Spannendverhaaltje.nl

Rondje Down Hill

-
21-10-2010
Met vrienden kamperen en terreinrijden is een van mijn grote hobby’s. Daar voor heb ik een Dodge Pick-up Truck met 4-wiel aandrijving, verhoogd op stoere terreinbanden en voorzien van een lier.
In België waren we op een terrein weekeindje kamperen. In de namiddag doen we nog een rondje, vlak voor het donker worden. We gaan weer een rondje rijden en Karin stapt in, samen met een andere vriend van me, Stan. Karin’s man, Willem stapt bij een andere vriend in en we gaan met twee voertuigen onderweg.
Karin is een roodharige stoot, net 30 geworden en heeft sinds haar borstvergroting een figuurtje als Pamela Anderson. Cup DD en een heerlijk slank lichaam. 1.75 lang werkelijk een ontzettend lekker heet stuk om te zien. En werkelijk ook trots op haar lichaam. Terecht, vind ik, want ze is echt om op te vreten.
We hobbelen wat over het bospad en Karin’s borsten bewegen op zinneprikkelende wijze. Stan en ik kijken met geile blikken naar haar. Het ontgaat Karin niet, en ze voelt zich gestreeld door onze bewonderende en bemoedigende blikken naar haar fraaie voorgevel. In een strak rood truitje zitten ze verpakt. Karin verrast ons door plotsklaps te vragen of we niet eens haar nieuwe borsten willen zien. Mijn hart slaat over. Wat zegt ze nou? Of ik ze wil zien? Maar natuurlijk. Ik sta boven op de rem en we kijken eerst om ons heen. Willem is inmiddels vooruitgereden en geheel uit het zicht. We staan moederziel alleen op het bospad en er is niemand die ons kan zien. Ook Stan reageert instemmend. Natuurlijk, die geilneef is altijd wel in voor een verzetje en kan nooit zijn handen thuis houden. We zijn wat dat betreft van hetzelfde kaliber, maar hebben nooit samen wat meegemaakt.
Karin trekt haar truitje samen met haar BH omhoog en toont haar fiere borsten. Geweldig zien ze eruit. Pront steken ze naar voren, eigenlijk heeft ze geen BH nodig. Prachtig gevormd en meer dan een hand vol elk. Ik kan me niet bedwingen en vraag, terwijl ik haar linkerborst omvat: “Mag ik even voelen?”. Ze kan geen nee meer zeggen.Het voelt geweldig aan. Warm, zacht maar toch stevig en vooral lekker groot. Ik hou wel van grote borsten. Wat zeg ik? Ben er gek op. Zeker die van Karin. Ik heb haar altijd al een lekker stuk gevonden en heb grote moeite gehad om van haar af te blijven. Nu ze haar borsten heeft laten vergroten is ze helemaal om op te vreten. Wat een lekker stuk. Ook Stan laat zich niet onbetuigd. Weliswaar wat beschroomd maar doortastend voelt hij verlekkerd aan haar rechterborst. Wat een bizarre situatie, op dat bospad. Op mijn vraag of haar tepels nog goed gevoelig zijn, antwoordt Karin met een twinkeling in haar ogen dat die het nog prima doen. Ik wrijf er zachtjes over en voel deze hard worden onder mijn hand. Knijp er zachtjes in en Karin zucht op een geil makende manier. Ze heeft inmiddels blosjes op haar wangen en zit tussen ons in te gloeien. Ik krijg het benauwd in mijn broek. Spontaan heb ik een stijve lul van deze opwindende situatie en de spanning. Met een vriend zo’n snoepje tussen ons in hebbend. Ik wil net verder gaan als er in de verte een motorfiets aan komt gieren. Weg is het moment. Omlaag is het truitje. Poppetje gezien, kastje dicht. Shit. Helaas. Ik realiseer me dat dit een stomme plek is, voor zoiets.Dat moet anders.
We gaan verder en zijn weer serieus bezig met terreinrijden. Als ik als eerste een lange gevaarlijke helling oprijd en boven parkeer, stappen we met zijn drieën uit om de verrichtingen van Willem, die achter ons aankomt, te aanschouwen. Ik kan mijn ogen echter nauwelijks van Karin afhouden. Ze is zo opwindend, dat ik haar niet meer uit mijn kop kan krijgen en zo geil een beer rondloop. Als ze zich nog eens vooroverbuigt en de veter van haar minuscule string boven haar strakke spijkerbroek uitkomt, heb ik het helemaal niet meer. Na alles gezien te hebben stappen we weer in om verder te rijden. Stan komt van ver nog aanlopen. Ik ben zo enorm opgewonden, dat ik mijn handen niet meer thuis kan houden. Ik wrijf met mijn handen over Karin’s benen in haar strakke spijkerbroek. Ze zegt niets, maar spreid instemmend haar benen een weinig. Ik kan met mijn hand naar haar hete kruis en wrijf over haar venusheuvel. Door de stof heen voel ik de hitte van haar venusheuvel. Quasi onschuldig kijkt ze over haar schouder naar de naderende Stan. Ook omvat ik nog even die heerlijke borsten. Net zo dat niemand buiten de auto het kan zien. Onderwijl masseer ik, net zo quasi onschuldig, haar kruis en voel de pulserende hitte. Ik stel me voor dat ze nat wordt van mijn aanraking. “Lekker dier” fluister ik in haar oor. “Ik ben gek van je. Je maakt me helemaal gek en als dit zo doorgaat, dan sta ik niet meer voor mezelf in. Ongelofelijk lekker ding.” Met een diepe keelklank kreunt Karin instemmend. Als Stan instapt en we gaan weer door alsof er niets gebeurt is. Klote. En dat terwijl ik wel erg ongemakkelijk achter het stuur zit. Mijn lul knapt zowat uit mijn broek en doet me zeer.
We rijden weer en nemen de nodige paden en hellingen, om hoog en omlaag. Er is echter geen kans meer op nog wat intieme aanrakingen. Het moment komt dat we achter Willem aan weer het terrein uitrijden. Dat is me toch te gortig. Ik borrel nog over van de geiligheid en straks zijn we dan weer in het kamp en kan ik dit alleen nog maar als een herinnering beschouwen. Ho even! Letterlijk stop ik mijn Pick-up truck. Kijk weer om me heen, zie alleen Willem in de verte verdwijnen, verder niemand. Ik kijk Karin en Stan snaaks aan. “Ik wil ze nog een keertje zien, voordat we bij het kamp zijn”. Karin twijfelt. “Dit is niet de goeie plek” protesteert ze. “Dat gaat opvallen”. Ik ben echter onverbiddelijk: “Ik zie niemand, dus kom op” en “Ik ga niet verder voordat ik ze nog een keertje mag zien”. Stan zegt niets, maar kijkt belangstellend toe. Karin geeft toe aan mijn dwingende verzoek. Aarzelend trekt ze weer haar truitje omhoog. Zowel Stan als ik grijpen haar grote bollen weer beet en voelen verlekkerd aan die heerlijke verboden vruchten. De blosjes keren weer terug op Karin’s wangen. Ik krijg de onweerstaanbare neiging om haar te kussen. Ik ga met mijn lippen naar haar tepel en geef er een zoen op. Daarna zuig ik even zachtjes en lik de hard geworden tepel een paar keer, onderwijl mijn warme adem er op blazend. Stan masseert in de tussentijd haar andere borst en Karin laat zich dit alles achteroverleunend wel gevallen. Mijn linkerhand is inmiddels in haar kruis aan het wrijven en haar benen spreiden zich onwillekeurig. Heet voelt het aan, dwars door de dikke spijkerstof. Weer worden we ruw gestoord door het geluid van een tweetakt crossmotor die op het zelfde pad op ons afkomt. Weer stoppen. En dat terwijl het bloed me door de aderen giert van geiligheid. Godverdomme. Truitje weer naar beneden en we rijden weer door. Naar het kamp, achter Willem aan, die al geruime tijd uit zicht is. Ik maak terloops een opmerking dat we eigenlijk terugmoeten om Karin met zijn tweeën te misbruiken, “even flink uitwonen”. Karin lacht schaapachtig en Stan giert het uit. “Na, dat kan niet, als we dan weer aankomen met rode koppen van de inspanning weet iedereen dat we ons niet netjes hebben gedragen”. Glazig kijkt Karin voor zich uit, een beetje pruilend. Zo van, ja, dat is wel verstandig, maar ik ben ook geil en wil eigenlijk wel even lekker door jullie twee dekhengsten genomen worden…Althans, dat denk ik. Dan komt ze met de vraag: “Ik welke gaatjes willen jullie me dan verwennen? Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Mijn verbeelding speelt direct op: Anaal, ja. Dat wil ik graag!. Stan geeft schuchter een diplomatiek antwoord: “dat wisselen we af”. Ik voeg nog toe dat ik ook wel graag Russisch wil. Tussen haar mooie grote tieten.….Geile praatjes, grote monden.
Als ik het kamp binnen rijd, trek ik de stoute schoenen aan. Niet alleen woorden, maar ook daden! Ik denk niet meer na, maar handel impulsief. Ik stop naast Willem en roep. “We gaan nog een keer proberen die helling waar Stan niet vanaf durft met zijn hoogte vrees, alsnog te rijden!” Ik kijk Willem strak aan en geef gas. “Tot zo”. We rijden weg, Karin en Stan zeggen helemaal niets..
Eenmaal uit zicht geef ik aan dat we dit als een eenmalig avontuurtje moeten beschouwen. “Geen vervolg, eenmalig”. “Nooit over praten met niemand en we doen niets wat iemand niet wil”.”Maximaal 20-30 minuten kunnen we wel wegblijven zonder dat ze er wat van denken”. Beiden knikken sprakeloos instemmend op mijn uitleg van de ‘spelregels’. Karin is wel bezorgd dat Willem nog achter ons aan kan komen. Ik stel haar gerust door aan te geven dat ik in mijn spiegel hem heb zien uitstappen en een biertje zag aanpakken om bij het startende kampvuur een praatje te maken. Ik hoor ook geen enkel voertuig achter ons aankomen, terwijl we stapvoets het pad verder afrijden. We zwijgen alle drie. De erotische spanning is voelbaar.

Wordt vervolgt, nee toch direct maar de rest:
“Nu wil ik dat je die strakke spijkerbroek uittrekt zodat ik je kan vingeren, terwijl je Stan pijpt”. “In de tussentijd rij ik naar een rustig plekje in een hoek van het terrein zodat we je straks even lekker kunnen verwennen”. Tot mijn grote genoegen geeft Karin direct gevolg aan mijn verzoeken. Als op commando knoopt ze haar spijkerbroek los en wurmt zich eruit. Haar string mee naar beneden trekkend. In haar blote kont buigt ze zich naar rechts en ritst Stan’s broek open. Ik maak in de tussentijd snel mijn gulp open om mijn stijve lul te bevrijden uit zijn benarde positie. Ze steekt haar kontje gewillig in mijn richting en wrijft die krols tegen me aan. Ik streel haar heup en laat mijn linkerhand tussen haar benen glijden. Al hobbelend over het pad vinden mijn vingers het hete grotje tussen haar dijen. Nat is ze al, helemaal goed. Een lekker nat en heet kutje. Ik wriemel wat met mijn vingers om tussen haar lippen te komen. Ze is zo nat dat het als vanzelf gaat. Al gauw kan ik met mijn middelvinger haar penetreren. Dat ze dat lekker vindt hoor ik aan haar goedkeurende gekreun. Of is het Stan’s paal die soms naar meer smaakt? Karin maakt ook nog heerlijk goedkeurende bewegingen met haar onderlijf. Ze rijdt wat tegen me op, voor zover ze bewegingsruimte heeft. Stan zit inmiddels met zijn broek open, roerloos achterover geleund helemaal rechts tegen de deur. Hij laat zich heerlijk pijpen door Karin. Hij slaat er nu wel liederlijke geile taal uit: “ja, lekker, Karin. Dat doe je goed, achhh, wat kan je dat lekker” Hardop moedigt hij haar aan en blijft praten. Hij kreunt ook nog suggestief als ze met haar hoofd naar beneden gaat en hem diep in haar keel neemt. Jezus, mijn hartslag is naar 160 gestegen, zo geil vind ik dit. Ik heb van de opwinding moeite om het pad te volgen. Dit is wel zo’n opwindende situatie. Dit heb ik nog nooit meegemaakt! Dik genieten. Het begint al donker te worden en de laatste motoren zijn het terrein aan het verlaten. Als ze ons voorbij vliegen hebben ze geen oog voor mijn Pick-up Truck met ogenschijnlijk slechts twee kerels erin. Al rijdend wrijf ik met mijn vingers over haar opgezwollen kutlippen en masseer met de toppen van mijn vingers haar klitje. Met succes, want het wordt steeds natter en ik maak soppende geluiden terwijl ik zo nu en dan mijn vingers aflik. Ze smaakt heerlijk. Zo’n lekkere frisse kut met lekker veel geil. Intussen maakt ze soppende geluiden tijdens het pijpen van Stan. Dat hoor ik boven het diepe brommen van mijn V8 uit. Als ik moet steken om een haarspeldbocht te maken heb ik even beide handen nodig om te sturen en te schakelen. Het is voor Karin het teken om te stoppen met pijpen. Ze draait zich om en bied zich aan Stan aan, terwijl ze haar lippen nu om mijn kloppende lid stulpt. Stan bedenkt zich geen moment en spreid haar benen een weinig. Hij steekt zijn enorme pik in haar hete kutje. Op zijn zij ligt hij, half over haar heen. In mijn ooghoek zie ik het formaat van de lul van Stan. Nou, dat is niet mis. Die komt zeker wel aan 20 centimeter. Zeker iets langer dan de mijne, maar daar in tegen wel iets minder dik. De mijne is veel dikker, troost ik me. Karin is inmiddels wel heel lekker bezig om me een hoogte punt te bezorgen. Ritmisch begeleid door het stoten van Stan pijpt ze me. Ze zuigt, likt, slurpt, en trekt met haar rechterhand zo goddelijk lekker aan mijn lul dat ik langzaam maar zeker mijn orgasme niet meer kan tegenhouden. En dat terwijl ik tussen de bomen door rijd en goed moet sturen om niet in een kuil vast te komen zitten of tegen een boom aan glij.
Ik wil het echter nog even uitstellen en trek haar aan haar haren omhoog.”Kappen nou, anders kom ik nu al klaar.” Ze kijkt me met zaadvragende ogen verwijtend aan. “Aaron, ik ben nog niet met je klaar” spreekt ze hees, op het ritme van Stan’s stoten. “Dat weet ik, lekker stuk, maar ik wil graag jou wat verder verwennen, en we zijn er bijna” geef ik als antwoord. “OK”. Ze concentreert zich nu op haar eigen orgasme. Ze laat zich lekker gaan in het gestoot van Stan en legt haar hoofd in mijn schoot. Regelmatig stoot ze tegen het stuurwiel. Instinctief heeft ze toch weer mijn lul vast. Haar haren als verwilderd over haar hele gezicht en ze trekt, hard knijpend aan mijn roede. Ik ben eindelijk aangekomen waar ik wezen wil en achteruitrijdend parkeer ik de Dodge tussen de bomen. Stan is inmiddels aan een eindspurt begonnen. Die hufter neukt zich klaar in Karin. Ik voel me jaloers worden. Karin is inmiddels behoorlijk aan het genieten, want haar greep om mijn pik verslapt. Ze ligt te hijgen in mijn schoot. Ze kreunt en kijk me heel glazig aan. Ik trek haar truitje met BH tegelijk omhoog en omvat met twee handen haar fiere borsten. Ik masseer ze en knijp zachtjes in haar tepels terwijl Karin in mijn armen klaarkomt van Stan’s harde neukstoten. Haar ademhaling is hortend en stotend en lekker suggestief vol met hijgende kreunende geluiden. Met veel geraas komt Stan in de tussentijd ook al klaar. “Uuuugghhh, ik kommmmm.” Met een tweetal hele harde en diepe stoten loost hij zijn zaad in de natte kut van Karin, die op haar beurt met een verwilderde blik in haar ogen, al haar spieren spant (hmmmmm, wat een heerlijk gezicht) en schokkend klaar komt. Nu pas zie ik dat ze een hand tussen haar benen heeft. Ze heeft zichzelf ook nog een handje geholpen om gelijk met Stan te komen.
Even ligt ze slap tussen ons beiden in, zwaar hijgend. Maar bijna direct neemt ze weer mijn keiharde paal tussen haar lippen. “Met jouw was ik nog niet klaar” lispelt ze, met haar mond vol van mijn eikel. Dat voelt weer hemels aan, maar ik heb wat anders in mijn gedachten.
Ik gooi mijn deur open en roep: ”Kom, we gaan even in de bak liggen en dat nemen we je op een manier die je de rest van je leven zal heugen”.
We klimmen in de bak en trekken onze kleding rap uit. Karin’s aandacht gaat uit naar ons beider pikken. Stan’s lul is halfhard en de mijne staat kloppend tegen mijn buik. Stan gaat op de LPG-tank zitten en ze gaat op handen en voeten voor hem zitten. Instinctief neemt ze Stan half harde lul in haar mond om hem weer stijf te maken. Ik maak gebruik van de situatie door haar van achteren te benaderen en op mijn knieën kruip ik tussen haar benen. Ik duw mijn keihard pik naar beneden en stuur deze tussen haar lippen. Met een geweldig stoot neem ik bezit van haar. “Hier, ontvang mijn roede!” roep ik terwijl ik mezelf uit aller macht in haar ram. Mijn ballen kletsen tegen haar vulva. Ze verslikt zich in de pik van Stan door mijn harde stoot voorwaarts. Diep in haar keel komt hij en prikt in haar huig.
Als aan het spit geregen, geniet Karin van onze behandeling. We stoten beiden beurtelings in Karin. Heel en weer wordt ze geslingerd door ons gestoot. Genadeloos krijgt ze er van langs en ze kreunt dat het goed is. Op handen en voeten moet ze zich schrap zetten voor elke stoot. Het tempo gaat langzaam maar zeker omhoog. Helemaal goed, tot we uit fase raken. We stoten nu tegelijkertijd in haar en ook Stan komt erg diep. Karin kan heel wat hebben, dat moet gezegd worden, maar dit is haar te veel. Ze moet kokken van die harde pik diep in haar keel. Ze laat hem noodgedwongen uit haar mond glippen. Ik vind het intussen zo geil dat ik mijn orgasme niet meer kan uitstellen. Karin ligt van geiligheid met haar borsten op de vloer, kont omhoog en bonst met haar hoofd tegen de lpg tank, tussen Stan’s benen. Vanuit mijn tenen komt het gelukzalige gevoel van bevrijding als ik met een drietal heftige stoten mijn sperma in haar kut loos. Ik heb haar heupen stevig in mijn handen als ik haar met het klaarkomen telkens tegen mij aantrek. Whoeeaaahh. Ik kijk Stan aan terwijl ik kom en een grote grijns siert zijn smoelwerk. Karin geniet dubbel want aan haar gehijg en kermen te horen is ze al weer klaar gekomen. Slapjes laat ze zich van mij afglijden en ligt hijgend op de bodem. Tijd voor een ander standje. “We hebben nog 15 minuten. Hoe wil je het nog hebben?” Ik kijk verlekkerd naar dat heerlijke lichaam. Ze ziet er meer dan geweldig uit met die grote borsten en haar lange benen met vlakke buik: Wat een lekker ding! Een goddelijk Pornolichaam als dat van Pamela Anderson en nog bloedgeil ook. Een beetje hees, maar zonder aarzelen zegt ze: “ik wil jullie met zijn tweeën tegelijk in me, Sandwichen”. “Neem me diep en hard.”
Heerlijk, dat klinkt Stan en mij als muziek in de oren. Ze kiest. Stan mag onder en ik boven. Stan gaat op zijn rug in de bak liggen en Karin hurkt ruggelings boven hem. Hij houd zijn pik rechtop en ze stuurt hem met wat smeren van kutgeil tegen de nauwe ingang van haar anus. Zachtjes laat ze zich door de knieën zakken en neemt hem in haar op. Wow! Wat een gemak! Dat heeft ze zeker vaker gedaan. Karin kijkt heel erg voldaan terwijl ze steeds verder over Stan zijn dikke pik zakt. Ze haalt heel diep adem, bij elke centimeter die ze verder gaat. Stan kijkt intussen met grote ogen naar haar. Dat ook hij dik geniet is helder. Als stoute jongen zijnde, stoot hij onverwacht het laatste stukje zijn heupen omhoog om haar te laten voelen dat hij niet de regie zomaar uit handen geeft. Kreunend ontvangt Karin zijn laatste stuk lul. Grote Goden. Wat een opwindend gezicht! Die hele lange, grote lul, die zomaar in haar kont verdwijnt.
Ze laat zich achterover zakken en rust met haar rug op Stan’s Borstkast. Haar benen wijd, onder zich gevouwen. Diep gepaald in haar kont door Stan ligt ze voor me uitgespreid als een lekker sex-snoepwinkeltje. Stan heeft direct zijn handen op haar dikke tieten en masseert deze. Twee handen vol heeft hij met die stevige ballen. Hij knijpt af en toe in haar harde stijve tepels. Ze kreunt goedkeurend en geniet zichtbaar. Door roterende bewegingen met zijn heupen te maken zie ik hem op genotzalige wijze in Karin bewegen.
Met een dergelijk schouwspel voor mijn ogen heb ik niet meer dan een paar halen aan mijn stam nodig om die weer hard te laten zijn en ik kan niet wachten om haar weer te nemen. Genoeg gekeken! Tijd voor de dubbele penetratie. Ik kniel tussen de vier uitgespreide benen in en stuur mijn keiharde, kloppende lid tussen haar opgezwollen lippen. Ze ligt er klaar voor en alles is zo nat en glad dat ik geen moeite heb om mijn eikel in haar te duwen. Doorstoten is wat anders, door haar houding is haar vaginale kanaaltje, waar ik lekker strak in pas, wat naar beneden gekanteld. Ik moet mezelf een beetje optillen om rustig maar zeker dieper in haar te dringen. Heet, is ze. En op elke centimeter die ik nu in haar kom reageert Karin op een genotvolle manier. Ik kijk haar recht in haar ogen terwijl ik op mijn armen leunend over de twee hete lijven heen hang. Rustige heupbewegingen makend stoot ik nu ritmisch in haar. Karin is langzaam maar zeker in een constante orgastische staat gekomen. Haar ogen draaien in haar kassen, ze kijkt heel wazig en heeft een giga-grijns op haar gezicht. Ze brabbelt allerlei geile taal. “Jaaaa, neuk me maar, dieper, dieper. Neem me met die grote lansen. Stoten jullie maar lekker. Ik heb het zo nodig. Ohhhh.” Heel opwindend is haar gesteun en gekreun. Ze snakt naar lucht, tussen onze tongzoenen in. Wild beweegt ze haar tong in mijn mond en we ademen elkaars hete adem en delen ons speeksel. Als een weerloze ledenpop ligt ze tussen ons in. Ze kan geen kant op en Karin heeft zich volledig over gegeven aan ons. In ruil voor maximaal genot. In de tussentijd laat Stan zich niet onbetuigd. Hoe die het voor elkaar krijgt, onder liggend, weet ik niet, maar ik voel zijn lange pik duidelijk tegen de mijne aan heen en weer bewegen. Ook voel ik zijn handen over haar grote borsten tussen onze lichamen. Karin komt nu continue klaar. Ze is zo geil dat ze van alles overvloedig heeft. Haar speeksel kan ik drinken met het tongen, haar kut is zo nat dat haar druipende geil de perfecte smering is voor Stan’s lul in haar anus. We bewegen rustig in en uit Karin en synchroniseren als vanzelf onze bewegingen. Geweldig! In een woord. Dit heb ik nog nooit meegemaakt en ik voel mijn orgasme al weer in aantocht. Hrmmpfff. Dat gaat me wel te snel, want ik wil ook nog andersom. Wat een bijzonder gevoel. Uniek. Ritmisch bewegen we in een cadans in dat lekkere hete ding. Het lijkt wel of Karin nu constant klaarkomt en ik voel mijn orgasme al weer vanuit mijn tenen aanzwellen. Ik realiseer me dat ik deze kans waarschijnlijk nooit meer zal krijgen en wil eigenlijk graag ook nog wel die hete Karin in haar kont naaien. Ik houd op met stoten en trek me uit haar hete kut terug. Mijn kloppende lul floept uit haar hete kut en ik voel de koele buitenlucht. Karin kijkt me verward en ontevreden verstoord aan. “Wat doe je nou? Niet stoppen, nu, Het is zo lekker!”. Stan blijft gewoon doorbewegen. Onderweg naar zijn volgende orgasme.
“We hebben nog 5 minuten, en ik wil graag nog in je kont klaarkomen” zeg ik. “dus, jij gaat draaien, en snel”. Ze kijkt me wazig aan. Stan ligt rustig onder haar en wacht af. Karin heeft me inmiddels door en met moeite kruipt ze van Stan af om zich om te draaien en weer over Stan heen te staan. Snel laat ze zich, nu met gezicht naar Stan toe, met haar hete kut over zijn dikke pik zakken. Ze gaat voorover op hem liggen en direct zoeken hun monden elkaar om te tongen. Ik laat er geen gras over groeien dit keer. Ik kniel weer achter het nu druk neukbeweging makende stel. Haar sterretje staat wat open na de penetratie van Stan en ik kan haar moeiteloos innemen. Heerlijk, strak omvat ze mijn kloppende lid en ik begin direct met neuken. Dit is magistraal! Haar opening is nu beter in lijn met mijn lul en ik kan echte diepe neukbewegingen maken. Tot mijn ballen stoot ik in haar anus. Weer voel ik de aanwezigheid van Stan’s lul. Helemaal te gek. Tegelijkertijd bewegen Karin en Stan zich heen en weer. Karin zit over Stan en kan zich makkelijker bewegen dan in het vorige standje. Wild berijdt ze nu Stan terwijl ik, synchroon met haar bewegingen, haar met diepe halen naai. We vormen één geile, bewegende massa. Terwijl ik mijn tempo verder verhoog gaan ook Stan en Karin mee in mijn aanloop naar een spetterend orgasme. Ik stoot nu zo snel dat ik klaar ga komen. Een intens gevoel giert door mijn lichaam heen, Ik kom zo lekker klaar, zo ben ik nog nooit klaar gekomen. Ik ben het even kwijt, maar Karin en Stan zijn ook min of meer gelijktijdig tot hun orgasmen gekomen. Uitgeput leun ik over Karin en Stan heen. Overvloedig zwetend liggen onze hete lichamen, nog verbonden, op elkaar. Zo liggen we wel even. Ik voel me uitgeblust en als mijn kleiner wordende lul uit haar kontje floept, realiseer ik opeens dat we eigenlijk al weer op de terugweg hadden moeten zijn. Klote, want ik wil nog wel verder. Ik heb zin om haar nu te beffen en me tegelijkertijd te laten pijpen. Ik wil nog wel opnieuw lekker tussen die heerlijke tieten en, en, en. Ik ben nog geil.
Met een handdoek, die ik in de cabine heb liggen, drogen we elkaar af. We trekken onze kleren weer aan en ik start de wagen om terug te rijden. Karin zit weer tussen ons in. We praten nog wat na en beloven elkaar dat we dit als ons geheim zullen bewaren. Vlak voor het kamp stop ik nog even voor een laatste tongzoen. Beurtelings krijgen Stan en ik een innige zoen. Dan blaast Karin nog even in mijn oor en fluistert: “Dat was heeeeel erg lekker, Aaron. Dank je wel”.
Aantal keer gelezen:
729
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)