Spannendverhaaltje.nl

Pijp de sterspeler

-
21-08-2010
Alex was nieuw in de stad. Hij speelde volleybal en daarom had hij zich ingeschreven bij onze vereniging. Hij belandde bij ons in het team, maar daarvoor was hij eigenlijk te goed. Ik verwachtte daarom dat het niet lang zou duren eer hij zou doorschuiven naar een hoger team. Hoogstens een paar weken, zeker niet meer. In die tussentijd profiteerden wij van zijn formidale talent. Het was een genot om te zien hoe hij iedere bal wist te blokkeren of op te vangen. Hoe hard de tegenspelers de bal ook bij ons in het veld sloegen, Alex wist de bal perfect bij de spelverdeler te krijgen. De spelverdeler, dat was ik. Iedere bal die ik kreeg, speelde ik naar Alex en bij iedere aanval haalde hij een punt.
Voor zijn komst verloren wij de meeste wedstrijden, maar met Alex wonnen wij alles. Het leek wel of hij overal tegelijk in het veld stond: in de verdediging, bij de aanval en als onneembaar blok. Hij was snel en lenig als een puma. Ik keek graag naar zijn sierlijke bewegingen. Na onze eerste wedstrijd met Alex, kon ik in de kleedkamer niet nalaten om naar zijn goddelijke lichaam te kijken. Toen hij zijn bezwete shirt uittrok, bekeek ik zijn brede, gladde borstkas. Ook keek ik naar zijn bruine, gespierde armen. Hij had stevige biceps waar geen grammetje vet aan zat. Daarna trok Alex zijn sportbroek uit en ik keek naar zijn slanke, gespierde benen. Onwillekeurig gingen mijn ogen iets omhoog naar zijn kruis. Ik keek naar de bobbel in zijn onderbroek. Een paar seconden later trok Alex zijn onderbroek uit.
Zijn lul was iets langer dan de gemiddelde penis, maar heel mooi gevormd. Zijn ballen waren kaal, maar boven zijn pik had hij een kleine pluk schaamhaar. Terwijl ik zijn lul bekeek, voelde ik mijn eigen pik stijf worden. Onbewust likte ik mijn lippen. Toen gebeurde iets onverwachts. Alex pakte zijn pik en draaide een paar keer zijn lul in het rond als was het een zweep. Geschrokken keek ik hem aan. Had hij gezien dat ik naar zijn pik staarde? Ja, dat had hij, want hij keek mij aan met een spottende glimlach om zijn verleidelijke lippen. Hij gaf mij een vette knipoog met zijn stoute, maar oh zo mooie, blauwe ogen. Het schaamrood steeg tot boven mijn oren. Verlegen staarde ik naar de grond. Ik keek schuin naar de andere teamleden, maar uit niets bleek dat zij iets hadden gemerkt.
Mijn lul was door schaamte weer tot normale proporties gezakt. Ik kleedde mij snel uit. Toen ik onder de douche stond, voelde ik dat Alex naar mij keek, maar ik vermeed ieder oogcontact. Na het douchen, droogde ik mij gehaast af. Ik was opgelucht toen ik met al mijn kleren aan buiten de kleedkamer stond. Ik maakte mijzelf wijs dat er niets was gebeurd. Ik geloofde dat ik te nauwernood aan een tegennatuurlijk verleiding was ontsnapt. Ik dacht, dat ik mijn onschuld had behouden. Niet veel later zou blijken hoe naïef die gedachte was. Om de overwinning te vieren, zaten wij even later met het hele team aan de bar. Wij praatten over de gewonnen wedstrijd, over voetbal en over lekkere wijfen. Ik deed luidruchtig aan het ouwehoeren mee om mijn heteroseksuele mannelijkheid te bewijzen. Ik zat zover mogelijk van Alex vandaan. Toch wist hij zich bij mij in de buurt te manoeuvreren en hij fluisterde in mijn oor: “Ik zag wel hoe je naar mij zat te gluren in de kleedkamer.” Ik schrok en probeerde hem te negeren.
Ik lachte met de anderen mee om een grap die ik niet had gehoord. Alex stond met zijn mond vlak bij mijn oor en fluisterde: “Als je de volgende keer wat langer blijft, dan zal ik je nog meer laten zien.” Tegelijk legde hij zijn hand op mijn kruis en door de stof van mijn spijkerbroek, kneep hij een paar keer vlug in mijn lul. Daarna trok hij zijn hand terug, voordat één van de andere teamleden zou zien wat hij deed. De rest van de avond gebeurde er niets bijzonders. De dagen daarna kon ik alleen aan Alex denken. Wat zou ik doen? Zou ik ingaan op zijn avances? Meestal viel ik op meisjes. Ik had ‘t nog nooit met een man gedaan, behalve dan in mijn fantasieën. Maar Alex was anders. Ik moest toegeven dat ik hem aantrekkelijk vond. Voor het eerst van mijn leven was ik geil op een jongen. Over een paar dagen was alweer de training. Zou ik na het sporten bij Alex in de kleedkamer blijven? Wat zou hij dan van mij verwachten?
Toen de dag van training aanbrak, had ik nog steeds niet besloten. Tijdens de training was ik met mijn gedachten niet echt bij het spel. De ballen vlogen links en rechts langs mij heen. Iedere opslag ging in het net. Ik was met mijn gedachten meer bezig met wat na het sporten zou gebeuren, dan met het spel zelf. Na de training zweette ik meer van de spanning, dan van het sporten. Nu zou ik moeten beslissen. Maar ik twijfelde nog steeds. Om de beslissing uit te stellen, kleedde ik mij zo langzaam uit, dat ik als laatste onder de douche stapte. De enige andere teamgenoot die nog aan het douchen was, dat was Alex. Alle anderen waren zich al aan het afdrogen. Alex keek mij aan met een brede, verheugende glimlach. Door mijn getreuzel kon ik niet meer terug. Nu zou ’t moeten gebeuren.
Ik ging onder één van de douches staan en liet het initiatief over aan Alex. Ik hoefde niet lang te wachten, want terwijl Alex mij een stuk zeep aanreikte, vroeg hij: “Kan jij mij even inzepen?” Ik kon van de spanning geen woord uitbrengen. Daarom pakte ik zwijgend het stuk zeep en begon daarmee over het lichaam van Alex te wrijven. Tot mijn eigen verbazing vond ik het prettig om hem in te zepen. Eerst deed ik zijn schouders. Daarna zijn gespierde armen, zijn brede borstkas en dan naar beneden, naar zijn platte buik. Heel even raakte ik zijn penis aan, maar daarna ging ik met het stuk zeep naar zijn bovenbenen. Toen pakte hij mijn pols en bracht mijn hand met stuk zeep terug naar zijn lul. Ik kon er niet langer omheen. Ik pakte met mijn linkerhand de steel van zijn lul zodat ik met mijn rechterhand beter de zeep over zijn pik kon smeren. Terwijl ik hiermee bezig was, voelde ik zijn penis in mijn hand groeien.
Met mijn linkerhand begon ik hem te rukken zodat zijn pik nog stijver werd. Ik hoorde hem zachtjes zuchten van genot. Voor het eerst stond ik met de penis van een andere man in de hand. Ik vond dit zo geil dat ook mijn eigen lul begon te groeien. Terwijl ik met mijn linkerhand Alex aftrok, begon ik met mijn rechterhand aan mijn eigen lul te trekken. Toen legde Alex zijn handen op mijn schouders. Hij masseerde ruw mijn schouders. Daarna pakte hij mij in de nek beet en trok mij naar zich toe. Hij zoende mij vol op de mond. Hij duwde ruw zijn tong in mijn mond. Ik liet dit toe en kuste hem terug. Terwijl ik zo voor het eerst stond te tongen met een jongen, voelde ik zijn pik tegen die van mij. Na het zoenen, duwde hij mij naar beneden. Ik begreep zijn hint en ging op mijn knieën voor hem zitten. Zijn eikel was nu een paar centimeter van mijn lippen, maar ik durfde nog niet verder te gaan.
Ik ging hem weer afrukken, maar hij wilde meer. Hij zei hijgend: “Neem hem in je mond! Alsjeblieft, lik mijn pik! Ik keek naar zijn van geilheid half gesloten ogen en half open mond. Ik zei: “Ik heb nog nooit een jongen gepijpt.” Hij opende zijn ogen en hij keek mij aan met zijn ontwapende en verleidelijke glimlach. Hij zei: “Wees niet bang, jij gaat dit heel lekker vinden. Dat beloof ik je.” Hij pakte met twee handen mijn hoofd en duwde mijn mond in de richting van zijn pik. Eindelijk liet ik iedere weerstand varen. Ik stak mijn tong uit en met het puntje van mijn tong raakte het topje van zijn eikel. Met een schokje kwam zijn stijve pik even omhoog. Hierdoor aangemoedigd, begon ik zijn hele eikel af te likken. Daarna likte ik de steel van zijn pik en zelfs zij ballen. Toen ik zijn eikel tussen mijn lippen nam, hoorde ik Alex kreunen. Hij zei: “Goed zo, lieveling, ga door...!”
Ik zoog op zijn eikel en nam toen meer van zijn lul in mijn mond. Ik zoog en bewoog mijn hoofd op en neer over zijn lul. Op en neer. Nog nooit had ik een pik in mijn mond gehad, maar wat was dit lekker! Ik was nog nooit zo geil geweest. Terwijl ik Alex pijpte, rukte ik aan mijn eigen lul. Het zou niet lang meer duren voor ik klaarkwam. Toen begon Alex zijn stijve pik op en neer in mijn mond te duwen. Intussen hield hij mijn hoofd met beide handen stevig vast. Op deze manier neukte hij mij ruw in mijn mond. Maar ik vond het erg. Ik genoot met volle teugen. Toen stootte hij zijn pik zo diep in mijn keel, dat ik bijna moest kokhalzen. Op dat moment spoot hij zijn zaad. Sperma stroomde mijn mond binnen. Toen ik het romige, geile vocht proefde, hield ik het zelf ook niet meer. Ook ik kwam klaar. De zaad uit mijn pik beschreef een grote boog en belandde op de bovenbenen van Alex. Intussen had ik nog steeds zijn verslappende pik in mijn mond.
Terwijl ik zijn pik schoonlikte, aaide hij door mijn haren. Hij zei: “Dat was lekker schat, heel lekker.” Dat was de eerste keer. Na een paar weken werd Alex gevraagd voor een hoger team, maar daar had hij geen zin in. Toen ik vroeg waarom hij dat aanbod had afgeslagen, bekende hij dat ik de reden was. Zolang ik hem na iedere training en wedstrijd zou verwennen, zou hij bij ons in het team blijven. Dus omdat ik Alex pijpte, bleven wij winnen. Eerlijk gezegd had ik daar geen enkel probleem mee.
Aantal keer gelezen:
1283
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)