Spannendverhaaltje.nl

Plezier buiten de deur

-
21-10-2010
Ik heb nog niet zo lang geleden de computer ontdekt en het chatten op internet. Dit heeft voor mij een nieuwe wereld geopend
Maar ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Jannie, ik ben 51 jaar en al een aantal jaren getrouwd met een lieve man. Echter onze relatie is op sexueel gebied behoorlijk ingeslapen en daar ben ik niet echt tevreden mee.

Zoals ik al zei heb ik sinds kort de computer ontdekt. Nog niet zo lang geleden hebben we die aangeschaft en ik gebruik hem om onze vakantie foto’s op te bewerken. Een vriendin van mij vroeg of ik wel eens van MSN gebruik maakte of wel eens chatte en toen ik zei dat ik dat nog nooit gedaan had heeft ze voor mij een MSN account gemaakt en me het adres van een paar chatsites gegeven.

Een paar dagen later had ik even niks te doen en aangezien mijn man overdag werkt kan ik dan doen wat ik wil. Ik tikte het adres van een chatsite in en nadat ik me had aangemeld en wat gegevens had ingetikt kwam ik op de chatpagina. Eerst ging het me allemaal wat te snel maar toen ik wat gewend was kon ik een beetje meedoen met de gesprekjes. Al snel begon ik het best leuk en gezellig te vinden en voor ik het wist was ik er een paar uur zoet mee.
De volgende dag logde ik weer in en het was weer gezellig. Op een gegeven moment kreeg ik een uitnodiging van iemand die mij vroeg om even apart te chatten in een aparte kamer op de box. Ik accepteerde de uitnodiging en zo kwam ik in gesprek met Orlando. We stelden ons aan elkaar voor en hij bleek een 42 jarige Antilliaan die niet zo ver uit de buurt woonde. Nadat we een tijdje hadden gechat vroeg hij om mijn MSN adres en hij stelde voor daar verder te chatten. Zodoende kwamen we op MSN terecht en zetten we beiden onze webcam aan. Orlando bleek een aantrekkelijke man met een stoer uiterlijk en hij complimenteerde mij ook met mijn uiterlijk. Ons gesprek werd na verloop van tijd wat intiemer en ik vertelde hem van mijn ingeslapen sexleven. Lachend zei hij dat hij mij graag van dienst zou willen zijn en zich graag ter beschikking wilde stellen. Ik kreeg het al warm bij de gedachte maar toen hij er wat later weer op terug kwam ging ik met bonzend hart akkoord om hem de volgende dag ergens te ontmoeten.

De volgende dag kleedde ik mij extra leuk aan en stapte in de auto op weg naar mijn afspraak. We hadden afgesproken op een rustig parkeerterrein aan de rand van de stad. Toen ik daar aankwam zag ik de auto van Orlando al staan. Ik parkeerde naast hem waarna hij uitstapte. Uiteraard stikte ik van de zenuwen maar hij was heel lief en sympathiek en begroette mij met een lach en een paar zoenen op mijn wangen. We stapten in zijn auto en al snel waren we in gesprek en raakte ik steeds meer op mijn gemak. Het onderwerp kwam al snel op sex en hij zei dat ik zelf een einde kon maken aan mijn frustraties door buiten de deur te halen wat ik tekort kwam. Hij toverde daarbij een stralende lach tevoorschijn en keek me daarbij recht in de ogen. Hij legde zijn handen op beide zijden van mijn hoofd en trok me langzaam naar zich toe. Ik liet toe dat hij me op mijn mond kuste en toen zijn mond de mijne raakte was al mijn aarzeling verdwenen. Ik kuste hem terug en liet toe dat zijn tong met de mijne speelde. Wat volgde was een heerlijke en lange tongzoen en ik voelde me meteen weer als een jong meisje met haar eerste vriendje.
‘Wat zoen je lekker’, zei ik tegen hem. Orlando zei niks terug maar begon me meteen weer te kussen. Ik voelde daarbij zijn hand over mijn rug glijden waarbij hij met zijn vingertoppen extra druk zette. Dit was een heerlijk gevoel waar ik kippevel van kreeg. Ik kreunde en Orlando vroeg me of hij mocht doorgaan. ‘Ja graag’, antwoordde ik. Nu voelde ik zijn handen naar de voorkant gaan en hij betastte mijn borsten. ‘Wow wat een grote tieten heb jij zeg’, zei hij. ‘Daar zou ik graag mee willen spelen’
Ik keek hem aan en zonder iets te zeggen knoopte ik mijn bloesje los zodat hij uitzicht kreeg op mijn 85DD-cup. Hij floot tussen zijn tanden en zei: ‘dat zijn heerlijke memmen zeg’ en hij stak zijn handen uit en begon mijn borsten te betasten.
Voor het eerst in jaren werd mijn lichaam door een andere man aangeraakt en ik moet zeggen dat het een heerlijke ervaring was. Al snel gingen Orlando’s handen naar mijn rug en met een soepele beweging maakte hij de sluiting van mijn beha los waardoor de zwaartekracht zijn werk deed en mijn zware borsten naar beneden zakten. Orlando trok mijn beha uit en met zijn vingers draaide hij aan mijn keiharde tepels. Ik kreunde weer en genoot toen hij met zijn hoofd dichterbij kwam en op mijn tepels begon te sabbelen. ‘Je maakt me geil’, zei ik tegen hem. Hij keek me aan en kwam overeind. ‘Dat was ook de bedoeling’, antwoordde hij ‘en nu mag je iets voor mij doen’ en wees daarbij tussen zijn benen. Ik begreep uiteraard wat hij bedoelde en met enigszins trillende handen wreef ik over de duidelijk zichtbare bobbel in zijn broek. Ik maakte de rits open en toen ik met mijn hand naar binnen schoof voelde ik zijn harde paal. Hij maakte zelf het knoopje van zijn broek los en met een soepele beweging trok hij zijn broek en slip naar beneden. Wat ik toen zag deed me even slikken want zijn licht getinte pik bleek van flinke afmetingen te zijn. Ook zijn ballen hadden een indrukwekkend formaat. Ik legde mijn hand om zijn ballen en streelde daarna met mijn vingers over de volle lengte van zijn penis. Orlando legde zijn hand op mijn hoofd en met een beetje zachte drang duwde hij het naar voren. ‘Pijp me maar lekker geil sletje’, zei hij. Ik was dit soort taal niet gewend maar het wond me wel op. Ik deed wat hij vroeg en sabbelde eerst op zijn eikel om vervolgens zijn staaf dieper in mijn mond te laten glijden. Hij had een heerlijk pik en ik deed mijn best om hem zo goed mogelijk te verwennen. Orlando genoot en kreunde zachtjes en zo was ik lange tijd bezig met pijpen voordat ik zijn lichaam voelde verkrampen en de druk van zijn hand op mijn hoofd toenam. Ik wist dat hij op het punt stond om klaar te komen en bereidde me voor om zijn zaad in mijn mond op te vangen. Toch nog onverwacht voelde ik de eerste stralen sperma in mijn mond komen al snel gevolgd door nog meer van dat heerlijke vocht. Orlando bleek over enorm veel zaad te beschikken en hoe ik ook probeerde, het lukte me niet om alles door te slikken zodat een deel van het sperma uit mijn mond en langs zijn harde pik droop.

Hij duwde me terug in mijn stoel met de woorden: ‘trek je broek uit dan ga ik die vette kut van je neuken’. Weer genoot ik van het ruwe taalgebruik en haastig trok ik broek en slip naar beneden. Orlando knielde tussen mijn benen en terwijl ik met mijn kontje naar de rand van de stoel schoof drukte hij zijn natte en dikke eikel al tussen mijn vochtige schaamlippen. Door de glibberige sperma resten kon hij makkelijk naar binnen glijden zodat hij meteen tot aan zijn ballen in me zat. Orlando stootte een tijdje stevig door en zijn grote dikke lul vulde me helemaal op. ‘Wat een geile gleuf heb jij’, kreunde Orlando. ‘Ik ga die hoerige doos helemaal volspuiten’, voegde hij eraan toe. Ik was ondertussen als een gek mijn klitje aan het vingeren en zijn woorden waren genoeg om me tot een spetterend orgasme te brengen. Op hetzelfde moment stootte Orlando zijn pik nog eens diep in mijn kutje en voelde ik hoe hij een grote hoeveelheid zaad in me spoot. Wat was deze man potent want ondanks dat hij net al een keer was klaargekomen voelde het alsof hij een minstens net zo grote hoeveelheid sperma spoot. Het warme zaad voelde heerlijk aan zo diep in me en ik genoot met volle teugen van mijn tijd met Orlando.

Nu trok hij zich terug uit me en nadat hij weer op zijn plaats zat kleedde hij zich aan. ‘Luister schat ik heb nu niet zo heel veel tijd meer dus wil jij je in je eigen auto weer aankleden’, vroeg hij. Het kwam een beetje als een koude douche maar aan de andere kant voelde het ook heerlijk om eens lekker gebruikt te zijn. Orlando gaf me nog een snelle tongzoen waarna ik mijn kleding bij elkaar graaide en uitstapte. Orlando reed meteen weg. Volledig naakt liep ik naar mijn eigen auto en maakte de deur open. Mijn kleren legde ik binnen maar voor ik instapte hurkte ik naast de auto en probeerde zoveel mogelijk sperma uit mij kutje te persen. Een flinke hoeveelheid zaad droop tussen mijn schrale schaamlippen vandaan en toen ik dacht dat het meeste eruit was stond ik op en pakte mijn slipje uit de auto en kleedde me vervolgens aan.

Even later ging ik weg en met mijn gedachten nog bij de heerlijke neukpartij reed ik naar huis. Dit was echter niet de laatste keer dat ik Orlando zou zien maar daarover een volgende keer meer.

Groetjes en kusjes voor jullie allemaal
jannie-010@hotmail.com
Aantal keer gelezen:
604
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)