Spannendverhaaltje.nl

Relaxen

-
16-08-2010
Ik gooi mijn tas in de hoek van mijn kamer, hij ploft op de grond. Mijn schoenen gaan uit en ik val op de bank. Ik zucht diep en doe mijn haar los. Ik pak de afstandsbediening naast me en zorg voor een lekker muziekje, dan kleed ik me uit. Ik bevrijd mijn lichaam van de kleding en sta al snel naakt in mijn kamer. Ik bekijk mezelf in de spiegel. Inspecteer mijn borst ze masseer ze zacht. Mijn handen glijden langs mijn lichaam naar mijn heupen en ik kijk tevreden naar mezelf. Zonder iets aan te trekken loop ik uit mijn kamer naar de badkamer. Als de kraan het bad vol laat lopen maak ik mijn gezicht schoon en poets mijn tanden. Voorzichtig voel ik met mijn teentjes de temparatuur van het water, het s oke en ik ga langzaam in bad liggen. Het water speelt met mijn huid en ik kom zalig tot rust. Het bad loopt voller en alleen mijn hoofd is nog boven het water. Er wordt zacht op de deur geklopt, voordat ik binnen roep maakt ik met mijn handen schuim in het water en is er van mijn lijf niets meer te zien. De deur ging open ik ik keek in de mooie ogen van Esther mijn huisgenootje. Ze kwam in haar badjas de badkamer in, hoi zei ze vrolijk, hou jij ook relax dag. Ik knikte naar haar, ja dat heb ik wel verdiend vandaag. Ze ze ging op de rand van het bad zitten en voelde met haar hand het water.
Jammer dat ik straks visite krijg anders ging ik na jou ook even in bad. Kom je bij me zitten in bad? ik keek haar recht in haar ogen toen ik het vroeg. Ze vroeg nog of ik dat niet heel erg vond en liet toen haar badjas op de grond vallen en stapte met haar mooie lichaam in bad. Kom maar met je rug naar me toe tussen mijn benen zitten zei ik en toen ze eenmaal zat liep het water net niet over de rand. Ik deed mijn armen om haar heen en drukte mezelf tegen haar aan en zaten we lekker te kroelen in het warme water. Ze had haar handen op mijn benen gelgd en ik voelde haar borsten tegen mijn armen drukken en voelde bij mezelf een erotische spanning. Lekker is dit fluisterde Esther, ze deed haar hoofd naar achter en wreef onder water lekker over mijn benen. We liken wel een verliefd stelletje Es, ach meiden onder elkaar moet kunnen hoor stelde ze me gerust. Ik gaf haar vluchtig een kusje op haar wang. Wat vind jij van mijn borsten vroeg Esther, daar is niks mis mee Es, ik pakte ze voorzichtig vast. Mooi stevig en lekker zacht, mijn vingers drukte op de huid van haar borsten. Mooie niet te grote tepels zei ik terwijl ik er met mijn duimen overheen wreef en merkte dat ze harder werden. Je neemt me niet in de maling toch he. Nee echt waar ze mogen er best zijn. Ik masseerde ze zoals ik in mijn kamer bij me zelf had gedaan en Esther zei dat het lekker was. Ik ging nog even door en vroeg of ze wel eens vaker met een meisje het bad had gedeeld. Zonder iets te zeggen schudde ze haar hoofd.
Ik nam haar harde tepels tussen mijn vingers Esther kreunde zacht dat het wel voor herhaling vatbaar was met mij in bad. Ik liet mijn handen over haar buik glijden op weg naar nog dieper. Zullen we naar je kamer gaan fluisterde Esther. We stonden op en stapten uit bad. Toen we afgedroogd waren liepen we naar mijn kamer. Even stonden we zwijgend voor elkaar en Esther kwam dichterbij. Haar handen voelden ik in mijn zij en haar lippen op de mijne. Ik opende mijn mond en proefde haar tong. Een intens gevoel stroomde door mijn lijf en ik pakte haar billen vast. Al zoenend bereikten we mijn bed en gingne liggen. Mijn ogen waren dicht en ik voelde de handen van Esther over al onder het zoenen. Ze maakte haar mond los van de mijne en ging al kussend lager en lager totdat ik haar tong bijn mijn poesje voelde en ze hem tussen mijn lipjes duwde. Ik deed mijn handen in mijn knieholtes en trok mijn benen op. Haar vingers opende mijn poesje en ze likte me vanonder overal. Ik zei haar dat ik haar ook wilde proeven en in standje 69 ik onder en zij boven gingen we verder. Als ik haar knopje likte schokte ze iets wat me erg opwond. Ik kneedde haar billen en duwde mijn gezicht helemaal tussen haar benen. Ze begon me te vingeren en ik ik likte met zo een lange haal dat ik zelfs over haar kontgaatje likte. Toen het puntje van mijn tong over haar kleinste gaatje gleed kreunde ze ervan. Drie vingers duwde ik in haar natte poesje en likte nog even over dat andere gevoelig gaatje. Esther zoog zich vast aan mijn klitje en drukte zachtjes met het topje van haar vinger op mijn kontgaatje.
Ik voelde hoe de warme sappen uit mijn poesje stroomden en een orgasme langzaam mijn lichaam introk. Met mijn volle hand wreef ik over haar druipende spleeje en likte razendsnel aan aan kontje. Met korte gilletjes kwam ze klaar boven mijn gezicht. Voldaan kropen we onder de dekens en kwam ze achter me tegen mijn rug aan liggen. Haar handen op mijn borsten haar afspraak vergetend vielen we in slaap in een hele lekkere slaap.
Aantal keer gelezen:
242
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)