Spannendverhaaltje.nl

pump fetish [deel 2]

-
21-08-2010
Inge zou het feestje bijwonen, het was een barbecue en het was druk. Ik had de avond al ongeduldig staan wachten wanneer ze zou komen. Het balkon was reeds vol van mensen en de muziek klonk voluit. Veel mensen, veel bekenden….maar ik zat op haar te wachten. De deurbel ging en daar verscheen Inge en Kees. Al gauw vertrok hij naar de wc groep en Inge bleef bij me staan in de gang. Ze kuste me en fluisterde: gefeliciteerd, dit cadeautje is van Thera, Zeus en mij.." ik opende het pakje, het was een tekening met daarop: een gezinnetje. Ik keek Inge aan en haar ogen glinsterden, ze knikte:
"Als je ons nog steeds wilt Kees gaat ons verlaten voor een ander"
Onmiddellijk viel ze in mijn armen en ik trok haar dicht tegen me aan. Ik keek in de spiegel en zag Inge's kogelronde kontje onder het bloesje, de curves van de achterkant van haar benen, overgaand in die pumps!
"Maar vanavond mag je niets laten merken.." zei ze zacht. Ze liep de kamer in en ging in een stoel zitten, af en toe dan zochten mijn ogen haar op en dan vonden we elkaar, andere keren dan zag ik dat Inge de benen over elkaar had geslagen en ik dus zo diep langs haar benen kon kijken. Een prachtige aanblik, die dijbenen gehuld in die legging en Inge zag het en glimlachte als ze haar bloesje goed deed. En zachtjes over haar benen aaide. De avond was geslaagd en Kees had zich alweer een ongein gezopen en werd door Willemien en Karel naar huis gebracht. De andere gasten gingen ook zodat ik kon gaan opruimen, plots hoorde ik de WC boven en iemand de trap afkomen, het was Inge.
"Ik heb me verstopt toen ik iedereen hoorde gaan.." giechelde ze.
"Oh dan kun je me mooi helpen met opruimen." zei ik.
"Ha ha dat dacht je,... nee dat doe je maar mooi zelf, ik ga nou es effe in de bank zitten..." zei Inge en liep tegen me aan en sloeg haar armen om me heen en pakte stevig mijn kont vast:
"Ik zie je zo" en ze liep de woonkamer in. Snel ruimde ik op en maakte het licht van de keuken uit. Ik liep de woonkamer in en zag dat Inge de grote lampen uit had gedaan. Enkel de schemerlampjes zorgden voor een zacht licht. We keken elkaar aan en Inges ogen glinsterden, als ze nu langzaam de benen over elkaar sloeg en me zo een goede blik van haar benen gunde, ze trok zelfs de bloese omhoog. "Wow.. mooi he hi hihi hi.." Ja Inge steunden ik zacht en knielde voor haar neer. : "Pang!" zei Inge terwijl ze deed alsof ze me met haar been een knietje wilde geven... maar ze ging niet verder. Ik legde mijn hand op haar knie en Inge pakte mijn hand vast. "Niet doen.. niet doen" fluisterde Inge zacht.
Maar ik trok niet terug ik ging juist verder en Inge verzette zich meer als ik naar haar dijbeen wilde reiken.
"Nee niet, niet doen" fluisterde ze serieus maar ik ging verder, elkaar steeds strak aankijkend. Ze stopte met tegenhouden en mijn hand gleed erover heen. Ik gleed met de andere hand aan de andere kant achter Inge en langzaam deed ik Inge benen uit elkaar en zwaar ademend liet de vrouw het toe. Mijn handen gleden over Inge kogelronde staalharde kontje en Inge sloot haar ogen als ze mijn vingers over haar billen voelde glijden en kreunde zacht. Langzaam was ik tussen haar benen geknield en ineens trok ik Inge tegen mijn kruis aan waarop ze schrok: "Ooohh...achh" en hartstochtelijk zette ik mijn lippen op haar sensuele mond en we kusten elkaar. Inge opende haar mondje en ik voelde hoe haar tongetje in mijn mond gleed en we begonnen te tongen: "hmmmp hmmmmp jachh hmmp hmmp lekkerhmmmp..ach..." kreunde Inge als ik nu langzame neukstoten gaf tegen haar kruisje aan. Het was verschrikkelijk erotisch want Inge kruiste haar benen om mijn middel, ik hoorde hoe de stalen hakken van haar pumps tegen elkaar klikten en we begonnen droog te neuken want Inge begon nu ook met haar onderlichaam tegen mijn steeds groter wordende bobbel op te rijden. Ze trok de bloes uit en daar verschenen Inge borsten, haar tepels waren enorm opgezwollen en met beide handen omklemde Inge haar tieten en kneep er zachtjes in en kreunde diep:
Hmmm hmm ze…. och lekker oh ik wil je zo erg, ik heb hier van gedroomd hmmm aaachhh..." Ik daalde met mijn mond af langs haar hals tussen Inges borsten en nam een tepel in mijn mond en zoog eraan en Inge steunde diep:
"Oooohh jachh daar... goed zo hmm lekker oh zo lekker oh ik weet dat je op mijn benen geilt…"
Zo maakte ik van Inge een foto waar ze het merkte. "ja dat klopt " fluisterde Inge hees, ik had die legging aan en zwarte pumps en ik zag hoe opgewonden je was. daarom heb ik het toegestaan en niets gezegd, ik ben zelfs een keer zo voor je gaan staan en heb je van mijn pumps foto laten maken je bent een stoute jongen weet je dat?...maar…. ik vindt het eigenlijk ook heel hmm erg opwindend!" Haar ogen glinsterden als ze nu steviger haar kruisje tegen mijn broek aan begon te rijden. Inge wilde het, ze wilde neuken, met mij, ongelofelijk! Ze trok mijn bloes uit en hartstochtelijk drukte onze lichamen tegen elkaar aan. Ik voelde hoe Inges slanke vingers mijn broek hadden losgeknoopt en omlaag liet zakken zodat mijn staalharde paal nu zichtbaar werd en ogen werden groot.
"Amaaai..ach.. jongen wat heb je daar een mooie pik tussen je benen hmm" zei Inge hees en ik schokte als ik plots haar handje om mijn paal voelde sluiten en Inge me zachtjes begon te strelen. Mijn handen knepen in haar staalharde kogelronde billetjes en Inge reageerde daarop door mijn paal harder vast te pakken en me steviger af te trekken. Ze stopte en ik begon nu hard met mijn pik op Inges legging ter hoogte van haar poesje heen te rijden en Inge was kletsnat, want een grote natte donkere plek tekende zich af ter hoogte van haar poesje.
"Oh mijn God Inge... kreunde ik ik ga zo meteen al komen ze je bent zo prachtig zo mooi zo ontzettend heet Inge!" Ik drukte steviger door zodat Inge kut je nu nagenoeg droog geneukt werd door de legging heen en Inge gilde: Oh ik wil je in me ik wil je in me!" Maar ik hield het niet langer ik kwam:
"Inge ik kom klaar ik oooOOoh!" En ze keek naar me als er plots uit mijn paal dikke romige stralen op Inge onderbuikje op haar legging spoten en ze sloot haar ogen Inge lachte met een duivelse blik in haar ogen. "Mijn hemel wat ben je een geil baasje hmmm"en geil wreef Inge het dampende sperma over haar legging en over haar buikje uit en trok mijn paal zachtjes verder af. Ze deed haar benen uit elkaar en onmiddellijk trok ik de legging uit en daar verscheen Inges klitje het klitje waar ik jaren van droomde en Inge keek me aan: "Ik weet dat je hier al jaren van droomde, ik ook, ik heb ook verlangens achh kijk maar naar mijn poesje hmm mooi he? Ik heb hem voor jou zo mooi gehouden als je wilt mag je me nemen..." Inge langzame erotische strelingen met haar handje over mijn paal zorgde ervoor dat ik alweer keihard was en Inge richtte mijn pik op haar poesje, ik hoefde alleen maar naar voren te bewegen en terwijl we elkaar aankeken ging ik vooruit... "OOooOOOhhh!" steunde Inge diep als ze plots mijn snikkel in haar voelde glijden! "Ik voel je Ik voel je in mij glijden ooooh jachh lekker oochhh oh lekker!" stamelde Inge en liet mijn paal los zodat ik nog dieper in haar onderbuikje kon glijden. Op en neer erin en eruit, soppende geluidjes versterkten dit ontzettende geile spektakel. Inge kreunde diep en sloeg haar armen om me heen en gilde: "Oooh ik voel je zak tegen mijn kontje aan kletsen ooh wat geil is dit oh ik hou zo van je hmm hmmp .." we tongden hartstochtelijk het enige wat Inge nog aan had waren haar pumps en we neukten zo verder. Ik werd haar en wilde klaarkomen maar Inge hield me tegen.
"Ik wil eerst jou in mijn mond proeven, sta op." ik ging voor haar staan en de vrouw keek naar mijn van haar geil, glanzende pik. Ze keek me met haar ondeugende ogen aan als ze met een hand mijn paal omklemde en fluisterde: "ik ga je de hemel in zuigen... " en wijd opende Inge haar mondje en ineens dreef ze mijn paal in haar mondje en gleed erover heen, de hele lengte van mijn paal nam ze in haar keel en ik voelde hoe Inge tongetje als een razende over mijn snikkel gleed en ze zoog alsof het het einde van wereld was. Ik keek omlaag en zag Inges hoofdje heen en weer gaan. Haar lange donkere haren, het gevoel van haar rauwe tong die over mijn paal schuurt en haar vingertoppen die over je ballen strelen! Zachtjes sopgeluidjes, pijpgeluidjes, zuiggeluidjes als ze smakkend jouw paal afzuigt en likt. Ik zag hoe Inge nu haar sensuele lippen om mijn snikkel sloot en me aankeek, haar wangen ineen ten teken dat ze nu een constante zuigkracht uitoefende, Inge wilde het sperma eruit zuigen. Maar ik wilde zo lang mogelijk van haar genieten, met haar spelen. En ik hielp Inge omhoog, ze stopte met pijpen en keek me aan:
"Wat wil je met me doen.." fluisterde Inge zacht en ik draaide haar om en Inge snapte het, langzaam boog ze zich voorover en drukte haar kogelronde 'blanke kontje omhoog als een krols poesje. "Hmm zo'n mooi poesje heb je nog nooit gehad..ach.. ik zal je met mijn poesje de zevende hemel in neuken achh.."stamelde Inge zacht als ze zich onder haar billen vastpakte en zo haar billetjes uit elkaar trok zodat ik een mooie blik op Inges nauwe rose poepgaatje had! Ik legde mijn paal tussen Inges billen, in haar bilspleet en begon Inge droog over haar bilspleet te neuken en ik voelde hoe ze haar billen samenkneep zodat het net leek alsof ze me met haar kont met aan het aftrekken was! Inge wist dat ik deze hemelse behandeling niet lang kon volhouden en ze kreunde: "Toe snel neuk me in mijn kontje achh neuk me ..." en ik pakte mijn paal en drukte de snikkel tegen haar rose roosje aan en Inge ontspande zich en het lukte. Langzaam voelde ik hoe Inge anusspier, kringspier opzij week en mijn snikkel ertussen floepte en Inge gilde:
"Ooohh hij is zo dik achh oohh zo heet achh in mijn reet achh in mijn kont hmmm ik voel je in mijn kont hmmm!' ze zuchtte om zich te ontspannen en dat lukte zodat ik langzaam mijn paal dieper in Inges darmen kon schuiven. Ik zag via de spiegeling van het raam dat Inge met halfgeopende mond ook naar ons neukspel aan het kijken was en mijn handen gleden om haar hals als ik nu verder steeds verder mijn staalharde pik nu in haar darmen schoof en Inge een dikke paal in haar onderbuikje voelde schuiven. Langzaam trok ik terug om vervolgens weer helemaal in Inges kont te neuken, nu begon het we begonnen nu te neuken en Inge werd door mij vanachteren in haar anus gesodemieterd, steeds hoger trachtte Inge haar kont te drukken om mij zo diep mogelijk in haar lichaam te laten glijden. Af en toe dan kneep ze haar kringspier samen en dan sloot haar kontgaatje zich als een strakke handschoen om mijn paal ! Ooohh kreunde we samen als we ons spel vervolgden. geheel bevrijd van alle spanning ontdekt te worden gaven we ons aan elkaar over en Inge lachte als ze mijn ballen plots voelde "Ik voel je ballen tegen mijn klitje aan" fluisterde ze zacht. Steeds soepeler ging het neuken in Inges kogelronde hemelse kont, dat kwam doordat Inges lichaam zich steeds meer ontspande en haar anus steeds wijder werd, het was nu alsof ik tiener in haar kutje aan het ontmaagden was.
En Inge sloot de ogen en spreidde haar pumps meer uit elkaar om zo zichzelf in een razend tempo te vingeren en haar klitje te poetsen: "Oohhh dit is zo lekker ik wil dat je de hele nacht doorgaat met me zo te verwennen in mijn kontje hmmm zo lekker hmm ik ga zo komen oh ook OOohh jach ik kom ik kom!! AAhhaaahhh.." gilde Inge en haar kont kneep zich samen als ze over haar vingers langs haar dijbenen! klaarkwam en er druppels geil uit haar Ik trok mijn paal uit Inges nauwe kontgaatje en Inge draaide zich om en ging op de bank zitten met haar benen omhoog zodat haar witte pumps bij haar hoofd zaten. Ik knielde en nietszeggend drukte ik mijn paal in Inge klaargekomen klitje en neukte haar zo. Inge lachte: "oh het is zo geweldig alsof we al jaren lang geliefden van elkaar zijn ach heerlijk hmmm neuken hmmm" Ik pakte Inge bij haar enkels en likte haar over haar witte pumps die hoge hakken die al jaren haar trademark zijn. Inge lachte als ze mijn tong voelde: "hi hi het kietelt hihihi ik stopte maar Inge wilde doorgaan en ik verhoogde het neuktempo. "ga je zometeen klaarkomen?.." vroeg ze zacht en ik knikte het was zo lekker nauw allemaal. Inge was zo lekker nauw. Ze wilde het! Kom je in mijn mond klaar? vroeg ze smekend en ik knikte. Ik stond op en begon me af te trekken Inge keek me lachend aan en opende haar mond als ze me streelde en meehielp. Ik liet haar los en Inge begon zich als een razende over haar kutje te poetsen. Samen begonnen we ons klaar te maken. Samen stonden we te masturberen en Inge kreunde diep: "Ik kom ook bijna ik wil dat je alles in mijn gezicht spuit, in mijn mond ik wil je sperma proeven kom maar klaar kom maar spuit maar met die heerlijke dikke pik van hmm ik wil jouw zaad hebben ik wil jouw sperma in mijn mond voelen spuiten hmm ohh ik kom bijna klaar ik ooh ooh ooh jachh oh die heerlijke paal van je hmmm mijn pumps hm mmm spuit je zaad ook op mijn pumps ik wil het hmm spuit dat sperma aachhh!!!" en ik gilde als de stralen sperma nu wild in het rond vlogen op Inges tongetje, op haar wangen haar buik, haar kutje en op haar hete pumps, die hete glimmende pumps, Oh Inge!
Gefascineerd keken we naar de oogst van ons spel, lachend, eindelijk de druk van de ketel, eindelijk aan elkaar toegegeven. Nu was het zaak om haar scheiding goed af te ronden….

Vervolg op verzoek.
Aantal keer gelezen:
1575
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)