Spannendverhaaltje.nl

Petra

-
18-02-2012
Via een verhalen site kwam ik in contact met Petra. Ze is een getrouwde vrouw en heeft 2 dochters die het huis nog niet uit zijn. Ik had op een verhaal gereageerd en zo begon er een spannende mail wisseling. We stuurden elkaar vaak mail met dingen die we geil zouden vinden om te doen. En op een gegeven moment werden de mails geiler, en bedachten we wat wij met elkaar zouden doen. Tot het op een gegeven moment het er echt van kwam, we spraken een datum af. Erg spannend want ze blijft natuurlijk een vrouw die getrouwd is. Haar man was weg voor 2 dagen met de kinderen en nu wisten wij zeker dat we niet betrapt konden worden. Het duurde nog 4 weken voordat die dag er ook eindelijk was, dat ik naar Petra ging. In de tussentijd werden de mails alleen maal geiler, we hadden elkaar in onze fantasie al erg vaak uitgekleed, gelikt en geneukt. Eindelijk was het zo ver, maandag 6 februari om 10 uur zat ik in de auto op weg naar Petra. Ze woonde een uur reizen met de auto bij mij vandaan. Geen eens zo ver, maar dat uur duurde heel lang. Aan de ene kant was ik super zenuwachtig, maar aan de andere kant ook erg geil. Ze woonde dicht bij de rondweg, ik kon er zo heen rijden. Ze woonde erg groot zag ik toen ik bij het huis aankwam. Ik belde aan en ze kwam naar de deur toe. Ze zag er goed uit, net als op de foto 's. Ze is niet klein, 1 meter 75 gok ik, ze is lekker stevig maar niet extreen dik. Ze heeft bruin haar en erg mooie borsten die verhuld zijn in een mooi strak shirtje. We gingen eerst wat drinken en de spanning was er, dat voelde je al goed. Op een gegeven moment vroeg ze of ik een rondleiding door het huis wilde, en natuurlijk wilde ik dat want ik wist bij welke kamer we zouden blijven hangen. Het was een mooi huis, en voor me door het huis liepen 2 lekker billen in een strakke broek. Waar ik mijn ogen maar moeilijk vanaf kon houden, omdat ik wist dat ik er zo aan kon zitten! We kwamen bij de gang naar de slaapkamer, en nu stonden we dicht bij elkaar.

We keken elkaar recht in de ogen en onze lippen kwamen dichter bij elkaar. En toen ze elkaar raakten begon het, je voelde het door onze lijven gaan hoe geil we waren. We wilden elkaar, en belanden op bed. Onze handen gingen over elkaars lichamen en de kledingstukken gingen al snel uit. Ik ging met mijn hand over haar borsten, ze voelden heerlijk aan. Lekker zacht en een perfecte maat. We lagen allebei alleen nog in onze boxer en string. Ik ging met mijn handen over haar string heen, ik voelde haar lekkere kutje in haar string zitten. Ik trok haar string uit en ging verder op verkenning met mijn hand. Ik voelde nu voor het eerst met mijn vingers haar lekkere kutje, ze was niet helemaal kaal. Een mooi bij geschoren streepje had ze. Haar schaamlippen voelde lekker zacht, en ik ging met mijn vinger in haar natte kutje. We zoende ondertussen nog door, maar toen ik met mijn vinger in haar kwam stopte ze even. Ze kreunde licht en ze voelde zo lekker aan. In onze mail-fantasie hadden we dit natuurlijk al heel vaak gedaan. Ik stopte met haar te zoenen, maar mijn vinger ging door en ik stopte er nog een bij. Ik ging nu aan haar oorlel likken. Petra werd alleen maar geiler hierdoor, en ik ook. Terwijl ze nog geen eens in mijn boxer heeft gevoeld. Ik ging met mijn mond via haar hals naar haar borsten. Met mijn vrije hand pakte ik haar linker borst en likte de tepel ervan. We keken elkaar aan en we zagen aan elkaar dat we het heerlijk vonden. Ik ging via haar buik naar haar geweldige kutje. Eerst plaagde ik haar een beetje door eromheen te likken. Toen nam ik een lip van haar kutje in mijn mond en likte eraan. Ik likte in haar kutje, ze kreunde en ik proefde haar. Ik likte haar hele kutje behalve haar klit. Ze hield het niet meer, ik ging voor de klit. Ze kreunde nog harder en geiler, ze pakte mijn hoofd. En Petra drukte mijn hoofd tegen haar kut aan. Ik wist nog uit de mails dat het haar heerlijk zou lijken als ik ook aan haar kontje zou likken, maar dat niemand dat ooit gedaan had bij haar. Dus ik ging van haar klit naar beneden, en ik merkte hoe opgewonden ze reageerde toen ik naar beneden ging. Ik kwam bij haar sterretje aan en likte eraan. Ik had wel eens bij een vrouw ook gedaan, maar bij Petra was het zo veel geiler. Het smaakte lekker, en het idee was zo geil. Toen ik dit een poosje had gedaan ging ik weer met haar klit bezig en stopte 2 vingers in haar kut. Ik bleef likken en Petra riep dat ze klaar ging komen. Ze kwam heel heftig klaar en mijn vingers zaten voor een paar tellen helemaal vast in haar kutje, zo erg spande ze die aan. Ze schreeuwde het uit. Nadat ze was gekomen kwam ik weer naast haar liggen, en begon haar te zoenen. Ze kwam weer een beetje bij haar positieven en nu begon zij met haar hand op verkenning. Ze trok mijn boxershort uit en sloot haar hand om mijn lul.

We waren nog heftig aan het zoenen en ze trok mij lekker af. In mijn handen had ik haar lekkere volle billen, ze waren erg lekker. Ze keek me aan en zei dat ze mij nu heerlijk ging pijpen , maar ik moest wel zeggen als ik klaar zou komen. Ze nam mijn stijve in der hand, en ging over mijn eikel likken. Ze trok mij tegelijkertijd af en het was al heerlijk. Ik wilde meer, en dat deed ze ook. Ze nam nu mijn penis in der mond en begon mij heerlijk te pijpen. Het was hemels en ik drukte haar hoofd nog wat verder zodat hij zo diep mogelijk in haar mond zat. Ik wist wel dat dit niet heel lang ging duren voordat ik zou komen, dus ik zei tegen Petra dat ik bijna zou komen. Ze stopte abrupt, en kwam over me heen hangen. Ik wilde dat ze door ging maar dat wilde zij niet. Ze kwam met gezicht naar de mijne en onze tongen vonden elkaar weer. Maar nu bewoog ze haar kutje op zo manier dat ik in 1 keer helemaal in haar kutje zat met mijn lul. Ze ging als een wilde te keer op mijn harde, en ik had in 1 hand een lekkere borst en in de andere een bil. Het voelde heerlijk en ik ging lekker in het ritme mee. Ik pakte allebei haar billen vast en drukte haar elke keer harder op mijn lul, en zij kreunde hierdoor ook elke keer harder. Toen zei ik tegen haar dat ik haar op zijn hondjes wilde nemen en dat vond ze ook een lekker idee. Petra kroop van mij af en ging op haar knieŽn zitten met haar kont naar mij toe gericht. Ik zag haar heerlijke sterretje weer en likte er nog even aan, we werden daardoor allebei nog geiler. Ik stopte mijn pik van achter in haar druipende kut, en hij ging er in 1 keer weer helemaal tot mijn ballen in. Ik stootte diep in haar en ze kreunde luid. Ze schreeuwde dat ik door moest gaan en dat ze bijna kwam. Ik kon het ook niet veel langer ophouden en ging nog wat sneller. Ik stopte mijn duim in haar kont, en zij pakte mijn zak vast en kneed erin. En we kwamen allebei hierdoor bijna meteen klaar en kreunden en schokkend eindigde dit heerlijk moment.
Aantal keer gelezen:
727
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)