Spannendverhaaltje.nl

Ritas Laatste Jaar deel 3

-
25-10-2010
"we gaan een spelletje spelen," zei Ronny met spottende stem. Hij had zijn handen in zijn broekzakken en keek voor zich uit. "je kunt het spel winnen. Het spel heeft regels en een doel. En als je wint dan geven we je alle kopieŽn van de film en de foto's. Maar als je verliest..."

Rita was doodstil en geschokt. De hele wereld - haar wereld - was in het laatste half uur dramatisch veranderd. Niets was nog hetzelfde. Diezelfde ochtend was ze nog wakker geworden als een intelligente, vrije jonge vrouw. Er was geen enkel wolkje aan de horizon, niets dat haar had gewaarschuwd voor wat er zou gebeuren. Het was bijna een week geleden sinds ze gedwongen was geweest om sex te hebben met Erik, en ze begon zich net weer een beetje 'zuiver' te voelen. Ze haalde weer de beste punten, en ze behoorde nog steeds bij de belangrijkste en meest exclusieve groep studenten van de school. Ze was blij geweest dat Erik zijn mond hield, zowel over haar spiekbriefjes als over de walgelijke dingen die hij met haar had gedaan, en ze voelde zich weer veilig in haar dagdagelijkse, onbezorgde leventje. Ze had zelfs afgezien van haar plannetje om Erik af te laten troeven door haar vrienden. Wat er gebeurd was behoorde tot het verleden, en ze was er heel uitgekomen. Ze was nog altijd een van de slimste studenten. Ze was nog altijd een winnaar.

Maar dan had ze het berichtje gevonden in haar schoolkastje. Dit berichtje was beter geschreven dan het berichtje dat een week eerder bij het pakje gezeten had. Het berichtje had haar bevolen haar om volgende zaterdag om 1 uur in de namiddag naar Erik's huis te gaan. Tijdens het lezen ervan had ze maagkrampen gekregen, en haar handen waren ongecontroleerd beginnen trillen. Oh god, hij wilde toch niet opnieuw...?

Net op dat moment waren Jenny en enkele andere vrienden langs haar heen gelopen, en ze had het berichtje snel in haar jaszak gestopt. Het was namelijk niet iets waarvan ze wilde dat haar vrienden iets te weten kwamen. En vooral niet Jenny... ze had hen begroet met een gemaakte maar vriendelijke glimlach...

"het spelletje duurt tot het einde van het schooljaar," ging Ronny verder. "Als je voor de laatste schooldag gewonnen hebt, dus op 2 Juli, dan krijg je alles terug, en dan zullen we je nooit meer lastigvallen."

Rita hoorde Ronny's stem, en ook zijn woorden, maar het was alsof ze hem van heel ver af hoorde. Ze begreep wat hij zei, maar ze voelde niets bij wat hij zei. Had hij het tegen haar? Ze begreep dat wat hij aan het vertellen was belangrijk was, maar ze kon zich niet concentreren. Haar gedachten dwaalden af.

Ze had zich die zaterdagnamiddag op het ergste voorbereid, maar wat er was gebeurd was veel erger dan wat ze had verwacht - dan ze had kunnen verwachten.

Erik was niet alleen toen ze bij hem thuis aanbelde. Ronny, zijn nare vriend, was bij hem, evenals Anja, Ronny's lelijke vriendinnetje. Toen ze binnenkwam had Ronny haar eerst zelfs niet aangekeken met zijn gevoelloze ogen en zijn dikke brilglazen. Hij zat op de sofa, naast Anja, die luid gegiecheld had toen Rita binnenkwam. Erik's slaapkamer leek veel donkerder dan ze zich kon herinneren.

"Wat wil je van me? Waarom zijn zij hier?" Rita maakte aanstalten om zich om te draaien en weg te gaan, maar Erik blokkeerde de deur. "Wat doe je nu?" Ze voelde dat ze begon te panikeren. Erik gaf geen antwoord en grijnsde alleen maar.

"We willen je iets laten zien," zei een stem achter haar. Het was Ronny. "En ik denk dat je dit wel interessant zal vinden." Hij stond op en wees naar de vrije plaats naast zijn dikke vriendin. "Ga zitten," zei hij uitnodigend.

"Dat kun je vergeten," antwoordde Rita woedend. Dit hoefde ze niet te aanvaarden. "Als je het niet erg vindt blijf ik staan." Sarkasme.

Ronny glimlachte en herhaalde zijn uitnodiging. "Ik denk dat het beter is dat je hiervoor gaat zitten. En trouwens, vanuit de sofa kun je de TV beter zien." Rita merkte nu pas op dat op het salontafeltje een computerscherm stond opgesteld. Dat had er de vorige week niet gestaan. "We zouden niet willen dat je iets mist," ging Ronny verder. Anja begon weer te giechelen.

Rita werd bang, en moest zich bedwingen om niet weg te rennen. Dat was sowieso onmogelijk omdat Erik nog voor de deur stond. "Kom hier, schatje," riep Anja haar toe terwijl ze op de vrije plaats naast zich wees, "ik bijt niet hoor."

Rita keek om zich heen. Erik stond grijnzend bij de deur. Anja leunde achterover in de sofa. En Ronny staarde haar met zijn gluiperige oogjes aan. Uiteindelijk liep ze naar de sofa. Ze besefte dat ze eigenlijk geen keuze had, en het had ook niet veel zin om zich verder te verzetten. Een deel van haar begon vermoedens te krijgen over wat ze haar wilden tonen, en wilde zich in haar hoofd wanhopig verzetten, maar ze slaagde erin om deze gevoelens en gedachten te verdrukken. "Geen paniek" zei ze tegen zichzelf terwijl ze ging zitten.

Anja sloeg meteen een dikke arm om haar schouders en drukte haar tegen zich aan. "Dat is al veel beter," lachte ze. "Probeer je te ontspannen en geniet van de show. Je bent bij vrienden." Erik lachte stilletjes en kwam ook dichterbij. Rita was gespannen - ze haatte deze trut - maar ze trok zich niet terug. Erik deed de lichten uit terwijl Ronny naar de computer liep en een bestand aanklikte.

"Als je verliest," ging Ronny verder, "nou... dat weet ik nog niet. Zo ver hebben we nog niet nagedacht. We verwachten eigenlijk helemaal niet dat je verliest. Ik heb er alle vertrouwen in dat je aan de voorwaarden zal voldoen om het spel te winnen."

Op de een of andere manier werd het kleine deel van haar gedachten dat nog steeds naar Ronny's stem aan het luisteren was allesbehalve gerust gesteld door zijn gezichtsuitdrukking en zijn zelfverzekerdheid. Haar gedachten dwaalden weer af...

De opname! Die vreselijke opname... Ze hadden haar gedwongen om het hele ding van begin tot einde af te kijken. Na 30 seconden had ze al geprobeerd om weg te lopen, maar Anja had haar tegengehouden. Anja was verrassend sterk. Rita had ook geprobeerd om haar ogen dicht te houden, maar ze slaagde er niet in om haar blik weg te halen van de obscene scene die zich op het computerscherm afspeelde.Eerst was er alleen maar geluid, en bleef het scherm zwart. "Alsjeblieft," hoorde ze een stem - HAAR STEM! - smekend vragen, "mag ik je alsjeblieft neuken? Ik wil je neuken." het beeld werd zichtbaar, met haar - Rita - duidelijk zichtbaar in het midden van de kamer, en ze keek naar een onherkenbare persoon op het bed. "Alsjeblieft," herhaalde ze, "Alsjeblieft, mag ik je neuken? Ik wil het... ik wil het echt. Het spijt me dat ik gemeen tegen je was. Mag ik je alsjeblieft neuken?"

Het was op dat moment dat Rita probeerde op te staan en weg te lopen, maar Anja had dat verwacht, en met de arm om haar schouder hield ze het panikerende meisje op haar plaats. Ronny ging naar haar toe alsof hij zijn vriendin wilde helpen, maar hij stopte toen hij zag dat die hulp niet nodig was: Rita verslapte en liet zich hulpeloos op de sofa zakken, haar eigen wijd van verbijstering terwijl ze naar het scherm keek.

Ze zat te kijken hoe ze langzaam haar kleren begon uit te doen. Eerst het topje... dan de beha (ze begon te huilen toen ze zag hoe ze op het scherm haar eigen borsten kneedde; haar hand ging naar haar gezicht, alsof ze haar ogen wilde afschermen van wat er zich op het scherm afspeelde, maar toen ze Ronny fronsend naar haar zag kijken liet ze haar hand weer vallen)... en dan haar broek. Uiteindelijk was ze helemaal naakt.

"Alsjeblieft." Het meisje op het scherm (Rita kon niet geloven dat zij het zelf was die die dingen zei en deed; ze begon haar evenbeeld op het scherm als iemand anders te beschouwen) was aan het hijgen van opwinding. "Neuk me alsjeblieft. Ik heb het zo nodig... neuk me alsjeblieft?" Het naakte meisje wreef met haar handen over haar stijve tepels. "Alsjeblieft, ik wil je nu..."

"Kom hier, slet!" Het was de man die op het bed zat die dit zei. Rita wist dat het Erik was, maar haar brein weigerde om er aan naam op te plakken - wat er zich op het scherm afspeelde kon niets met haar te maken hebben. Het naakte meisje gehoorzaamde meteen. Met heen en weer dansende borsten liep ze naar hem toe en knielde neer naast het bed. Nadat ze enkele seconden in die positie had gezeten bracht ze haar handen naar het kruis van de man en friemelde ze aan de ritssluiting van zijn broek. "Oh ja," hijgde ze, "mag ik alsjeblieft je pik hebben?"

Het gezichtspunt veranderde plotseling naar een punt boven en achter de man die op het bed lag. Rita besefte dat dit van een tweede camera moest zijn. Er waren dus twee camera's geweest? Vanuit dit gezichtspunt waren de handelingen van het meisje tussen de benen van de man duidelijk zichtbaar. Eerst streelde ze zijn pik met haar vingers. Vervolgens kuste ze hem. Lange, trage kussen waarbij ze haar tong uitbundig gebruikte. Uiteindelijk nam ze hem helemaal in haar mond. Het hoofd van het meisje ging op en neer en ze maakte luide slurpende geluiden terwijl ze likkend en zuigend de harde pik aan het verwennen was. De handen van de man gingen naar haar borsten en begonnen met haar tepels te spelen - die duidelijk erg hard waren. Na een tijdje leunde de man achterover en duwde hij haar weg. Snel trok ze zijn jeansbroek uit en nadat hij weer met zijn rug op het bed lag kroop ze ook op het bed en knielde ze over hem heen.

Het gezichtspunt veranderde weer naar de eerste camera, en je kon duidelijk zien hoe het meisje geknield met zichzelf begon te spelen. De camera zoomde in, eerst op haar gezicht dat rood aangelopen was van opwinding, en dan over haar grote, met haar ademhaling op- en neergaande borsten, en ten slotte naar haar kutje, waar haar vingers hard aan het werk waren. Dan zoomde de camera langzaam uit. Net op het moment dat haar hele lijf weer in beeld was leunde ze naar voor en liet haar kutje over de harde pik zakken. Langzaam liet ze hem bij zich naar binnen glijden totdat hij helemaal in haar zat. Vervolgens begon ze zachtjes kreunend op en neer te bewegen, en neukte ze zichzelf op zijn pik terwijl de man met haar op en neer wippende borsten speelde.

De camera zoomde opnieuw in, en gleed over haar hele zwetende lijf, en filmde de kleinste details van haar zwoegende lichaam. Het was duidelijk dat het meisje steeds opgewondener werd, want haar gekreun veranderde in kreetjes en na nog even later veranderden haar kreetjes in geschreeuw. Net op het moment dat het meisje ging klaarkomen zoomde de camera weer uit en legde haar hele orgasme vast op film, evenals het orgasme van de man die even later het meisje naar zich toe trok en in haar klaarkwam. Met dit laatste beeld van het bezwete meisje dat uitgeput en zwaar hijgend bovenop de man lag werd het scherm langzaam weer zwart.

"Hoe dan ook," Ronny was weer beginnen praten, "daar hoeven we ons op dit moment geen zorgen over te maken. Wat nu belangrijk is, is dat we de regels van ons spelletje vastleggen en dat we er dan mee beginnen. De details kunnen later verder uitgewerkt worden." Rita zat nog steeds naar het zwarte scherm te staren, alsof ze in trance was. Ronny, die was beginnen rondwandelen tijdens zijn toespraak, ging naast de computer staan. Hij keek op haar neer en zei op kalme toon "Om het spel te winnen zul je je op school voor het einde van het schooljaar door vijftig verschillende mannen moeten laten neuken. Dat is het enige wat je moet doen." Langzaam maar zeker begonnen de woorden tot de geschokte tiener door te dringen. Had hij 'vijftig mannen' gezegd? Me door vijftig mannen laten neuken?"Neeeeee!" schreeuwde Rita wanhopig, en sprong plotseling op van de sofa. Dat was te veel! Anja greep naar haar, maar het dikke meisje was te langzaam. Voor hij Ronny het besefte sprong ze op hem, en begon vloekend en tierend op hem in te slaan. Een van haar slagen raakte hem recht in zijn gezicht, waardoor zijn bril door de kamer vloog. Voordat Rita echter de kans kreeg om naar meer klappen toe te brengen werd ze vastgegrepen en van Ronny afgetrokken. Erik hield haar stevig vast zodat ze geen kant meer op kon.

"Smeerlap! Bastaard!" schreeuwde ze huilend terwijl ze zich los probeerde te worstelen, maar het had geen zin. Ze werd terug op de sofa geworpen, en Anja hield haar daar in bedwang. Deze keer bleef Erik echter naast de sofa staan, klaar om in te grijpen. Rita bracht haar beide handen naar haar gezicht en begon luid te huilen.

Ronny liep kalm naar zijn bril en raapte die op. Hij keek even of hij niet beschadigd was, zette hem weer op en keek naar Rita. "vanaf nu zijn het er dus vijfenvijftig in plaats van vijftig."

Rita staarde hem ongelovig en met tranen in haar ogen aan. "Je bent gek," snotterde ze. "Daar doe ik niet aan mee. Dat kan ik niet... en jullie kunnen me niet dwingen."

"Laat me je dan even heel duidelijk uitleggen wat de alternatieven zijn," antwoordde Ronny terwijl hij weer door de kamer begon te wandelen. "Als je weigert, dan krijgt elke jongen op school een kopie van het filmpje dat je net gezien hebt. De foto's - die heb je nog niet gezien, maar ik kan je verzekeren dat ze net zo expliciet zijn als het filmpje - zullen we op verschillende plaatsen door de hele school ophangen, en ook in de stad. Als het lukt zullen we ook proberen om ze aan bepaalde tijdschriften te verkopen." Rita zat snikkend op de sofa terwijl Ronny doorging met haar te bedreigen. "Daarna zullen we de opnames waarin jij gestolen proefwerkvragen van Erik koopt publiek maken, en we zullen er voor zorgen dat ook de schooldirekteur een kopie krijgt. Ik ben zeker dat hij zal weten wat hij ermee moet doen."

Rita wist dat ook: van school gestuurd worden als ze geluk had; gerechtelijke vervolging als ze minder geluk had.

"Aan de andere kant, als je ons spelletje meespeelt dan hoeft niemand ooit iets te weten van de opnames en de foto's. Het schooljaar telt nu nog 32 weken... 50 neukbeurten... of liever 55... dat is niet veel meer dan drie jongens per twee weken. Gemakkelijk dus. En niemand hoeft er iets van te weten. Je kunt het zo diskreet doen als je zelf wil." Rita begon zichzelf weer een beetje onder controle te krijgen, en zat nu aandachtig te luisteren naar wat Ronny vertelde. "En je hoeft ze zelfs niet altijd echt te neuken. Als ze maar ergens in je lijf klaarkomen: kut, kont, mond... waar je maar wil."

Rita snuifde luid. Hoe kon hij zo kalmpjes praten over zoiets vreselijks?

"Er zijn trouwens nog enkele andere regels. Regels die het je gemakkelijker zouden moeten maken om tot 55 te geraken."

"A-andere regels?" Rita kon niet geloven dat ze begon te overwegen om het spelletje mee te spelen. Anja drukte haar even tegen zich aan, alsof ze haar wilde aanmoedigen.

"Leraars zijn tien punten waard," ging Ronny verder. "En er moet tenminste 1 leraar bij zitten. Vrouwelijke leerlingen zijn elk drie punten waard, en er moet minstens 1 vrouwelijk leerling bij zitten. En er moet minstens 1 leerling van elk jaar bij zitten." De school had zes leerjaren. De eerstejaars en tweedejaars waren niet ouder dan 12 en 13 jaar! "Eerste- en tweedejaars zijn elk twee punten waard."

Ronny stopte met praten en keek Rita aan, die nu weer aan het huilen was. "heb je alles begrepen?" vroeg hij. Rita knikte alleen maar. Ze kon geen woord meer uitbrengen. "Goed zo. Wat wordt het dan? Speel je mee, of moeten we de opnames en de foto's publiek maken?"

Het werd even doodstil in de kamer, terwijl Ronny's laatste vraag in de lucht bleef hangen. Rita was nog steeds niet in staat om een antwoord te geven. Als ze meespeelde dan zou ze al die vreselijke dingen moeten doen, maar het alternatief... het alternatief was nog erger! Ze zou van school gestuurd worden, en de schande van de stad zijn. Ze had maar een keuze, en dat was om hun wrede spelletje mee te spelen en te hopen dat het haar zou lukken zonder dat iemand het te weten zou komen. 'Oh god," dacht ze wanhopig, "55 mannen..."

Teneergeslagen keek ze naar Ronny op en knikte: ze zou meespelen.

Ronny voelde een golf van opluchting door zich heen gaan toen ze hij zag hoe ze knikte, maar liet alleen maar een klein glimlachje zien. Erik, aan de andere kant, begon luid te lachen, en Anja begon even later met hem mee te lachen. Tot nu toe had steeds de kans bestaan, hoe onwaarschijnlijk ook, dat Rita zou weigeren en dat ze naar de politie zou gaan. Nu waren ze echter zeker dat ze haar in hun greep hadden. Ze zou meespelen! Dit zou een heel interessant jaar worden.Ronny keek op haar neer terwijl ze een beetje verloren op de sofa zat en naar de vloer staarde. Zoals ze daar zat zag ze er zo kwetsbaar en overstuur uit. In Ronny's ogen zagen ze er zoveel aantrekkelijker uit met tranen in haar ogen dan wanneer ze op school in haar normale doen was. Zij en al haar vrienden zouden eigenlijk wel een lesje...

Plots kreeg Ronny een idee. Het was tijd om hun controle over haar uit te proberen. En er was ook nog het kleine feit dat ze zijn bril van zijn hoofd geslagen had.

"Voordat we je instemming aanvaarden," zei hij, "vind ik dat je gestraft moet worden voor de manier waarop je me net aanviel. Zoiets is gewoonweg onaanvaardbaar."

Rita keek naar hem omhoog. "W-wat bedoel je?"

"Ik denk dat je een pak slaag verdient. Om je een lesje te leren."

Rita keek hem ongelovig aan. "Je maakt een grapje, toch?" Zelfs na alles wat ze had moeten aanhoren kon ze niet geloven wat hij net gezegd had.

Ronny schudde zijn hoofd. "je zegt dat je ons spelletje mee wil spelen, maar enkele minuten geleden heb je me aangevallen. Hoe kunnen we zeker zijn dat je dat niet opnieuw probeert? Waarom zouden we je moeten geloven? Je keuzes zijn eenvoudig: gehoorzaam ons, en aanvaard je straf, of ga nu weg zodat we kunnen beginnen met het verspreiden van de opnames. We zullen waarschijnlijk het hele weekend nodig hebben om genoeg kopieŽn te maken." Rita begon weer te huilen - de tranen bleven maar komen - maar ze knikte onderdanig.

"Goed zo. Sta op en trek je broek omlaag." Trillend over haar hele lijf gehoorzaamde Rita, en ontblootte ze haar benen en het witte slipje dat ze aanhad. "Ga nu over Anja's knieŽn liggen. Zij zal je straf uitvoeren." Dit bevel deed Rita blozen, en Anja begon te lachen van plezier. Het zag er even naar uit dat Rita zou weigeren, maar na een paar tellen begaf ze zich naar het jongere meisje op de sofa. Ze bewoog maar langzaam, en met de broek die nu om haar enkels hing kon ze maar kleine stapjes nemen, maar uiteindelijk liet ze zich op haar knieŽn vallen en leunde ze over Anja's dikke billen.

Anja had geen verdere aanwijzingen nodig. Ze legde haar linkerarm over haar rug, en begon ijverig op haar billen te slaan. Even later begonnen Rita's kreten en gesnik de kamer te vullen, evenals het knallende geluid van Anja's hand die ze telkens weer hard op de steeds roder wordende billen van Rita liet neerkomen.

Na een tijdje toegekeken te hebben keek Ronny naar Erik, die zelf ook met open mond aan het kijken was. Hij had een dikke bult in zijn broek. Nou, dacht Ronny, waarom niet? Hij zei tegen zijn vriend dat hij zijn broek maar moest uitdoen en naast Anja moest gaan zitten. Erik gehoorzaamde meteen en zat enkele seconden later naast haar. De huilende tiener had geen andere keuze dan haar hoofd in Erik's schoot te leggen, maar toen ze Erik's stijve en rechtop staande pik van zo dichtbij zag draaide ze haar hoofd weg. Anja stopte even met slaan en keek naar haar reaktie.

Ronny greep haar ruw bij haar bruine haren en trok haar betraande gezicht naar zich toe. "Ik denk dat je al weet wat je nu gaat doen. We zullen gul zijn en dit nummer 1 noemen. Heb je begrepen?" Rita kronkelde op Anja's schoot, maar knikte instemmend. "Goed zo. Anja zal je blijven slaan totdat Erik klaarkomt. En als hij klaarkomt, dan laat je geen druppel verloren gaan..: Hij liet haar haar los, en haar hoofd viel terug in Erik's schoot. Ronny gebaarde naar Anja, en die begon meteen weer op haar billen te slaan.

Rita bracht haar armen naar voor, en drukte haar bovenlichaam een beetje omhoog op haar ellebogen. Ze nam Erik's kloppende pik in haar mond en begon erop te zuigen en eraan te likken. Het was moeilijk om stil te blijven liggen, maar ze had nog meer schrik voor wat er zou gebeuren als ze Erik's pik per ongeluk met haar tanden zou aanraken. Ze pijpte hem vol overgave, kreunend en zwoegend, terwijl haar hoofd op en neer gleed over Erik's penis. Ondertussen ging Anja verder met slaag geven. De pijn van Anja's slagen werd steeds erger, maar Rita was nu veel stiller, want Erik's pik dempte haar gekreun en gejammer.

Eindelijk, na wat een eeuwigheid leek, stootte Erik met zijn heupen omhoog en kwam hij klaar. Zijn pik spoot telkens weer dikke klodders heet, zoutig sperma in haar mond. Ze had er moeite mee om alles zoals bevolen door te slikken, en ze werkte hard om dat voor mekaar te krijgen, maar een deel van Erik's zaad kwam in haar luchtpijp terecht, waardoor ze hard begon te hoesten. Het sperma dat in haar luchtpijp zat vloog via haar keel in haar neus en droop uit haar neusgaten. Toen ze uiteindelijk haar bezwete gezicht weghaalde van Erik's nu slappe pik, droop het sperma uit haar neus en mond, en bleef er een streng zaad tussen haar kin en Erik's pik hangen. Haar achterwerk was felrood waar Anja haar had geslagen.

"Smile!" riep Ronny. Verdoofd keek ze naar rechts - de streng zaad met zich mee trekkend - net op het moment dat Ronny een foto nam om deze gelegenheid te vereeuwigen.
Aantal keer gelezen:
164
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)