Spannendverhaaltje.nl

Saaie vrijdagavond

-
16-08-2010
Het was vrijdagmiddag, eindelijk weekend. Ik zou naar een verjaardagsfeestje gaan maar ik werd om 5 uur gebeld dat het niet doorging. Nou dan maar een avondje televisie kijken… Maar mijn telefoon gaat, Els aan de lijn. ‘heb je zin om vanavond langs te komen om een film te kijken want ik ben alleen thuis en heb niks te doen’ ik zeg ‘ik heb zelf ook niets te doen dus ja is goed ik kom langs’. Els is een meisje van Surinaamse afkomst en is leuk om te zien, vroeger ben ik verliefd op haar geweest maar dat viel in de soep toen ze met mijn beste vriend verkering had genomen, dat is allang verleden tijd. Ze zat altijd een klas lager dan ik dus ik zag haar niet heel vaak, maar we fietsten altijd samen naar huis omdat ze drie straten verder woont. Ik heb Els lang niet gezien dus weet niet wat ik moet verwachten.
Ik stap onder de douche en kijk even naar mijn pik en fantaseer dat Els op haar knieën voor me zit met mijn pik in haar mond, ik schudt het uit mij hoofd en ga verder met douchen. Ik kleed me aan gooi snel even wat gel in mijn haren en stap op de fiets. Eerst even langs de slijterij om een flesje rum te halen. Aangekomen bij Els zet ik mijn fietst op slot en loop naar de voordeur en Els staat al te wachten in de deuropening. Ze kijkt gulzig naar de fles Bacardi en vertelt dat ze genoeg cola in huis heeft.
Ik plof neer op de bank en Els is ondertussen baco aan het inschenken. Ik kijk even opzij naar haar kontje toen ze gebukt in de koelkast keek, haar witte stringetje stak boven haar broek uit, best een geil gezicht. Ze kwam weer mijn kant op en ik bekeek haar voorkant nog eens goed, mooi gezichtje, volle cup C waar je u tegen zegt en mooie benen. Ze plofte naast me neer en gaf me een baco, zelf had ze twee glazen voor zich staan. Ze zette een filmpje op en we begonnen te kijken. De fles Bacardi was al snel half leeg en we begonnen aangeschoten te worden. Els ging even naar de wc en ik keek naar haar geile kontje, het gevolg was een stijve lul. Ze kwam terug en ze keek even naar de bobbel in mijn broek, vervolgens ging ze tegen mij aanliggen met haar hoofd op mijn buik. Ze lag op haar rug op de bank en ik had een mooi uitzicht op haar stringetje van voren. Ik verzamelde al mijn moed en legde mijn hand op haar onderbuik ze schrok even maar zei niks. Ik schoof een centimeter naar beneden zodat ik haar stringetje net kon aanraken, ze bewoog even waardoor mijn hand ver naar beneden werd geduwd waardoor mijn hand in haar broek zat, en zelf had ze haar elleboog tegen mijn stijve pik aan geduwd.
De bel ging, ‘kut!’ Dacht ik en Els liep naar de deur, ze kwam terug met een vriendin van haar, ook een Surinaamse. Ik bekeek haar van top tot teen, mooie tieten ik denk cup D, blote buik en een kort rokje met daaronder hele mooie bruine benen. Ze zag dat ik haar bekeek en gaf me een knipoog, ik kreeg gelijk weer een stijve lul. Els kwam weer tegen me aanliggen en de vriendin Ebony tilde Els haar benen op en legde die op haar schoot. De film werd weer aangezet. Tijdens een heftige scene voelde ik de elleboog van Els weer tegen mijn lul aan drukken die gelijk groeide tot zijn volle formaat van 18 centimeter. Els pakte een dekentje en legde die over haar benen en onderbuik heen, ik stopte gelijk mijn hand in haar broek en wreef zachtjes door de stof van haar string. Haar string was doorweekt! Ik voelde een hand mijn lul kneden. Ik schoof het dekentje wat hoger en maakte onder het dekentje haar tieten vrij en speelde met haar tepels, ze kon het niet meer houden en kreunde zachtjes. Ebony keek naar haar gezicht en begon toen Els haar benen te strelen.
Ik hield het niet meer en deed mijn gulp open zodat mijn lul vrijheid had en Els schrok daarvan en kijk naar Ebony, maar Ebony was al zo druk bezig met haar hand onder haar rokje dat ze niks doorhad. Els begon me af te trekken. Ik trok haar topje uit en ze had geen bh aan dus ik kon overal bij. Met mijn ene hand in haar broek en de ander over haar tieten voelde ik me heel goed. Zonder dat ik het door heb gehad is het dekentje verwijdert door Ebony en ze is bezig met het uitrekken van Els haar broek. Els heeft nu alleen nog maar een doorweekt stringetje aan die ik nu ook verwijder. Helemaal naakt ligt ze tegen me aan, ik pak haar hoofd en duw het naar mijn lul, ze begint me gretig te pijpen. Ondertussen staat Ebony met haar kont boven mijn hoofd en ik duw mijn gezicht onder haar rokje en zie dat ze geen string aan heeft en begin haar kutje te likken. Ze duwt mijn gezicht richting haar anus en ik blijf likken. Ik kom bijna klaar door het pijpen van Els en stop haar. Ik zie dat en een stuk klimtouw op tafel ligt en duw Ebony van me af, ik pak het touw en zet Els met haar kont omhoog voorover tegen de tafel en bind haar armen vast aan de andere kant. Ze spartelt niet tegen omdat ze zo verschrikkelijk geil is, het vocht druipt langs haar benen op de grond. Ebony zakt op de grond en likt het vocht van haar benen en komt uit bij haar kutje en begint die als een bezetene te likken, ook haar anus mag niet vergeten worden. Ik sta ondertussen te rukken voor het gezicht van Els die met haar mond mijn lul probeert te pakken. Na 5 minuten geef ik op en stoot mijn lul in haar bruine mondje, bij iedere stoot in haar keel probeert ze te gillen, dit komt ook omdat Ebony ondertussen 2 vingers in haar kont heeft geschoven en op mijn ritme met haar vingers Els haar kontje neukt. Ik hied het niet meer en kwam klaar over Els haar gezicht. Wat ze op kon likken likte ze op en slikte ze door, de rest likte Ebony van haar gezicht en gaf Els een tongzoen. Ik plofte weer neer op de bank en liet Ebony naast mij komen zitten. Ze begon gelijk aan mijn pik te zitten en ik pakte haar vast legde haar mijn knie en zei ‘Stoute meisjes moeten gestraft worden!’ ik schoof haar rokje omhoog en sloeg haar keer op keer op haar goddelijke kontje. Ze schreeuwde het uit bij iedere klap. Bij klap 8 kwam ze klaar wat mij motiveerde om nog harder te slaan en meer richting haar kutje. Ze deed haar benen wijder en ik sloeg vol op haar kutje, ze schreeuwde het uit. Els had al die tijd niks kunnen doen en maakte kreunende geluiden om mijn aandacht te trekken. Ik trok me er niks van aan en hielp Ebony omhoog, ik hield haar kut boven mijn lul en liep haar zakken, snel reageerde ze en drukte met haar hand mijn lul tegen haar anus en zakte in 1 keer naar beneden ze schreeuwde en begon wild op en neer te gaan. Ik kwam klaar in haar kontje en ze liep naar Els en liet die haar kontje schoonlikken en leegzuigen, wat ze maar al te graag deed want ze had al een tijdje niks kunnen doen.
Ik pakte een dikke kaars en drukte hem tegen de anus van Els die vastgebonden over de tafel lag. Ze maakte een kreunend goedkeurend gebaar en ik stootte de kaars in haar. Ze schreeuwde. Ik kreeg weer een stijve van het zien dat Els het kontje en kutje van Ebony likte, en drukte mijn lul tegen het kutje van Els en stootte hard naar binnen. Els werd helemaal gek met een kaars in haar darm een lul in haar kut en een kut in haar gezicht dat ze begon te kronkelen en met veel gekreun klaar kwam.
Ebony kwam snel naar mij toen en begon me te pijpen, ik kwam voor een laatste keer klaar in haar gezicht en ze deelde alle sperma met Els. We gingen met zijn drieën in de douche en naar bed.
Ik werd wakker en ik voelde vier handen mijn lichaam strelen. Ik wist dat vandaag een leuke dag zou worden….
Aantal keer gelezen:
572
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)