Spannendverhaaltje.nl

Sanne betrapt Ellen

-
16-08-2010
Hoi ik ben Sanne en ik ben een meisje van 18 jaar en m'n vriendin Ellen is ook 18 jaar. Na een dag hard werken kwam ik moe thuis. Net voor ik de sleutel in het slot wilde steken hoorde ik achter de deur zacht gekreun van Ellen. Heel voorzichtig deed ik de deur open en zag haar op het bed liggen. Had ze dekbed weggeslagen en lag helemaal naakt. Ze had haar benen wijd , voeten tegen elkaar liggen en ging met haar vibrator zachtjes over haar clit. Ik dacht; nu kan ik twee dingen doen, nog even blijven kijken of mee gaan doen. Ik besloot het eerste. Dus ik ging in de andere kamer staan en genoot via de spiegel in de gang mee. Met een hand trok ze zachtjes aan haar tepels en met de andere hand stuurde ze haar vibrator over haar clit en een klein stukje in haar kutje.
Ik deed m'n rokje uit want ik was wel heel erg nat. Op de tv was een vrouw nu een man aan het pijpen terwijl ze zichzelf langzaam vingerde met twee vingers. Ellen ging nu met haar vibrator naar haar borsten en met haar vrije hand ging ze zichzelf ook vingeren. Eerst met een vinger, toen twee en uiteindelijk drie vingers langzaam in en uit haar kut. Langzaam vingerde ik me want ik wou nog lang niet klaar komen. Ondertussen was ze haar vibrator aan het pijpen. Je kon aan haar ademen horen dat ze bijna aan het klaarkomen was. Opeens stopte ze met vingeren en zuigen. Ze ging op haar knieen op het bed zitten en zette de vibrator eonder haar en zakte er langzaam overheen zodat ie er niet verder meer in kon en bleef ze enkele tellen zitten. Langzaam begon ze op en neer te bewegen.
Met haar handen nu vrij, pakte ze haar harde borsten vast en trok hard aan haar eigen tepels. Ondertussen hield het bijna niet meer maar ik bleef toekijken .Mmet een hand wreef ze over haar klit terwijl de op de vibrator reed. Op tv werd de vrouw stevig gebeft door de man. Ellen had het niet meer en viel voorover op het bed zodat ze nu met haar kont omhoog lag en de vibrator nog in haar kut.. Ze bewoog hem langzaam in en uit haar lekkere kutje. Haar andere hand wrijfde ze over haar strakke kont. Door haar bilnaad en zo dat ze elke keer over haar aarsje heen ging, totdat ze alleen maar over haar aars wreef. Op de tv werd de vrouw nu goed genomen door de man op de bank in de woonkamer.Ellen maakte twee vingers nat door die in haar kut te steken en ging met de natte vingers richting haar poepgaatje.
Nu begon ze de vibrator sneller in en uit haar kut te gaan, een vinger verdween in haar kontje en de tweede kwam er vlak achter aan. Ze was nu echt aan het klaarkomen. Op tv spoot de man de vrouw haar borsten vol en Ellen schreewde het uit toen ze klaar kwam. Ze zakte in elkaar van voldoening. Zachtjes sloop ik weer naar buiten en deed nu de deur wat harder open. Toen ik binnen kwam riep ik express; schat ik ben weer thuis. Ik hoorde vanuit de slaapkamer hoi roepen en ze zei dat ze er zo aan kwam. Ondertussen was ik nog steeds erg geil van het schouwspel wat ik gezien had. Ze kwam de kamer binnen in een ochtenjas: ik wou net gaan douchen zei ze onschuldig. Ik zei; dat is goed. Toen ze goed en wel onder de douche stond ging ik ook naar de douche toe. Zachtjes stapte ik bij haar onder de douche. O kom je gezellig mee douchen?; zei ze Lekker met zín tweeen. Ik begon haar rug zachtjes in te zeepen.
Langzaam masseerde ik haar nek en rug ,ik gleed naar beneden in wreef over haar billen. Hier bleef ik langzaam over haar billen heen gaan en lekker door haar billnaad waarbij ik haar poepgaatje niet vergat. Langzaam viel haar hoofd naar achteren en maakte zachte kreun geluiden. Mijn kut en m'n tieten stond alweer paraat en tikte tegen haar rug. Wat voel ik daar ;vroeg ze aan me. Ze draaide zich om en begon me lief te tongzoenen ik zei dat dit niet kan want we zijn meisjes maar ze zei voor een keer. Haar handen gleden naar beneden en ze begon me te vingeren met 2 vingers. Zachtjes fluisterde ze ik mijn oor dat ze zichzelf had klaargemaakt met de vibrator en een pornofilm. Ze vertelde precies hoe ze het gedaan had. Haar handen hadden nu mijn tieten vast en begon over m'n tepels te wrijven. Mijn ene hand had ondertussen ook een harde borst vast terwijl mijn andere hand haar kutje aan het zoeken was.
Heel rustig stonden we met elkaar te spelen onder de warme douche. Opeens stopte ik en boog me voorover en ik befte haar. Ondertussen wou Ellen klaarkomen. Ik had ondertussen haar bortsen vastgepakt in speelde hier mee. Onvoorstelbaar ze speelde met m'n tieten en ik zei stop. Ze zei waarom ik zei w8 ff ik ga naar de kamer. Ze wachte nu al 3 minuten en schreeuwde waar blijf je Sanne. Ik zei ja ik om al. Ik pakte de douchkop en ging achter tegen haar aan staan. Met een hand hield ik nu haar schaamlippen gespreid en met de douchkop spoot ik op haar kut. Heel haar lichaam begon te trillen van genot. Na enige tellen zo te hebben gespeeld zei ze; ik wil dat je die DIldo die je daaarnet gehaald heb ik jezelf doet en ook in mij. nou dat kon maar we moesten heel dicht bijelkaar staan. Zo neukten we 15 minuten met de Dildo en we kamen. Ik hoorde haar een gilletje slaken van genot. Toen vroeg Ellen kom we gaan in de badkuip.
Ik zei wie de eerste erin is mag verzinnen wat ie gaat doen. Uiteindelijk won ik en wou dat ze me ging beffen ik bad dat deed ze en na veel te hebbe gespeeld begonnen we elkaar aftedrogen. Ik zie kom we gaan naar buiten. Het was namelijk lekker weer buiten en helemaal niet koud buiten. Ellen trok geen stringetje of een slip onder haar rokje en een strak t-shirt en je zag haar tepels dus zei ik doe een heel kleine bh aan en dat deed ze en zo leek het alsof ze nog grotere tieten had dan daarnet . Ik deed een lingerie zet aan.In de bh had je gaatjes gemaakt voor de tepels en bij m'n lingerieslipje was een soort van open plek waar je lekekr gebeft kon worden. Ik wist nog een afgelegen plek in het bos waar nooit iemand komt. Daar aangekomen leg ik een deken weg en terwijl ze nog een beetje in het rond kijkt of er niemand ons kon zien, kniel ik voor haar neer en rol haar rokje naar boven. Ik en begin haar te likken. Langzaam spreid ze haar benen wat meer zodat ik haar hele kut kan likken. Met mijn handen pak ik haar kont vast. Hier ging ik even mee door zodat ze goed nat was en toen vroeg ik of ze me nog even wou standjes uithalen.
We gingen naakt in positie 69 liggen. Toen ze het genoeg vond ging op me zitten en begon me te bereiden alsof ze op een paard zat. terwijl ze zo op me zat trok ik zachtjes aan haar stijve tepels. Tijdens het rijden vertelde ze dat ze wel eens in haar kont geneukt wilde worden want haar vriendinnen deden dat ook en wilde nu wel eens weten of ze dat ook maar ja ik ben een meisje. Ik wil je nu in mijn kont hebben;zei ze hard. Voorzichtig drukte ik nu 1 vinger in haar kont gaatje en ze begon mijn klitje te strelen ze zei dat ik een beetje schaamhaar moest laten en het niet wegscheren een soort lijntje zei ze tegen me ik zei OKIDOKI captain jij doet het wel thuis als ik wat haartjes heb. Ik hoorde haar het uitschreeuwen omdat ze klaar was gekomen. Moe maar voldaan rolde we uit elkaar en bleven zo nog zeker een kwartier liggen voordat we weer opstonden, aankleden en naar huis gingen Ik hoop dat we dit soort dingen nog vaker mogen meemaken.
Aantal keer gelezen:
445
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)