Spannendverhaaltje.nl

Pijpen met poppers

-
16-08-2010
Dat gezoek op internet, naar een geschikte parenclub had ons lekker geil gemaakt, terwijl ik al naakt onder de lakens lag te wachten stond zij zich voor de spiegel in de slaapkamer klaar te maken voor de nacht. Ik zag haar van achteren op de rug. Ze was bijna naakt op haar tanga slip met luipaard print na. Via de spiegel kon ik haar voorkant zien zo kon ik haar borsten bewonderen. We spraken over clubs. Het gesprek en het uitzicht hadden mij al aardig opgewonden. Onder de dekens groeide er een erectie bij mij. Ik lag op mijn rug met mijn knieën iets omhoog. Met mijn rechterhand ging ik onder het laken en ik begon met mezelf te spelen.
Voorzichtig streelde ik over mijn lul die langzaam maar zeker groter begon te groeien. Zachtjes begon ik mezelf af te trekken. Ik zag haar via de spiegel naar mij kijken. “Geile beer.” riep ze plotseling lachend. “Je ligt je gewoon af te trekken, terwijl je naar me gluurt.” Ik kon niet anders dan haar gelijk geven. Dat hele internet gedoe had me behoorlijk opgewonden. “Wanneer zullen we gaan?”vroeg ze. “Ik hoop zo snel mogelijk.” antwoorden ik haar. Het idee maakte haar kennelijk net zo geil als mij. Ze kroop aan de zijkant van het bed onder het laken en kroop op mij af. Ik voelde hoe ze met een hand mijn stijve lul omvatte. Voorzichtig begon ze me af te trekken. Eerst een klein stukje maar al snel trok ze de voorhuid helemaal op en neer over mijn eikel.
Gesmeerd door wit schuimende voorvocht ging het steeds soepeler en sneller. Tot ze stopte, ze trok me voorhuid helemaal terug. Mijn eikel was dik en paars en stond op knappen. Ze opende haar mond en sloot haar lippen rond me eikel. Ze zoog aan me eikel alsof het een zuurstok was. Ik voelde het puntje van haar tong tussen haar lippen over me eikel spelen. Ik was zo geil en nat dat ik haar mijn vocht naar binnen hoorde slurpen. Langzaam liet ze zich verder zakken en omsloten haar warme lippen mijn gehele lul. Vol overgave begon ze me te pijpen. Lui heb ik een tijd achterover gelegen terwijl ze me zo heerlijk pijpte. De dekens waren van ons af gegleden. Ik had een geil uitzicht p haar. Ze zat op haar knieën naast me op bed, voorovergebogen zat ze me te pijpen. Ze had alleen haar panterslipje nog aan.
Haar naakte borsten hingen vrij en onder mijn hand bereik. Ik greep naar haar heerlijke tieten. Ik masseerde ze een voor een en bewerkte met mijn handpalm haar gezwollen tepels. Ik reikte met mijn hand naar haar kruis. Ze schoof iets naar mij toe zodat ik er onbelemmerd bij kon. Ik wreef met mijn volle hand tussen haar benen, over het smalle kruis in haar slipje. Het bedekte haar kale natte kut nauwelijks. Als ze haar knieën iets uit elkaar zet, verdwijnt het smalle reepje panterstof bijna tussen haar openstaande schaamlippen. Ik wrijf met mijn middelvinger over de stof en duw het een beetje haar kut in. Ik voel hoe nat ze is en hoe makkelijk het gaat. Mijn vinger glijd langs de stof en ik dring langzaam haar kut binnen. Ze is zo nat en wijd van geiligheid dat ik geen enkele weestand voel.
Diep schuif ik mijn middelvinger bij haar naar binnen, Even trek ik me terug om meteen met drie vingers terug te komen ook die glijden soepel bij haar naar binnen. Terwijl ze me wild pijpt neuk ik haar met me vingers. Haar kut is zo nat dat ik haar bij het vingeren hoor soppen. Ik breng mijn hand naar me mond en lik me vingers af. Haar kutsappen zitten tussen me vingers en ik proef haar heerlijk geil. Ik wil je neuken, nee nu niet mompelt ze zonder te stoppen met pijpen. Ze weet dat ik zo klaar moet komen maar ze gaat gewoon door. Zonder dat ze het hoeft te zeggen begrijp ik het. Ik mag in haar mond klaar komen. Met een hand blijf ik haar vingeren. Mijn vrije hand reikt naar het nachtkastje. Daar staat een potje poppers op, er is toch niets zo lekker als ‘pijpen met poppers’ .
Even moet ik stoppen met vingeren om het potje open te draaien. Ik hou het geopende potje onder me neus en neem een paar diepe halen. Terwijl ik me adem vast hou draai ik snel het potje dicht en laat het vallen. Onmiddellijk hervat ik mijn vinger werk. Dan adem ik uit. Als of er een explosie van geiligheid tussen me oren en me benen plaats vind. Een warm gevoel borrelt uit het niets op, me hardslag stijgt, me lul lijkt nog harder te worden en uit elkaar te spatten. Ze voelt kennelijk dat de poppers bij me inslaan. Vol overgave pijpt ze me en trekt ze me af. Ik neem het trekken van haar over en bepaal het tempo. Wild trek ik aan me harde lul. Mijn eikel zit in haar mond en ze doet verwoede pogingen me helemaal leeg te zuigen. Ik voel me eikel tintelen en weet dat ik bijna klaar kom. “Ik kom bijna klaar, neem jij het over.”breng ik hijgerig uit.
Ze trekt me af en pijpt me onbeschrijfelijk lekker. Dan voel ik het hoogtepunt komen. Me spieren spannen zich, ik krom me rug en stoot me stijve paal omhoog. Diep in haar mond, tot in haar keel stoot ik me harde lul. Even houd ze me daar vast. Dan voel ik de eerste lading door me lul spuiten. De eerste golf sperma spuit ik bij haar naar binnen, diep in haar keel. Zonder me lul uit haar mond te halen hervat ze het pijpen. Ze pijpt zo lekker dat al snel de 2e en 3e lading geil mijn lul verlaten en haar mond in spuiten. Als ik de stralen bij haar naar binnen schiet, tegen haar verhemelte en in haar keel, exploderen er duizenden bommen en sterren in mijn hoofd.
Ik spuit zo veel dat ze niet alles door kan slikken, ik zie het met straaltjes uit haar mondhoeken lopen en voel mijn warme sperma langs me lul en me ballen naar beneden lopen. Mijn hard maakt over uren. Ze blijft door pijpen en, ondanks dat er geen druppel sperma meer uit mijn, nog steeds stijve, lul komt blijf ik in me hoofd klaarkomen. Dat is pijpen met poppers. Heerlijk en wat een zege dat ik zo klaar mag komen bij haar.
Aantal keer gelezen:
1124
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)