Spannendverhaaltje.nl

Pijnlijk genot

-
16-08-2010
Ik liep zonder uit te kijken zo de weg over en voor ik het wist lag ik op de grond. Ik was aangereden en voelde een hevige pijn in mijn been. De bestuurster van de auto"het was een vrouw"kwam naar me toe en vroeg hoe het ging. Ik zei dat mijn been pijn deed, en ze zei dan neem ik je wel even mee naar mijn huis om te kijken. Lyda"zo heete de vrouw"bleek arts te zijn. Bij haar huis aan gekomen hielp ze me naar binnen, en nam me mee naar de spreekkamer. Ik ging op de onderzoeks tafel liggen en lyda bekeek mijn been. Het viel allemaal mee, maar mijn rok en panties waren wel smerig en stuk door de val. Lyda zei dat ze mijn been toch even verder wilde onderzoeken en vroeg me om mijn rok en panties even uit te trekken.
Daar lag ik dan, met alleen nog mijn slipje aan. Ze betaste mijn been en zei dat er niets mis mee was. Toen vroeg ze me of ik was geschroken van de klap. Ja zei ik, ik schrok me wild. Dat is te zien zei lyda, want je hebt in je broek gepist. Toen pas merkte ik dat mijn slipje inderdaad nat was. Ik schaamde me rot, maar lyda zei dat ik wel een slipje van haar mocht lenen. Trek deze eerst maar uit, dan haal ik een schone voor je. Ik voelde me een beetje opgelaten maar wat maakt het uit ze is arts en vrouw en zal wel vaker een kutje hebben gezien. Ik trok mijn natte slipje uit en ze nam het mee. Daar lag ik dan op die tafel met alleen nog een t-shirt aan.
Lyda kwam terug met een doekje en een schone slip. Blijf maar even liggen, dan zal ik je even een beetje droog maken zei ze. En voor ik het wist was ze bezig mijn kutje droog te wrijven met het doekje. Maar in plaats van droog te worden werd ik alleen maar natter. Het voelde ook zo heerlijk dat doekje op mijn kaal geschoren kutje. Ik werd bloedgeil, en lag zachtjes te kreunen. Dat was lyda niet ontgaan, en ze zei"zo ben jij een beetje geil aan het worden hier". Haar stem werd harder, en ik voelde hoe ze plotseling een vinger in mijn kut stak. Sorry zei ik, ik kon er niets aan doen. Voor ik wist wat er gebeurde, had ze mijn armen aan de tafel gebonden met twee riemen. Ik schrok, en vroeg wat ze deed. Ik zal jou leren om hier een beetje geil te worden zei ze nors, en ook mijn benen werden nu vastbebonden.
Er zaten twee beugels aan de tafel waar mijn benen in lagen waardoor ik daar nu lag met mijn benen wijd open. Ze verliet de kamer, en ik begon een beetje bang te worden over wat er ging komen. Toen ze terug kwam had ze een karretje bij zich waar allerlei dildo's zweepjes en tepelklemmen op lagen. Ze pakte een schaar en knipte ook mijn t-shirt nog stuk zodat ik nu helemaal naakt was. Zo dat is beter nu kan ik overal gemakkelijk bij zei lyda. Je gaat me toch geen pijn doen vroeg ik haar. Dat zullen we nog wel zien zei ze. Ik zal eerst die geile tieten van je eens onderhanden nemen. Ze pakte twee tepelklemmen en zette deze op mijn inmiddels hard geworden tepels. Ik voelde een stekende pijn toen ze de klemmen er op zette. Ik gilde van pijn en tranen sprongen in mijn ogen.
Ja gil maar geile slet niemand kan je horen , en ik ben nog maar net met je begonnen zei lyda. Nu begon ze aan de klemmen te trekken, en langzaam maakte de pijn plaats voor een heerlijk geil gevoel. Ik voelde hoe mijn kut kletsnat werd van pure geiligheid, en kreunde diep. Zo je vind het dus wel lekker die klemmen op je tieten zei lyda. Ja zalig kreunde ik, het maakt me zo geil. Dan zal ik die natte kut van je maar eens lekker bewerken zei ze. Ze pakte een enorme dildo van het karretje, en kwam weer naar me toe lopen. Toen pas zag ik dat er een pompje aan de dildo zat waarmee ze hem op kon pompen. Oh die kan ik toch niet in mijn kutje hebben, hij is veel te groot piepte ik angstig. Dat zullen we nog wel eens zien zei lyda en zette de kop van de dildo tegen mijn kut. Langzaam maar zeker duwde ze de dildo steeds verder naar binnen, en ik voelde hoe mijn kut werd opgerekt.
Toen hij helemaal in mijn kut zat, zei ze , zie je wel hij past best in dat geile neukhol van je. Toen begon ze in het pompje te knijpen, en ik voelde de dildo steeds dikker worden. Naarmate hij dikker werd groeide de pijn, maar werd ik ook steeds geiler. Het leek wel of ik zwanger was, zo dik pompte ze de dildo op. Mijn kut was nu helemaal gevuld , en het geil liep uit mijn kut door mijn bilnaad naar mijn kontje. Lyda had dit ook gezien en zei, zo ze vind het dus wel lekker zo'n dildo in haar natte kut. Het geil loopt door je bilnaad naar je kontgaatje, dus zullen we daar ook even iets aan doen. Ze pkte nog een dildo en zette die tegen mijn kontgat. Nee zei ik, ik ben nog nooit in mijn kont geneukt. Dat kan me niets schelen zei lyda en duwde de dildo zonder pardon in mijn kont. Terwijl ik gide van pijn, kwam ik op dat zelfde moment schokkend en kreunend klaar. Oh mijn god wat is dit geil kreunde ik. Nadat ik een beetje was bijgekomen trok ze de dildo's uit mijn kut en kont, en zei dat ze me nu nog een keer zou laten komen zoals ik nog nooit was klaargekomen.
Ze kwam naar me toe met een klein kastje met daaraan een draadje met een klemmetje. Ik had geen idee wat het was , en bleef vol spanning wachte wat er zou gebeuren. Ze zette het klemmetje voorzichtig op mijn klitje, en keek me met een glimlach aan, toen ze op een knopje drukte. Ik voelde een schok door mijn klit gaan, en besefte dat er stroom op het klemmetje stond. Elke keer dat ze het knopje indrukte ging er een schok door mijn lichaam, en vooral door mijn klitje. Zo, en dan nu de finale zei lyda. Ze drukte op een ander knopje, en ik voelde de stroom konstant door mijn kut en door mijn klitje gaan. Toen kwam ik klaar. Ik bleef komen en voor het eerst in mijn leven merkte ik dat vrouwen ook kunnen spuiten als ze klaarkomen. In golven spoot het geil uit mijn kut tot ik helemaal leeg was.
Ik lag nog uit te hijgen toen lyda me vroeg of het lekker was geweest. Ja zei ik, ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen, en heb het gevoel dat mijn kut in brand staat. Dan zal ik dat wel even blussen zei lyda, en kroop op de tafel en ging over me heen staan. Ze trok haar rok omhoog, en ik keek recht tegen haar mooie volle en natte kale kut aan. Met twee handen trok ze haar schaamlippen open , en begon te pissen. Haar warme straal kletterde recht naar beneden op mijn kut en klit. Mijn god wat was dat zalig, en opnieuw kwam ik klaar. Toen ze uit gepist was, kwam ze met haar natte kut op mijn gezicht zitten, en ik proefde haar zilte urine vermengd met het romige geil dat uit haar kut liep. Ik begon haar als een bezetene te likken, tot ook zij spuitend klaarkwam. Mijn gezicht zat onder het geil toen ze opstond, en ze maakte mijn armen en benen los.
Ze boog zich over mijn gezicht en likte mijn hele gezicht schoon. Daarna nam ze me mee naar de badkamer, waar ze me helemaal schoon waste. Toen we weer waren aangekleed vroeg ze of ik dit wel vaker zou willen doen. Ja graag zelfs zei ik, en we spraken af dat ik snel weer bij haar zou komen. Dan zal ik je nog veel meer geile dingen laten zien en voelen zei lyda. Dan mag je mijn lichaam gebruiken, en alles doen wat je wilt. We kusten elkaar, en moe maar voldaan ging ik naar huis. Over wat er de volgende ontmoeting gebeurde vertel ik jullie later wel meer.
Aantal keer gelezen:
664
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)