Spannendverhaaltje.nl

Pornoster

-
16-08-2010
Een tijd terug zat ik een beetje te surfen op het net. Op een gegeven moment, kwam ik in contact met ene Ellen. Na een tijdje had ik eindelijk haar telefoonnummer gekregen en ik dacht: ik bel even op. Voor ik het wist, stond ik voor de deur en Ellen's vriend, Marco, deed de deur open. Ik was erg zenuwachtig. Ellen begroette me uitbundig met drie zoenen.
Ik kreeg vrijwel meteen een knots in mijn broek, omdat ik zag wat ze aan had. Een lekker kort rood jurkje. Ellen had mooie lange benen, slank figuur en mooie grote borsten. We waren een beetje aan het babbelen. Ik kon mijn ogen niet van Ellen afhouden, want ik had een vermoeden dat ze geen slipje aanhad. Marco was wel geil volgens mij, want hij zat de hele tijd een beetje aan Ellen. Mijn ogen bleven op haar kruis letten en tegelijkertijd op de handen van Marco.
Op een gegeven moment begon Marco met zijn handen Ellen's benen te strelen en voor ik het wist, lagen ze met z'n tweeen op de bank zoenend en met de ene hand van Marco bij haar kut en met de andere hand spelend met de borsten van Ellen. Ik wist niet hoe ik moest reageren, maar ik vond het zo geil, dat ik ook maar voorzichtig begon met het strelen van de benen van Ellen. Wat een zalig gevoel was dat zeg. Voorzichtig ging ik met mijn tong langs haar benen omhoog.
Voor ik het wist, zat ik met mijn tong diep in haar kletsnatte kutje. Het duurde even, maar toen begon ze toch heftig te spuiten. Zo in mijn mond. Ik ging verder met mijn tong. Ik ben geruime tijd met haar borsten bezig geweest terwijl Marco nog achter Ellen zat te vingeren. Ellen begon me heftig te zoenen en begon met haar handen over mijn broek te wrijven. Voor ik het wist, stond ik poedelnaakt voor Ellen en ze begon me toch te pijpen. Met haar hand erbij.
Ze likte mijn ballen en ik voelde gewoon dat ik ging komen. Ellen schreeuwde dan ook dat ik dat moest doen. Ik spoot een hele lading in haar mond. Ze likte mijn lul helemaal schoon en voor ik het wist was mijn lul alweer gaan groeien. Marco had er genoeg van en stopte zijn grote lul bij haar in haar natte kut. Hij beukte en beukte. Van dat gekreun en van het zien van die neukopartij, werd ik weer geil en voor ik het wist zat ze me weer flink te pijpen.
Ze ging voor me staan en nu mochtik haar van achter nemen. Geweldig gewoon.Ik neukte haar hard en ze bleef komen en schreeuwen om meer. Nadat we allebei tegelijk klaar waren gekomen, verdween Marco naar boven toe en kwam Ellen naast me op de bank zitten. Ze begon me te strelen en mijn paal ging weer omhoog. Voor ik het wist zat ze bovenop me en begon ze me te rijden!!! ECht te gek, ik werd geil van haar geile gezicht, lichaam, tieten en kut!
Niet te geloven. Na het 'feestje' bracht ze me naar de douche zodat ik me kon afspoelen. Dat heb ik dan ooj gedaan. Na nog een aantal drankjes genomen te hebben, ging ik weer op huis aan. Bij de deur aangekomen, gaf Ellen me toch een tongzoen. Ik keek naar haar en zag dat ze nu een mooie string aan had met een te kleine BH, waardoor haar borsten nog verder naar buiten staken. Wederom werd ik geiol van haar en heb haar bij de deur nog eens staand genomen.
Nadat ze mijn sperma gulzig doorslikte,ben ik naar huis gegaan en ben rustig gaan slapen. Later ben ik nog een keer langsgeweest, maar dat lezen jullie nog wel.
Aantal keer gelezen:
689
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)