Spannendverhaaltje.nl

Samen naar het strand

-
21-08-2010
In mijn vorige verhaal heb ik verteld hoe Stef als onverwacht gast langs kwam op de avond dat ik de mannenseks zou gaan ontdekken. Samen met Dick hebben Stef en ik toen ontdekt hoe geil het is om met een man te vrijen. Inmiddels is de zomer zijn we alweer bijna een maand verder en komt het eind van de zomer in zicht. Vandaag hebben Stef en ik afgesproken om samen op de fiets naar het strand te gaan om eind van de middag samen met onze vrouwen wat te gaan eten. Even na 12uur komt Stef aan fietsen, ik hij mijn rugzak op mijn rug en stap ook op mijn fiets. Tijdens het fietsen praten we wat over de afgelopen week en over onze ervaringen met Dick. Als ik meld dat ik weer met een stijve op de fiets zit begint Stef te lachen. Hij meldt dat ook hij weer geil is en zin heeft om straks een rustig plekje op te zoeken. Na een uur zijn we bij het strand en zetten we onze fietsen in de fietsen stalling bij de noord afgang van Bergen aan Zee.
Voor de vorm vraag ik nog aan Stef of hij naar het geklede strand wil of dat hij ook naar het naaktstrand wil. Gelukkig wordt ik uitgelachen en zegt Stef dat hij er echt geen behoefte aan heeft om mij in een zwembroek te zien. Beneden aan de trap gaan we dus meteen rechts af naar het naaktstrand en 5 minuten later arriveren we. Stef laat direct zijn rugtas vallen, trekt zijn kleren uit en stopt die in zijn tas. Ik kijk verlekkerd naar zijn strakke gladde lijf terwijl ik zijn voorbeeld volg. Omdat we beide tekenen vertonen van een groeiend lid nemen we eerst een duik om te wennen aan het naakt zijn en om een beetje tot rust te komen. Na een minuut of 10 zijn we beide voldoend afgekoeld om verder te wandelen over het strand. Al snel wordt het stiller op het strand en voel ik Stef zijn hand op mijn bil waar hij zachtjes kneden blijft terwijl we verder lopen. Ondanks dat mijn pik alweer half stijf is en een er een stelletje is die ons tegemoet komt lopen blijft Stef dicht naast mij om mijn bil te strelen. Zodra we het stelletje gepasseerd zijn lopen we naar de duinrand, daar leggen we onze handdoeken neer en gaan zitten.
We schuiven tegen elkaar aan en beginnen lekker te tongen terwijl we onze pikken beginnen te stelen. Al snel laat Stef zich achterover vallen en staat zijn pik fier omhaag in het zonnetje. Ik kijk naar de waterrand en omdat ik niemand in de directe omgeving zie buig ik me voorover. Langzaam begin ik Stef te pijpen en even later neem ik zijn pik diep in mijn mond. Ik lik langs zijn paal en ballen en lik daarna het geile voorvocht van zijn eikel. Stef kreunt zachtjes van genoegen en laat me mijn gang gaan. Zo ben ik zeker 10 minuten bezig voordat ik weer naar de kustlijn kijk. Er zijn in de tussentijd wel een paar mensen langs gekomen die gezien moeten hebben waar we mee bezig zijn. Omdat we geen problemen willen pakken we onze spullen op en lopen langs de duinrand verder totdat we een inham zien waar we grotendeels aan het zicht onttrokken kunnen liggen. We laten onze spullen vallen en staan eerst even tegen tongend tegen elkaar aan te rijden en als we een beetje afstand nemen van elkaar zijn onze buiken nat van het geil. Ik ga uitnodigend op mijn rug liggen zodat mijn net fris geschoren pik glimmend en uitnodigend klaar staat voor Stef. Stef speid mijn benen uit elkaar en gaat er tussen zitten, hij kruipt tegen me aan zodat zijn en mijn pik goed tegen elkaar zitten en begint dan zachtjes te trekken.
Als hij stop voel ik hoe zij zich voorover begint te buigen en op me gaat liggen zodat we lekker kunnen tongen terwijl we tegen elkaar aan beginnen te rijden. Omdat we geen van beide al klaar willen komen lassen we een pauze. We besluiten dat we weer even te gaan zwemmen en rennen zonder op te letten of er andere mensen zijn met een nog stijve pik naar zee. Hoewel het water aangenaam verfrissend is krijgen onze pikken geen kans om slap te worden omdat we vrijwel niet van elkaar af kunnen blijven. Als er even niemand in de buurt is gaan we terwijl we elkaar pik vasthouden terug naar ons plekje. Zonder iets af te spreken beginnen we elkaar in standje 69 te pijpen terwijl we elkaar billen strelen. Als ik een vinger bij Stef in zijn kontje druk volgt hij mijn voorbeeld. Ik kom als eerste klaar en heb moeite me te concentreren op het pijpen van Stef. Gelukkig duur het niet lang voordat Stef ook zijn zaad in mijn gezicht en zijn spuit. Even later liggen we voldaan naast elkaar terwijl we het zaad trekkend voelen opdrogen. Zeker een uur liggen we zo te doezelen en ik slaap bijna als ik opeens weer voel hoe Stef mijn pik weer begint te likken. Hij houdt hem in zijn mond als hij stijf wordt en als mijn pik weer op sterkte is buigt Stef zich voorover. Hij fluistert me in mijn oor dat hij nu door mij geneukt wil worden. In zijn tas heeft hij glijmiddel zitten. Stef gaat voorover op zijn knieŽn, zijn billen omhoog en zijn wan op zijn handdoek.
Ik smeer een klodder glijmiddel in zijn speelt en vinger het zijn anus in, eerst een vinger en als snel een tweede vinger. Als ik voel dat hij steeds meer ontspant pak spuit ik er nog wat glijmiddel bij en haal mijn pik er langs. Dan druk ik langzaam tegen zijn sterretje. Soepen glijdt mijn pik naar binnen. Als ik stef neuk kan ik net over de duinrand heen het strand op kijken. En terwijl ik met langzame lange halen neuk zie ik hoe diverse mensen langs de waterkant lopen. 2 keer weet ik het klaar komen uit te stellen door even stil te houden maar als ik voor de 3e keer mijn zaad voel borrelen geef ik nog 2 flinke stoten en trek dan mijn pik terug om mijn geil over de rug van Stef te spuiten. De rest van de middag doen we het rustig aan, we nemen een duik om al het opgedroogde zaad goed van elkaar af te wassen en lopen daarna hand in hand tot de rand van het naakt strand. Vrijwel tegelijk met onze vrouwen komen we aan op de afgesproken plek en gaan met zijn allen wat eten. Gelukkig worden er niet teveel vragen gesteld en kunnen we onze standdag af doen met een het was lekker, gezellig en voor herhaling vatbaar.
Aantal keer gelezen:
1093
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)