Spannendverhaaltje.nl

Pure lust?

-
21-08-2010
Allerlei gedachten flitsen door mijn hoofd, wanneer oh wanneer kan ik een gaatje vinden zonder dat het op gaat vallen? Wanneer zijn de kinderen op school of het kinderdagverblijf en wat ga ik mijn man vertellen over mijn bezigheden op dat moment? Opeens flitst het door mijn hoofd....volgende week woensdag!!! Ja, dan zijn de kids ondergebracht en mams gaat lekker winkelen. Bij deze is de date gemaakt; volgende week woensdag om half tien bij het winkelcentrum zo'n 20 kilometer verderop. Waar ben ik mee bezig? Ik denk aan de spreuk die mij en mijn toekomstige minnaar op het lijf geschreven is: life is too short! Dan bedenk ik me, dat ik niet op mijn zeventigste achter de geraniums wil zitten en dan het gevoel heb, dat ik niks meegemaakt heb in dit leven....dat ik maar terug kan denken aan één man in mijn leven: mijn echtgenoot. Mijn beslissing is gevallen, ik ga vreemd en ik ga ervan genieten! Bewust zet ik mijn huwelijk op het spel, ik weet wat de gevolgen kunnen zijn, maar ik kan er niet koud of warm van worden. De gevoelens voor mijn echtgenoot zijn dood, morsdood, het vuurtje is uit en met water overgoten. Deze sexdate is gebaseerd op pure lust en nieuwsgierigheid, we doen het gewoon een keer, misschien nog een keer en dan moet het over zijn. We zijn beiden getrouwd, willen beiden bij onze partner blijven en op deze manier kunnen we van twee walletjes eten.
Nog een paar dagen en het is Sinterklaas, het voelt alsof ik een enorme surpise verwacht, ik slaap nachtenlang niet van de opwinding, ik verheug me enorm op onze date. Natuurlijk ben ik bang dat er iets tussen komt, dat zou een teleurstelling zijn. De maandag voor onze date hebben we tijdens mijn pauze een vluchtige ontmoeting op een parkeerplaats bij een winkelcentrum in het dorp waar ik werk. Onze allereerste tongzoen….het bloed giert me door de aderen, ik word supergeil van de spanning, dit belooft wat voor woensdag! De woensdag is eindelijk aangebroken. Nadat mijn man aan het werk gegaan is, breng ik de jongste naar het kinderdagverblijf. Voordat ik de oudste naar school breng, scheer ik mezelf helemaal kaal en stop ik een paar condooms in mijn handtas, jeetje wat ben ik zenuwachtig, het lijkt wel of ik plankenkoorts heb. Hij zal toch geen al te grote verwachtingen van mij hebben? We ontmoetten elkaar zo'n jaar geleden op het internet, we hebben elkaar een keer bij mij thuis ontmoet voor een kopje koffie, dat was reuze gezellig en zonder bijbedoelingen. De laatste weken hebben we veel gechat met de webcam aan en daarna begon het te kriebelen. We hebben nooit cybersex gehad of zo, het klikt gewoon tussen ons, we hebben dezelfde humor en kunnen even sarcastisch en cynisch zijn (hij een beetje meer dan ik). We zijn mentaal dus aan elkaar gewaagd en we voelen ons sexueel tot elkaar aangetrokken. We zijn geboren onder hetzelfde sterrenbeeld en misschien zijn we mede dankzij dit feit echte soulmates geworden. Terug naar de orde van de dag: De kinderen zijn weggebracht en ik haast me naar het winkelcentrum waar we afgesproken hebben. Ik parkeer mijn auto netjes daar waar hij hoort te staan en hij heeft me direct geschoten en komt naar me toe gereden. Ik stap bij hem in de auto en hij verkondigt doodleuk dat hij de dag ervoor al een hotelkamer voor ons geboekt heeft, een stadje verderop.....het zweet breekt me uit....nu gaat het gebeuren!
Hij parkeert de auto op de parkeerplaats van het hotel en we gaan samen naar binnen. Bij de receptie voel ik me lichtelijk ongemakkelijk, jeetje het staat gewoon op ons voorhoofd geschreven: WIJ GAAN VREEMD!. Hij neemt de sleutel in ontvangst en we gaan op zoek naar de geboekte hotelkamer (een rokerskamer...heel lief van hem want hij rookt niet). In de gangen zijn de kamermeisjes nog druk in de weer; ik voel het schaamrood op mijn wangen verschijnen en denk bij mezelf: waar ben ik nou helemaal mee bezig?! Dat ik dit durf!!!! Dat ik dit doe!!!! We gaan de kamer binnen en ik trek daar meteen mijn jas en schoenen uit. We beginnen wat te zoenen en de beer is los, ik word supergeil en begin hem te ontkleden, hij doet hetzelfde bij mij. Niet lang daarna liggen we naakt op bed. Hij zoent enorm lekker, wat mijn lichaamssappen overvloedig doet stromen. Hij ligt op zijn rug en ik begin zijn lichaam te verkennen, hij is lekker helemaal kaal geschoren, daar hou ik van. Als klap op de vuurpijl blijkt hij ook nog besneden te zijn, wat een aangename verrassing! Zijn penis ziet er prachtig en vooral likbaar uit, zoals hij daar zo stijf tegen zijn buik aan staat. Het kooitje is open gegaan en het beest in me ontsnapt.....de hel is los en ik geef me helemaal over aan zijn stijve pik, hij smaakt echt voortreffelijk. Ik kan er niet genoeg van krijgen, maar hij wil ook proeven en zorgt ervoor dat ik op mijn rug terecht kom. Hij zoent en streelt me overal en vingert me op een manier die ik nog nooit meegemaakt heb.
Hij weet precies welke knopjes hij moet beroeren en ik zit een paar keer vlak tegen een orgasme aan. Ondertussen worden de condooms tevoorschijn getoverd en wordt er geneukt. Alle mogelijke standjes worden geprobeerd en het is duidelijk dat hij ontzettend veel ervaring heeft....het is heerlijk. De condooms werken een beetje libidokillend dus neem ik het over met mijn mond. Ik ga net zo lang door tot hij in mijn mond begint te spuiten. Ik slik alles door en lik zijn eikel helemaal schoon, jeetje hij smaakt net zo lekker als hij eruit ziet. Het liefdesspel gaat ondanks zijn orgasme verder (voor mij ongekend!) en duurt alles bij mekaar een uurtje of twee. Als naspel liggen we lekker te knuffelen en te kletsen.....en dan is het weer tijd om verder te gaan met het gewone leven. We douchen, kleden ons aan en vertrekken met zijn auto naar de mijne. Bij de auto nemen we vluchtig afscheid, stel je voor dat iemand ons ziet...en we spreken af dat we verder wel zien wat er gebeurt. De rest van de dag leef ik in een enorme roes, het was echt super en ik heb er geen moment spijt van, de vraag is alleen: wat vond hij ervan? Hij zit op zijn werk en staart voor zich uit, hij is zo afwezig, dat collega's hem vragen wat er aan de hand is. Hij antwoordt: ik ben vanochtend goed onderhanden genomen door de fysiotherapeute....met een bigsmile op zijn gezicht.....ze moesten eens weten. Na deze ontmoeting volgen nog tientallen ontmoetingen, de sex is super en wordt iedere keer beter, urenlang achter mekaar genieten we van elkaar, het ene orgasme verdwijnt in het niet bij het volgende, dit is heerlijk, ik krijg vlinders in mijn buik en ben smoorverliefd
Aantal keer gelezen:
643
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)