Spannendverhaaltje.nl

Robberts derde leven - deel 2

-
21-10-2010
Bounty vraagt of we morgenavond wat komen drinken”, zegt Karin tegen Robbert. Ze zitten wat tv te kijken met een glas wijn erbij en ze aait hem over zijn haar, “heb je daar zin in?”. Hij kijkt haar verbaasd aan en vraagt dan waarom hij er nu wel bij mag, ze gaat anders toch altijd alleen? “Ze vond het zo zielig dat jij altijd maar op de kinderen moest passen als wij gingen stappen, maar nu blijven we bij haar thuis”, verklaart Karin de uitnodiging.
Als ze later in bed liggen en Karin hem net heerlijk gepijpt heeft, krijgt Robbert het sterke vermoeden dat dit niet zomaar een uitnodiging is, daar moet wat achter zitten. Maar hij vraagt niet door, hij wil zich wel laten verrassen en die nacht krijgt hij allerlei heerlijke dromen. Hij zegt nog wel tegen Karin dat ze de kinderen moeten inlichten, maar die vinden dat meestal niet erg. Ze gaan slapen en weten waar de ouders zijn als ze onverhoopt wakker worden.

Bounty ziet er weer heerlijk uit als ze de deur opent voor Karin en Robbert. Ze draagt een nauw zittende spijkerbroek met daarboven een strak T-shirtje, waaronder duidelijk zichtbaar geen beha zit. Haar grote harde tepels doordringen de stof. Ook Karin heeft zich “lekker” aangekleed met een half lange rok en een overhemd waarvan de drie bovenste knoopjes open staan.
Bounty heeft voor een paar goede flessen Spaanse wijn gezorgd en heerlijke hapjes met kaas, vis en paté gemaakt. Naarmate de avond vordert en er meer gedronken is, wordt de stemming steeds vrolijker. Via de Cd-speler klinkt heerlijke salsa muziek, die Bounty doet besluiten heel sensueel te gaan dansen op de opzwepende ritmes. Haar lichaam beweegt als een slang, zo soepel is ze, haar borsten wippen op en neer op het ritme en het tempo van de muziek, Robbert kijkt er met genoegen naar en voelt zich steeds opgewondener worden.
Zeker als Karin besluit mee te gaan dansen. Los van elkaar bewegen de twee mooie vrouwen zich door de woonkamer. Af en toe komen ze dicht bij elkaar en raken ze elkaar even vluchtig aan. Maar die aanrakingen worden veelvuldiger en bereiken ook de plekken, waar Robbert beide dames ook wel even zou willen strelen. Als het nummer is afgelopen, gaan ze dicht tegen elkaar aan staan uit te hijgen met hun armen om elkaar heen geslagen. Karin streelt de rug van Bounty en die op haar beurt pakt Karins billen en kneedt ze zachtjes.
Robbert voelt dat zijn pik begint te steigeren bij het zien van die twee mooie vrouwen, die elkaar gek aan het maken zijn. Hoewel het volgende nummer ook weer snel en heftig is, blijven Karin en Bounty dicht tegen elkaar aan staan. Bounty schuift de rok van Karin omhoog en streelt haar billen, over het (voor Robbert bekende) roze slipje heen, terwijl Karin haar handen onder het T-shirt van Bounty heeft geschoven en haar blote rug aait. Dan beginnen ze te zoenen, hartstochtelijk, met in elkaar gestrengelde tongen.
Robbert gaat verzitten en legt zonder dat de vrouwen het merken zijn lul wat rechter, want die bleef steken achter de band van zijn slip en steekt er nu een eindje bovenuit. Bounty heeft de billen van Karin losgelaten en begint de rest van de knoopjes van haar overhemd los te maken, intussen heeft Karin het T-shirt van Bounty helemaal omhoog geschoven en blijft ze met één hand haar rug strelen en met de ander pakt ze één van de grote borsten van Bounty beet.
Robbert houdt het bijna niet meer uit, maar blijft toch gefascineerd kijken naar het erotische schouwspel vlak voor hem. Met een snelle beweging heeft Bounty de beha van Karin los geklikt en neemt ze de beide borsten van Robberts vrouw in haar handen. Karin begint aan de sluiting van de broek van Bounty te frunniken en als die losser zit, steekt ze een hand in de broek. Bounty zucht even, maar duwt haar hoofd naar beneden en begint aan de tepels van Karin zuigen, die daardoor op haar beurt weer een kreetje laakt. Langzaam duwen de beide vrouwen elkaar in de richting van de grote bank tegenover Robbert.

Nog voor ze de bank bereikt hebben liggen het overhemd en de beha van Karin op de grond, naast het T-shirt van Bounty. Met uitpuilende ogen staart Robbert naar de vier borsten die langzaam richting de bank zakken, de volle stevige met de grote donkere tepels van Bounty en de iets kleinere, maar zeker zo fraaie van zijn eigen vrouw. Bounty ligt nu op haar rug en Karin is bezig de spijkerbroek definitief van Bounty’s benen te verwijderen. Met genoegen ziet Robbert dat Bounty ook geen slip draagt, zodat haar fraaie geschoren spleetje met die iets naar buiten stekende schaamlipjes direct zichtbaar wordt.
Karin ritst haar rok los en slingert in één beweging ook haar roze slipje naar de grond. Vervolgens kruipt ze tussen de gespreide benen van Bounty. De vrouwen liggen nu op elkaar en strelen elkaar naakte lijven, hun onderlichamen schuiven daarbij dicht langs elkaar heen. Bounty heeft haar benen om Karin heen geslagen, zodat Robbert een fraai uitzicht heeft op de twee over elkaar heen schuiven kutjes. Beiden hijgen en steunen nu en gaan helemaal op in hun geile spel, vrijwel zonder zich nog bewust te zijn van Robberts aanwezigheid.
Karin neemt de borsten van Bounty in haar handen en begint ze te kneden en aan de tepels te zuigen. Bounty schuift steeds sneller met haar kruis langs Karins kutje. Haar handen liggen om de billen van Karin en drukken die steeds feller naar beneden. Ineens maakt Karin zich los uit de omknelling en draait zich om, legt haar hoofd tussen de benen van Bounty en haar eigen benen aan weerszijde van Bounty’s gezicht. Gelijktijdig beginnen de vrouwen elkaar te likken en te vingeren. De geile kreetjes volgen nu sneller en sneller.
Robbert gooit nu ook alle remmen los, hij trekt zijn broek en slip uit en hij begint aan zijn vol overeind staande paal te trekken. Zijn eikel glimt al van het voorvocht. Hij staat op en loopt met zijn pik in zijn hand naar de bank tegenover hem. Hij gaat aan de kant van Bounty’s hoofd staan en trekt steeds wilder aan zijn stijve. Bounty kijkt even naar hem op en glimlacht, dan gaat ze weer snel door met het likken van Karin, terwijl haar gezicht begint te vertrekken. Zij is dicht bij een orgasme en duwt haar kruis steeds feller tegen Karins mond.
Robbert voelt dat zijn ontlading ook niet lang op zich zal laten wachten als hij de tong van Bounty voortdurend in en uit het spleetje van zijn vrouw ziet komen. Ook Karin is onderweg, want ze gaat ook meer bewegen en vooral steeds hardere kreetjes slaken. Dan ineens komt Bounty klaar, met een schreeuw en ze knijpt haar benen samen, zodat Karin bijna de adem wordt ontnomen. Bounty’s orgasme duurt lang, is heftig en geeft Robbert nog meer adrenaline dan er door zijn lichaam stroomde.
Hij trekt sneller en sneller en houdt zijn pik vlak boven het gezicht van Bounty, bijna tegen het kutje van Karin aan. Hij laat zich nu helmaal gaan en spuit binnen een paar seconden zijn sperma over de mond van Bounty tegen de ingang van Karin. Als die het warme zaad tegen haar kutje voelt houdt ze het ook niet meer en een paar likjes van Bounty, die daarmee het zaad mee naar binnen neemt, zijn genoeg om ook haar klaar te laten komen.
Bounty likt zorgvuldig Karins kutje schoon en veegt dan een deel van Robberts sperma in haar mond en slikt het door. Robbert is intussen teruggegaan zijn bank en hangt loom achterover, zijn nog enigszins stijve pik ligt op zijn buik en druppelt nog een beetje na. Langzaam komen de vrouwen overeind en kijken verlekkerd naar Robbert. “Daarom mocht je mee”, zegt Karin, “ik wist zeker dat je hiervan zou genieten”. Je hebt er vast van gedroomd, voegde Bounty er lachend aan toe. Robbert beaamt dat en zegt dat hij het inderdaad een erg geil gezicht vond, zijn eigen vrouw die klaar gelikt en gevingerd wordt door een ander.
“En als het nou een man was geweest?”, vraagt Karin hem. Robbert is verrast door de vraag en weet eigenlijk niet goed wat hij daarvan zou vinden. “Ik zou jou wel eens met een andere vrouw willen zien”, vervolgt ze en ze kijkt er heel stout bij. Robbert kijkt naar zijn geslachtsdeel, dat nu weer een normaal formaat heeft en vervolgens vluchtig naar Bounty, die met een tissue haar gezicht aan het schoonmaken is. Dan trekt hij zijn T-shirt uit en loopt weer naar de twee vrouwen. “Nou dat kan”, zegt hij tegen Karin, “ga maar even opzij”.
Robbert gaat tussen de twee vrouwen op de bank zitten en begint over de twee nog natte kutjes te wrijven. Karin pakt zijn pik beet en begint die weer op sterkte te brengen en Bounty zoent hem vol op zijn mond. Dat alles helpt uitstekend om zijn geslacht weer in een mum van tijd keihard te maken. Hij laat Bounty’s spleetje voor wat het is begint haar grote lichtbruine borsten te strelen en de tepels te bewerken. Bounty reageert weer met een kreetje. Ze staat op en gaat bovenop Robbert zitten en schuift langzaam met haar natte vagina in de richting van zijn erectie. Dan pakt Karin haar mans pik beet en schuift die onder Bounty.
Moeiteloos verdwijnt de penis van Robbert in Bounty’s spleetje. Hij slaat zijn armen om haar en drukt haar dicht tegen zich aan, zodat hij de stevige borsten tegen zijn lijf voelt. Als ze op en neer begint te bewegen, schuiven de grote tepels langs zijn borst, dat is een heerlijk gevoel. Karin gaat op haar knieën op de grond voor het neukende paar zitten en pakt met één hand Robberts ballen en met andere wrijft ze over Bounty’s klitje. Dat stimuleert de twee nog meer en hoewel hij net klaar gekomen is, voelt Robbert dat zijn ballen zich weer snel vullen, zeker als Karin er af en toe flink in knijpt.
De pik van Robbert en de vingers van Karin brengen Bounty al snel weer in extase. Ze draait met haar kutje om Robberts lul tijdens een lange stevige tongzoen komt ze weer klaar met hetzelfde geweld als daarvoor. Ze leunt met haar hoofd tegen zijn schouder als ook Robbert voelt dat zijn orgasme aanstaande is. Hij fluistert Karin toe dat ze zijn ballen nog even flink moet bewerken, voordat hij na een paar ferme stoten zijn zaad loost in Bounty’s spleet. Hij siddert nog even na en kijkt dan naar beneden, waar hij ziet dat Karin zich nu liggend op de grond heel snel aan het klaarvingeren is.

(Lees ook de vier Karin verhalen en enkele Appartment verhalen, waar de beide dames ook in voor komen).
Aantal keer gelezen:
579
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)