Spannendverhaaltje.nl

Paul en ik (1)

-
21-08-2010
Het was al laat eer ik die ochtend mijn bed uit kwam, iedereen was al weg en de vuile vaat stond nog op het aanrecht. Ik ging aan het werk en terwijl ik het huis aan kant maakte kreeg ik een smsje. Het was van Paul, een man uit de buurt op wiens kinderen ik nog wel eens oppaste. Of ik zin had in iets lekkers. Natuurlijk had ik zin in iets lekkers. Ik smste terug en al snel was de afspraak voor die middag gemaakt. Ik haastte me met de vaat en het huishouden zodat ik ruim de tijd zou hebben in de badkamer. Mijn ouders zouden pas vanavond thuis komen en mijn broer misschien de hele dag niet, dus ik kon doen en laten wat ik wou. Zodra ik klaar was met mijn taken sloot ik mezelf op in de badkamer voor een grondige beurt. Ik werd al geil als ik aan Paul dacht. Het was een knappe man, net 26 geworden, met een atletisch lijf en geil koppie. Ik was gek van zijn halflange, blonde haar en zijn helderblauwe ogen. Onder de douche geilde ik mezelf een beetje op maar niet zo ver dat ik in no time zou komen. Na het douchen en scheren ging ik kijken wat ik aan zou doen.
Ik stond voor de grote spiegel in mijn kamer voor mijn kast een beetje te draaien en na verschillende dingen geprobeerd te hebben besloot ik voor een kort rokje en een geil topje te gaan. Paul had eens gezegd dat hij me dat het liefst zag dragen. Ondergoed ging in mijn tas voor op de terugweg. Ik bewonderde mijn lichaam, lang en slank, met stevige benen van het fietsen naar school iedere dag. Mijn hals was lang en mijn gezicht mooi in verhouding. Alleen mijn neus vond ik niet zo geweldig. Daar plaagde Paul me altijd mee. Mijn borsten waren niet te groot en niet te klein, gewoon een handje vol zoals Paul placht te zeggen. Ik had een C, maar zonder bh, in dit topje, leken ze groter dan ze waren. Ik stak mijn haar nonchalant op en deed alleen een beetje mascara op. Toen deed ik mijn geheime laatje open en haalde mijn speeltjes eruit. Waar had ik zin in? Na even na gedacht te hebben besloot ik voor mijn mini-vibo te gaan en een kleine dildo.
Paul had ook wel het een en ander. Ik deed de vibo aan en schoof hem naar binnen. Ik genoot van het gevoel, dat zachte trillen in mijn poesje. Ik had alleen 1 probleem. Als ik wilde lopen floepte dat ding eruit, zo zonder slipje om hem binnen te houden. Na even nadenken schoof ik hem in mijn kontje, daar bleef hij wel zitten en het was een veel geiler gevoel, haast alsof er iemand zachtjes in mn aars aan het neuken was. Ik lachte geil tegen mijn spiegelbeeld en liep naar beneden. Met een tissue maakte ik mezelf een beetje droog, want ik lekte al aardig. Ik sloot te boel af, pakte mijn fiets en liep naar de straat. Na het tuinhekje dicht te hebben gedaan stapte ik op. Ik had speciaal voor dit soort dingen een ander zadel op mijn fiets laten zetten. Deze had namelijk een beetje een knobbel, die als ik fietste precies over mijn clitje ging. Het rokje hing achter mijn zadel zodat er geen vlekken in zouden komen. Mijn zadel was al snel even nat als mijn poes, en die was behoorlijk nat.
Toen ik voor een stoplicht moest wachten waaide mijn rokje even omhoog en ik zag de bestuurder van de auto naast mij een verbaasde blik op mij werpen. Ik was te geil om me te schamen dus lachte ik breed naar hem en fietste door. Eenmaal bij het huis van Paul stapte ik af, keek even door de straat en veegde mijn zadel af met een zakdoekje. Toen ik nog een keer rondkeek dacht ik even de auto van het stoplicht te zien, maar ik hield mezelf voor dat ik het me verbeelde. Met een heerlijk voorgevoel en een kriebel in mijn buik en kontje liep ik het tuinpaadje op. Ik had nauwelijks aangebeld of de deur ging al open. Kennelijk had Paul op me gewacht. Hij bekeek me goedkeurend terwijl ik binnenkwam en pas toen de deur weer dicht was gaf hij me een kus. Zijn vrouw was op haar werk en de kinderen waren op school en naar de crche. Hij had een donkere spijkerbroek aan en een zwart overhemd dat van boven openstond en een verleidelijk stukje blote borst liet zien. Ik merkte dat ik lichtjes hijgde van geilheid. Hij bood me wat te drinken aan en even later zaten we naast elkaar op de bank. Hij gaf me mijn drinken aan en sloeg een arm om me heen. Ik vleide me tegen hem aan en dronk een beetje.
Hij nam ook een slok en zette toen zijn glas weg. Ik huiverde lichtjes van verwachting. Heb je het koud? vroeg hij met een scheef lachje. Een beetje, antwoordde ik. Hij pakte mijn glas af en nam me in zijn armen. daar moeten we wat aan doen. Kou lijden in mijn huis is niet toegestaan, hij lachte breed en ik was gefascineerd door zijn ogen. Hij trok me op zijn schoot terwijl hij half achterover ging liggen en terwijl we zoenen zochten zijn vingers door de stof van mijn topje heen naar mijn tepels. Die waren intussen keihard geworden, dus hij had ze zo gevonden. Ik kreunde een beetje, en hij liet een hand naar mijn kontje glijden. Er ging een rilling door mijn lijf toen hij over mijn al gevulde anus ging, en toen hij het daar voelde trillen hield hij even stil. Jij stoute kleine geile meid die je dr bent! Een vibo in je reetje steken zonder mijn toestemming! Daar krijg je billenkoek voor. Hij schoof mijn rokje omhoog en gaf me een tik op mn billen. Ik spande ze aan waardoor mijn heupen tegen zijn kruis duwden. Ik voelde zijn stijve door zijn broek heen en telkens als hij sloeg drukte ik me tegen hem aan. Hij sloeg niet hard, en het was heerlijk.
Hij zoende me in mijn nek en haalde intussen de vibo uit mn kontje. Hij stak zn vinger er voor in de plaats en begon me heerlijk te vingeren. Al na een minuutje dreigde ik klaar te komen, en hij stopte voor een kleine break. Terwijl ik een slokje cola nam liep hij naar de keuken. Even later kwam hij terug en voor ik de kans had om om te kijken had hij me een blinddoek omgedaan. Hij duwde me achterover op de bank, waardoor ik daar languit op kwam te liggen en begon me te zoenen. Hij liet zijn handen over mijn lijf dwalen en af en toe naar mijn kutje gaan, maar hij ging niet naar binnen. Hij kuste me en schoof mijn topje omhoog. Met zijn warme tong ging hij over de spleet tussen mijn borsten en daarna eerst naar de ene tepel en toen naar de andere. Zijn handen waren overal en ik kreunde van verrukking. Even later pakte hij mijn handen en trok ze naar achter mijn hoofd. Daar liep een verwarmingspijp lang de muur en ik begreep zijn bedoeling.
Ik hield mijn handen daar terwijl hij ze vastbond. Even later lag ik daar hulpeloos vastgebonden op de bank. Hij schoof mijn rokje over mijn billen naar beneden en deed mijn schoenen uit. Daar lag ik dan, praktisch naakt. Weer verwenden zijn handen en tong mijn lichaam en ik liet alle gedachtes varen. Zijn handen zakten af naar mijn poesje en streelden mijn lipjes en de binnenkant van mijn dijen. Hij ging even over mijn clitje en grinnikte toen ik omhoog wipte bij die aanraking. Hij begon me langzaam te vingeren en ik draaide met mijn heupen en kreunde van genot. Hij kroop tussen mijn benen en begon mijn clitje te likken. Ik zag bijna sterretjes achter de blinddoek. Toen ik bijna klaarkwam voelde ik opeens iets ijskouds tegen mijn clitje en ik gaf onwillekeurig een gilletje van schrik. Het koude ding gleed omlaag en werd mijn kutje in geschoven. Aan de grootte en kou te voelen was het een ijsklontje.
Met dat koude ding in mn kutje en Pauls hete tong op mijn clitje had ik nog geen tien seconden nodig om mijn hoogtepunt te bereiken. Ik kronkelde en draaide van genot en Paul liet me even bijkomen. Toen ik weer normaal kon ademen was het ijsklontje gesmolten en lekte ik water en geil. Paul liep even weg en toen hij terugkwam legde hij een handdoek onder mijn kontje zodat de bank niet nat zou worden. Hij zoende me en ging weer met zijn handen over mijn borsten. Ik zoende gretig terug en wilde eigenlijk wel meer in mijn mond dan alleen zijn tong. Kennelijk voelde hij dat aan want even later hoorde ik hoe hij zijn broek open ritste en voelde ik zijn stijve lul tegen mijn lippen. Ik begon hem te pijpen en hij schoof zachtjes heen en weer in mijn mond. Hij maakte mijn handen los en ik schoof zijn broek van zijn billen voor ik zijn heerlijke lul onderhanden nam. Nadat ik zijn broek had uitgetrokken begon ik in alle ernst te pijpen. Ik maakte hem eerst helemaal gek tot hij bijna kwam, en liet dan het ritme weer zakken tot hij zich weer in de hand had. Dat hield ik een poosje vol, maar na een paar minuten voelde ik dat hij dikker werd en aan Pauls ademhaling was te horen dat hij het er moeilijk mee kreeg, dus stopte ik. Een teleurgestelde kreun vertelde me dat ik een goede beslissing had genomen. Ik had nog steeds de blinddoek om en liet me gewillig optillen door Paul. Hij droeg me naar boven en legde me op zijn bed. Het was een groot tweepersoonsbed en er lagen al handdoeken op de dekens. Hij had het duidelijk goed voorbereid.
Ik rolde op mijn rug en hij kwam bovenop me liggen. Ik maakte zijn overhemd op de tast los en liet mijn handen over zijn blote bast en schouders glijden. Hij was zo lekker! Sterk en gespierd zonder gelijk op een bodybuilder te lijken. Alles was gewoon perfect in verhouding. Mijn handen gleden naar zijn billen terwijl hij weer mijn borsten begon te strelen. Zijn stijve lul lang op mijn poesje en met kleine bewegingen van mijn heupen maakte ik hem helemaal gek. Hij begon me zachtjes droog te neuken en we genoten allebei. Ik voelde hoe hij weer op volle sterkte kwam en terwijl hij me zoende schoof ik mijn heupen zodat dat hij precies voor mijn opening lag. Ik duwde om hem naar binnen te krijgen, maar hij trok zich terug. Ik kreunde teleurgesteld en hij lachte me uit. Nog niet, kleintje van me. Nog niet. Mompelde hij. Ik gromde zacht. Gemenerd! schold ik. Hij lachte alleen. Hij rolde van me af en stond op. Ik hoorde hoe hij een kast open deed en mijn lichaam verstrakte. Hij mompelde iets onverstaanbaars en grinnikte even. Hij kwam weer terug en ik wachtte gespannen. Hij ging naast me op het bed zitten en gaf me een zachte por in mijn zij.
Ik rolde gehoorzaam op mijn buik en slaakte een gilletje toen hij koude olie op mijn rug liet lopen. Hij gaf me een heerlijke massage, en vergat daarbij mijn billen en benen niet. Ik spreidde mijn benen toen zijn hand tussen mijn billen ging en kreunde toen hij over mijn aars streek. Af en toe gaf hij me een tik op mijn billen en dan ging er een schok door mijn lijf heen. Ik hoorde hoe hij een vibo aanzette en huiverde toen die over mijn rug ging. Hij ging ermee naar beneden en langzaam tussen mijn billen door. Hij zette hem tegen mijn anus en duwde zachtjes. Ik ontspande en hij gleed heel gemakkelijk naar binnen. Paul haalde de vibo uit mn reetje en verving hem door een grotere. Hier had ik iets meer moeite mee, maar toen hij eenmaal zat ging het verder heel soepel. Net toen Paul zich voorover boog om mijn hals te zoenen ging de bel. We verstrakten allebei. Ik maakte geen geluid terwijl hij snel een ochtendjas aantrok en zich naar beneden haastte. Mijn fiets stond nog buiten dus we konden moeilijk doen of we er niet waren.
Ik hoorde een zware mannenstem maar ik kon niet verstaan wat er gezegd werd. Even later ging de voordeur dicht en kwam Paul de trap weer op. Ik lag nog precies zoals toen hij was weggegaan, op mijn buik, met mijn benen gespreid en een grote vibo in mijn kontje. Hij trok mijn billen uit elkaar en duwde de vibo dieper naar binnen. Toen begon hij heerlijk mijn kontje te neuken met de vibo, en ik kreunde van genot. Even dacht ik dat ik wat geschuifel hoorde maar toen ging Paul verzitten, dus ik dacht dat ik het me verbeeld had. Terwijl hij de vibo in mn kontje pompte zette hij een andere vibo, een grote met ribbels, tegen mijn kutje. Met een snelle beweging van mijn heupen schoof hij naar binnen en vulde me met dubbel genot. Na een minuutje kwam ik weer klaar en Paul haalde de vibo uit mn kutje. Even later verwijderde hij ook die uit mn kontje en verving die voor een trileitje. Hij kwam op me liggen en schoof zijn handen onder mijn buik. Hij tilde me iets op en schoof toen zijn lekkere pik in mijn kutje. Ik trok mijn knien onder me om hem beter toegang te geven en hoorde gekreun.
Ik kreunde zelf ook, want het was echt heerlijk. Ik hoorde Paul in mijn nek hijgen en ging helemaal op in de golven genot. Ik voelde het hoogtepunt al weer naderen en liet me helmaal gaan. Ik kreunde, gilde zachtjes van genot en Paul bleef maar rammen. Hij wisselde steeds net iets van houding waardoor ieder plekje heerlijk werd geraakt. Ik kwam in tien minuten drie keer klaar en eindelijk spoot hij me vol met een kreet van genot. Hij bleef even uitgeput liggen en dwars door zijn hijgende ademhaling meende ik iets anders te horen. Ik was echter te moe om waar dan ook aandacht aan te besteden. Toen Paul uiteindelijk opstond om zich even te wassen bleef ik rustig liggen. Ik hoorde de deur van de badkamer en voelde zachte handen op mijn rug. Ze streelden me en gleden al snel over mijn billen. Het eitje trilde nog steeds in mijn aars en ik voelde hoe er een vinger bij werd gestoken. Hij likte mijn aars en ik kreunde van genoegen. Het eitje, en zijn vinger, en zijn tong waren genoeg om me weer helemaal wakker te maken.
Ik stak mijn kontje omhoog als aanmoediging en doe nam hij gretig aan door nog twee vingers erin te stoppen. Na die grote vibo was het geen enkel probleem en toen hij even later het eitje eruit haalde en zijn eikel tegen mijn sterretje zette voelde dat alleen maar goed. Toen hij echter bij me naar binnendrong, drong het tot me door dat zijn lul gegroeid leek. Niet alleen leek, zijn lul was gewoon veel groter. Geschrokken schoot ik naar voren, van zijn stotende lul af en draaide me om. Ik trok de blinddoek weg en zag een wildvreemde. Ik gilde van schrik. Het was de man van het stoplicht. Dus toch! Paul kwam de badkamer uit en zag mij op het hoekje van het bed zitten en de man op zijn knien ernaast en hij schoot naar voren. Jij vuile rat! Je blijft met je tengels van mijn meisje af! hij trok de man overeind en schopte hem zonder veel plichtplegingen de deur uit.
Ik zat nog steeds trillend in het hoekje van het bed toen hij even later weer boven kwam. Hij kwam naast me zitten en trok me in zijn armen. Ik kroop tegen hem aan en zuchtte diep. Hij streelde mijn haar en rug en kuste me zachtjes. Toen ik weer een beetje gekalmeerd was legde hij me voorzichtig neer en kroop tegen me aan. Zijn hand dwaalde over mijn buik, en terwijl ik voelde dat hij weer hard werd liet ik me wegdrijven op de golven van genot die hij me gaf. Toen hij een half uur later bij me binnendrong, verdrong hij daarmee alle gedachtes aan die wildvreemde vent die op dezelfde plek was geweest
-Word vervolgd-
Aantal keer gelezen:
683
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)