Spannendverhaaltje.nl

Paul en ik (2)

-
21-08-2010
Het was al ruim vier uur eer Paul me liet gaan. Na een douche en nog een glas cola zaten we precies netjes op de bank toen Myrna thuis kwam met de kinderen. Paul sprong op om te beginnen met koken en ik hielp Myrna met de boodschappen opruimen. Sam, de oudste van de twee wilde met alle geweld dat we gingen voetballen tot het eten en Micky wilde dat ik met haar barbies kwam spelen. Zo ging het praktisch altijd en ik sloot de gebruikelijke compromis met ze: eerst voetballen, dan barbies, dan eten, dan douchen, dan naar bed. Paul en Myrna waren in de keuken en ik vermaakte me met de kleintjes. Sam was net 6 geworden en heel wild, terwijl Micky al een tijdje 4 was en godzijdank haar nee-fase voorbij was. Toen we na een half uur uitgeput van het voetballen op de bank ploften kwam Myrna ons wat lekkers brengen met een pot thee. Ze plofte bij ons op de bank, nam Micky op schoot en toen zij begon te zeuren om een verhaaltje vertelde Myrna van Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Sam kroop bij mij op schoot en toen een kwartier later het eten klaar was stond ik snel op om tafel te dekken, zodat Myrna kon blijven zitten. Paul en ik samen in de keuken, dat kon niet anders dan mis gaan.
We streken langs elkaar heen, geilden elkaar op met blikken en knipoogjes en toen ik voorover over de tafel gebukt stond om een bord op de goede plaats te zetten kwam hij achter me staan en drukte zijn harde lul tegen mijn kontje. Ik kwam overeind en zijn handen gleden over mijn borsten terwijl hij m’n nek zoende. Ik had netjes mijn ondergoed aangedaan, maar hij gleed met zijn hand onder mijn rokje, schoof mijn slipje opzij en begon me te vingeren. Ik kreunde zachtjes en duwde hem weg. Hij grijnsde naar me en ik bloosde een beetje. Straks. Zei de blik in zijn ogen. Ik deed een poging om mijn ademhaling weer onder controle te krijgen, en dat lukte net op tijd. We aten gezellig met zijn vijven en na het eten ruimde Paul af en ging ik met Myrna de kinderen in bed stoppen. Toen die eindelijk sliepen en wij zachtjes naar beneden liepen om nog wat tv te gaan kijken, kwam Paul met een lumineus idee. We gingen met z’n drieën naar de film. Hij had al gekeken welke er draaiden en hij wou wel naar een triller.
Ik was gelijk enthousiast, maar Myrna vond dat er iemand thuis hoorde te blijven bij de kinderen. Ik bood aan om te blijven, ondanks Pauls teleurgestelde blik, maar gelukkig wou Myrna daar niks van weten. “Gaan jullie maar lekker. Je hebt zo mooi geholpen met de kinderen en met opruimen vandaag, je hebt het verdiend,” zei ze tegen mij. En dus gingen we. We pakten de auto en we waren nauwelijks de straat uit of zijn hand lag tussen mijn benen. Ik duwde hem weg en ondanks zijn protesten hield ik mijn benen bij elkaar. Hij moest zich op de weg concentreren, en aangezien ik graag levend thuis wilde komen bleef ik zijn hand weigeren. Uiteindelijk nam hij er genoegen mee om dan maar m’n haren te strelen, en we kwamen zonder ongelukken bij de bios. We waren een kwartier te vroeg, dus toen we onze kaartjes hadden gingen we buiten op een bankje zitten. We zoenden wat en in no time zat ik bij hem op schoot en reed ik op zijn harde pik heen en weer. We hadden gelukkig nog kleren aan, want anders was er van die film niks terecht gekomen. Hij masseerde mijn kontje en rug en kuste mijn nek als ik even naar adem hapte.
Opeens ging het alarm van mijn mobiel af en we liepen naar binnen. We waren net op tijd en zaten helemaal achterin de zaal. Perfect. We gingen in een hoekje zitten waar we van niemand last zouden hebben en terwijl de film begon streelde hij mijn been en legde ik mijn hoofd op zijn schouder. Ik geloof dat de film over dinosaurussen ging, maar zeker weten doe ik het niet. Ik had het veel te druk met andere dingen. Veel te snel ging het licht aan voor de pauze en terwijl Paul wat te drinken ging halen legde ik mijn hoofd tegen de leuning en hield mijn ogen dicht. Even ademhalen. Ja hoor, nu zat dat stomme liedje in mijn hoofd. Ik neuriede een beetje en schrok me een ongeluk toen ik opeens een smsje kreeg. Is de film leuk? Ik ga naar bed, doe je zachtjes straks? Welterusten! Kus, Myrna. Ik smste terug dat de film heel leuk was (hoewel ik meer als driekwart niet had gezien) en dat we inderdaad zachtjes zouden doen. Toen ik op mijn horloge keer zag ik dat het al bijna 12 uur was. Ik besloot mijn ouders ook even een smsje te sturen, waar ik was en dat ik bij Paul en Myrna bleef slapen. Natuurlijk reeg ik daar geen reactie op, maar ze zouden morgen in ieder geval niet kunnen zeuren dat ik niet had gezegd waar ik was.
Paul kwam terug en we kletsten een beetje over niks tot de film weer zou beginnen. “het spijt me van vanmiddag” begon hij. Het duurde even voor ik snapte waar het over ging. “oh.” Was alles wat ik kon verzinnen. “Hij betaalde me weetje, om te mogen kijken. 100 euro. Eigenlijk is dat voor jou. Je krijgt het wel als we thuis zijn,” hij lachte naar me en ik bloosde. Had die gast betaalt om te mogen kijken? Kon dat? ik zag direct de mogelijkheden daarvan. “als hij betaalde, zouden anderen dat dan ook doen? Om te mogen kijken?” vroeg ik. Paul keek me verbaasd aan. “Ik dacht dat je boos op me zou zijn.” Gaf hij toe. “Man, ik schrok me dood, natuurlijk ben ik boos. Maar 100 euro! Weet je hoeveel dat is! Zo veel zakgeld krijg ik niet hoor!” hij grijnsde en onwillekeurig grijnsde ik terug. Op dat moment gingen de lichten uit en begon de film weer. Paul sloeg zijn arm om me heen en ik kroop behaaglijk tegen hem aan. Te film was echter al te ver om er nog iets van te snappen en ik wendde me weer tot Paul. Hij grijnsde loom naar me maar bewoog zich niet, en ik snapte de hint.
Ik liet mijn hand over zijn been omhoog glijden naar zijn kruis en wreef zachtjes over de bobbel daar. Ik maakte stilletjes zijn broek open en hij verschoof een beetje om me meer ruimte te geven. Ik liet me van de bank af zakken en kroop tussen zijn benen. Ik likte plagerig over zijn eikel en ik voelde hoe hij verstrakte. Ik schoof zijn broek verder omlaag en begon hem lekker te pijpen zoals me dat geleerd was. Zijn handen lagen op mijn schouders en hij streelde mijn haar en hield het uit mijn gezicht zodat ik er geen last van had. Af en toe kreunde hij, maar de film was luidruchtig genoeg zodat het niet opviel. Toen ik even ophield om aem te halen zag ik een jongen van een jaar of 18 naar ons kijken. Hij had duidelijk meer aandacht voor ons dan voor de film en zijn hand lag op zijn kruis. Ik grijsde van plezier en liet Paul weten dat we een kijker hadden door mijn handen op zijn buik te leggen en te kietelen. Ik voelde hoe hij rondkeek, maar keek zelf niet. Al snel was hij weer afgeleid door mijn tong. Ik leidde hem naar een hoogte punt, maar hield toen op, zoals ik dat al een paar keer had gedaan. Deze keer duwde hij echter door; hij wou klaarkomen. Ik likte en zoog en speelde met zijn ballen en al snel voelde ik hoe hij zijn hete zaad in mijn keel loosde. Ik slikte het snel door en zoog hem lekker uit tot hij weer rustig was geworden. Ik gaf zijn lul de kans niet om weer slap te worden en bleef hem pijpen.
Ik droop zelf ook van het geil, dit was zoo lekker! Toen zijn ademhaling weer rustig was geworden trok hij me omhoog en nam me op schoot. Hij schoof mijn slipje opnieuw aan de kant en begon me te vingeren. Toen hij voelde hoe nat ik wasgin ghij iets meer rechtop zitten. Ik snapte was hij wilde en met een snelle beweging van mijn heupen leidde ik zijn lul mijn poesje in. Net op dat moment gebeurde er iets gewelddadigs in de film dat zoveel herrie maakte dat wij niet gehoord werden. Ik bereed hem zachtjes en we zoenden heftig om de geluiden zo veel mogelijk te dempen. Toen ik even opgeek zag ik diezelfde jongen flink aan zijn eigen lul trekken en kennelijk kwam hij bijna klaar. Ik boog me weer over Paul heen en concentreerde me op mijn eigen genot. Ik kwam ook vrij snel en Paul hield zich in. Ik schoof van hem af en pakte een zakdoekje om mezelf schoon te maken voor er vlekken op de bank kwamen. Toen likte ik zijn lul droog, want ik had enorm gelekt. Toen fatsoeneerde ik mijn kleding en Paul deed zijn broek weer goed. De laatste 5 minuten van de film zaten we netjes, met alleen zijn arm over mijn schouder, naar de film te kijken.
De dinosaurussen hadden de groene vallei gevonden en leefden nog lang en gelukkig. Toen de lichten aangingen stonden we op en verlieten de zaal als een van de eersten. We haalden no wat te drinken en ik vertelde dat we nog even hadden, omdat Myrna al naar bed was gegaan. We knuffelden een beetje, maar niet veel meer, en toen ik op een gegeven moment die knul zag die naar ons gekeken had glimlachte ik geil naar hem. Hij werd een beetje rood, en aarzelde even, maar kwam toen naar ons toe. “Leuke film hè?” vroeg hij aan ons. Paul en ik keken elkaar even aan. “Ja was heel lekker.” Zei Paul. Ik grijnsde. “Wat vond je ervan?” vroeg ik nieuwsgierig. Gelukkig snapte hij dat het allang niet meer over de film ging. Hij werd rood en ik zag hoe de bobbel in zijn broek groter werd. “Jullie waren echt heel geil.” Bekende hij. Paul grinnikte en liet mij los. Ik deed een stapje naar voren, in de richting van de knul en liet mijn armen om zijn hals glijden. “Wil je niet meer zien?” vroeg ik zachtjes terwijl ik mijn borsten tegen hem aan drukte. Hij stotterde een beetje en ik drukte mijn heupen tegen hem aan. “hmm lekker ding heb je daar, die is lekker hard,” ik kon het niet laten.
Ik voelde hoe zijn handen zich onzeker om mijn billen sloten en draaide een beetje met mijn kontje om hem op te geilen. Toen liet ik hem los en deed een stapje naar achteren, tot ik tegen Pauls borst aan stond. Hij legde zijn handen op mijn heupen en liet ze een rondje maken. We waren die arme jongen echt aan het pesten. Hij was knalrood, stond te stotteren en had een stijve die overduidelijk zichtbaar was. Paul zei: “voor 300 euro is ze van jou. Dan mag je een half uur lang met haar doen wat je wilt.” Mijn adem stokte. Dat deed hij nooit! Ik was te geil om me druk te maken over ethiek en zo, en hoopte alleen maar dat die knul het aanbod aan zou nemen. “Zoveel heb ik niet bij, dan moet ik eerst pinnen,” zei hij tot mijn vreugde. “Wij gaan wel even met je mee, je kan hier beneden pinnen.” Pauls stem klonk verschrikkelijk geil. Hij verheugde zich blijkbaar ook op het spektakel. We liepen naar beneden en lieten de jongen pinnen. “Ik blijf erbij om te zorgen dat er niks met mijn meisje gebeurd,” zei Paul op een toon die duidelijk geen tegenspraak duldde, maar de jongen had alleen oog voor mijn borsten. Paul tikte hem op de schouder. “Eerst het geld.” De jongen gaf hem het geld en richtte zich op mij.
Hij greep me beet en begon me te betasten. Ik huiverde onder zijn vreemde handen en liet hem zijn gang gaan. Hij zoende me en begon mijn billen te kneden. Ik reed tegen hem aan en voelde hoe geil hij was. Hij liet zijn handen onder mijn rok glijden en verwende me daar heerlijk. Hij was wel een beetje ruw, maar dat maakte me niet uit. Ik kreunde het uit toen hij eerst een, toen twee, toen drie vingers in m’n natte poesje liet glijden en me begon te vingeren. Ik reed mezelf klaar op zijn hand en hij gaf me even een minuut om weer op adem te komen. Hij maakte zijn broek open en begon zichzelf af te rukken terwijl ik weer met twee voeten op deze wereld kwam. Paul gaf achter zijn rug om een seintje, nog 5 minuten. Ik schudde mijn haar naar achter en nam de lul in mijn handen. Ik trok hem lekker af terwijl hij mijn borsten kneedde en me wild zoende. Ik kreeg een droge keel en een lamme hand, maar hij liet me niet los. Ik voelde hoe hij bijna klaarkwam en ik vertraagde mijn ritme. Hij kreunde en duwde tegen me aan, maar opeens kwam Paul tussenbeide en trok me los. “Dat was een half uur jongen. Als je meer wil moet je dokken.” Ik deed mijn topje en rokje weer recht en keek hem uitdagend aan.
Hij was echt bijna zo ver en was bereid alles te doen wat we vroegen, als ik het maar afmaakte. Hij wankelde naar de pinautomaat en pinde nog 300 euro. Dat gaf hij aan Paul, die mij vragend aankeek. Ik was nog steeds geil, dus ik knikte dat het goed was en trok de jongen klaar. Hij schreeuwde toen hij klaarkwam. Ik molk hem zachtjes leeg en het duurde ruim 5 minuten voor hij weer stevig op zijn benen stond en zijn ogen opendeed. Toen hij me vastpakte was dat veel zachter, en rustiger dan eerst. Hij nam uitgebreid de tijd om me te zoenen en te strelen voor zijn hand weer naar m’n poesje ging. Hij streelde me daag zachtjes en geilde me ontzettend op. Ik grabbelde naar zijn kruis en wreef hem omhoog tot hij weer een stijve had. Ondertussen vingerde hij me steeds iets harder en kneep met zijn andere hand in mijn billen. Ik zoende hem geil en hij reageerde direct. Hij liet me los, schoof mijn rok omhoog en mijn plip opzij en ging op zijn knieën zitten om me heerlijk te likken. Dat had hij ook wel zonder betalen gemogen, god wat was dat lekker! Ik kreunde en kwam na een paar minuten klaar op zijn hete tong. Hij kwam omhoog en zette me voorzichtig tegen een muur. Ik keek even naar Paul, die met een enorme stijve in zijn hand stond en trok een vragend gezicht.
Nog een paar minuten. Snel dan. Ik trok de jongen naar me toe en leidde zijn lul bij me naar binnen. We zuchtten allebei van genot en hij begon zachtjes te stoten. Hij deed kennelijk zijn best om zich te beheerden. “laat je gaan, kom maar, neuk me lekker diep, harder jongen, ooohhh laat me komen.” Fluisterde ik in zijn oor. Dat had onmiddellijk effect. Hij voerde het tempo op en precies binnen te tijd kwam ik nog een keer heerlijk klaar. Paul trok hem echter van me af voor hij me vol kon spuiten. “Dat was het jongen, voor meer heb je niet betaald.” Even dacht ik dat de knul zou gaan slaan. “Ik heb geen geld meer.” Bekende hij toen zielig. Hij keek ons smekend aan, maar Paul schudde vastberaden zijn hoofd. “Geen geld, geen seks jongen, het spijt me zeer.” Hij droop af en Paul wendde zich naar mij. “Alle goden wat ben jij een geile meid zeg!” hij haalde een vinger door mijn natte poes en liet me die aflikken. “Ooh je maakt me gek meisje, eerlijk waar,” hij nam me in zijn armen en zoende me uitgebreid. “Ik ben nog steeds geil, wil jij het afmaken?” fluisterde ik in zijn oor. Dat hoefde ik geen twee keer te vragen en terwijl hij zijn broek openmaakte en me met mijn gezicht naar de muur zette, hoorde ik hoe geil hij was.
Hij neukte me heerlijk, eerst in m’n kutje, toen in mijn kontje, en tegen de tijd dat we beiden gillend klaarkwamen waren we doodop. Hij hield me tegen de muur gedrukt en zoende mijn hals terwijl hij langzaam terugtrok. Ik deed mijn slipje naar beneden en maakte me nog een keer droog met een zakdoekje, want ik had maar 1 slipje bij. Tevreden slenterden we terug naar de auto. Toen we zaten boog Paul zich naar me toe voor een kus, en gaf met de 600 euro die hij daarnet gevangen had. “Eerlijk verdient,” was het enige wat hij zei. Ik stopte het in mijn portemonnee en nestelde me in de stoel. Ik was echt doodop en terwijl Paul naar huis reed viel ik in slaap. ik werd nog even wakker toen hij me naar boven droeg en in het logeerbed legde, maar sliep gelijk weer in toen hij het licht uit deed. Het was een heerlijke dag geweest, maar wel uitputtend, en de volgende dag zou vroeg beginnen.
Aantal keer gelezen:
663
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)