Spannendverhaaltje.nl

Prettige Vlucht

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Youre Story meer verhalen van Youre Story Ik had er allang naar uitgekeken, ik had een dag eerder van mijn werk vrij genomen om te kunnen inpakken. Eindelijk kon ik op vakantie. Mijn vliegtuig vertrok over 4 uur en ik zat in de taxi op weg naar het vliegveld. Daar aangekomen checkte ik in en het viel me op dat al die stewardessen in een geil kort rokje rond liepen en dat de meeste van hen er helemaal niet verkeerd uitzagen. Zelf ging ik naar de bahama´s om een lekker kleurtje te krijgen en ik hoopte dat ik er een plaatselijke schone aan de haak kon slaan. Dat maakte de vakantie wel zo plezierig.
na lang wachten kon ik eindelijk het vliegtuig in en gingen we opstijgen. Ik had eerste klas geboekt omdat ik nu ik op vakantie was ook helemaal verwend wilde worden ook. Als eerst kwam er een meisje langs om te vragen of ik wat wilde drinken. Ze zag er wel leuk uit: ze was 1.68, licht getint, had donkerbruin haar en een volle Cup C75. Ik besloot een glas champagne te nemen, ik zou het er immers van gaan nemen deze vakantie! Ik zette de koptelefoon op en begon de film te volgen. Hij boeide mij alleen niet echt veel, het was een actiefilm en in tegen stelling tot andere mannen hou ik meer van een goede drama film. De volgende stewardes kwam het looppad binnen gelopen en ik moest even in mijn ogen wrijven. Wat een schoonheid was dit, ze had lang blond haar, was 1.78 lang, een mooie Cup D85 en onder haar korte rokje kwamen twee mooie slanke benen vandaan waar elke vrouw jalours op zou zijn. Ze vroeg wat ik wilde eten en ik probeerde een zo zwoel mogelijke stem op te zetten en bestelde een maaltijd. Ze had alleen totaal geen aandacht voor me en de moed zonk me in de schoenen, ik ging maar eten met een muziekje erbij.
Een half uurtje later kwam die geile stewardes weer binnen gelopen, ze kwam de borden op halen. Toen ze bij mij kwam liet ze plotseling per ongeluk een bord met satesaus over mij heen vallen. Ze keek even radeloos rond en en maakte haar excuses, dit was haar eerste vlucht en ze had last van de lichte schommelingen van het vliegtuig. Ze zette de borden neer en vroeg me mee te lopen, ze zou me naar de WC brengen waar ik me zelf even kon schoonmaken. Aangekomen bij de WC bleef ze echter bij me en ik deed mijn T Shirt uit om deze beter schoon te kunnen vegen. Ik zag hoe ze naar mijn buik en arm spieren gluurde. Eindelijk kwamen mijn wekelijkse trainingen in de sportschool van pas. Haar mond ging bijna open van verbazing. Ik liep op haar aan en vroeg of het uitzicht haar beviel. Ze knikte verlegen. ik pakte haar bij haar middel beed en probeerde haar te zoenen. Ze deinsde echter achteruit en zei dat dit volgens de bedrijfsregels niet mocht. je leeft maar een keer, je moet het er nu van nemen, en vindt je het niet spannend dat we zo betrapt kunnen worden vroeg ik haar?! Ze knikte jah en ik trok haar mee de wc in.
Ik liep haar op de WC plaatsnemen en ging op haar zitten en begon haar te zoenen. Met mijn hand ging ik door haar haar heen en begon haar nek te strelen. Ze zoende zo lekker dat ik er nu al een stijve van kreeg. Mijn handen zakte van haar nek af naar haar volle borsten. Zachtjes begon ik haar borsten te strelen, haar tepeltjes werden hard. Ik masseerde haar borsten en ze stopte met zoenen en gooide haar hoofd naar achter en begon zachtjes te hijgen. Mijn tong die nu weer vrij was begon haar nek te likken. Zachtjes likte ik aan haar oorlelletje en aan het gevoelige plekje achter haar oor. Mijn handen zaten aan haar kont en ik masseerde haar lekkere kontje en mijn tong likte haar borstjes door haar overhemd heen. Langzaam bracht ik mijn handen weer naar boven en trok haar overhemd en BH uit. Voor me zag ik twee perfect gevormde tieten. Haar tepeltjes stonden stijf en recht naar voren. Ik begon haar tepels te likken en er zachtjes op te bijten. Ze hield het niet meer en duwde mijn hoofd naar beneden tussen haar benen in. Ik Trok haar string uit maar ze hield haar rokje aan. Ik kroop tussen haar benen en begon haar bovenbenen te likken. met mijn tong ging over haar lippen en proefde haar eerst vocht. het smaakte heerlijk en ik wilde meer. Ik begon haar schaamlippen te likken en na een tijdje drukte ik mijn tong er hard door heen en kwam zo bij haar clitje. Snel begon ik haar clitje te likken. Ik duwde er hard op en ondertussen bracht ik twee van mijn vingers haar kutje in. Ik befte en vingerde haar nu. Haar geil liep over mijn gezicht en ik probeerde zoveel mogelijk ervan in mijn mondje te krijgen. Mijn vingers gleden steeds sneller haar kletsnatte gaatje in en uit. Was was ze nat en wat was ze geil. Ze begon zwaarder te ademen en ze kwam met een heel klein gilletje klaar. Ik kon nog net mijn hand op haar mond leggen maar ik dacht dat iedereen die vlak bij de wc zat dit gilletje wel gehoord moest hebben en de deur zat nog steeds niet dicht.........
Ze stapte van de wc af en wisselde van plek in het nauwe wc hokje. Ze trok nu ook mijn broek en boxer naar beneden en bracht haar tongetje zachtjes naar mijn ballen. Ze likte mijn ballen en mijn pik stond keihard overeind. Haar tong ging naar boven en ze likte een paar keer langs mijn hele lul. Daarna nam ze zomaar de hele 20 cm in haar mond. Mijn hele lul ging naar binnen, dit was nog nooit iemand gelukt! Ze zoog op mijn lul en haar lippen sloten zich om mijn lul en haar mondje voelde net als een maagdelijk kutje. Snel ging ze met haar mondje op en neer om mijn paal. Ondertussen ging ze met haar hand door mijn schaamhaar en masseerde ze mijn ballen. Dit was geiler dan ik ooit mee heb gemaakt. Ze ging steeds sneller op en neer met haar mond en ik voelde dat ik ging komen. Ik haalde haar mondje van mij pik af en spoot de hele lading in haar gezicht en dit was nie tweinig om dat ik al een tijdje geen sex meer had gehad. Ze genoot zichtbaar en likte zo maar al het sperma van haar gezicht af. Waar ze niet bij kwam met haar tong haalde ze met haar handen weg en ze likte zelfs haar vingers af. Wat was dit een geil gezicht ik moest en zou haar nu neuken, he moest!
Ik zat nog steeds op de WC en ze kwam op mijn schoot zitten. Mijn hele lul schoof in haar kutgat. Haar kutje voelde nauw en paste precies om mijn lul heen. Wat was dit een verukkelijk gevoel, het leek wel of ze nog maagd was, zo krap was hara kutje. Ze begon me te berijden. Ze ging op en neer op mijn lul en ik hoorde haar kutje sappen. Met mijn hand masseerde ik aan de voorkant met een hand haar borst en met de andere wreef ik langs haar clitje. Hoe sneller ik wreef hoe sneller ze op en neer ging op mijn lul. Wat had ze een conditie en wat was ze geil! Ze bereed me nu zo snel dat mijn pik op knallen stond maar ze begon zwaarder te hijgen en kwam enkele seconden daarna zelf klaar. Dit keer meer beheerst en zonder gegil.
Ze stond van mij af en ik dacht dat ze me ging verlaten en keek met een betreurd gezichtje naar haar. Ze had toch andere plannen en bukte voorover. Ik ging achter haar staan met mijn rug tegen de deur. Ik bracht mijn lul weer naar haar inmiddels drijfnatte gaatje en begon haar weer te neuken. Ik kon nu het tempo bepalen en maakte lange diepe stoten in haar kutje. Ik ging steeds sneller stoten en haar kutje klemde zo erg om mijn lul heen dat ook mijn orgasme niet lang meer kon uitblijven. Ik begon dus nog harder te stoten en zij begon ook weer zachtjes te kreunen. Keihard duwde ik mijn stijve lul in haar kutje en ik spoot haar hele kut vol. Het sperma droop er zelfs alweer uit. Wat was dit geil, ik moest vaker gaan vliegen!
Opeens voelde we dat het vliegtuig ging dalen en we begrepen dat de landing was ingezet. Sjit zei ze, ze hebben me vast gemist! Ze trok snel haar BH en Overhemd weer aan en holde weg. Ik schreeuwde haar nog achterna: Hoe heet je? Lotte schreeuwde ze terug en weg was. Maar ze was haar string vergeten ik stopte hem in mijn zak en bewaarde hem als souvenier. Ik ben benieuwd of ze me op de terug weg weer komt bedienen.(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar youre_story@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
636
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)