Spannendverhaaltje.nl

Samen met mijn ex en haar vriendin

-
16-08-2010
Na een tijdje zo gespeeld te hebben. zei ik tegen veertje dat ze op het gezicht van petra moest gaan zitten en dat Petra haar moest likken zodat ok met veertje kon tongzoennen en tegelijk Petra kon neuken. Veertje deed dit en ik tilde de heupen van Petra omhoog. Ik had Petra nog niet anaal genomen en dat gebeurde dus nu. Hij was erg nat en glad dus gleed hij redelijk naar binnen en Petra gaf een gil omdat ze daar nog maagd was. en veertje zei dat de pijn zo verdwenen zou zijn. En dat was ook zo.
Toen hij er helemaal in zat en ik twee neuk bewegingen had gemaakt was de pijn verdwennen en kreunde Petra van genot. Ik pakte een hand van Veertje en bracht die naar de kut van petra en plaatste er vingers van veertje in. eerst wilde ze niet maar toen Petra harder begon te likken kon veertje niet anders. Op deze manier kwamen we alle drie heelijk klaar. Ik zei tegen de meiden dat ze zo moesten blijven liggen en dat ik zo terug kwam en als ze het niet deden dat ik dan straffen uit deelde.. Dit deden ze echter niet want toen ik later terug kwam (na 30 sex) lag Petra op veertje en vingerde haar en tongzoende haar terwijl veertje Petra's borsten kneede.
Ik ging naast de damens zitten en terwijl ze aan het zoennen waren drukte ik mijn lul tussen de lippen van beide meiden zodat mijn lul door twee tongen gestreeld werd en zo begon ik te neuken en na een tijdje kwam ik klaar en spoot sperma in beide monden. Daarna gebood ik Petra op de rug te gaan liggen en dat veertje Haarborsten boven de mond van petra moest leggen en dat Veertje Petra;s borsten moest strelen en likken. Na een tijdje ging het zoals ik het wilde hebben.
Ik spoot nu wat shampo op Petra's kut en smeerde mijn handen er ook mee in zodat het een glad geheel was en zo wreef ik over de kut van petra die kreunde van genot. Toen zei ik tegen veertje dat ze op de buik op Petra moest gaan liggen en haar benen over die van Petra heen en de armen over die van haar. En zo lagen ze armen over de armen borsten op de borsten en benen op de benen. Ik liep naar de handen en bond die aan elkaar vast. Eerst links toen rechts. En daarna waren de benen aan de beurt. de benen maakte ik ook nog vast aan het buro van veertje zodat ze de benen niet bij elkaar konden doen. Daarna smeerde ik ook veertjes kut in met shampo en dat drupte wel weer op die van petra. het was een hele gladde bedoeling. Ook mijn handen waren heel erg glad.
Ik begon onder het bero te kruipen en vingerde met drie vingers beide meiden en zei dat ze moesten vreien toen ze petra wat denk je dat we doen. Ik maakre vorse neuk bewegingen maar het gekreun van de meiden was niet te horen met andere woorden ze waren er al snel aan gewend. Toen bracht ik een vierde er bij in en zachtjes kwam het gekreun iets op gang. Maar in mijn oren niet hard genoeg. Toen zei ik tegen de meiden straffen kan zo leuk zijn waarop Petra zei ja dat vind ik ook. Waarop veertje zei vooral als je het nog lekker vind ook. Toen Haalde ik mijn vingers uit veertje en plaatste die op de kut van Petra.
En mijn linkerhand maakte ik zo smal ik kon en liet die naar binnen gaan bij Petra. Toen 4 vingers er aan de knokkels inzaten en er een beetje weerstand kwam begon ik een neukbeweging te maken plaatste mijn duim in mijn handpalm kromde mijn vingers iets en toen ramde ik helemaal door zodat mijn knokkels door het knelpunt in petra's kut schoot. ze gilde het uit. Nu zat mijn fuist in haar en ik begon een neuk beweging te maken ze riep eerst een paar keer au au au au maar na 4x maakte dat al plaats voor gekreun en zei ga door.
Toen hield ik juist even op en zei even wachten ga zo in je verder. en ik herhaalde het vingeren bij veertje. En mijn rechterhand maakte ik zo smal ik kon en liet die naar binnen gaan bij veertje. Toen 4 vingers er aan de knokkels inzaten en er een beetje weerstand kwam begon ik een neukbeweging te maken plaatste mijn duim in mijn handpalm kromde mijn vingers iets en toen ramde ik helemaal door zodat mijn knokkels door het knelpunt in veertjes kut schoot. ze gilde het uit. Nu zatten mijn fuisten bij beide meiden in hun kutten en nu maakte ik met beide handen neukbewegingen. En dit hield ik 15min. vol en beide meiden kwamen een paarkeer klaar.
Daarna haalde ik eerst de vuist uit Petra die met een ligt gilletje vrijkwam en toen bij veertje. Daarna ging ik nog eens op veertje liggen en neukte haar in haar kont en spoot die vol. Toen heb ik de bennen losgemaakt en beide meiden omgedraaid zodat petra boven lag en heb die nog een keer geneukt en toen heb ik beide meiden losgemaakt en zijn we naast elkaar gaan liggen Veertje rechts van me en petra Links van me beide een arm om me heen en hun hoofden op mijn bosrtkast. Zo nu en dan noemde ik een naam en als ze me aan keek kregen ze een tongzoen.
Aantal keer gelezen:
618
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)