Spannendverhaaltje.nl

Ritas Laatste Jaar 4

-
25-10-2010
Dit is het vervolg op het verhaal "Rita's laatste schooljaar - deel 3" dat ik eerder al op deze site geplaatst heb. In het vorige deel zagen we hoe Rita gedwongen werd om in te stemmen met het spelen van een heel gemeen spelletje...

*******
*******

De blauwe auto reed langzaam door de verlaten straten van de stad. Het was nacht, en de meeste mensen lagen nu al in bed. Achter het stuur zat Johan Peks, een laatstejaarsstudent die nog maar net zijn rijbewijs had gehaald en die vanavond de auto van zijn ouders had mogen lenen. Johan die kon zijn eigen geluk nauwelijks geloven. Hij keek voorzichtig naar de passagierszetel, naar - hij kon nog steeds niet geloven dat ze bij hem in de auto zat - Rita, die volgens Johan het mooiste meisje van de school was. Rita zat stil voor zich uit te kijken, haar gezicht af en toe verlicht door de straatverlichting waar ze onder door reden. Johan vond dat ze de hele avond erg stil en nerveus leek, waardoor hij zich zorgen maakte of ze zich verveelde of spijt had van deze date. Johan was namelijk altijd erg onzeker en nooit erg succesvol als het om meisjes ging. Hij had zelfs aangeboden om haar naar huis te brengen, maar ze had volgehouden dat ze het wel een leuke date vond, en dat ze nog niet naar huis wilde gaan.

Het was zelfs haar idee geweest om naar de watertoren te gaan. DE WATERTOREN! De plaats die bij alle tieners bekend stond als... nou ja... de plaats waar je met je vriendin of vriend naartoe ging als je wat privacy wilde. Of toch privacy voor de volwassenen, want op eender welke avond van de week zag je er een handjevol auto's die in de buurt van het hoge gebouw geparkeerd stonden. Johan had nooit durven dromen dat er een dag zou komen dat hij Rita Janssen daar mee naartoe zou nemen. Nou, om heel eerlijk te zijn had hij er heel vaak over "gedroomd", maar hij had nooit durven denken dat het ooit echt zou gebeuren.

Johan sloeg het kleine weggetje in dat naar de watertoren leidde. Hij had nooit verwacht dat hij een date zou krijgen met Rita. Het type meisjes waar zij toe behoorde was gewoonlijk gereserveerd voor de rijkere en meer populaire jongens, of voor een of andere sportheld. Johan was niet bepaald lelijk of onpopulair, maar meisjes als Rita verkeerden gewoonlijk op een dergelijk hoog sociaal niveau in de school dat hij er alleen maar van kon dromen om met haar uit te gaan. De vorige zomer had hij al zijn moed bij elkaar geraapt om haar uit te vragen voor een date, en ook al had ze hem toen afgewezen, had ze dat op een veel vriendelijkere manier gedaan dan ze normaal deed. Toch was hij verrast toen Rita hem de afgelopen week opbelde en voorstelde om op zaterdag samen uit te gaan.

Hij verwachtte zelfs half dat het een of ander grap zou blijken te zijn, maar toen hij naar haar huis kwam om haar op te pikken stond ze inderdaad al op hem te wachten. Ze zag er prachtig uit in haar korte rokje en dunne bloesje. Ze was niet erg vriendelijk en zei ook niet veel, maar Johan kende haar niet goed genoeg om te weten of dat normaal was of niet. Het etentje en de film waren prima verlopen, en op haar voorstel waren ze nu dus op weg naar de watertoren. Maar zelfs toen ze al bijna daar waren kon Johan het nog altijd maar moeilijk geloven. In zijn broek had zich al een bijzonder pijnlijke erectie gevormd.

"Is hier goed?" vroeg hij terwijl hij de auto op een stil plekje parkeerde, een beetje verwijderd van de drie andere auto's die er al stonden. Hij probeerde kalm en rustig te klinken, maar zijn hij had last van een droge keel.

Rita schudde haar hoofd. "Een beetje verder weg," zei ze stilletjes.

Johan draaide de auto en reed nog wat verder weg van de andere auto's. Er waren trouwens wel erg weinig auto's vanavond, maar dat had misschien iets te maken met het feit dat de afgelopen weken de avonden toch al behoorlijk wat koeler waren geworden. Eerder die avond, toen ze van het restaurant naar de auto liepen, had Rita zelfs gerild van de koude. Hij vond trouwens dat Rita wel heel erg dunne kleren had voor november - veel te dun voor de tijd van het jaar.

Enkele minuten had Erik een nieuwe plaats gevonden en parkeerde hij de auto. Toe hij de motor afgezet had werd het even stil. Op Rita's vraag verhuisden ze naar de achterbank van de auto, waar de twee tieners even later een tijdje stilzwijgend naast elkaar voor zich uit zaten te kijken. Johan was te zenuwachtig om iets te zeggen, en Rita leek zich ook niet echt op haar gemak te voelen.

Na een tijdje hield Johan het niet meer uit. "Rita..." Hij begon iets te zeggen, maar stopte toen hij tot zijn verrassing Rita's hand op de zijne voelde. Zijn keel verkrampte en zijn hart sloeg een slag over toen hij zag hoe ze naar hem toe schoof en haar arm over zijn schouder sloeg. Ze legde haar hand tegen zijn wang en draaide zijn gezicht naar haar toe. God, ze zag er zo mooi uit in het licht van de sterren!

"K-kus me," fluisterde ze met trillende stem. Vreemd genoeg klonk ze niet helemaal overtuigd, en een beetje bang. Johan merkte dit echter niet, en als hij het al gemerkt had dan kon het hem niets schelen. Dit was een droom die werkelijkheid werd! Hij trok haar kleine lichaam naar zich toe en drukte zijn mond tegen die van haar. Na een korte aarzeling opende ze haar lippenen liet ze zijn tong in haar mond glijden. Ze kuste hem echter niet terug, en liet het allemaal een beetje passief over zich heen komen. Johan merkte haar terughoudendheid echter op, en verbrak de kus.

"Is er iets mis?" vroeg hij, een beetje buiten adem. Rita antwoordde niet meteen maar keek neer en beet op haar onderlip. Johan dacht dat ze eruit zag alsof ze zou gaan huilen, maar ze schudde alleen maar haar hoofd. Tevreden met haar reaktie leunde hij weer naar haar toe, en deze keer werkte ze mee door haar lippen tegen de zijne te persen en door met haar tong rond de zijne te draaien. Het ging er al gauw hevig aan toe, en na een poosje begonnen de ruiten ook al aan te slaan.

Op gegeven ogenblik voelde Johan hoe Rita zijn hand vastnam en langzaam naar haar borsten bracht, hij begon ze meteen door het dunne stof heen te strelen en te kneden. Hij kon amper geloven dat dit geen droom was waaruit hij zodadelijk zou ontwaken! Zenuwachtig probeerde hij haar bloesje open te maken. Een paar knopen braken af en vielen op de bank, maar hij was zo opgewonden dat hij dat niet eens merkte. Rita reageerde er niet op. Zijn hand gleed in en onder haar beha en hield haar borst vast. Hij verwachtte dat ze hem nu ieder moment zou tegenhouden, maar ze ging gewoon verder met kussen. Dit gaf hem wat meer zelfvertrouwen. Zijn andere hand gleed naar haar rug en maakte het haakje van haar beha los, die nu alleen nog maar losjes over haar schouders hing. Rita was erg gespannen, maar ze protesteerde niet, en ze trok zichzelf ook niet van hem weg.

In plaats daarvan gleden haar vingers naar zijn kruis en over de nu duidelijk harde bult in zijn jeans. Johan snakte naar adem, en kon weer zijn geluk niet geloven. Hij verbrak weer de kus en keek haar aan. Haar ogen waren gesloten en haar mond was een klein beetje open. Haar ademhaling leek heel erg snel te gaan, maar dat kon Johan maar moeilijk zien in weinige licht dat er was. Het enige wat hij kon zien waren haar borsten die op en neer gingen onder haar open bloesje. Alle twijfels opzij zettend greep hij ernaar en begon hij opgewonden met haar borsten te spelen door ze afwisselend te kneden en haar harde tepels tussen zijn vingers te rollen. Rita moest hiervan kreunen, maar ze hield haar ogen dicht.

Haar hand had ondertussen de ritssluiting van zijn jeans opengemaakt. Ze voelde dat de voorkant van Johan's onderbroek al nat was van zijn geil, en even later haalde ze zijn penis tevoorschijn. Opnieuw hoopte Johan dat hij niet aan het dromen was. Hij had nog nooit gehoord dat Rita zo'n dingen deed, ook niet als ze een vriendje had. Maar daar wilde hij verder niet over nadenken, want hij had het te druk met het bestasten van de borsten die ze hem zo gewillig aanbood.

Als het aan hem lag kon hij daar nog uren mee doorgaan, maar op gegeven ogenblik opende Rita haar ogen, en leunde ze schuin achterover, weg van Johan. Ze schoof met haar rug tegen de deur van de auto, trok haar rokje omhoog, en ontblootte zodoende haar dijen, wit en bleek in het licht van de sterren.

"Rita..." Johan voelde zich plots weer onzeker. Hij was nog maar een keer met iemand naar bed gegaan, en hij had dus maar bitter weinig ervaring. "Ben je zeker dat..."

"Ja," onderbrak ze hem meteen, waarna ze haar slipje over haar benen uittrok. "Ik wil... ik wil het met je doen... sex met je hebben." Wederom stonden haar woorden in schril contrast tot haar twijfelende en angstige gezichtsuitdrukking. Maar haar woorden waren voor Johan genoeg, die zich inmiddels al moest inhouden om niet over de hele bank klaar te komen. Meer aanmoediging had hij niet nodig! Een beetje onbeholpen kroop hij op de veel te kleine achterbank over Rita heen en begon hij met zijn heupen te stoten.

"M-momentje." Rita veranderde haar positie een beetje, en probeerde te vermijden dat haar borsten op pijnlijke wijze tegen Johan's borstkas geplet zouden worden, maar dat was onmogelijk. De achterbank was gewoonweg te klein, en Johan lag helemaal bovenop haar. Gelaten greep ze naar zijn pik en nam hem met haar lange koele vingers vast.

"Oke... oke... nu." Rita fluisterde kleine aanwijzingen in zijn oor en gidste Johan's stijve pik in haar kutje. Hij deed zijn best om mee te werken, en stootte hard naar voor toen ze hem dat opdroeg, maar haar kutje was nog steeds redelijk droog, en het was dus niet gemakkelijk om hem helemaal naar binnen te krijgen. Uiteindelijk zat hij er echter helemaal in. Rita trok haar hand terug en probeerde wat gemakkelijker te gaan liggen, wat ook niet echt lukte. Uiteindelijk gaf ze het op en sloeg ze haar armen rond Johan's nek.

Daarna was alles binnen een paar seconden al voorbij. Johan begon zijn heupen ruw naar voor en naar achter te bewegen, en boorde daarmee op een pijnlijke manier diep in haar nog steeds niet vochtig geworden kutje. Rita probeerde een ritme te vinden dat de pijn en het ongemak zou minimaal mogelijk zou houden, maar slaagde daar niet in. Terwijl Johan ongestoord verder op haar in pompte kwam van tussen zijn lippen een dunne streng kwijl gelopen die op haar meeschokkende borsten neerdroop. Kreunend en steunend liet Rita hem begaan totdat zijn hele lichaam plots verkrampte en hij vervolgens met een luide kreun in haar klaarkwam. Ondertussen liep er een traan van Linda's linkeroog over haar wang naar haar kaak.

Ten slotte liet hij zich uitgeput en voldaan op haar vallen. Terwijl ze daar zo lag met zijn hele gewicht bovenop haar, voelde ze hoe in haar brandende kutje Johan's pik begon te verschrompelen, en hoe zijn warme zaad uit haar kutje begon te lopen...

*****

Net op het moment dat Anja zijn slaapkamer binnenkwam legde Ronny de hoorn van de telefoon op. Hij zat voor zijn computer die op zijn buurt bovenop een werktafel in een hoek van de slaapkamer stond. Hij knikte even naar haar en begon meteen informatie in een of andere gegevensbank in te tikken. Anja ging achter hem staan en legde haar handen op zijn schouders.

"Waar ben je mee bezig?" Hij was namen en datums aan het invoeren, maar Anja had niet veel verstand van computers en dus snapte ze niet meteen waarom hij dat deed.

"Rita heeft me net gebeld," antwoordde hij terwijl hij verder ging met typen. Ze heeft zich sinds afgelopen week door twee kerels laten neuken. Ik voer het alleen maar in in het systeem."

Systeem? Anja leunde over hem heen, en had plots veel meer interesse in wat hij aan het doen was. "Nummers twee en drie! Vertel!"

"Nummer twee was Johan Severijns." Hij bewoog de muis en drukte op de return-toets: een nieuw scherm kwam tevoorschijn. Dit scherm toonde een naam, een datum, en nog wat meer informatie, waaronder ook een foto die uit het jaarboek kwam. "Johan Severijns." Ronny wees naar de naam bovenaan het scherm, en las langzaam voor verder op het scherm stond. "Geneukt op zaterdag 6 november, op de achterbank van de auto van zijn ouders, bij de watertoren. Hij had blijkbaar maar 20 seconden nodig om klaar te komen. Maar dat kan ik hem niet kwalijk nemen, denk ik."

Anja moest even lachen. "En nummer drie?"

Ronny drukte op een toets, en een nieuwe lijst met informatie verscheen op het scherm. "Guy Hanzen." Anja begon te giechelen toen ze de foto zag. Hij had namelijk een erg grote neus. "geneukt op dinsdag 9 november, in zijn slaapkamer. Hij is ook erg snel klaargekomen. En hij riep de naam 'Susan' uit toen hij klaarkwam."Weer moest Anja lachen."Blijkbaar zijn er maar weinig jongens die zichzelf kunnen inhouden bij Rita Janssen. Ze neukt blijkbaar goed."

Ronny haalde zijn schouders op. "Misschien. We zullen zien."

"Misschien moeten we wat echte mannen voor haar zoeken," stelde Anja voor. Ronny vond dat wel een interessant voorstel, maar zei verder niets. Anja liep weg, ging op het bed zitten, en haalde een sigaret boven. Het viel hem nu pas op dat ze een klein zakje van papier bij zich had.

"Wat is dat?" vroeg hij terwijl ze haar sigaret aanstak.

"Oh, gewoon... gewoon een hebbedingetje voor Rita," zei ze zelfvoldaan. "Een kleine verrassing om haar succes in het spel te vieren." Ze deed het zakje open en toonde Ronny wat er in zat...

*****

"Klootzak!" riep Rita woedend. "Smerige klootzak dat je bent!" Ze lag op haar rug op de lederen sofa in de woonkamer van haar ouders, en haar topje en vingers plakten van het witte sperma. Ze probeerde haar hand aan de voorkant van haar topje af te vegen, maar daarmee smeerde ze het warme, plakkerige goedje alleen maar verder uit. Ze begon te huilen en verborg haar ogen achter haar handen. Toen ze haar hand weer wegtrok glimden haar wenkbrauwen en wangen van het zaad.

Thomas Hoorens, een lange, magere jongen van 19 jaar, was snel van haar afgegaan nadat hij voortijdig was klaargekomen. Zijn gezicht werd vuurrood van schaamte terwijl hij onhandig zijn plakkende pik terug in zijn broek te krijgen. "Jezus... het spijt me," zei hij verontschuldigend terwijl hij de ritssluiting dichttrok. "Ik w-wilde niet..."

"Maak dat je weg bent!" schreeuwde Rita hem toe. 'Ga weg!" De tranen liepen over haar wangen, en mengden zich met het snel stollende zaad op haar wangen.

Thomas bleef zich al stotterend verontschuldigen terwijl hij de zak van papier opraapte en het huis verliet. Eenmaal buiten gekomen sprong hij op zijn fiets en fietste hij snel weg.

Rita bleef hevig huilend achter op de sofa, met haar bruine haren helemaal in de war en haar topje en gezicht bedekt met zijn snel opdrogende zaad.

Voor Rita was het een ideale gelegenheid geweest toen Thomas die zaterdagochtend aangebeld was om geld op te halen voor de krantjes die hij elke ochtend in de bus duwde. In haar ogen was hij net als zoveel andere medeleerlingen een "loser", en hij zat ook nog eens een jaar lager dan zij. Ze vond hem allesbehalve aantrekkelijk, met zijn warrige rode haren en sproeten, maar hij was een medeleerling, en dat was genoeg om hem binnen te vragen. Haar ouders waren het hele weekend weg, waardoor Rita helemaal alleen thuis was.

Ze had verwacht dat Thomas even gemakkelijk te verleiden zou zijn als Johan en Guy een week eerder - ze was per slot van rekening wie ze was - maar dat was niet zo. Thomas had een vaste vriendin genaamd Tamara, en de kluns had besloten om haar trouw te blijven. Ofwel was hij gewoon te dom en te verlegen om haar hints te begrijpen. Rita had haar trots ingeslikt en was hem schaamteloos beginnen opvrijen - door zijn hand aan te raken, "toevallig" met haar borsten langs hem schuren, en suggestieve opmerkingen maken over hoe eenzaam ze zich voelde in dit grote lege huis - maar hij was er niet op in gegaan. Uiteindelijk was ze gedwongen geweest om heel duidelijk te zijn en hem te vragen of hij sex met haar wilde hebben. Hij was opgestaan en wilde naar buiten lopen, terwijl hij stotterde dat hij achterliep op zijn schema, maar Rita had haar armen om hem heen geslagen, zijn hoofd naar het hare getrokken, haar lippen op de zijne gedrukt en hem een lange, passionele kus gegeven. Toen ze eindelijk haar tong uit zijn mond haalde was hij duidelijk opgewonden, en had hij niet meer zo'n haast om weg te gaan.

Ze waren op de sofa in de woonkamer gaan zitten en, na nog meer gekus en getong, was ze erin geslaagd om zijn inmiddels harde pik uit zijn broek te halen. Ze was hier inmiddels al wat meer bedreven in, ook al vond ze het nog steeds geen prettig gevoel. Thomas had meegewerkt, en hij had haar slipje ruw naar beneden tot op haar enkels getrokken. Ze had zich op haar rug op de bank laten vallen en had zich voorbereid om zijn pik haar kutje binnen te leiden, maar terwijl hij naar haar toe kroop was zijn beginnen spuiten en kwam de hele voorkant van haar topje onder het zaad te zitten. En er was zoveel zaad! Het leek wel alsof hij het 16 jaar lang opgespaard had. Ze had geprobeerd om het met haar handen af te wenden, maar daardoor kreeg ze het warme, plakkerige goedje ook over haar vingers.

Toen ze daar zo lag, helemaal onder het zaad, was ze begonnen met het geschreeuw waarmee ze Thomas even later het huis uit dreef.

Tegen de tijd dat ze uitgehuild was, had het zaad haar topje doordrenkt, en waar het opgedroogd was vormde het een droge, broze korstjes op haar huid. Haar ademhaling werd wat rustiger, en ze begon wanhopig te beseffen wat er van haar aan het worden was... wat ze gedwongen werd om te worden. Trillend stond ze op en strompelde ze naar de telefoon om voor de derde keer verslag uit te brengen.

En dan een douche.

*****

Anja's geschenk bleek een kleine, roestvrijstalen bedelarmband te zijn. Het zag er niet bepaald duur of mooi uit, maar het zag er wel stevig uit. De schakels waren zo groot dat het bijna meer op een ketting leek. Bijna. Maar het was toch een bedelarmband, en die schakels waren zo gemaakt dat er kleine hangertjes aan vastgemaakt konden worden - kleine figuurtjes of symbolen, hartjes, etc. Anja had ook al voor de hangertjes gezorgd, en liet de inhoud van een iets grotere plastiek zak op het bed vallen. Wat er uiteindelijk op het bed lag was een stapel kleine, stalen hangertjes in de vorm van een "N". Anja vertelde dat het er in totaal 100 waren. Normaal werden die hangertjes gedragen door meiden waarvan de eerste naam met die letter begon, maar in Rita's geval zou die letter voor iets anders staan. Ronny had al snel door wat ze bedoelde met "iets anders". Tegen het einde van het schooljaar, zo legde Anja uit aan de luid lachende Ronny, zouden er 55 van die hangertjes aan Rita's bedelarmband hangen.

"De kat de bel omhangen," grinnikte Ronny, "geweldig!"

"Niet de kast," sprak Anja hem tegen, "het poesje. Het poesje de bel ombinden."

Ronny moest wederom lachen en trok haar naar zich toe voor een kus van waardering.

*****

Het "de bel omhangen" was redelijk vlot gegaan, vond Anja. De volgende dag hadden Erik en Ronny na de schooltijd het "poesje" naar het lokaal gebracht waar de lessen metaalbewerking werden gehouden. Voordat de bange Rita zich kon verzetten hadden ze de bedelarmband om haar linker pols gedaan, en hadden ze haar arm tegen het blad van een werktafel aangedrukt. Anja had vanuit de deuropening toegekeken - ze stond op de uitkijk om zeker te zijn dat ze niet gestoord werden - hoe Rita schreeuwde en probeerde los te komen. Ze stopte echter met zich te verzetten toen Erik de soldeerbout en de soldeerrol naar haar pols bracht. Ze kreeg namelijk schrik dat als ze zou bewegen een druppel van het hete soldeersel op het arm zou terechtkomen, en dat ze op die manier lelijke brandwonden op zou lopen. Ze keek in stille verbijstering toe hoe de twee jongens de sluiting van de armband dichtsoldeerden, en de armband permanent rond haar pols aangebracht werd. Met het juiste gereedschap zou ze die natuurlijk weer los kunnen krijgen, maar zoiets zou vast en zeker sporen achterlaten. En die sporen, zo legde Ronny kalmpjes aan haar uit, zouden alleen maar leiden tot nog meer vernederingen en straffen. De bedelarmband zou tot het einde van het schooljaar rond haar pols blijven hangen.Toen Rita knikkend aangaf dat ze hem begrepen had, nam Ronny de plaats van Anja in bij de deur, en bevestigde het dikke meisje een aantal van de kleine, stalen "N"s aan Rita's nieuwe armband. In alle stilte bevestigde ze vier van die hangertjes, mooi verdeeld over de hele armband. Rita keek haar vol ongeloof aan terwijl het langzaam maar zeker tot haar doordrong wat die hangertjes betekenden. Bijna onmiddellijk liepen haar grote, bruine ogen vol tranen, maar ze protesteerde niet. Ze wist dat er niets was dat ze op dat moment kon zeggen.

Anja had naar haar gegrijnsd en een stapje terug gedaan toen ze klaar was met het bevestigen van de hangertjes. Samen met Ronny had ze daarna het lokaal verlaten, maar Erik was achtergebleven, en hij was met een onmiskenbare blik in zijn ogen naar Rita toegegaan. Anja liep het lokaal uit, maar Ronny bleef staan kijken. Als ze zich had omgedraaid, dan had ze gezien hoe Rita, nu op haar knieŽn, haar handen naar Erik's kruis bracht - met bedeltjes die een vrolijk rinkelend geluid maakten - en de ritssluiting van Erik's broek open begon te maken.

Anja had echter niet om hoeven kijken. Ze hoefde niet te raden naar wat er zich in het metaalbewerkinglokaal ging afspelen - wat zich afspeelde terwijl zij op de schooltrap zat en van een sigaret genoot. Ze werd echter brutaal opgeschrikt door het lawaai van een deur die achter haar dichtgeslagen werd, en van het geluid van iemand die aan het huilen was. Ze draaide zich om en zag Tamara Belkens, een klasgenoot van haar. Anja en Tamara waren niet echt goede vriendinnen, maar Anja's nieuwsgierigheid bracht haar ertoe dat ze toch opstond en het meisje probeerde te troosten.

Beetje bij beetje vertelde Tamara haar waarom ze zo overstuur was.

*****

Dennis Boers was nog maar 13 jaar en had nog geen ervaring met meisjes, maar hij wist wat sex was en hij herkende het wanneer hij het zag. En nu zag hij het! Hij gluurde door de half open deur die naar een opslagruimte leidde in het schoolgebouw dat voorbehouden was voor de lagere klassen. Elke vrijdagnamiddag hadden de kinderen Recreatie als het laatste vak van de dag. Dit vak bestond erin dat allerhande spelletjes gespeeld werden - als het warm genoeg was buiten, en anders in de turnzaal - and ze werden dan in de gaten gehouden door enkele laatstejaarsleerlingen. Die laatstejaarsleerlingen konden op die manier wat extra punten verdienen voor het vak Sociologie.

Het was Rita die de groep van Dennis leidde. Ze had de extra punten die ze daarmee verdiende niet echt nodig, maar van topstudenten werd wel verwacht dat ze vrijwillig aan dat soort activiteiten meededen.

Dennis was op zoek naar zijn vriend Tim. Ze hadden afgesproken om na de schooltijd in de muziekwinkel in de stad naar de nieuwste CDs te gaan luisteren, en hij had aan de poort op hem gewacht, maar hij was niet komen opdagen. Daarom was hij terug naar binnen gegaan in de hoop hem daar te vinden.

En hij had hem nu ook gevonden, maar Tim was even druk bezig met iets - of liever, met iemand. En meer bepaald met Rita. Door de half open deur zag hij haar op handen en knieŽn op de vloer van de opslagruimte zitten, met haar rokje tot aan haar heupen opgetrokken, terwijl Tim - die even jong was als Dennis -van achter op haar in neukte. Tim kreunde en gromde terwijl hij vol overgave zijn heup naar voor en naar achter bewoog, en zijn harde pik in en uit haar warme kutje liet gaan. Rita''s hoofd hing naar beneden, en haar gezicht zat verborgen achter haar bruine haren die als een gordijn om haar hoofd hingen. Ze maakte zelf ook kleine grommende geluidjes terwijl ze met haar draaiende achterwerk op het ritme van zijn stoten kronkelde en meebewoog.

Dennis zat met open mond te kijken. Hij kan zijn eigen ogen niet geloven! Hij kroop een beetje naar voor om alles beter te kunnen zien, maar stootte per ongeluk tegen de deur. Tim stopte meteen met bewegen, en toen hij Dennis zag werd zijn gezicht rood van schaamte. Rita keek hem over haar schouder aan en schudde haar haren naar achter. ""Nee... alsjeblieft!" Ze klonk ongerust. "Waarom stop je?". Wanhopig draaide ze met haar kont rond zijn pik die nog steeds diep in haar zat. "Alsjeblieft, ga verder?" smeekte ze. Ze begon naar achter te stoten in een poging de snel kleiner wordende pik te blijven neuken.

Tim bewoog zich niet. "M-maar.." Hij kon geen woord uitbrengen, maar wees naar Dennis, die in de deuropening stond. Rita draaide haar hoofd naar hem toe en keek van onder haar haren naar hem op. Eerst keek ze zo geschokt en overstuur als Tim, maar ze herstelde zich snel weer.

"Kom binnen. Dennis," nodigde ze hem uit met een hese, fluisterende stem. "W-waarom die je niet lekker mee?" Haar vraag eindige in een kreetje doordat Tim weer begon te bewegen. Ze hoefde het geen tweede keer te vragen. Voorzichtig deed de tiener de deur achter zich dicht en ging langzaam naar hen toe, onzeker als hij was over wat hij niet moest doen. Rita gebaarde dat hij dichterbij moest komen. Tim ging verder met haar langs achter te neuken, maar hij leek het rustiger aan te doen. De angst betrapt te worden had hem afgekoeld, waardoor zijn orgasme werd uitgesteld.

Toen Dennis voor haar stond bracht ze een van haar handen naar zijn kruis en opende ze de ritssluiting van zijn broek. Ze haalde snel zijn pik tevoorschijn en zonder nog iets te zeggen begon ze hem te kussen en te likken. Het duurde niet lang of hij stond zo hard als een paal. Rita nam hem nu helemaal in haar mond en begon te pijpen alsof haar leven er van afhing, met lippen die op het ritme van Tim's gestoot heen en weer over zijn harde pik gingen. Langs twee kanten dichtgestopt, kreunde en steunde ze terwijl de twee jongens hun stijve pikken in en uit haar lichaam pompten.Na een tijdje kwamen Tim en Dennis bijna gelijktijdig klaar. Tim pompte zijn sperma langs achter in Rita''s warme, natte kutje, en Dennis spoot zijn zaad in haar mond en keel. Rita moest zwoegen om het allemaal te verwerken, maar ze slaagde erin om elke druppel door te slikken - vooral om ervoor te zorgen dat geen enkel bewijs van haar gedrag zou achterblijven op haar kleren of in haar gezicht.

Achter haar hoorde ze dat Tim begon te lachen...

*****

Die avond belde Rita naar Ronny en gaf hem - zoals bevolen - de details van haar sexuele activiteiten. Hij registreerde het zoals gewoonlijk, maar hij had ook nieuws voor haar.

"Anja heeft eerder vandaag met Tamara gesproken,"" vertelde hij haar. ""Ze weet wat afgelopen zaterdag tussen jou en Thomas gebeurd is.""

""W-wat bedoel je? Ik heb je al verteld wat gebeurd is."" Rita voelde zich misselijk worden. Wat had ze verkeerd gedaan? Oh god, zouden ze de foto's dan toch gaan verspreiden?

""Je krantenjongen is nooit in je klaargekomen. Volgens Tamara kon hij zich niet inhouden. Klopt dat""

Rita beet op haar onderlip en aarzelde. Ze had dat deel van haar ontmoeting met Thomas niet verteld, omdat ze zich zo geschaamd had. Ze was een beetje verrast geweest om te merken dat ze na alles wat er gebeurd was nog een klein beetje trots in zich had - maar ze zag niet hoe dat haar nu zou kunnen helpen."

""J-ja,"" antwoordde ze eindelijk. ""Dat klopt."" Klootzak, dacht ze in zichzelf.

""Oke, je kent de regels. Het telt alleen maar als je partner in je klaarkomt. Of was je dat al vergeten?""

Rita''s zicht werd vertroebeld door de tranen die in haar ogen opwelden. Natuurlijk had ze dat niet vergeten. Ronny ging verder. ""Je hebt je niet aan de regels gehouden. Daarom laten we niet alleen Thomas niet meetellen, maar nu moet je tien extra punten behalen. Het totaal komt dus op 65.""

VIJFENZESTIG!?

""Dat kun je me niet aandoen!"" riep Rita angstig. Hij kon toch niet...

""Het spijt me, maar ik heb je niet verstaan."" Ronny klonk geamuseerd. ""Heb je net gezegd dat ik je iets niet kan aandoen?""

Rita beet op haar lip en probeerde zichzelf te beheersen. Ze wist dat ze hem niet kon vertellen wat ze echt dacht. Uiteindelijk had ze zichzelf voldoende in de hand om een antwoord te geven.

""Nee. Dat heb ik niet gezegd."" Haar stem trilde. ""Je kan me alles aandoen wat je wil.""

""Inderdaad. Na het neuken van die twee jongetjes vandaag had je acht punten, maar als we Thomas aftrekken worden het er weer zeven. Dat betekent dat je nog 58 punten moet halen, geloof ik. Klopt dat""

Hij leek een antwoord te verwachten. ""Ja dat klopt,"" antwoordde ze met trillende stem, ""achtenvijftig."" ACHTENVIJFTIG! Ongewild keek ze naar haar pols waar de armband de vier metalen ""N""s vasthield. Achtenvijftig.

""We zorgen dat je morgen de nieuwe bedeltjes krijgt. Oh, en nog iets,"" ging Ronny verder. ""Tamara is Anja''s vriendin, en ze is schijnbaar erg overstuur door wat er gebeurd is. Anja wil dat je je excuses aanbiedt.""

""Mijn excuses?!""

""Ze heeft Thomas en Tamara gevraagd om haar komende maandag een uur voordat de school begint op het speelplein te ontmoeten. Ze wil dat jij daar dan ook bent, zodat je je kunt verontschuldigen voor het feit dat je Thomas hebt proberen te verleiden, en hen te beloven dat je het nooit meer zal doen.""

Het werd stil op de lijn terwijl Rita worstelde om de omvang van de vernedering te begrijpen die ze de volgende morgen zou moeten ondergaan.

"Heb je me begrepen?""

Rita ademde diep in en antwoordde besvestigend. ""Ja.""

""Goed zo. Dat was alles. Zoete droompjes."" De telefoon werd opgehangen.

Rita gooide de hoorn neer, liep door de kamer en wierp zichzelf huilend op het bed. Vol woede slaag ze een aantal keer hard met haar vuisten op de matras, waardoor haar armband - helemaal niet onder de indruk van haar woedeuitbarsting - rinkelde terwijl de kleine zilverkleurige ""N"'s blinkten.

*****
*****

Tot zover deel 4 van dit verhaal. Als er genoeg interesse is ga ik verder met deel 5. Rita heeft besloten om het spelletje mee te spelen. Maar is ze zich wel bewust waar ze aan begint?

Nota van de auteur: Dit verhaal is een vrije vertaling van een kombinatie van andere verhalen in een andere taal. Kritiek, reakties en suggesties zijn meer dan welkom!
Aantal keer gelezen:
140
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)