Spannendverhaaltje.nl

Rachelle`s schoolmeisjesromance

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Jacob van Holland meer verhalen van Jacob van Holland Dit verhaal is geschreven door Jacob van Holland en is geheel verzonnen. Elke mogelijke of onmogelijke gelijkenis met in werkelijkheid bestaande personen, plaatsen of omstandigheden is onbedoeld en berust op puur toeval.
Rachelle`s Schoolmeisjes-Romance
Haai, ik ben Rachelle, ik ben 18 jaar en zit op het VWO. Ik ben tamelijk groot voor een meisje, 1m77, met lang zwart haar en donkere ogen. Ik ben slank, mijn poesje is geschoren, ik hebstevige flinke borsten, en ik hou van sport, maar het meest van Volleybal. Ik heb een leuke romance meegemaakt, mijn eerste keer seks met een jongen, en daar wil ik jullie over vertellen. Wij, wat schoolvriendinnen en ik, waren op een bloedhete zomermiddag bij een andere schoolvriendin, Lineke, op bezoek. Haar ouders waren een weekeinde weg dus we hadden het huis en de grote achtertuin voor onszelf. Deze tuin was echt immens groot, die was vroegen een opslagveld voor balen hooi geweest. We hadden allemaal wel eens iets van ervaring met seks gehad, maar echt geneukt had nog geen van ons. Maagd was ik al lang niet meer, door al het sporten dat ik deed was mijn vliesje al behoorlijk ingescheurd, en ik had bij het masturberen ook al van alles in mijn kutje gestopt, en daar kan een maagdvliesje niet goed tegen. Degene die wel eens gebeft was heet Laura, zij is die brunette. De andere VWOer heet Fleur en heeft al een paar keer vingerseks gehad, het jongste meisje heet Irene en heeft het net uitgemaakt met haar vriendje. Hij was wel altijd erg lief voor haar maar was betrapt bij het in een portiekje staan kussen met een ander meisje. Die dag was ze dus wat bedroefd, daarom probeerden we haar wat op te vrolijken.
We waren in de tuin van Lineke`s ouders wat aan het kletsen en Chips smullen en Cola aan het drinken, en we spraken af dat we zouden gaan volleyballen, Irene is daar erg goed in en mede daarom wilde ik wel met haar in een team. We hingen dus het net op en vormden twee teams. We waren lekker aan het volleyballen toen Lineke haar broer, Martijn, naar buiten gelokt door de enthousiast gillende meiden, per ongeluk tegen me aanliep en een scheut van zijn glas limonade over mijn witte Tshirt morste. Hij verontschuldigde zich wel honderd keer en zei, dat hij me wel een droog en schoon Tshirt zou geven. We liepen naar zijn kamer, en daar aangekomen deed hij de deur van zijn kledingkast open om me uit zijn collectie te laten kiezen. Ik kon niet zo snel een keus uit die enorme stapel T-shirts maken dus koos hij er een voor me en gaf hij me zijn beste en mooiste Tshirt, een van Metallica. Hij ging op de rand van zijn bed zitten en ik vroeg hem de andere kant uit te kijken en ik drapeerde de deuren van zijn kledingkast om me heen en verwisselde het Tshirt. Onder het omkleden vroeg hij me of ik soms verlegen was dat ik de deuren om me heen deed, en ik antwoordde dat dit niet zo was en dat dit een gewoonte van me was en dat ik dit als mijn broers thuis waren thuis ook zo deed. Toen ik klaar was met omkleden en ik mijn haar weer op orde stond te brengen begon hij te flirten met me, en ik vond hem best wel aardig dus ik flirtte terug. Hij maakte allerlei vleiende en plagende opmerkingen, hoe leuk zijn jongensshirt mij als meisje wel stond en hoe leuk hij me vond en zo, en of hij mijn natte gedragen Tshirt houden mocht om in te slapen. Natuurlijk was mijn meisjesego zeer gestreeld door al die aandacht.
Ik vond het leuk en spannend om bij hem te zijn,en hij ook bij mij, dus vroeg hij of ik samen met hem een film wilde zien. We zaten dus op de rand van zijn bed naar het beeldscherm van zijn computer met daarop een DVD-film te kijken en toen daar een stoeipartij in voorkwam, begon hij me speels in mijn zij te kietelen en uit te dagen ook te stoeien. Nu moet je weten dat ik helemaal niet tegen kietelen kan en verlies dan de macht over mijn spieren en ik viel amechtig ademend achterover op zijn bed. Even later hield hij op om me weer op adem te laten komen. Toen zou hij weer beginnen, maar ik liet het natuurlijk niet over mijn kant gaan en ik was hem net eventjes iets voor. Speels mepte ik hem stevig op zijn bovenarm en op zijn borst, maar hij was snel en greep hij me bij mijn polsen, hield me stevig vast, drukte me achterover op mijn rug en onverwacht kuste hij me vol op mijn mond. Volkomen perplex beantwoordde ik zijn kussen, en even later lagen we naast elkaar op zijn bed, armen om elkaar heen, heerlijk te kussen. Natuurlijk bleef het niet bij kussen en we tongzoende en flikflooide en streelde elkaar over elkaars kleding heen, totdat we het werkelijk te kwaad kregen en zijn hand onder mijn rokje en in mijn slipje gleed. Hij streelde en kneedde mijn billen en trok toen mijn slipje uit en vingerde me zeker een half uur, en langzaam ontkleedden we elkaar verder en natuurlijk eindigden we tussen zijn lakens. Ik genoot, nog nooit eerder was ik op die plekjes door een jongen aangeraakt, het voelde alsof mijn doosje met elektriciteit geladen werd! Martijn kroop naar beneden, sabbelde aan mijn tepeltjes en begon me in mijn navel en over mijn buikje te kussen en rond mijn poesje te likken om me te plagen, af en toe raakte hij met zijn tong mijn schaamlipjes, dit gevoel was me gek aan het maken. Na een tijdje gleed hij met zijn hoofd tussen mijn benen, maar hij kon mijn klitje kennelijk niet vinden dus greep ik hem bij zijn oren en stuurde zo zijn tong op de goede plaats van mijn poesje, zodat hij mijn klitje lekker kon likken en gleed zijn tong over al mijn hete genotsplekjes. Hij deed het heerlijk, hij stak af en toe zijn tong naar binnen en probeerde die zo ver mogelijk in me te stoppen. Hij wou me snel naar een hoogtepunt brengen, maar ik genoot van zijn likwerk en wilde er zo lang mogelijk van genieten. Hij greep mijn billen en kneep daar zachtjes in, ik werd geiler en geiler van hem. Veel langer zou het niet duren, en toen de opwinding teveel werd voor deze drijfnatte en bloedgeil geworden meid kwam ik als een locomotief, denderend en hijgend klaar.
Omdat Martijn nog niet aan zijn trekken was gekomen, wou ik daar natuurlijk wel voor zorgen, en begon zijn piemel te strelen en zijn voorhuid naar achter en voor te bewegen. Dit vond ie erg lekker want hij begon te kreunen en met zijn heupen te stoten. Toen vroeg hij of ik met hem wilde neuken. Na even geaarzeld te hebben antwoordde ik, nog steeds bloedgeil, Ja hoor, heb je een condoom?. Gelukkig had hij een doosje condooms van zijn vader gevonden en er een uit gepikt, die konden we dus mooi gebruiken, anders hadden we niet kunnen vrijen! Ik stopte zijn piep in mijn ingangetje, en hij gleed zachtjes naar binnen. Wat een heerlijk gevoel is dat zeg. Zijn piemel was heerlijk warm en de huid van zijn staaf heerlijk zacht en, en hij begon rustig in me heen en weer te bewegen. Even later begon hij te hijgen en te schokken en kwam hij lekker in mij klaar, en doordat ik het spuiten van zijn warme zaad voelde raakte ik ook weer in extase, en beleefde mijn tweede hoogtepunt. Wat een zalig gevoel zeg, heerlijk!
Het was mijn eerste echte keer dat ik met een jongen vrijde, en het was heeeerlijk! Veel lekkerder dan friemelen in een portiekje of op de achterbank van een auto.
We hebben spetterende seks gehad die middag, we doen het regelmatig over en we zijn na 4 maanden nog steeds samen.
XXXX Rachelle
Vergeet niet te stemmen! Ik schrijf deze verhalen voor ons aller plezier, dus als je van dit verhaal genoten hebt, geef dan het cijfer dat het verhaal je waard is! Kijk voor een fotoserie van de hoofdpersoon op mijn website; http://www.jacobvanholland.com/ Mailen kan ook, serieuze mails krijgen altijd antwoord; jacobvanholland@netscape.net
Aantal keer gelezen:
202
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)