Spannendverhaaltje.nl

Receptiewerk

-
16-08-2010
Ik had het wat krap wat het geld betreft dus besloot ik een bijbaantje te zoeken. Ik werd Receptionist, misschien wel een uitdaging haha. Na mijn sollicitatiegesprek werd ik goed bevonden. Mijn kleding, ik moest een heus uniform aan werd toegestuurd en ik zou spoedig aan het werk kunnen. Mijn eerste klusje kwam snel en ik kwam bij een bedrijfje niet ver bij mijn huis vandaan. Ik zou daar samen met een collega de receptie bemannen. Op de fiets ging ik er naar toe met een tas waarin mijn kleding zat, met zo een uniform ging ik niet over straat. Het was in de middag en ik moest een collega aflossen voor het einde van de dag. Ik liep wat onwennig het gebouw in en zag mijn collega's al zitten. Aha jij bent die nieuwe ze wezen in een richting achter me en zeiden dat daar de kleedruimte was. Oh ja zeiden ze er nog achteraan, er is maar 1 kleedkamer want meestal komen hier geen jongens vandaar.
Ik liep naar de kamer en stond even later in een ruimte waar de dames parfum volop aanwezig was. Ik zag dames kleding damesschoenen en voelde me een beetje vreemd. Ik besloot maar in een hoekje mezelf om te kleden. Net toen ik in mijn onderbroek stond zwaaide de deur open en kwam er een leuk uitziende blondine binnenlopen. Hoi ik ben Mariska en jij moet Jordy zijn. Ik knikte verlegen want ik stond hier in mijn onderbroek en voelde me een beetje betrapt in de vrouwenkleedkamer. Mariska liep al pratend verder en terwijl ze haar jas uitdeed zei ze me goed te zullen inwerken. Terwijl ik zenuwachtig in mijn tas naar mijn uniform zocht begon Mariska zich ook uit te kleden. Ze zag er frivool uit in haar topje. Ze trok haar spijkerbroek uit en ik kon het niet laten te kijken. Ze droeg een prachtige zwarte string maar mijn verbazing werd nog groter toen ze haar topje uit deed waar ze geen behaatje onder droeg. He waar heb ik mijn beha toch gelaten zei ze mompelend en zocht in haar tas.
Ondertussen kleedde ik mezelf aan en voelde me onprettig in mijn stijve uniform. Mariska trok haar rokje aan en vroeg me even te wachten tot ze ook klaar was. Ze deed haar beha aan en haar witte blouse en daarover het kolbertje. We zagen er het zelfde uit alleen droeg ik een broek. We liepen samen naar de receptie om onze collega's af te lossen en Mariska kwam vlak naast me zitten om me uitleg over de telefooncentrale te geven. Het is nooit meer zo druk op dit tijdstip vertelde ze rustig en vroeg of ik koffie wilde. Het was inderdaad rustig en ze vertelde honderduit over haar leventje. Steeds als ik haar aan keek moest ik weer denken aan hoe ze eruitzag in de kleedkamer met alleen die zwarte string aan. En jij zei ze opeens vertel is wat over jezelf. Ik vertelde over mijn studie mijn leven mijn hobbies en ze bleef me recht in mijn ogen kijken.
Na een paar uur zat onze dienst erop en ik moest met haar mee om te kijken hoe er afgesloten moest worden. Heb je haast vroeg ze en toen ik nee zei nam ze me bij mijn hand en wilde het gebouw aan me laten zien. Ze zei me hoe spannend het was om door een leeg gebouw te lopen. Het was akelig stil in het gebouw ze nam me mee de directie kamer in en plofte neer op de grote leren stoel. Ze draaide in het rond om daarna haar voeten op het blad van de grote eikenhouten tafel te leggen. Haar rokje kroop omhoog en weer zag ik die sexy zwarte string. Met een verdraaide stem zei ze me dat mijn salarisverhoging niet doorging en barstte in lachen uit. Ze deed zich even voor als man en zei, zo juffrouw Janny kom maar eens even hier er moet een briefje opgesteld worden. Ik speelde het toneelstukje mee en kwam bij haar staan. Nee Juffie zei ze meteen ze tikte me speels op mijn billen, kom maar even op schoot bij de directeur. Omdat ik haar mijn gewicht niet wilde aan doen wilde ik tussen haar benen gaan zitten. Vlug trok ze nog haar rokje omhoog om haar benen uitnodigend wijd te doen.
Ik gebruikte mijn vinger als pen en het tafelblad als papier. Zo zei Mariska nog steeds met een zware stem. We zullen even wat nieuwe regels opstellen. Janny wat zie je er beeldig uit vandaag zei ze en wreef over mijn borst met haar handen. Meneer wat doet u nu zei ik lachend. Nu begonnen we allebei hard te lachen en besloten maar om terug te gaan naar de kleedkamer. Mariska liep voor me uit en toen ik de deur van de kleedkamer dichtdeed dacht ik dat de rollen wel omgekeerd konden worden. Ahum juffrouw Janny zei ik streng. Ze draaide zich om, wat is er meneer kan ik nog iets doen. Haar stem klonk zo lief. Laat maar eens zien wat er onder je bloesje zit Juffrouw. Oh meneer ze keek me speels aan het maakte haar knoopjes los. Toen haar bloesje los was keek ze mee ondeugend aan, meneer moet ik hem uittrekken. Doe dat maar zei ik direct.
Ze stond weer in haar behaatje en ik gaf mijn goedkeurende blik. Net toen ik dacht uit mijn rol te stappen en me om te kleden vroeg ze bijna fluisterend, Meneer wilt u misschien mijn sluitinkje los willen maken. Ze kwam met haar rug naar me toe staan en mijn handen wilden al gretig naar haar beha bandje gaan toen ze zich lachend omdraaide, gefopt riep ze, foei juffrouw zei ik streng maar greep wel meteen naar haar beha. Meneer wat doet u zei Mariska maar liet me gaan. Ik maakte haar behaatje los en trok het zelf uit. Mariska stopte met toneelspelen en zei me dat ze in tijden niet zo had gelachen tijdens het werk. Toen we naar buiten liepen gaf Mariska me spontaan een kus en zei tot morgen. De volgende dag ging ik met plezier naar mijn nieuwe job en weer kwam Mariska de kleedkamer in wandelen toen ik net in mijn onderbroek stond.
Eenmaal achter de receptie raakte ze me steeds vaker even aan. Aan het einde van de dienst moest ik afsluiten en Mariska ging al naar de kleedkamer. Ik liep de kleedkamer even later in en zag haar staan in een mooie witte string met haar rug naar me toe. Ze stond gebogen in haar haar tas te zoeken en terwijl ik me uitkleedde bleef ze maar bezig met haar tas. Toen ik uiteindelijk in mijn onderbroek stond riep ze me. Ik stond oog in oog met haar en ze zei zacht, ik moet je wat bekennen. Ik keek verbaasd en wilde wel weten wat het was toen ik haar hand over mijn piemel voelde wrijven en ze me zoende. Ik was overvallen door deze reaktie maar liet haar. Ik voelde de palm van haar hand door de stof van mijn slip zacht over mijn piemel wrijven die maar harder en harder werd. Kom zei ze ze trok me mee en we liepen halfnaakt het gebouw in naar de directie kamer.
Ze duwde me tegen de grote tafel aan en trok mijn slip omlaag, ga er maar op zitten. Ik zat met mijn blote billen op het koude hout toen ze voor me kwam staan en me begon af te trekken. Ik leunde achterover en steunde op mijn handen met mijn ogen dicht en voelde hoe haar hand werd vervangen door een gulzig mondje. Ik moest wel even kijken en zag haar hoofd druk op en neer gaande bewegingen maken. Ik probeerde overal aan te denken om maar niet snel klaar te komen toen ze stopte en me zei op tafel te gaan liggen. Ze klom via een stoel boven op me en liet behendig mijn piemel naar binnen en begon me te neuken. Iedere keer plofte ze naar benenden en liet me diep in haar stoten. Haar borsten bewogen ritmisch mee op de maat en ik probeerde ze te pakken. Ze had mooie grote harde tepels en stevige borsten. Ze liet mijn piemel uit haat kutje en schoof omhoog totdat ze met haar schaamlipjes boven mijn mond zat en onmiddellijk begon ik haar te beffen.
Ze smaakte zoet en was vreselijk nat. Ik tuitte mijn lippen en zoog aan haar klitje. Ze kreunde en gilde dat ze het op die leren stoel wilde doen. Ik ging van tafel af en nam plaats. Mariska kroop op schoot met haar rug naar me toe. Ik pakte haar borsten vast en weer neukte ze me. Ik werd gek van die griet zo lekker. Ze bereed me alsof ze op een paar zag en ik kon nog net haar klitje bereiken zodat ze heerlijk klaar begon te komen op mijn schoot en ik niets anders kon doen dan haar de volle lading te geven. Ze neukte maar door en bij iedere stoot spoot er sperma in haar. Toen stonde we allebei op en tongend wel een half uur in de kamer van de directeur. Even later liepen we voldaan naar buiten, ze groette me vriendelijk en zei tot morgen en liep naar een gereedstaande auto, dat is mijn vriendje hij komt me halen zei ze giechelend en fluisterde zacht in mijn oor, hij komt me halen maar jij laat me komen, morgen weer he? Ik knikte en ging naar huis.
Aantal keer gelezen:
340
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)