Spannendverhaaltje.nl

Sanne (deel 1)

-
21-08-2010
“Geloof mij nou maar, Sanne vind je leuk, meer dan leuk zelfs. Waarom vraag je d’r niet eens mee uit?” vroeg Yvonne vorige week aan Mark.
Mark kon goed opschieten met zijn collega Yvonne. Ze hadden vaak persoonlijke gesprekken op de afdeling als het werk dat toeliet. Misschien kwam het omdat Yvonne lesbisch was want Mark was wat schuchter als het om vrouwen ging. Yvonne was één van de weinigen waarbij hij zich geheel op zijn gemak voelde. Maar eigenlijk had hij al een tijdje een oogje op Sanne. Maar ja, wie niet eigenlijk? Sanne werkte op kantoor en was zeer aantrekkelijk om te zien. Als zij voorbij liep volgden alle mannenogen haar.
Toch was zij al geruime tijd singel. Aan mannelijke belangstelling had zij nooit gebrek gehad maar ze wimpelde iedereen beleefd doch dringend af. Zelfs Karel die toch wel een reputatie genoot bij de dames ving bot bij Sanne. Er gingen al geruchten rond op de werkvloer dat zij ook lesbisch was. Wellicht omdat Yvonne haar beste vriendin was. Ze waren bijna onafscheidelijk.

“Dat doet ze toch nooit” zei Mark. “Wedden van wel?” vroeg Yvonne. Ze zette hem voor het blok en hij stemde toe om haar uit te vragen. Het was echter onmogelijk om Sanne apart te spreken. Zij werkte immers op kantoor ipv de productie. En de kantine was altijd druk bezet tijdens de pauzes. Tot zijn verbazing beantwoordde zij zijn e-mail positief. Sanne had nog nooit een afspraak gemaakt met een collega in de 2 jaar dat zij hier werkte!

Eindelijk was het zaterdagavond. Nerveus reed hij op het afgesproken tijdstip haar staat in. Hij wist nu in ieder geval wel haar adres. Natuurlijk had hij tegen niemand iets gezegd, eerst maar afwachten hoe het af zou lopen. Bovendien zouden zijn collega’s het toch niet geloven. Alleen Yvonne wist het natuurlijk, maar die hield haar mond wel.
Exact om 19.00 uur parkeerde hij zijn auto voor haar deur. Sanne had hem blijkbaar al aan zien komen want ze kwam direct naar buiten. Ze was gekleed in een lange jas, droeg schoenen met hoge naaldhakken en om haar schouder droeg ze een handtasje.
In de auto lachte ze hem vriendelijk toe. Ze aarzelde even en pakte toen een enveloppe uit haar handtasje die ze direct in het dashboardkastje stopte. “Pas openmaken als je thuis bent, beloofd?” vroeg ze. Verbaast stemde hij toe. Bovendien kon hij er toch niet bij zonder dat zij het zou zien. Hij was razend nieuwsgierig wat er in de enveloppe zat. Sanne slaakte een zucht een leek gedachteloos in de verte te staren. Ze wist dat ze nu niet meer terug kon…

Bij het restaurant waar zij hun diner gereserveerd hadden nam de gastheer hun jassen aan. Zijn ogen keken Sanne begerig aan want zij bleek een oogverblindend sexy jurkje aan te hebben. Een zwart jukje van dunne stof met een diep decolleté en een grotendeels blote rug. Haar prachtige donkerrode haren golfden tot iets voorbij haar blote schouders. Het strakke jurkje leek haar als een soort tweede huid te passen. Ook Mark keek met open mond toe al probeerde hij het niet te opzichtig te doen. Ze droeg er duidelijk geen BH onder maar hij nam aan dat zoiets bij dit soort jurkjes niet hoort. Ze glimlachte naar hem toen hij zij dat ze er fantastisch uit zag.
Toen ze naar hun tafeltje werden gebracht voelde Mark de ogen van de gasten in hun rug prikken en dat maakte hem nerveus. Terwijl ze de menukaart bestudeerden zag Mark de man naast hun tafeltje een begerige blik werpen op Sannes weelderige decolleté. “Herman! Ik vroeg je wat!” beet zijn vrouw hem toe. Waarop de geschrokken Herman zijn hoofd snel weer omdraaide.

Sanne leek er uiterlijk koel onder te blijven. Misschien was dit jurkje voor dit restaurant toch ietsje overdressed dacht ze. Toen de kelner de wijn inschonk gluurde hij achter Sanne’s rug stiekem naar beneden naar haar weelderige D-cup. Van bovenaf had hij een prima inkijk op haar decolleté. Het was haast onmogelijk om er niet naar te staren. Mark zag de mannen rondom hun tafeltje steeds stiekem een blik op de uiterst aantrekkelijke Sanne werpen. Zelfs de vrouwen leken Sanne in de gaten te houden of zij niet met hun mannen zat te flirten. Blijkbaar zagen ze haar als een bedreiging.
Sanne had echter alleen oog voor Mark. En nadat Mark zich eerst niet erg op zijn gemak voelde realiseerde hij zich door de jaloerse blikken dat de mannen rondom hem graag zijn plaats in zouden nemen.

Het eten was heerlijk en de sfeer werd wat meer ontspannen. Ze praatten heel wat af over hun jeugd, hobby’s, vakanties en wat al niet meer. Regelmatig klonk Sannes vrolijke en aanstekelijke lach door het restaurant. Het lukte Mark zowaar om niet aan sex te denken en zich te richten op haar ogen in plaats van haar decolleté. Ze keek hem met dromerige glanzende ogen aan. Af en toe meende Mark zelfs een soort vonkje in haar ogen te zien.
De tijd vloog om en uiteindelijk bemerkten ze dat ze de laatste gasten in het restaurant waren.

Toen hij haar weer thuis had gebracht vroeg ze hem even naar binnen voor een drankje. Hij bewonderde haar smaak. Sanne was duidelijk een vrouw met stijl en klasse. Dat bleek ook uit de inrichting van haar woning. Mark stond met een glas rode wijn in de hand wat familiefoto’s te bekijken toen Sanne achter hem kwam staan. “Bedankt voor een bijna perfecte avond” zei ze zachtjes in zijn oor terwijl ze zachtjes een hand op zijn schouder legde. Haar borsten raakten hem bijna aan en het zweet brak hem uit. Hij vroeg zich af wat ze bedoelde met “bijna perfect”.

Sanne had vroeger veel vriendjes en een actief sexleven gehad. Tot ze ontdekte dat haar vriendjes meer aandacht voor haar mooie lichaam hadden dan echt geïnteresseerd waren in wat zij vond en dacht. Uiteindelijk had ze er genoeg van om puur als lustobject te worden gezien en ze nam zich voor zich alleen nog maar te geven aan iemand die haar echt respecteerde. Begeerte mocht wel –graag zelfs- want Sanne hield enorm van sex.
Zonder Yvonne zou ze het nooit zo lang vol hebben kunnen houden zonder sex. Haar honger naar sex werd steeds groter en het maakte haar geil als boter maar ze wilde niet van haar principe afwijken. Totdat haar beste vriendin vroeg of ze het wel eens met een vrouw had gedaan. Sanne had geaarzeld, maar uiteindelijk wonnen de nieuwsgierigheid en de begeerte het. De sex met Yvonne was lekker maar ze bleef toch zoeken naar een geschikte man waarmee ze een gezin kon stichten. Iemand die aan al haar voorwaarden voldeed. Die haar waarde als mens en niet alleen zag als een lustobject. En haar keuze was op Mark gevallen.

Sanne was nerveus. Ze had nog nooit eerder een man versierd. Dat was nooit nodig geweest want zij liepen altijd achter haar aan. Zenuwachtig vroeg ze Mark of hij wat met haar wilde dansen. Hij stemde toe en ze schuifelden zachtjes heen en weer op een zwoel muziekje. Hij had zijn hand op haar half blote rug gelegd. Haar huid voelde zacht en warm aan en hij rook de heerlijke geur van haar parfum. Hij transpireerde van opwinding dus Sanne liet zijn colbertje van zijn schouders glijden. “Doe deze ook maar uit” zei ze terwijl ze zijn stopdas losknoopte. Ze maakte brutaal ook de twee bovenste knoopjes van zijn overhemd los waarbij haar zachte handen zijn hals even aanraakten. Er ging even een siddering door zijn lijf. Toen ze verder dansten schoof zijn hand tijdens een draai via haar gladde jurkje per ongeluk naar beneden zodat hij even haar billen raakte. Hij schrok maar Sanne lachte hem vriendelijk toe. In een opwelling gaf hij even een klein kneepje in haar billen. Ze leek het niet erg te vinden. Haar ogen schitterden ondeugend. Enkele seconden keken ze elkaar roerloos aan en toen vonden zijn lippen ineens de hare. De zoen was lang en intens. Ineens stak Sanne haar tong in zijn mond. De natte, vurige tongzoen deed hem naar adem happen. Ze omhelsde hem zo stevig dat haar borsten stijf tegen hem aan werden gedrukt. Haar tepels waren hard en priemden nu bijna door de dunne stof van haar jurkje heen. Mark voelde een bobbel in zijn broek verrijzen hetgeen Sanne niet ontging.

Ze liet hem even los en zijn ogen dwaalden af naar haar borsten. Sanne zag de begerige blik in zijn ogen die ze eerder die avond ook in het restaurant had gezien. “Waar wacht je nog op?“ wilde ze zeggen maar ze kon geen woord uitbrengen. Hij kuste haar nogmaals en Sanne duwde hem langzaam achterover op de bank waarbij ze half bovenop hem kwam te liggen. In een graaiende beweging om zijn evenwicht te zoeken kwam Mark per ongeluk in aanraking met één van haar borsten. Geschrokken trok hij zijn hand meteen terug. “Het is okay, voel maar” fluisterde Sanne zacht. Voorzichtig raakte hij met zijn vingertoppen weer haar borst aan. Wat voelde dat heerlijk zacht.
Ze pakte zijn hand en drukte die wat steviger tegen haar borst. “Je mag best iets steviger voelen hoor, ik ben niet van suiker”. Hij hield haar borsten nu met beiden handen beet en masseerde ze voorzichtig. Sanne hijgde zachtjes van genot. Hij streek met zijn handen door haar mooie rode haren en zoende haar teder in haar hals. Weer volgde er een lange tongzoen.
Intussen stak Sanne een knie tussen Marks benen die ze via zijn dijbeen langzaam omhoog bracht richting zijn kruis. Ze voelde dat zijn paal intussen al keihard was geworden. “Zo te zien en te voelen verlang jij net zoveel naar mij als ik naar jou” fluisterde ze zwoel met een geile blik in haar ogen. Ze schopte soepel haar schoentjes uit en sleepte hem aan zijn arm mee de trap op richting de slaapkamer. Haar slaapkamer was gezellig ingericht met een groot waterbed en een grote spiegel. Ze duwde Mark op de bedrand en ging uitdagend voor hem staan. Ze streek door haar rode haren en liet haar handen toen via haar borsten en haar platte buikje omlaag glijden naar de binnenkant van haar dijen. En daarna verdween er een hand onder haar al wat naar boven opgetrokken jurkje. Mark keek gefascineerd toe. Toen ze haar hand weer terug trok uit haar natte gleufje glinsterden haar vingers van haar geil.

Toen gleed ze sierlijk uit haar jurkje en gooide dat naar zijn hoofd. Ze droeg nu alleen nog haar mooie rode haar. Voor het eerst durfde hij nu openlijk en zonder gene naar haar prachtig gevormde borsten te kijken. Sanne was adembenemend mooi en sexy. De harde tepels van haar volle D-cup priemden uitdagend naar voren. Hij keek naar haar slanke heupen en volle ronde billen. Haar lange slanke gladde benen, platte buikje en naar haar poesje dat op een klein keurig onderhouden rossig plukje na bijna kaal was.
Nu pas viel het hem op dat Sanne geen slipje aan gehad had. Die rode dondersteen had die hele avond niets onder dat dunne sexy jurkje gedragen! Hij slikte en kon zijn ogen niet van haar naakte schoonheid afhouden. Met open mond staarde hij naar Sanne alsof hij een geest zag. Ze was naakt nog veel mooier dan in zijn wildste fantasieën. En ja, hij had vaak over Sanne gedroomd. Welke man droomde niet van haar?
“Beval ik je een beetje?” lachte ze. Marks ogen spraken boekdelen.

Ze liep op hem toe en zoende hem terwijl haar hand aan de knoopjes van zijn overhemd frunnikten. Mark kreeg een brok in zijn keel en zijn paal werd steeds groter en harder. Na het hemd volgde zijn broek ook al snel waarna Sanne haar hand zachtjes op de bobbel in zijn boxer legde. Hij zag weer die ondeugende schittering in haar ogen. Ze trok zijn boxer omlaag en masseerde zachtjes zijn balzak. Mark hield zijn adem bijna in. Hij durfde bijna geen geluid te maken. Dit moest een doom zijn!
Sanne nam voorzichtig zijn lid in haar mondje en likte met haar tong langzaam over het topje van zijn eikel. Toen liet ze haar lippen langzaam langs zijn paal naar beneden glijden en weer terug naar boven. Terwijl haar mond weer naar boven ging gleed haar hand ook mee naar boven waarbij ze aan net onder de eikel zachtjes ietsje harder kneep. Sanne probeerde geroutineerd enkele verschillende technieken en snelheden uit waarbij ze scherp op zijn lichaamsreacties, ademhaling en gekreun lette. Al snel had ze door welk tempo en welke techniek Mark het meest prikkelden. Haar tong gleed langzaam langs zijn stam omhoog naar het topje van zijn eikel. Ze zoog, blies, likte, kuste en masseerde zijn lid en zijn balzak en leek totaal geen haast te hebben.
Mark ademde zwaar en kreunde het uit van genot. Wat kon Sanne zalig pijpen! Alle opgehoopte verlangens van de afgelopen avond kwamen nu naar boven. En hoewel hij het nog niet wilde kon hij niet voorkomen dat hij al klaar kwam nog voor het echte werk begonnen was. Hij waarschuwde haar dat hij ging komen maar Sanne ging onverstoorbaar verder met pijpen. Toen Mark het niet meer hield en heftig klaar kwam slikte ze zijn zaad gulzig door. Wat heerlijk! Dit had ze heel lang moeten missen!
Mark was wel wat teleurgesteld dat zijn hoogtepunt al gekomen was voor het echte werk was begonnen. Sanne begreep hem meteen. “Maak maar je geen zorgen, we zijn nog lang niet klaar” fluisterde Sanne hem zwoel toe.

Na wat zoen en streelwerk liet Mark zijn vinger zachtjes over Sannes klitje glijden. Haar rose lipjes voelden zacht en vochtig aan. Sanne opende haar benen zodat hij er beter bij kon. Hij stak een vinger in haar liefdesgrotje en voelde dat ze daar warm en kletsnat was. Sanne begon zachtjes te hijgen. Mark stopte er nog een vinger bij en zocht naar haar gevoelige plekje. Sanne drukte haar klitje omhoog, haar ademhaling ging steeds sneller en ze begon nu ook zachtjes te kreunen. Nu legde Mark zijn stijve lid tegen haar natte gleufje en liet het topje van zijn eikel voorzichtig op en neer glijden. Ze keek hem bijna smekend aan, brandend van verlangen. Haar lippen prevelden zacht wat woorden maar hij kon niet verstaan wat ze zei. Ze wierp hem zo’n geile blik toe dat hij overmand door geilheid zijn lid krachtig in haar stootte. Sanne slaakte een onderdrukte kreet van opwinding. “Ik heb je toch geen pijn gedaan?“ vroeg hij geschrokken. “Ik kan wel wat hebben hoor. Toe maar schat, neem me” zei ze. Mark begon nu langzaam heen en weer te schuiven in haar liefdesgrotje. Daarna steeds sneller. Sanne sloeg haar benen om hem heen en drukte haar klitje weer omhoog zodat hij dieper in haar kon komen. Sanne hijgde en kreunde van genot terwijl haar borsten op en neer wipten in het ritme van hun liefdesspel. Haar vagina maakte soppende geluidjes terwijl Mark met kletsende geluiden tegen haar aanstootte. Mark ademde zwaar en gromde af en toe. Totdat hij met een luide kreun in haar klaar kwam. Sanne vond het heerlijk om zijn warme zaad door haar kutje te voelen glijden en het maakte haar super geil.
Mark liet zich hijgend Op Sanne vallen. Na enkele momenten van intens geluk zei Sanne: “Kijk, dit vind ik nu echt een perfecte avond. Goed gezelschap, lekker eten en lekkere wijn en tenslotte lekkere sex”.

Ze lagen tegen elkaar aan en praatten, kusten en streelden elkaar. Voor het eerst hoorde Mark van Sanne dat zij ook al een tijdje een oogje op hem had gehad. Maar hij reageerde nooit op haar subtiele signalen. “Welke signalen?” vroeg Mark. “Ach mannen…Jullie hebben ook nooit wat door” reageerde Sanne lachend.
Toen Mark hoorde dat Sanne veel over hem gesproken had met Yvonne voelde hij zich even door Yvonne bedrogen. Hij vertrouwde haar omdat ze nooit iets losliet over zijn gevoelens en hun privé gesprekjes. Maar aan de andere kant zou hij zonder Yvonne Sanne nooit mee uit hebben gevraagd. “We mogen haar wel bedanken” zei Mark.
Sanne had intussen andere plannen. Ze sloeg een been over hem heen zodat hij tussen haar benen kwam te liggen. Vervolgens begon ze met haar nog steeds natte spleetje over zijn geslachtsdeel heen te schuiven zodat zijn paal al snel weer hard en stijf overeind stond. Sanne liet zich behendig over zijn paal heen zakken en zocht even naar de juiste positie. Toen begon ze hem weer langzaam te neuken. Haar roze lipjes leken zich weer als een bankschroef om zijn harde paal heen te zuigen. Dit keer spande ze haar spieren van haar kutje samen zodat Marks geslachtsdeel tijdens het neuken heerlijk werd samengeknepen. Zoiets had Mark nog nooit beleefd. Het voelde fantastisch! Hijgend en kreunend liet hij zich door Sanne nemen terwijl haar grote borsten voor hem op en neer deinden wat Mark nog geiler maakte. Zo nu en dan boog Sanne zich even voorover en drukte ze haar borsten in zijn gezicht. Het tempo ging steeds sneller. Omdat Mark al twee keer was klaar gekomen hield hij het nu langer vol. Daar had Sanne ook op gegokt. Meestal liet ze haar bedpartners een of twee keer klaar komen door ze te pijpen of zich door hen te laten neuken. Nadat ze al wat verzadigd waren nam ze zelf het heft in handen want Sanne hield van langdurige intense sex.
Nu was het tijd om stapsgewijs al haar remmen los te gooien. De hartslag en het tempo en de passie werden langzaam opgeschroefd in diverse standjes. Sanne bereed hem als een volleerde amazone. Steeds wilder en steeds geiler. Mark had het gevoel dat zijn kloppende paal in brand en op ontploffen stond. Sanne zorgde er echter wel voor om het af en toe iets rustiger aan te doen als ze voelde dat hij ging komen. Ze lette scherp op elke lichaamsreactie van haar partner en speelde daar behendig op in. Zo ontdekte ze snel zijn “lekkere plekjes” voelde wat hem opwond, nam soms even gas terug en draaide de gashendel weer vol open zodra Mark dat weer aankon. Zo werkte ze zorgvuldig naar een ongekende climax. Marks hart bonsde zowat in zijn keel en hij had het gevoel of ze al zijn energie uit hem trok. Hij werd knalrood en transpireerde hevig. Sanne wisselde steeds soepel van positie door zijn harde paal even uit haar kutje te laten glijden en zich in een ander standje weer over zijn penis heen te laten zakken. Ze duwde hem als een lappenpop in de positie die zij voor ogen had. Mark liet alles gewillig over zich heen komen. Het ging soms zo snel dat Mark pas door had dat ze van standje gewisseld waren terwijl Sanne hem al weer aan het neuken was.

De sex was heerlijk en overtrof zijn stoutste dromen. Dit had Mark nog nooit meegemaakt! Wat kon Sanne fantastisch neuken! Steeds als Mark dacht dat hij klaar ging komen wist Sanne zijn zaadlozing uit te stellen. Intussen zorgde ze ook voor zichzelf door Mark aanwijzingen te geven wat ze lekker vond. Hoe snel en op welk plekje. Sanne had de regie volledig in handen. Zij bepaalde het standje, het tempo en vooral wanneer het hoogtepunt volgde. Haar bedpartners hadden daar nooit over geklaagd want Sanne wist wel hoe ze een man moest verwennen. Ze leek een extra zintuig te hebben om haar partner perfect aan te voelen en het uiterste uit hem te halen. Ze hield dan ook van mannen met een goede lichamelijke conditie want dan was ze in bed op haar best.
Mark genoot met volle teugen maar raakte buiten adem. Sanne zag dat het moment gekomen was om hen beiden eindelijk klaar te laten komen. Ze hield Mark scherp in de gaten terwijl ze hem naar het hoogtepunt toe werkte. Ze paste het moment van haar eigen orgasme aan dat van Mark aan zodat ze beiden vrijwel gelijktijdig klaar zouden komen. Hoe ze het precies deed wist ze ook niet, maar het lukte haar meestal wel om dit te bereiken.

Eindelijk liet Sanne hen vrijwel gelijktijdig met een luide schreeuw klaarkomen. Hijgend en bezweet liet ze zich plat op Mark vallen. Ze drukte haar borsten stevig tegen hem aan en wist er nog net een lange tongzoen uit te persen. “Oh mijn god! Sanne…!!” Schreeuwde Mark uit.
Ze keken elkaar in de ogen. Mark kuste haar voorhoofd en fluisterde: “Dank je Sanne! Dank je wel schat! God allemachtig, van welke planeet kom jij eigenlijk?”
Sanne lachte en vroeg: “Vond je het lekker liefje?” “Lekker…? Dit was fantastisch”!! riep Mark euforisch. “Buitenaards lekker zelfs”!
De blik in zijn ogen bezorgden Sanne een warme tinteling in haar lichaam. Mark was een schatje en behalve van de sex genoot ze er ook van hoe hij naar haar keek. Soms verliefd, soms verbaasd en bewonderend en dan weer geil. Die blik in zijn ogen… dat zei haar meer dan duizend woorden. Ze wist dat Mark niet veel verwend was door vrouwen op seksgebied. Maar daar zou zij wel verandering in brengen.
“Ik ben blij dat jij het ook lekker vond schatje” zei ze. “En ik weet nog veel meer lekkere dingen” fluisterde ze hem geil en ondeugend toe. Mark keek haar strak aan: “Euh… bedoel je dat ik nog eens sex met je mag hebben Sanne”?
Sanne keek hem verbaasd aan. “Je denkt toch hopelijk niet dat dit een one night stand was he? Ik wil dat je straks de vader van mijn kinderen wordt Mark. Ik wil mijn leven met jou delen. Ik dacht dat jij dat ook wilde”. Mark kreeg een brok in de keel. “Oh Sanne, ik wil niets liever dan dat! Maar ik kan het nog bijna niet geloven dat dit mij overkomt. Een etentje met jou was al geweldig. Maar dit…”
Na een korte stilte vroeg Mark: “Meen je dat echt van die kinderen?”
Sanne glimlachte. “Dat komt later wel. Eerst wil ik een tijdje samen van elkaar genieten. En elkaar regelmatig helemaal suf neuken. Of heb je daar bezwaar tegen”?

Mark was volledig uitgeput en had het gevoel dat Sanne hem helemaal had leeg geperst. Alsof hij onder een stoomwals had gelegen. Hij was totaal op maar voelde zich geweldig. Mijn god, wat kon die Sanne heerlijk geil neuken!
Hij kon zich nauwelijks voorstellen dat die keurige hardwerkende secretaresse op kantoor, die sensuele nette tafeldame in het restaurant en die roodharige geile naakte furie één dezelfde persoon waren. Sanne had ongetwijfeld de stijl, smaak en de klasse van een lady. Maar wel een die dol was op sex en daar zeer bedreven in was met een haast ongeremde passie.
Met jagende ademhaling lagen ze bezweet in elkaar verstrengeld. Zijn lid zat nog steeds in haar en af en toe schoof ze een beetje op en neer met haar bekken alsof ze wilde voelen of hij er nog wel in zat. Ze zoenden, likten en streelden elkaars naakte lichamen en fluisterden elkaar geile en lieve woordjes toe.

Na een tijdje viel Sanne in zijn armen in slaap, haar hoofd op zijn schouder. Hij snoof haar lekkere geur op, voelde haar ademhaling en haar warme naakte huid tegen het zijne en keek naar haar. Ze sliep met een gelukzalige glimlach op haar gezicht. “Dank je wel schat, zei hij zachtjes. Je was geweldig!”
Mark kreeg zowat een lamme arm onder haar gewicht maar bleef zo lang mogelijk liggen om haar niet wakker te maken en van dit moment te genieten. Hoe vaak had hij hier niet stiekem van gedroomd? Maar de werkelijkheid had zelfs zijn stoutste dromen overtroffen. Nu lag hij hier samen met een naakte Sanne in zijn armen. Als dit een droom was wilde Mark nooit meer wakker worden. Hij genoot in stilte maar kon het bijna wel uitschreeuwen van vreugde.
Wat zou hij maandag op het werk moeten zeggen? Of gewoon doen alsof er niks gebeurd was? Yvonne zou ongetwijfeld wel wat van Sanne te horen krijgen. Die meiden hadden bijna geen geheimen voor elkaar. Maar dat was een zorg voor later.
Uiteindelijk werd Mark door een diepe slaap overmand. De enveloppe in zijn dashboardkastje was hij geheel vergeten.


* Wordt vervolgd.

auteur: Westy.
Aantal keer gelezen:
1759
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)