen Bram weer terug kwam zag hij ons zitten en zijn paal werd onmiddellijk weer hard. Hij kwam voor ons zitten en begon ons om beurten te likken. Toen hield hij het niet meer uit en begon ons om beurten te neuken. Ellen kwam nu ook klaar toen Bram haar neukte en ik over haar clitje wreef. Bram begon nu ook mij weer te neuken en Ellen verwende mij ook. Ik kwam ook klaar en ook Bram kon het niet meer houden hij haalde zijn paal uit mijn kutje en spoot over Ellen en mij heen.
Ik had weer een supergeile avond achter de rug. De volgende dag bleven Ellen en ik de hele dag in bed liggen en dit leidde tot weer een paar lekkere orgasmes. Die avond hebben we niemand meer uitgenodigd omdat Ellen iets van plan was. Ik wist niet wat en het moest een verassing blijven. Ik had al een idee dat het met sex te maken had en ik verheugde me er al op. Toen het zover was moest ik een blinddoek om en op de bank gaan zitten. Ik hoorde Ellen even weglopen en na een minuutje kwam ze terug. Ik moest gaan staan en Ellen trok mijn truitje uit. Ze haalde mijn borsten uit mijn bh en begon erop te zuigen. Ik voelde mijn tepels hard worden. Ze trok nu mijn bh ook uit en mijn stretchbroek volgde. Toen ze met haar lichaam tegen de mijne aankwam voelde ik dat zij ook al naakt was. Ze trok mijn slipje uit en zei dat ik op de bank moest gaan liggen.
Ze streelde mij nu overal. Toen kwam ze op mij liggen en ik voelde een dildo tussen mijn benen komen. Eerst dacht ik dat dat mijn dildo was die Ellen in mijn kutje schoof, maar toen ik later haar handen op mijn borsten voelde en de dildo op en neer in mijn kutje ging. Wist ik dat Ellen een voorbindpenis omhad. Ze neukte mij met de voorbindlul en we wreven elkaars borsten over elkaar. Ik werd hier zo geil van dat ik klaarkwam op het moment dat Ellen de voorbindpenis er helemaal in stootte. Ik deed mijn blinddoek af en nu deed ik de voorbindlul om. Ik neukte Ellen zo hard als ik kon en ook Ellen hield het niet meer uit. Die nacht zijn we nog meerdere malen klaargekomen en de volgende dag zaten we uitgeput weer op school.
Aantal keer gelezen:
199
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)