Spannendverhaaltje.nl

Rokkenweer

-
16-08-2010
Het was een zonnige dag, eindelijk! Na de winter (dikke truien) kwamen eindelijk de rokjes en topjes te voorschijn. Genieten dus! Het was een doordeweekse dag, en ik met me 18 jaar moest naar school (zucht) maar goed, opzich loopt er op onze school wel wat lekkers rond. Maar vandaag sloeg alles. Omdat ik vorig jaar ben blijven zitten ken ik de mensen uit mijn klas maar vaag en wist ook niet dat sommige echt heel sexy konden zijn. Ik zit dan ook bij HET mokkel van de school in de klas. En op deze mooie zonnige dag kreeg ik bijna een hartaanval toen ik haar voor het 1ste uur bij het lokaal zag staan. Mooie lange blonde haren los. Oranje top, waardoor ze gigantisch inkijk had (deed ze dit expres?) ik gokte op een dikke C-cup, maar het kon ook al een D zijn (en dat voor 16 jaar) en een mooi kort zwart rokje. Had ze er iets onder aan of niet? was de vraag die mij bezighield. Dit zou en moest ik onderzoeken! Ik zat dan wel op haar te geilen, ze speelde het spel goed mee. Ik zat het volgende uur achter haar en ze ging steeds naar voren zodat ik goed zicht had op haar billen, en ik zag dat ze een zwarte string aanhad (balen!), deze kwam boven haar rokje uit. Maar goed, ik besloot om ook maar voor d'r te gaan zitten en het volgende uur zat ik voor haar neus. Ze liet een paar keer expres haar pen vallen naast me enz. en dan boog ze naar voren zodat ik goed uitzicht had op haar heerlijke borsten. Op een gegeven moment keek ik om en zag ik dat ze geil met haar tong om haar pen zat te spelen en me zwoel aankeek. Ik voelde iets groot worden in mijn broek. En zij vroeg aan de leraar of ze naar de wc mocht. Even tijd voor mij dus om bij te komen. Toen ze terug kwam had ik wat stoom afgeblazen en kon er weer tegenaan en liet ze "per ongeluk" weer haar pen vallen, of ik hem even op kon rapen vroeg ze, geen probleem antwoordde ik.
Ik boog naar achter en ik zag dat Anita haar benen helemaal had gespreid en ik keek zo haar kale (!) kutje in, waar was die string gebleven? Ik bleef maar kijken en Anita vroeg of het lukte. Even van me stuk af gebracht pakte ik de pen en gaf hem aan haar. Toen ik voor de deur stond om te wachten tot de bel ging, stond Anita naast me en deze zei zacht: "het volgende uur valt uit, kom anders even naar de sportafdeling van de winkel." En omdat ik toch niks te doen had ging ik er maar heen (en omdat ik wel benieuwd was natuurlijk!). En toen ik bij de winkel aankwam zag ik de fiets van Anita al staan (er waren weinig andere fietsen, 3de uur hè) en het zadel was best vochtig, wat toch raar is op zo'n droge dag. Toen ik op de sportafdeling aankwam zocht ik Anita maar kon haar nergens vinden, maar in een pashokje vond ik een briefje: kom naar de lingerieafdeling! Er werd een spelletje met me gespeelt maar erg vond ik dat niet. Dus ik naar de lingerieafdeling en daar stond Anita tussen de bh's te kijken. Ik liep naar haar toe en zei dat ik haar best een keer daarin zou willen zien. Ze zei: als je dat echt wilt... kom mee. En ze sleurde me naar de pashokjes. Daar aangekomen likte ze mijn wang en ik voelde een bobbel in me broek opkomen. Ik kuste haar in haar nek en ging met me lippen naar haar mond. Ik kuste haar en drukte zachtjes mijn tong tegen haar lippen, deze openden zich en ik pestte haar en trok me tong weer terug. De spanning werd steeds groter en uiteindelijk raakten onze tongen toch in elkaar verstrikt. Ik werd steeds geiler en geiler en Anita ook! En ik trok haar topje over haar hoofd en deed haar rokje naar beneden. Daar stond ze dan in haar bhtje en kale kutje! Wat een fantastisch uitzicht. En toen ze ook nog haar bh uitdeed waande ik me in de hemel. Ik had wel eens borsten gezien en natuurlijk ook gevoeld maar deze waren echt hemels. Mooi groot, rond EN stevig. Wat wil je nog meer.
Ik begon aan haar tepels te likken, maar eerst trok ik ook me kleren uit. Zo'n stijve penis had ik nog nooit gehad. Zij ging vanzelf met haar hoofd naar beneden en liet haar tong om mijn eikel gaan. Een gevoel van overwinning ging door mij heen. En het duurde dan ook niet kort of ik kwam klaar. Met grote schokken spoot ik haar engeltjes gezicht onder.. Ik vroeg of ik in haar mocht komen, ze knikte maar ik moest wel voorzichtig zijn want het was haar eerste keer, maar ze was wel aan de pil. Voorzichtig spreidde ik haar schaamlippen en drukte mijn penis tegen haar kutje, man wat was zij strak! ik ging naar binnen en ging rustig in en uit, ondertussen stimuleerde zij haar clitoris nog eens goed en likte ik aan haar borsten en zoende ik haar. Ze beleefde haar hoogtepunt en ik spoot ook nog eens goed in haar. Hemels was het, geen andere woorden ervoor. Ik deed me kleren aan en Anita ook. Nog een vurige tongzoen en we moesten weer naar school. Uiteindelijk waren we te laat, maar goed dat vond ik neit zo erg. (wie wel?) Anita en ik hebben elkaar later nog een beetje gestimuleerd enz. maar ik ben niet meer in haar geweest, dat komt nog wel, want dit weekend komt ze bij mij langs.........
Aantal keer gelezen:
188
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)