Spannendverhaaltje.nl

Perfecte Spijkerbroek

-
16-08-2010
“Heb je zin in thee?” Ze kwam naar me toelopen om mijn mok op te halen. Met haar slanke handen omvatte ze de mok, hierbij tikte ze met haar ring tegen het keramiek. Van de duidelijke tik keek ik op en stamelde: “ja, lekker hoor thee.” “Welke smaak, winter-, kers-, of bosvruchten?” Ze zei dit terwijl ze alweer wegliep. Ik keek haar na en kon geen woord uitbrengen. Altijd was ze netjes gekleed in mantelpak en nu liep ze op “casual Friday” in een spijkerbroek. Zo’n hele licht gekleurde met van die bleekmiddel vlekken erin. Dit deed ze altijd zelf had ze me wel eens verteld. Hierna kregen we een discussie over de mengverhouding bleekmiddel / water. Want teveel bleek tastte niet alleen de kleur maar ook de vezels aan wist ze toen te vertellen. Waarschijnlijk is het daarna haar ontschoten want ik kon gewoon door de spijkerbroek haar knalrode string zien. Omdat ik niet antwoordde keek ze over haar schouder naar me om op mijn antwoord te wachten. Ze zag mij kijken! Met een ruk draaide ze zich om en vroeg verontwaardigd waarnaar ik keek. Tergend langzaam liet ik mijn ogen over de voorkant van haar lichaam naar boven zweven. Die lichte spijkerbroek en dan dat kleine strakke buikje daarboven een wit t-shirtje. Ze was nu echt kwaad op me! Zelfs haar borsten schudden nog een beetje na en de tepels prikten woedend in het t-shirtje.
Via het v-halsje met de mooie uitdagende rondingen erachter kwam ik bij haar (van woede ??) gevlekte hals. Nog een klein stukje naar boven en ik zag haar trillende bovenlip. Het gesnuif kwam van uit haar neus. Toch waren de wangen bedekt met een lichte blos. Ze wilde zo graag boos en zelfverzekerd kijken maar haar ogen straalden uit dat ze wist dat die broek eigenlijk niet kon. “Kersenthee alstublieft.” Haar tweede vraag negerend keek ik haar aan. Zou ze haar vraag herhalen zodat ik haar er op moest wijzen dat haar broek toch op doorscheuren stond omdat hij zo lekker spande rond dat kleine kontje?? Of zou ze die confrontatie niet aandurven en verder lopen?? Dan kreeg ik weer volop zicht op de bijna scheurende spijkerbroek!!! Ze liet het voor wat het was en wandelde stevig door. Niet te gehaast want dan zou ik gewonnen hebben maar toch sneller dan daar net omdat ze mij niet zo lang dit uitzicht gunde. Doordat ze sneller wandelde spande ze haar benen en billen extra. Het werd steeds duidelijker dat de spijkerbroek niet alleen meer doorscheen maar langzaam week van haar billen!! Zelf had ze dit niet door en met die gedachte grinnikte ik zachtjes. Toen ze terugkwam, omdat het altijd even duurt voordat de waterkoker werkte, keek ze me vragend aan. “Wat zit je te grinniken?” Het was duidelijk dat ze toch haar gram wilde halen door mij voor het blok te zetten. “ Volgens mij kookt het water nu.” Bij deze laatste opmerking keek ik haar recht in haar ogen en hield deze blik even vast. Ze huiverde, likte langs haar lippen en zei dat ze het koud vond. Het was helemaal niet koud, een half uur terug vroeg ze nog of de kachel uitmocht.“Een kopje thee helpt altijd tegen de kou” zei ik terwijl ik haar aankeek. Ze bukte zich voorover over mijn tafel en kwam met haar ogen dichterbij zonder mijn blik een ogenblik los te laten. Met een zachte stem zei ze: “Ik weet ook nog andere dingen waar ik warm van word.” Ik reikte met mijn mond naar haar mond , onze ogen bleven elkaar aan trekken. Met mijn lippen enkele centimeters van haar lippen af vroeg ik: “Als ik er ook warm van wordt ben ik zeker geïnteresseerd.” Ze sloeg haar ogen neer. Dit gaf mij de kans om eventjes een blik in haar t-shirt te werpen. Een witte bh omvatte haar licht getinte borsten, de tepels prikten nog steeds. Met een zucht keek ze me weer aan. “Bluffen heeft niet zoveel zin bij jou, jij bluft net zo hard mee.” concludeerde ze. Met onze hoofden nog in dezelfde positie keek ik haar weer aan. “Bluffen?? Ik bluf niet, het is bittere ernst.” Ze maakte zich los uit deze prachtige positie. Wat had ik graag nu achter haar gestaan om te zien hoe de spijkerbroek steeds meer van haar strakke kontje liet zien. Tijdens het snelwandelen spande het al en in voorover gebukte stand moet het magnifiek zijn. Terwijl ze zich omdraaide om de waterkoker uit te zetten, stootte ze mijn pen van de tafel. Ze probeerde de pen nog te pakken maar verloor hierdoor haar evenwicht.
Om te voorkomen dat ze viel greep ze me bij mijn shirt en ging daar aan hangen. Ze bleef staan. Met de knieën op de grond en veruit elkaar, haar rechterhand op mijn borsten en haar linkerhand op mijn kruis. In een flits zag (en hoorde) ik haar broek verder doorscheuren. Ik keek over haar schouder naar haar heerlijke kont die nu zo goed zichtbaar was. Met een ruk van haar hoofd gooide ze haar geblondeerde haren in haar nek. Ze keek me aan en de blos op haar wangen werd knalrood, maar de ogen straalden ontdeugend. “Bluf” is alles wat ik zei en duwde mijn kruis verder in haar linkerhand. Ze kneep heerlijk zacht met haar slanke hand in mijn nu al groeiende lid. Met haar rechterhand raakte ze mijn lippen aan, ik likte haar vingers en zoog een vingertopje naar binnen die ik daarna langzaam likte. Met grote ogen keek ze me aan. “Dit is geen bluf meer” fluisterde ze “eindelijk”. Met haar linkerhand kneep ze nogmaals en probeerde mijn broek open te krijgen. Ik had haar in haar val proberen op te vangen door te grijpen waar ik kon. Resultaat was dat mijn linkerhand onder haar oksel was en mijn rechterhand bij haar linkeroor, ze had nu met haar beweging heur haar over mijn hand gegooid. Het voelde erg zacht aan. Toch was ik al op weg naar de volgende zachte sensatie. Ik hielp haar mijn broek los te maken. Door mijn linkerhand nu verder achter haar te brengen bracht ik haar dichterbij. Toen mijn broek open was, vatte ze hem met twee handen vast. Met haar nog natte vinger wreef ze eventjes over de eikel wat me ineen deed krimpen, wat lekker zeg! Ze likte haar vinger af en zette toen in een keer haar lippen om mijn lul en zonder pardon zoog ze in één keer haar mond vol.Met mijn linkerhand maakte ik nog snel haar bh los en probeerde daarna haar blote kontje te pakken. Ze begreep dit en gunde mij wat meer ruimte en draaide iets bij opdat ik erbij kon. Ik streelde zachtjes van de broekband over haar string tussen haar billen door, mijn god wat een stevige kleine billen geen wonder dat die spijkerbroek moest scheuren. Ze keek devoot op en grijnsde. Ze nam even mijn lul uit haar mond en zei: “Ik wist dat we vandaag alleen zouden zijn en dat die spijkerbroek op knappen stond.” Hierna likte ze de hele stam en nam snel weer een hap omdat ze bang was dat ze haar speeltje kwijt zou raken leek het wel. “De slet, ik zal haar krijgen, eindelijk kan ik lusten op haar botvieren!” Ik kneep zachtjes in haar billen. Ze kromde haar rug waardoor ik langzaam naar onderen langs de string in haar broek gleed. De warme volle lippen deden de slip spannen. Toen ik er zachtjes op drukte voelde ik de nattigheid door de slip komen.
Een zachte kreun ontsnapte uit haar geile pijpmondje. Nogmaals in haar billen knijpen en weer langzaam naar beneden maar nu met een vinger in haar string. Vlak voordat ik haar lippen zou raken begon ze al te kreunen. Ik streelde met mijn middelvinger zachtjes over de zachte lipjes. In één keer strekte ze haar rug waardoor mijn vinger tussen haar lippen verdween. Door zachtjes op haar tenen omhoog te komen en een wiegende beweging in gang te houden reed ze nu op mijn vinger. Terwijl ze als een wilde op mijn pik bleef zuigen reed ze verder op mijn vinger. Door mijn ringvinger te krommen raakte ik afentoe haar stijf staande klitje. Hierdoor verloor ze haar ritme met een luide kreun. Nadat ik mijn duim met haar kutgeil had bevochtigd zette ik deze op haar ster. Ze keek me aan en sloot langzaam haar ogen om mij weer met lange halen te zuigen. Met een zachte plop schoot mijn duim in haar aarsje. Ze was best strak daar, mijn duim klemde en zij hijgde. In combinatie met het masseren van haar klit en het rijden op mijn vinger duurde het niet lang of ze kwam schokkend klaar. Daarbij moest ze zo kreunen en hijgen dat ze haar grip verloor en als een slappe vaatdoek tussen mijn benen kwam te liggen met haar kont omhoog. Ik bedacht me geen moment en kroop, terwijl ze nog aan het na genieten was, achter haar en zette mijn kloppende pik tegen haar geopende schaamlippen en drong langzaam door. Ze lag nu nog met open mond op de grond en kreunde zachtjes. Steeds verder voelde ik dat strakke kutje om mijn pik spannen. Op het moment dat ik me even terugtrok om nogmaals van die heerlijke penetratie te genieten pakte ze met haar hand mijn zak, ik voelde de lange nagels in mijn zak prikken. Ik stootte in één keer diep in haar waarop ze zuchtte en mijn zak losliet. Terwijl ik langzaam in en uit haar gleed streelde ze haar eigen klit. Met de ogen dicht en haar lekkere pijpbekje op hijgen, schudde ze elke keer op en neer bij elke stoot. Ik hield haar aan haar broekband omhoog, ik neukte haar gewoon door haar kapotte spijkerbroek langs haar string heen! Wat een heerlijk gezicht, haar shirtje was afgezakt en ik zag nu haar stevige billen, slanke taille en haar mondje met de slierten haar over haar gezicht heen, terwijl ik zag dat ze genoot van het feit dat ze weerloos werd genomen. Ik hield het bijna niet meer maar ik wilde mijn lusten op haar botvieren, ik kreeg één keer de kans haar te neuken, dan ook maar gelijk all the way. Ik streelde met mijn duim langs haar strakke dijen waar haar kutgeil langs liep en verzamelde zo genoeg om mijn duim nogmaals in haar kontgat te drukken.
Haar gezicht vertrok tot een harde grimas. Hierna zuchtte ze diep en nam weer haar ritme aan, ik voelde haar nagels weer zachtjes tegen mijn lul aantikken terwijl zij haar klit masseerde. Zachtjes rondjes draaiend in haar kont werd ze daar steeds wijder. Ik trok mijn keiharde lul terug uit haar natte muts en zette hem tegen haar ster. Ze deed haar open en zei: “voorzichtig?” En om dat te bewijzen drukte ik langzaam mijn lul in haar reetje. Ik zag gewoon de billen om mijn lul spannen, ze had het er erg moeilijk mee. Met een paar keer terugtrekken en iets verder door stoten kwam ik toch helemaal in haar. Even genieten van dit moment, mijn lul diep begraven in haar goddelijke kontje. Langzaam begon ze weer te bewegen en op mijn lul te rijden. Mijn zak drukte ze elke keer stevig tegen haar kletsnatte kut aan. Mijn god wat is ze strak ik hou het niet meer............
Aantal keer gelezen:
658
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)