Spannendverhaaltje.nl

Robberts derde leven - deel 3 (slot)

-
21-10-2010
Karins ouders hadden aangeboden om een weekendje op de kinderen te passen, want ze vonden dat hun dochter en schoonzoon hard werkten en er wel eens even tussenuit mochten. Omdat het nog lekker nazomerweer was, had Karin een lang weekeinde aan de Belgische kust geboekt. Om twee redenen, ze kenden in Oostende een paar heerlijke restaurants en daar in de buurt was het enige Belgische naturistenstrand. De autorit door de vrijdagavondspits was vermoeiender dan verwacht en aangekomen in het hotel besloten ze daar een hapje te eten en gelijk naar bed te gaan.
Karin nestelt haar naakte lichaam tegen Robberts blote lijf en vraagt hem hoe die avond bij Bounty hem bevallen was. Ze hadden het er eigenlijk nog niet eerder echt over gehad. Robbert besluit om maar gelijk heel open te worden en zegt dat hij het fantastisch had gevonden, maar dat het niet de eerste keer was dat hij met Bounty naar bed geweest was. En hij vertelt het verhaal van ochtend dat ze bij hem was komen koffie drinken.
“Ik weet het”, zegt Karin en ze legt uit dat daarom het idee was opgekomen om hem een keer te verwennen met zijn tweeën. En dan vertelt ze wat ze zelf allemaal uitgespookt heeft het afgelopen jaar. Van de ontmoetingen met Jochem tot de pijpbeurt in de disco. Even is Robbert stil van zoveel openheid, maar dan zegt hij dat hij al zoiets vermoedde en dat het hun seksleven kennelijk behoorlijk ten goede was gekomen. Ze keuvelen nog wat verder, strelen elkaar teder en vallen dan als een blok in slaap.

Zaterdagochtend genieten Karin en Robbert vroeg van het uitgebreide ontbijtbuffet en vertrekken om een uur of tien naar het naturistenstrand bij Bredene, tussen Oostende en De Haan. Ze vinden een lekker beschut plekje tegen de duinenrij aan. Het is nog steeds heerlijk weer en ze ontdoen zich snel van hun kleding en smeren elkaar in met zonnebrandolie. Robbert geniet van het mooie lichaam van zijn vrouw, dat ondanks haar leeftijd van midden dertig en twee kinderen, nog steeds gezien mag worden. Tijdens het inwrijven, denkt hij weer even met plezier terug aan die avond bij Bounty, toen hij twee van die heerlijke lichamen tot zijn beschikking had.
Na een uurtje komt er een ander stel op een meter of tien van hen vandaan bij de duinen liggen. Aan de uitspraak te horen ook Nederlanders, want het Vlaamse accent ontbreekt duidelijk. De man trekt zijn shirt en zijn korte broek snel uit en Karin kijkt even iets langer dan gebruikelijk naar de forse stengel die tussen de benen van de man slingert. Hoe groot zou die wel niet zijn als die stijf wordt, denk ze even, maar dan bedenkt ze dat de wat kleinere van Robbert haar toch wel goed bevalt.
Robbert heeft wat meer oog voor de vrouw, die gevorderd is tot haar slipje en beha, zo te zien een behoorlijke C-cup. Ze heeft mooi half lang blond haar en is stevig gebouwd en als de beha los gaat komen er twee fraaie stevige borsten tevoorschijn, die nog recht vooruit staan. Als het slipje naar beneden gaat, wordt een mooi gecultiveerde venusheuvel onthuld. Robbert schat ze in van ongeveer dezelfde leeftijd als hij en Karin. Ze ging op haar buik liggen, waardoor haar ronde billen mooi naar boven bolden. Ze liet zich zichtbaar genietend insmeren door haar partner.
“Ik heb dat stel vanmorgen geloof ik gezien bij het ontbijt”, fluisterde Karin richting Robbert, “ik herken dat veelkleurige shirt van die man”. Dat is dan toevallig, antwoordt Robbert, dat ze dan ook naar dit stukje strand komen en dichtbij gaan liggen. Hij staat op en loopt in de richting van de kustlijn, maar verder dan zijn knieën gaat hij niet het water in. Het is niet echt koud, maar warm is anders. Als hij terugloopt, kijkt Karin naar zijn bengelende penis en heel even vergelijkt ze die met die van de man naast hen. Iets kleiner, schat ze, maar wel iets dikker. Ach, wat maakt het uit, denkt ze dan bij zichzelf en leest verder in het tijdschrift dat ze meegenomen had.
’s Avonds gaan Robbert en Karin heerlijk eten in één van de vele visrestaurantjes in Oostende en als ze terugkomen in het hotel zit het stel van strand gezellig te kletsen in de fauteuils bij de bar met 2 glazen wijn voor zich. De man draagt nu een spijkerbroek met een overhemd en de vrouw heeft een korte zwarte rok aan met daarboven een mouwloos groen truitje, dat haar stevige borsten goed deed uitkomen. Als ze langs lopen, zegt de man: “jullie waren toch ook op het strand? Kom er gezellig bij zitten”. Karin en Robbert kijken elkaar aan, maar voordat Robbert kan reageren, zegt Karin dat het haar wel leuk lijkt. Ze stellen zich voor, de man blijkt John te heten, de vrouw Andrea.
De ober komt nog twee glazen rode wijn brengen, voor Karin een witte en voor Robbert een biertje. Binnen een paar minuten zitten ze gezellig te kletsen over van alles en nog wat. Over de diverse naaktstranden die ze kennen en hoe het is om lekker naakt van de zon te genieten. Onwillekeurig moet Karin af en toe naar het kruis van John kijken, maar ze ziet niet echt een bobbel. Robbert kan zijn ogen bijna niet afhouden van de grote borsten van Andrea. Na nog een paar drankjes gaat de bar sluiten en John stelt voor op hun kamer nog wat verder zullen praten en drinken.
Als ze binnen zijn, verdwijnt Andrea in de badkamer om er weer uit te komen in een badjas. Lekker die kleren uit, zegt ze en ze gaat op bed zitten. De badjas valt wat open, waardoor haar blote benen te zien zijn tot bijna bovenaan haar dijen. Karin en Robbert zitten in de twee luie stoelen die er staan en John is bezig met het inschenken van de drankjes; drie wijntjes en ditmaal een whisky voor Robbert, die zodanig zit dat hij bijna in het kruis van Andrea kan kijken.
Robbert trekt zijn slippers en zijn overhemd uit en gaat naast Andrea op het grote tweepersoonsbed zitten. Die trekt haar knieën op, zodat Robbert een riant uitzicht krijgt op haar spleetje, dat glimt van het vocht. Hij gaat even verzitten om zijn geslacht wat meer ruimte te geven, want dit is toch een veel erotischer gezicht dan vanmiddag op het strand. Andrea ziet het niet, want die tikt net met haar hand op Johns buik en zegt dat hij er wel aan moet doen, want het gaat een beetje bol staan. “Valt wel hoor”, hoort Robbert Karin zeggen en hij staart nog steeds gebiologeerd naar Andrea”s kutje.
“Nou voel maar eens”, zegt Andrea tegen Karin, dan weet je dat het wel een beetje nodig is. Ze buigt iets voorover, waardoor ook een van haar stevige borsten zichtbaar wordt en geeft een kusje op Johns buik. Karin is opgestaan en loopt naar het bed, ze legt een hand op het lichaam van John en zegt weer dat het wel meevalt. John pakt haar hand beet en schuift die heen en weer over zijn buik en drukt die dan even tegen zijn kruis. Karin schrikt, maar trekt niet terug, ze voelt nu wel een bobbel en er gaat een lichte rilling door haar lichaam. Dan zegt ze heel ad rem: “Maar daar zit wel degelijk een grote hobbel”.
Die heb je vandaag al gezien toch, zegt John, maar toen was hij inderdaad wat kleiner. Groot genoeg nog, antwoordt Karin weer gevat. Andrea buigt nu nog verder voorover, waardoor haar badjas helemaal open valt en haar mooie borsten zich in hun volle glorie tonen. Robbert heeft het even niet meer, zijn vrouw heeft haar hand op de lul van een vreemde man en diens vrouw zit bijna helemaal naakt voorover gebogen op het bed. Het zweet breekt hem uit, maar tegelijkertijd windt het hem enorm op, hij voelt zijn pik heel hard worden. Andrea heeft intussen vakkundig de broek van John open geknoopt en geritst en haalt diens volle 20 cm. uit zijn boxershort. Karins hand had haar werk kennelijk goed gedaan.
Dan gaat alles ineens heel snel. Karin neemt de pik van John in haar handen en heel zachtjes duwt hij haar hoofd in die richting. Andrea doet haar badjas nu helemaal uit en trekt Johns broek over zijn benen naar de grond. Ze staat nu voorover gebogen achter het bed en Robbert zit recht voor haar mooie kont met daaronder haar natte kutje. Hij staat op en gaat achter haar staan en pakt haar vooroverhangende borsten met twee handen beet en rolt met zijn vingers over de harde tepels. Intussen is Karin John aan het pijpen, terwijl die Karins shirtje omhoog trekt en de beha los maakt, zodat hij haar mooie borsten kan strelen.
Karin laat de stijve van John even los en trekt de rest van haar kleding uit, dan gaat ze met haar kont naar zijn gezicht op hem zitten en begint weer te pijpen. Zijn grote staaf gaat zo diep haar mond in, dat ze bijna braakneigingen krijgt, maar ze houdt vol, want het is een zalig gevoel. John is haar kutje aan het vingeren en likken en zuigt heerlijk op haar klitje. Ze is drijfnat en wordt steeds meer opgewonden door de hele situatie.
Ze kijkt voor zich en ziet dat Andrea voorgebogen op haar handen steunend bij het bed staat met achter haar een naakte Robbert, die met één hand hard haar borsten kneedt en met zijn andere hand probeert zijn stijve pik bij haar naar binnen te werken. Andrea spreidt haar benen, zodat hij er gemakkelijker bij kan en slaakt een kreet als zijn eikel tussen de schaamlippen door naar binnen floept. Robbert begint direct als een bezetene te stoten, hij is zo geil dat hij het liefst zo snel mogelijk zijn sperma bij haar naar binnen wil spuiten. Andrea’s borsten gaan heen en weer door de kracht van de stoten van Robbert. Ze houdt er één met een hand vast en knijpt er zelf ook hard in. Haar kont drukt ze in het ritme van Robbert naar achteren, waardoor hij steeds diep erin komt. Intussen bewerkt hij haar klitje met zijn vingers.
John heeft nu drie vingers bij Karin naar binnen gewerkt en zuigt nog steeds op haar klitje. Een andere vinger heeft hij in haar kontgaatje gestopt en die haalt hij steeds heen en weer. Hij begint ook te steunen, want Karin heeft zijn pik in een wurggreep in haar mond en hij voelt zijn zaad al borrelen in zijn ballen. Karin weet niet meer waar ze gekker van wordt, het pijpen, het gezuig aan haar klit, de vingers in haar kutje of die ene in haar kont. Er klinken nu allerlei kreten door de kamer, waarvan niet te achterhalen is van wie ze afkomstig zijn.
Dan volgt er een heel lange oerkreet, overgaand in snel hijgen. Andrea komt klaar en dat wil ze weten ook, ze schudt over haar hele lichaam. Robbert heeft moeite zijn ritme te handhaven, hij neemt een kleine pauze, wat goed uitkomt, want hij nadert ook met rasse schreden zijn ontlading. Ga door, hijgt Andrea, ik wil je zaad voelen in mijn kut. En Robbert begint weer, nu in een rustiger tempo, te neuken.
Karin schrok even van het orgasme van Andrea en liet de pik van John uit haar mond vallen. “Dat doet ze altijd zo”, steunt John, terwijl hij haar naar zich toe trekt en haar op haar rug op bed legt. Dan kruipt hij tussen haar gespreide benen en duwt zijn grote paal in de volle lengte in haar kutje. Karin slaakt een kreet, maar voelt daarna het genot van Johns stevige staaf. Ze was al bijna aan haar hoogtepunt en dit doet haar koken van opwinding. Ze gaat met een hand naar haar klitje en bewerkt dat met snelle bewegingen tot ze weer worden gestoord door een kreet.
Ditmaal heeft Robbert de borsten van Andrea weer gepakt trekt die haar naar zich toe en spuit met volle kracht zijn lading sperma bij haar naar binnen. Andrea was nog aan het nagenieten van haar eigen orgasme en moedigt hem aan
Net zolang door te stoten tot hij helemaal leeg is. Het orgasme van haar man is voor Karin de druppel die haar zelf heftig doet klaarkomen. Ze duwt haar bekken tegen John en knijpt haar schaamlippen hard tegen de heen en weer schuivende penis. Ze slaakt kleine zuchtjes, veel minder luidruchtig dan de andere twee, maar minstens zo heftig.
John is de enige die nog moet komen en hij probeert het uit alle macht uit te stellen, maar drie orgasmes achter elkaar op één vierkante meter helpen daar niet echt bij. Hij besluit zich dan maar te laten gaan en Karin voelt hoe ze helemaal vol gespoten wordt. Als hij van haar af kruipt, pakt ze zijn pik beet en probeert er nog uit te zuigen wat er overgebleven was. Robbert en Andrea liggen intussen naast elkaar op bed zijn elkaar aan het strelen, zacht en teder, alsof ze dat al jaren doen. Karin en John gaan douchen en als ze klaar zijn worden ze gevolgd door Robbert en Andrea.
Vanuit de badkamer komen allerlei kirrende geluiden. De stem van Andrea klinkt hijgend: “doorlikken, ja, doorlikken”. Dan volgt er weer een oerkreet en even later komen de twee giechelend de kamer in.

Het is drie uur in de nacht als Karin en Robbert aangekleed op de stoelen zitten en John en Andrea naakt op bed liggen. Voor alle vier was het de eerste keer op deze manier en vooral John en Andrea hadden er al lang op gehoopt, maar nooit de gelegenheid gekregen. Robbert en Karin vertellen van hun vorige avonturen bij Bounty en er ontstaat een innige verbondenheid tussen de vier. Ze wisselen adressen uit en beloven dat ze elkaar nog een keer zullen komen opzoeken.
Aantal keer gelezen:
547
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)