Spannendverhaaltje.nl

Perfecte sex op het strand

-
21-08-2010
Het was heet zoals het alleen in Nederland heet kan zijn, de warmte lag als een dikke winterdeken over m'n lichaam. Dit benam me elke vorm van energie om ook maar iets te gaan doen. Toch sleepte ik mijn bezweete en warme lijf richting het strand, wanhopig op zoek naar wat verkoeling. Ik had er afgesproken met wat collega's, en van wat ik begrepen had, zouden er nog meer mensen komen, waarvan ik er slechts een paar kende. Aangekomen op het strand bleek dat we met een gezellig grote groep waren. Iedereen had wel een paar mensen uitgenodigd, zo ook de 4 vrienden die ik had uitgenodigd. Totaal waren we met ongeveer 25 man, waaronder (gelukkig) een aantal aantrekkelijke dames. Iedereen ging goed met elkaar om, en al snel mengde de afzonderlijke groepjes zich, wat, gecombineerd met de muziek die uit de meegebrachte stereo klonk, zorgde voor een bijzondere, spannende sfeer. Overal klonken spetternde gesprekken, uitdagende vragen, en oprecht gelach. Kortom, de dag had die beroemde "buzz". Naarmate de middag langzaam overging in de avond, nam de verzengende hitte af, en ging langzaam over in een aangenamere temperatuur. Het werd tijd voor een kampvuur. Er werd bleken mensen goed voorbereid te zijn, en er werden een paar zakken met hout aangesleept en al snel brande er twee flinke vuren waar we met z'n allen omheen gingen zitten. Zelf kwam ik naast Karin te zitten. Karin was een mooie ranke blondine van 21 lentes. Ze studeerde Frans, omdat haar grootouders Frans waren, en ze had ook een beetje die Franse sensualiteit over zich die in mijn ogen Francaises zo onweerstaanbaar maakt. Zoals jullie begrijpen was ik meteen verkocht, en al snel vergat ik iedereen om me heen, en had ik alleen nog maar oog voor haar. Ons gesprek had die spark, het knetterde, en we spraken honderduit over vanalles en nogwat. Haar ogen sprankelde, haar haar leek te dansen in de wind en ik wist het zeker: dit is het!
Ze vroeg of ik mee ging een stukje wandelen, en ik knikte ja. Onder het lopen kon ik mijn ogen niet van haar afhouden. Haar rondingen werden nog meer benadrukt door het zachte schijnsel van het kampvuur dat steeds verder achter ons scheen. Het was een bijzonder heldere nacht, en de bijna volle maan scheen zo fel dat wel zelfs 's nachts schaduwen leken te hebben. Het moet haar zijn opgevallen dat mijn blik niet meer exclusief op haar ogen gericht waren want op het moment dat mijn ogen weer even naar beneden afdwaalde toen ik dacht dat ze niet keek draaide ze zich abrupt om, pakte m'n kin beet en kwam met haar gezicht heel dicht bij de mijne. "En, bevalt het wat je ziet?" vroeg ze met een uitdagende glimlach. Haar ogen glansden en zeiden maar 1 ding: SEX! "Ja, hell yeah." stamelde ik, toch enigzins geschokt door haar directe vraag. "Mooi!" Nog 2 seconden bleef ze me strak aankijken, daarna liet ze m'n kin los en liep heupwiegend verder. Verbouwereerd bleef ik staan en volgde gehypnotiseerd haar bewegingen. Weer bij m'n positieve herpakte ik mezelf en liep met grote zekere passen achter haar aan. Ik pakte haar bij haar kin en draaide haar hoofd naar het mijne toe en keek haar strak in haar diep blauwe ogen aan. "Wat?" vroeg ze zo onschuldig mogelijk. Langzaam kwam ik met mijn hoofd dichterbij de hare. Vlak voordat onze lippen elkaar raakte trok ze haar hoofd een klein stukje terug een keek me aan. Het kunnen niet meer dan 2 seconden zijn geweest maar ze leken wel een eeuwigheid te duren. Toen ontspande ze zich en bracht haar lippen tegen de mijne. Innig zoende we elkaar. Eerst heel teder en liefdevol. Onze tongen waren verstrengeld in een dans, een dans op het ritme van de zee die rustig voortkabbeldde en zo voor een mooiere achtergrond muziek zorgde dan welke muziekant ook zou kunnen verzorgen.
Steeds sneller kronkelde onze tongen om elkaar heen, terwijl onze handen langzaam elkaars lichaam verkenden. Vanaf haar heupen gleden mijn handen steeds meer af naar haar onmenselijk lekkere kontje, waar een strakke witte spijkerbroek omheen zat. Haar figuur leek zo uit mijn fantasie te komen, alles klopte precies. Alsof haar heupen, billen en dijen voor mijn handen gemaakt waren. Ondertussen woelde ze met n hand door mijn haar, met de andere had ze stevig mijn kont beet, en drukte me stevig tegen haar aan. Ik pakt haar kont nu met 2 handen beet en kneep er zachtjes in, waarbij ik mijn vingertoppen om haar billen krulde, en mijn vingertoppen zo ver mogelijk tussen haar benen duwde. Ze reageerde hierop door haar stevige borsten nog iets harder tegen me aan te drukken. Haar tepels waren zo hard dat ze door onze kleding heen tegen m'n borst voelde priemen. Dit was voor mij het teken (voor zover dat nog nodig was) dat ik verder kon gaan. Zachtjes gleed mijn hand omhoog langs haar dij, zij, omhoog naar haar borst. Ook deze paste precies in mijn hand, en ik begon hem te kneden waarbij ik af en toe haar tepel tussen mijn vingers liet glijden en er zo bij het kneden zachtjes in kneep. Iedere keer dat ik dat deed voelde ik dat ze zich nog iets meer tegen me aan drukte en af en toe ontsnapte er een zachte kreun aan haar volle lippen.
Mijn lippen lieten de hare los, en tergend langzaam begon ik haar steeds lager te kussen om uiteindelijk in haar nek aan te komen, en af toe even aan haar oorlelletje te likken. Voor sommige vrouwen is dit plekje heel gevoelig, en zij was er zeker n van. Terwijl ik dit aan het doen was, en mijn hand nog steeds met haar borst speelde verplaatste ze haar hand van mijn kont en begon zachtjes over de bobbel te wrijven die inmiddels in mijn broek ontstaan was. Alhoewel we allebei onze kleren nog aanhouden werd ik helemaal gek van geiligheid en moest mezelf echt bedwingen om niet als een beest haar de kleren van het lijf te scheuren en haar bruut te nemen. Ze zou het waarschijnlijk zelfs willen, maar toch... Good things come to those who wait.
Ik liet haar borst even los en knoopte haar hagelwitte bloesje knoopje voor knoopje los. Nu kwam een eveneens witte, kante bh tevoorschijn. Ik gleed met mijn hand in haar bh en had nu haar blote borst in mijn handen. Haar ademhaling verzwaarde, ze bracht haar mond naar m'n oor en fluisterde zachtjes in mijn oor: "Wat er ook gebeurd, jou ga ik vanavond naaien alsof er geen morgen meer bestaat!" Om haar woorden kracht bij te zetten, zette ze haar nagels in mijn nek, en liet ze langzaam naar benden glijden, rode krasse op mijn rug achterlatend. Ik haalde haar borst uit de bh, en begon op haar tepel te sabbelen tewijl ik de borst zachtjes bleef kneden. Met mijn andere hand ging ik in haar bloesje achter haar rug langs naar de sluiting van de bh die ik gemakkelijk loskreeg. Hierdoor kreeg ik wat ruimte, en pakte nu allebei haar borsten beet, en gleed met mijn tong afwisslend over allebei deze heerlijke tieten. Ze deed haar bloes uit en liet haar bh langs me heen op de grond glijden. Ze stond nu alleen nog in een strakke witte (3/4) spijkerbroek en slippers voor me. Waarschijnlijk leek haar dit wat oneerlijk want ze besloot om ook mij van m'n bovenkleding te ontdoen. Ze liet haar handen over m'n rug omhoogglijden om zo mijn shirt uit te doen en gebruikte ook hierbij haar nagels om zo nog meer strepen op mijn rug achter te laten. Toen ook mijn shirt in het zand lag liet ze zich langzaam naar beneden zakken. Eerst verwende ze m'n tepels met haar tong, maar al snel zakte verder af lanngs mijn navel om zo bij m'n broekrand aan te komen. Tewijl ze de knopen van mijn broek losmaakte keek ze omhoog. Haar brutale koppie, zaadvragende ogen en lieve lach hadden alles in zich wat een man zich maar kan wensen in een plaatje. In 1 woord: Wow!
Toen ze de knopen loshad trok ze in een vloeiende beweging mijn broek en boxer van mijn kont af. Verlekkerd keek ze naar mijn lul die fier vooruit stak. Ze likte haar lippen nat, pakte hem bij de schacht beet en liet haar warme lippen zachtjes over mijn eikel gleiden. Een warme gloed van genot en geil maakte zich van mij meester en gaf me een gevoel dat ik nog nooit beleefd had. Ze kon pijpen alsof ze had uitgevonden. Haar tong draaide rondjes rond mijn eikel terwijl ze zoog, en met haar hand zachtjes met mijn ballen speelde. Steeds dieper nam ze hem in haar mond, tot uiteindelijk alle 18 centimeters zich kloppend en wel in haar geile mondje bevonden. Met beide handen woelde ik nu door haar blonde haren en langzaam begon ik haar mondje te neuken op het tempo dat zij aangaf. Het duurde niet lang totdat ik al zaad voelde opborrelen in mijn ballen dus ik wou mijn lul uit haar mondje halen. Hier wou ze niets van weten. Ze pakte hem stevig beet en begon nog harder te zuigen. Nu hield ik het echt niet meer en spoot hard en diep in haar keel. Ze slikte alles door en ging nog even door tot ze zeker wist dat er niets meer kwam. "Als je zo geil bent als ik denk dat je bent, kan je vast meer dan 1 keer op een avond. Als je mij wilt neuken, zul je wel moeten!" Wat een geile donder. Aan deze uitdaging zou ik zeker gehoor geven, maar ik had wel even tijd nodig, en het was nu haar beurt om eens flink verwend te worden. Ik trok haar broek en string in n keer van haar kont, en keek tegen een heerlijk kaal kutje aan, geen haartje te ontdekken. Haar lipjes waren al flink opgezwollen en vocht glinsterde in het maanlicht. Vol overgave storte ik me in een befbeurt zoals die nog nooit gegeven was.
Ik zoog, sabbelde likte, beet zachtjes, dit alles terwijl ik mijjn vinger gemakkelijk in haar natte grotje liet glijden, snel gevolgd door een tweede. Mijn andere hand streelde haar borsten, hals, zij, kont en been. Ook ik gebruikte nu mijn nagels wat ervoor zorgde dat ze nog harder ging kreunen en kronkelen. Ze kwam steeds verder met haar bekken van de grond tot ze steeds ongecontroleerder ging schokken en kreunend en kronkelend klaarkwam. Ik liet mijn vingers in haar kutje zitten en bleef zo even heel stil half op haar liggen terwijl ze op adem kwam. Ik kroop omhoog en kuste haar liefdevol op haar mooie lippen. Onze tongen vonden elkaar weer en mijn vingers begonnen langzaam de binnenkant van haar hemelse grotje weer te masseren. Mijn lul had zich inmiddels weer helemaal hersteld en ik vond dat het nu wel tijd was om haar eens flink hard te neuken. Met mijn vingers die helemaal nat waren van haar geil smeerde ik mijn lul in, en bracht mijn eikel tussen haar lipjes. Soepel gleed ik tot aan mijn ballen bij haar naar binnen, ze kreunde hard en zette haar nagels in mijn rug. Steeds sneller begon ik mijn lul in haar te pompen. Ze pakte m'n kont beet en duwde mij zo ver mogelijk bij haar naar binnen. n ding was duidelijk, deze meid wou het ruw vanavond. Dat kon ze krijgen. Steeds harder neukte ik haar, waarbij mijn ballen hard tegen haar klitje kletste. Na een paar minuten kroop ik van haar af en draaide haar op handen en knin. Hondjes is bij de meeste mensen die ik spreek favoriet, en geldt ook voor mij. De controle vind ik erg lekker, maar ook de mogelijkheid om een meid zo gruwelijk hard te neuken is echt waanzinnig. Ik pakte haar kont beet en ragde mijn staaf diep in haar.
Zonder genade stootte ik dieper en dieper. Ze gilde, groef met haar hande in het zand en duwde haar kont bij iedere stoot hard naar achteren. Terwijl ik haar zo aan het neuken was maakte ik mijn duim nat met wat speeksel, en legde mijn hand weer terug op haar kont, nu met mijn duim bij haar sterretje. Zonder waarschuwing duwde ik mijn duim haar nauwe anus in. Even verstarde ze en keek om. "Oeoe, ja. Hmm" en ze sloot haar ogen. Deze meid was echt geweldig! Ik voelde dat ze hierdoor steeds dichter naar een orgamse me kwam, maar vlak voordat ze echt klaar ging komen trok ik mijn lul uit haar. Voor ze kon reageren plaatste ik mijn lul tegen haar sterretje die ik inmiddels met mijn duim al flink had opgerekt, en stootte in 1 lange maar voorzichtige haal mijn lul tot aan mijn ballen in haar darmen. Ze bleef stil en ik wachte even tot ik het sein ok zou krijgen. Ze zei niets maar duwde langzaam haar kont naar achteren en begon m'n lul te neuken. Ik pakte haar weer bij haar heupen en begon haar in haar kontje net zo te mishandel als ik met haar kutje had gedaan. Ze keek om en ik zag een klein traantje in haar ooghoek. Door die traan heen zag ik echter een blik van een meid die zo onmetelijk geil was dat ik niet durfde te stoppen. Om me aan te moedigen duwde ze haar kont steeds harder naar achteren. "Neuk me dan, he, neuk dan in m'n reet. Laat zien dat je een vent bent! Harder. Harder!!" Nu ging ik echt helemaal los en we gingen helemaal in elkaar op. We kreunde, gilde en beukte er op los. Ik voelde hoe zij zichzelf vingerde, en hoe ze 2 vingers in haar kut deed. Ze kromde weer haar rug en dat was voor mij het sein om mijn zaad diep in haar te spuiten. Ik stootte nog een paar keer met lange harde halen diep in haar kontje waarna ik mijn warme zaad diep in haar darmen spoot, terwijl ook zij een zinderend orgasme beleefde.
Totaal uitgeput bleven we naast elkaar liggen. Na een half uurtje waren we weer een beetje bijgekomen en liet zij aan haar vriendin met wie ze was meegereeden via een smsje weten dat ze wel thuis zou komen, en zelf was ik met de auto en had geen lifters. Zo zijn we naast elkaar blijven liggen, knuffelend, kussends, terwijl we lieve woordjes in elkaars oor fluisterde, tot uiteindelijk de zon weer opging. Hand in hand liepen we terug naar de auto langs de resten van het kampvuur waar inmiddels niemand meer naast zat. Met de zonsopgang in onze rug liepen we een hele lekkere luie, maar vooral geile zondag tegemoet.
Aantal keer gelezen:
881
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)