Spannendverhaaltje.nl

Pisbuis penetratie

-
16-08-2010
Zijn er mensen die hetzelfde hebben als ik? Ik vind het supergeil om met mijn pisgaatje te spelen en ook om voorwerpen in m'n pisbuis te stoppen. Mijn eerste ervaring: Toen ik 19 jaar was had ik verkering met een super lekker meisje. Op een keer toen we aan het seksen waren, ging ze met haar tong heerlijk over mijn pisgaatje heen. En even later met haar vinger. Ik werd hier zo geil van en ze ging voorzichtiger met haar pink in me pisgaatje. Ik zei dat ik helemaal gek werd van geiligheid. En toen stond ze op en pakte een smal potloodje uit haar toilettas. Ik zei wat ga je doen? Niks zei ze. Ze maakte het potloodje nat met spuug en voorvocht dat uit mijn pik stroomde.
En toen gebeurde het: ze ging met het puntje van het potloodje over mijn pisgaatje heen en duwde deze voorzichtig een stukje naar binnen. Het voelde zo onwijs lekker en ik vroeg haar om verder te gaan. Steeds een stukje dieper. Dit gevoel is niet te omschrijven en ook het idee en hoe het er uitziet. Onwijs!!! Ze ging langzaam heen en weer in en uit mijn pisgaatje.. Op een gegeven moment hield ik het niet meer en begon te spuiten. Ik was nog nooit zo lekker klaargekomen en had nog nooit zo veel en lang sperma gespoten. Echt te gek!!! Dit zijn we in de loop der jaren blijven doen Ik ook bij haar trouwens.
Ik heb uit een ziekenhuis een grote tas vol katheters meegenomen. Hiermee zijn we lekker gaan experimenteren. Nu ben ik zover dat ik een stift van 10mm in me pisgaatje kan hebben en kost het ook totaal geen moeite meer om hem er in te krijgen. Dit heeft wel een poos geduurd om hem zo te krijgen. Steeds voorzichtig als je heel geil bent iets dikkers proberen. Heerlijk. Nu hangt een en ander ook wel af van de grote van je pisgaatje. Die van mij was van nature al redelijk groot. Ook heb ik op internet gezien en gelezen dat daar nog wel een hoop verschil in zit.Zijn er mensen met de zelfde gevoelens als ik of mensen die dit ook geil vinden en hun ervaringen willen delen.
Aantal keer gelezen:
695
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)