Spannendverhaaltje.nl

Peter en zijn zus

-
25-10-2010
Janneke stapte onder de douche vandaan, ze was 16 jaar jong en wat je noemt al een lekker ding. Ze had flinke tieten en rond haar kut donzig blond haar.

Ze pakte haar badjas, maar vond het niet nodig hem aan te trekken. Ze was alleen thuis, dacht ze, en het zou nog wel een uurtje duren voor haar tweelingbroer Peter thuis zou komen en haar ouders verwachtte ze niet voor donker thuis. Ze stapte de gang op, op weg naar haar kamer, toen ze geheel onverwacht tegen haar broer aanliep, duidelijk eerder thuis dan verwacht.

Ze werd lichtrood en schoot snel haar badjas aan, maar niet voordat Peter haar in de gauwigheid bloot had kunnen bewonderen.

Het gaf haar een vreemd gevoel, aan de ene kant was het niet gepast om je naakt aan je broertje te vertonen, aan de andere kant vond ze het wel spannend.

Ze liep naar haar kamer en Peter volgde haar naar binnen, 'he zus, ik had er niet zo opgelet, maar je begint echt een lekker wijf te worden'


'je bent mijn broer en he wordt niet verondersteld een beetje geil naar je zus te loeren', zei Janneke een beetje nerveus.

Allebei voelden ze de spanning in de lucht hangen. Janneke ging op haar bed zitten en zei tegen haar broer dat ze zich ging aankleden en dat hij haar kamer uit moest gaan. Peter keek haar aan en zei:'volgens mij vind je het niet zo erg dat ik naar je keek, ik denk dat je het eigenlijk wel spannend vond en om eerlijk te zijn zou ik best wel wat meer op mijn gemak willen kijken'

Janneke bedacht dat Peter eigelijk wel een beetje gelijk had, maar wilde niet gelijk toegeven, 'als ik mijn badjas uittrek en dat wil ik misschien wel doen, wil ik jou ook bekijken, ik heb nog nooit een lul in het echt gezien'

Met een beetje schorre stem zei Peter, 'ok, laten we tegelijk alles uittrekken'. Hij trok zijn Tshirt en jeans uit en stond nu in zijn onderbroek, een dikke bobbel verraadde dat hij inmiddels een behoorlijk stijve lul had gekregen. Janneke ging staan, trok haar badjas uit en ging weer op bed liggen. Bij haar kutlippen zag je nu duidelijk vocht glanzen. Ze keek gefascineerd naar Peter zijn pik, die nu recht omhoogstak, ze kon niet vergelijken, maar het leek haar dat hij flink aan de maat was. Niet dat ze het van plan was, maar ze dacht:' dat ding is veel te groot om bij mij naar binnen te gaan' Peter stond nog steeds naast bed , niet goed wetende wat nu te doen.Janneke lag op haar rug en spreidde haar benen een beetje, 'waarom kom je niet voorzichtig op me liggen, met je lul tussen mijn benen, we gaan natuurlijk niet neuken, dat kan niet met broer en zus, maar als je op me ligt krijgen we een beetje een idee wat het is.

Peter liet zich voorzichtig op zijn zus zakken en manoevreerde zijn stijve pik voor haar kutopening. Zijn glimmende eikel, nu nat van het voorvocht, raakte haar schaamlippen, zachtjes duwde hij zijn lul een heel klein beetje naar binnen, zijn zus voelde heerlijk vochtig daar beneden, janneke voelde zijn lul kloppen tegen haar kietelaar, ze duwde haar heupen naar voren en naar boven, 'duw hem nog een klein beetje verder, broertje, het voelt zo goed en je maakt me zo geil' Peter stootte zijn lul nog wat meer naar binnen, hij hoorde zijn zus zacht kreunen van geilheid en plezier.

Hij was nu ook zo verschrikkelijk geil dat hijniet langer kon nadenken, hij trok zijn pik een klein beetje terug en stootte toen in een keer hard naar voren, zijn lul gleed naar binnen en janneke schreeuwde het uit:'niet doen, oh wat lekker is dit, je hebt me ontmaagd, maar de pijn valt wel mee, ik voel je heerlijke dikke lul in me op en neer gaan,

godverdomme wat ben ik geil, neuk me, neuk me,


maar eerst nog voorzichtig.'

Peter ging nu langzaam op en neer, maar allengs sneller en wilder, hij voelde dat hij ging komem, janneke lag nu ook te stoten en kronkelen, 'Peter, broertjelief' schreeuwde ze, 'ik ga klaar komen, ik voel het, oh, wat ben ik geil, kom in me, spuit me vol, ik wil je geil in mijn kut voelen spuiten' Peter kreunde en lag woest te schokken, ' 0, ik kom ook, ik ga spuiten, jaaaaa, ik kom', tegelijk voelde hij Janneke verkrampen, ze drukte haar heupen zo ver mogelijk omhoog en kwam schokkend, gillend en bevend samen met haar broertje klaar.

Na een tijdje kwamen ze weer bij hun positieven.

" ik wist niet dat neuken zo lekker was', zei

Janneke, 'we moesten dit maar wat meer doen, we hebben nog veel te leren'.

'Ik dacht, dat je niet met je broer wilde neuken', zei Peter. 'Ik was het ook echt niet van plan', antwoordde Janneke, 'maar nu ik weet hoe lekker het is, wil ik het iedere dag.

Met jou of met wie dan ook, ik ga experimenteren'

Peter gaf haar een tongzoen en zei' nu zin in een tweede les?' Ze pakte zijn lul, gaf er een zoen op en zei ' nu in mijn kont, broertje, dat schijnt ook lekker te zijn'
Aantal keer gelezen:
251
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)