Spannendverhaaltje.nl

Samen in de biologieles

-
16-08-2010
Lisa en ik zaten al een tijdje bij elkaar in de klas van 5 HAVO en vanaf het moment dat ik haar zag was ik verliefd op haar. Ze had lange blonde haren die ze meestal in zo`n speels staartje droeg. Een mooi klein neusje, waarboven twee ondeugende blauwe ogen stonden. Ze was lang, mooi slank en ze fitnesste vaak om er lekker strak uit te zien. Maar ze was naast heel mooi ook heel slim. Lisa vond mij wel ok en in sommige lessen zaten we naast elkaar, helemaal achter in de klas. Vaak kletsten we maar wat, want de lessen stelden toch niet zoveel voor. Zo af en toe vertelde we ook schunnige moppen en maakten we allerlei insinuerende opmerkingen. Hoewel we goed met elkaar konden opschieten, gebeurde er verder niet veel tussen ons, want ze had al een vriend. Voor mij bleef er niets anders over dan me `s avonds, of op het toilet op school, met haar in gedachten me lekker af te trekken.
Op een dag zaten we weer achter in de klas te "luisteren" naar onze biologie leraar. Zo`n les van twee uur en het was niet erg boeiend. Fotosynthese, of zo. Lisa en ik waren weer wat aan het grappen, want saai was het allemaal wel. Totdat ik in mijn biologieboek iets zag, waardoor de les weer wat opgevrolijkt kon worden. Ik wees Lisa op twee plaatjes van de penis, in slappe staat en in erectie. Lachend fluisterde ik naar haar `Wat is dat voor iets`, wijzend naar die slappe pik. `Bij mij ziet `ie er nooit zo uit!`. `O ja?`, zei Lisa, en ze lachte. Ik schrok me rot toen ze haar hand op mijn kruis legde en zachtjes mijn lul masseerde. Ze boog zich naar mij toe en fluisterde in mijn oor `Ssssssstt`. Met haar hand maakte ze de knoop van mijn broek los, waarna ze de rits open deed. Mijn hart begon te bonzen in mijn borstkas en ik had moeite om te doen alsof er niks aan de hand was. Toen haar hand mijn blote lul zachtjes streelde moest ik wel een beetje kreunen. De leraar keek op en vroeg of ik opmerkingen had. `Nee hoor`, zei ik en deed alsof ik oplette. Maar ondertussen ging Lisa gewoon door! Heerlijk gleed haar vingers over mijn staaf en zo pompte ze op en neer, terwijl niemand iets in de gaten had! Iedere keer als ze met haar hand net onder mijn eikel was, kneep ze lekker in mijn lul. Na een minuut of twee, voelde ik mijn ballen zich opmaken voor een enorme ontlading. Ze fluisterde weer in mijn oor, `Ik zal je zaad uit je lul trekken, hier midden in de klas!` Ze trok me steeds sneller af en mijn adem ging ook steeds sneller. Het werd steeds moeilijker om normaal te doen, want dit was de lekkerste trekbeurt die ik ooit beleefd had. Toen ze snel met haar vinger in rondjes over mijn eikel wreef, kwam ik klaar. Ik voelde hoe mijn zak zich samentrok en het sperma zich een weg naar boven baande, waarna ik de hete stralen zaad tegen de onderkant van het tafeltje spoot. Lisa wreef maar door en mijn geile zaad belande op haar hand en op mijn broek. Dit was zo heftig! Eventjes moesten we uitrusten en met mijn zakdoek veegde ik mijn zaad op van de tafel, van mijn broek en Lisa`s hand. Fluisterend vroeg ze: `Vond je het lekker?`. Ik kon alleen maar knikken van ja...
Toen stak ze haar hand op en vroeg of ze naar de wc mocht. De leraar vond het goed en Lisa liep naar de deur, een beetje met haar kont draaiend die strak in haar witte broek zat. Ze had een string aan, want haar billen kwamen reuze mooi uit! Snel daarop was het een kleine pauze en Lisa was nog niet terug. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om ook naar de WC te gaan. Ik stapte de meisjes-WC binnen en zag Lisa staan voor de wastafel. `En is dat leuke biologie, of niet?` Grijnzend antwoordde ik, dat ik dat na een keer nog niet kon beoordelen. Ik ging achter haar staan en legde een hand op haar kont. Lekker wreef ik over die mooie rondingen, terwijl zij van die kreunende geluidjes maakte. Met een hand gleed ik over haar kruis en in de spiegel kon ik goed zien hoe ik met mijn vingers over haar poesje gleed. Ik maakte haar broek open en gleed in haar slip. Ze deed haar hoofd achter over en we kusten elkaar heerlijk. `Lisa, ik ben zo gek op je` Ze beantwoorde dat door haar kont naar achteren te duwen en mijn lul met haar billen te strelen. Ik deed haar broek omlaag en ook haar string. Ik zakte door mijn knieŽn en begon haar kont te kussen. Ze draaide zich om en deed haar benen wijd. Ze had een kale kut! Ik duwde mijn gezicht tegen haar gladde schaamlippen en stak mijn tong zo diep mogelijk in haar kutje. Dit was zo lekker en haar handen woelden wild door mijn haar. Ik likte op en neer en met mijn vinger streelde ik haar clitoris. Niet snel daarna kwam ze klaar en mijn hele gezicht zat onder haar vocht. Heerlijk! Ze stond te trillen op haar benen...
Toen ik dit mooie meisje zo zag staan op haar mooie trillende benen. In haar blote kont met alleen nog een strak topje aan. Kan wel zeggen dat er weer een grote tent in mijn broek ontstond. Ik was haar zo aan het bewonderen dat ik enigszins verast was toen ze door haar knieŽn zakte en met haar hand mijn stijve uit mijn broek haalde. `Ik zal je nog een keertje helpen`, zei ze en ze deed haar lippen van elkaar en schoof mijn pik naar binnen! Ik wilde mijn kloppende staaf wel voor altijd in dat heerlijk warme, vochtige bekkie houden. Trekken als een professionele hoer kon ze, maar pijpen nog veel beter! Dan weer nam ze bijna mijn hele pik in haar mond, daarna zoog ze aan mijn eikel alsof het een lolly was. In de spiegel keek ik hoe haar hoofd op en neer bewoog en ik pakte haar hoofd vast om haar mond even te kunnen neuken. Wat kon Lisa pijpen zeg! Toen liet ik haar mij "afwerken". Lisa masseerde mijn ballen met dat mooie handje van haar. Met haar andere hand ritste ze haar topje open en ik vroeg me af wat er ging gebeuren. Met haar topje open, zag ik haar mooie strakke buik en haar stevige tieten. Dat fitnessen had z`n resultaat. `Steek die staaf maar tussen mijn tieten`, zei ze zacht. Met haar handen drukte ze haar borsten tegen elkaar, waardoor ik met mijn lul tussen deze heerlijk zachte tieten op en neer kon bewegen. Zo stond ik haar tieten te neuken, terwijl ik in de spiegel goed kon zien hoe mooi Lisa was. `Spuit maar, lieverd, spuit mijn tieten helemaal onder!` En van geilheid moest ik me aan de wasbak vasthouden toen ik het hoogtepunt van mijn leven beleefde en ik weer heerlijk begon te lozen. Mijn zaad spoot tegen haar kin en na een straal of tien, kon ik niet meer blijven staan en moest ik echt even gaan zitten.
Ze gaf me nog een lekkere tongzoen en zei dat ze die stomme knul van een vriend gedumpt had en of ik vanavond met haar nog wat biologie wilde doornemen. `Deze les was een goed begin, maar er is nog veel stof te behandelen`, zei Lisa lachend. `Zeker`, zei ik, `maar samen komen we er wel klaar mee`. Samen fristen wij ons op en toen schrokken we, want we moesten nog een goeie smoes verzinnen omdat we al een kwartier weg waren van de les.
Aantal keer gelezen:
810
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)