Spannendverhaaltje.nl

Sanne laat zich kennen, met haar vriend erbij

-
16-08-2010
Uiteraard zijn alle namen gefingeerd. Ik kwam net terug van vakantie, en zoals altijd als je een tijdje weg geweest bent staat er dan een berg email op je te wachten. Nog nagenietend van het lekkere weer aan de andere kant van de wereld zat ik met een bruine kop in het koude Nederland achter de computer. Eerst werk, dan school en dan de rest van de email. Ik ben 23 jaar en studeer nog, maar ben ondertussen zo ver dat ik de helft van de week werk. Gelukkig kan je dan altijd de helft al weg gooien (spam) en na een tijdje kwam ik bij het bewuste emailtje aan. Het was van een meisje dat ik al jaren ken en ze vroeg of ik zin had om met haar en haar nieuwe vriend een keer wat te gaan drinken. Nu ben ik niet zo van het daten met stelletjes, aangezien het altijd gaat over ons en hoe gelukkig ze samen wel niet zijn. Dit keer kon ik echter niet weigeren, het was namelijk mijn “schuld” dat de twee zo doldwaas gelukkig waren met elkaar. Ik had de jongen overgehaald om eens wat te proberen bij haar, het is namelijk een mooie meid en hij zag haar wel staan. Nu kende ik ze allebei en na een korte introductie naar elkaar, was er al snel een gezellige sfeer tussen de twee. Zij heet Sanne en is een mooie meid die veel aandacht aan haar uiterlijk besteed.
Ze is 1.65 lang en heeft donkere krullen en een leuk bruin hoofd met mooie groene ogen. Haar borsten mogen er, net als haar kont en haar hele lijf, heel erg zijn. Ze is gewoon mooi en weet zich verzekerd van veel nastarende blikken. Hij is een toffe kerel die volgens de vrouwen ook graag gezien is. Hij heeft ook donker haar, is wat langer dan zij en is leuk om mee te kletsen. Hij heeft altijd wel wat meegemaakt en te vertellen. Het was al snel donderdag en die avond hadden we afgesproken. Ik zou daar langsgaan ’s avonds en zij zou zorgen voor hapjes en drankjes. Gelukkig had ik de dag erna geen verplichtingen en mocht het best gezellig worden. Om zes uur stond ik voor de deur en Dennis, want zo heet hij, deed open. Hij had een wat wilde blik in zijn ogen en liep voor me uit naar binnen. Ik was er nog nooit geweest, want Sanne was nog geen maand eerder verhuist en zo vaak kwam ik niet bij haar langs. Het was een mooi appartementje en zoals ik al wel had verwacht van Sanne, was het stijlvol ingericht. Ik ging zitten op de bank en na nog wat gerommel in de keuken kwam Sanne met drie cocktails de woonkamer inlopen. Ze zag er oogverblindend uit en zoals altijd had ze iets prachtigs aan. Een kort zwart jurkje, zo’n 25 centimeter boven haar knieën eindigde het al, en ook bij haar borsten was de stof zuinig bedeelt. Haar prachtige borsten kwamen mooi uit en haar borsten waren net zo bruin als de rest van haar lichaam. Nu ben ik geen fan van zonnebankende vrouwen, maar het stond haar fantastisch. Dennis, die ook in de keuken was verdwenen kwam ook tevoorschijn met een glazen snijplank. Sanne kwam naast mij zitten en deelde de cocktails uit en Dennis ging ernaast zitten op een stoel die bij de bank matchte. Hij zette de snijplank op tafel en ik begreep meteen waarom hij zo raar overkwam. Er lag een mooie serie lijntjes cocaïne klaar. Ik wist wel dat hij wel eens gebruikte, en we hadden samen wel eens op een leuke avond wat gebruikt, maar dat Sanne hier ook aan meedeed verraste me. Ik vroeg er ook meteen naar en ze antwoordde dat ze sinds kort ermee bekend was en dat het goed was bevallen tot nu toe. “Vooral als we samen zijn” zei ze daarna met een knipoog naar Dennis.
Ik liet het bekomen en ik was er al zeker van dat het een gezellige avond zou worden. We kletsten een tijdje en de lijntjes werden in rap tempo verdeelt en de drank vloeide rijkelijk. Sanne zat daar met haar heerlijke lichaam naast me en elke keer als ze weer ging zitten na een lijntje, waarbij ze gevaarlijk ver voor over boog en bijna een heerlijk uitzicht gaf, of na het halen van een nieuwe ronde drankjes, leek het wel of ze nog dichter bij mij kwam zitten. Ondertussen wist ik dat ze een mooie rode string aan had, want dat vooroverbuigen ging steeds verder. Nadat de derde ronde cocktails op tafel stond, legde ze een hand op mijn been en keek Dennis aan. Dennis schraapte zijn keel en ik keek hem vragend aan. Ondertussen voelde ik een hand over mijn been glijden tot tussen mijn benen. Snel viel mijn blik op Sanne en ik zag een zwoele blik in haar ogen, terwijl haar kaken al langzaam aan het kauwen waren van de coke. Haar gezicht kwam dichterbij… Ik had al van verhalen van vrienden die bij haar in bed beland waren dat ze er wel koek van lustte, en dat ze altijd een tube glijmiddel in haar nachtkastje had liggen. Uiteraard was ze wel eens in mijn gedachten langsgekomen als ik aan het aftrekken was, al was het maar omdat ze zo’n mooi lichaam had.. Haar gezicht kwam dichterbij en ze fluisterde in mijn oor dat ze kleddernat werd van het poeder. Ondertussen was haar hand aan het kneden tussen mijn benen en dat liet mij niet onberoerd. Dennis had, zo kon ik duidelijk zien, een flinke bobbel in zijn broek en was bijna aan het watertanden. Plots was mij alles duidelijk en ik wou best het sexleven van deze twee vrienden opvrolijken. Ik ben zelf redelijk ervaren, heb meerdere langere relaties en genoeg one night stands gehad om zeker te zijn over mijn lichaam en seksuele capaciteiten. Ik heb een mooie lul van normale grootte, maar wel een van behoorlijke dikte.
Ik liet mijn hand over de wang van Sanne glijden, die nog steeds in mijn oor aan het fluisteren was, en kuste haar in haar nek. Direct stond Dennis op, en ging op de leuning zitten naast Sanne. Ik zag een hand naar haar borsten reiken en legde een hand op haar been. Zachtjes streelde ik over het gladde naakte dijbeen van Sanne en bewoog naar de binnenkant, terwijl ze gewillig haar benen iets spreidde. Nog steeds was Sanne’s mond dicht bij mijn oor en van de aanrakingen van onze handen ontschoot haar een kleine zucht. Ik draaide mijn gezicht naar haar toe en zag haar haar ogen sluiten. Ik kwam dichterbij en kuste haar zacht op haar rode lippen. Ik voelde hoe haar lippen van elkaar scheidden en ik voelde haar tong mijn tong begroetten. Zacht kusten we elkaar terwijl mijn hand haar string aanraakte. Ik schrok me rot, want de string was bizar doorweekt. Het sloeg gewoon nergens op. Deze prachtmeid wou maar wat graag genomen worden, door mij, en haar vriend wou het maar wat graag meemaken. Dat is goed voor je ego kan ik je vertellen. Ik begon direct wilder te tongen met Sanne en ik voelde het rokje omhoog getrokken worden. Sanne werd uitgekleed door Joost, haar vriend, en ik kon alleen maar dromen van wat hierna zou gebeuren. Als het goed ontvangen wordt, wil ik best vertellen wat hierna gebeurde, en als je erg benieuwd bent, kan ik je ook nog wel wat foto’s opsturen, want dat is Dennis zijn hobby, die hij na deze avond met mij gedeeld heeft. Stuur een emailtje en geef een cijfer, en volgende week het vervolg?
Aantal keer gelezen:
229
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)