Spannendverhaaltje.nl

Pashokje

-
16-08-2010
Sandra ken ik via school. Ze is 19, lang blond haar, vrij lang voor een meisje, ik schat 1.80m en een prachtig figuurtje. Een beetje kleine borsten, maar een kontje waar iedere jongen van mijn leeftijd (19) zijn tanden wel in wil zetten. Heerlijk slank en ze droeg altijd verschrikkelijk lekkere strakke spijkerbroeken. Je kon zelfs haar string soms zien zitten. Maar er is van mijn kant een probleem, ik heb een vriendin. Maar ze is zo lekker, ik moest haar gewoon een keertje goed neuken. Een keer op school liet ik vallen dat ik nieuwe kleren moest hebben voor de vakantie. En Sandra wilde mij daarbij wel helpen. Dus voordat ik het wist lopen we samen door de stad. En je kent de vrouwen, de eerste winkel die we inlopen is de H&M. Ze ritste wat uit wat rekjes en sleurde me mee naar de pashokjes.
Ik kreeg twee blouses en een broek in mijn handen geduwd en die moest ik maar gaan passen. Niet helemaal mijn stijl, maar ja, als Sandra het zegt! Dus ik naar binnen, maar voordat ik mijn broek aan heb deed Sandra het gordijn al weer open. Daar stond ik dan, mijn broek half aan en de blouse nog open. Ze deed het gordijn geschrokken weer dicht. Toen ik nu wel helemaal aangekleed het gordijn open deed, stond ze daar met het schaamrood nog steeds op haar kaken. Ik vroeg of ze het mooi vond en ze knikte. Nu was het tijd voor haar om iets te passen, dus hop, nu ging ik door de rekjes om wat moois te kiezen. Ik had besloten om nu ook bij haar het gordijn eerder te openen, dus zocht ik wel wat korts uit. Mijn oog viel op een kort beige rokje met wit buiktruitje erboven. Ze liep het pashokje binnen en toen ik dacht dat ze ongeveer ontkleed was deed ik het gordijn open terwijl ik zei: staat het?. Daar stond ze, met de rug naar mij toe. Haar truitje had ze uit en ze wilde net haar rokje over haar witte string trekken.
Ik had een fantastisch uitzicht over haar billen en ik kon het gordijn gewoon niet dicht doen. Ze keerde zich om en keek me boos aan. Ik schrok wakker en nam afscheid van dat mooie figuurtje. Ze had een witte BH aan, een beetje doorzichtig, ik dacht zelfs een stijve tepel te zien. Toen we met 3 tassen weg liepen uit de H&M was ze wel heel stil en ik bood mijn excuses aan, want ik had toch wel lopen staren, maar ze zei dat ik het goed kon maken met een drankje. Dus hup, wij het eerste caf in, waar ik nogmaals mijn excuses aanbood. Zij accepteerde ze nu wel. Ze begon een beetje te stotteren en vroeg me: maar wat vond je er nou van, ik bedoel van mij?. Ik wist niet wat ik hoorde. Sandra, onzeker van zichzelf? Ik antwoordde: Je hoeft je nergens zorgen over te maken, je hebt een geweldig lichaam, zover ik kon zien. Maar vindt je mijn borsten niet te klein?, terwijl ze achterover leunde en haar strakke truitje precies haar BH en borsten omklemde. Nou zag ik weer die stijve tepels erdoorheen en ik zei tegen dr: Misschien iets te klein, maar dat maak je ruim goed met de rest, vooral je kontje.
Ik zei het voordat ik het echt door had. Sandra was even stil, maar begon toen lichtjes te lachen. Ze zei dat ze door mijn gestaar nauwelijks haar kleren had gepast en dat ze ze maar gewoon had gekocht. Dan pas je ze toch gewoon een keer op mijn kamer, zei ik. Dit wilde ze wel. Dus wij naar mijn kamer. Ze kon in de badkamer omkleden, maar voordat ik het wist had ze haar truitje omhoog getrokken. Daar stond ze weer in haar strakke broek en daarboven niks anders dan een BH. Ik keek haar aan en zei: nou, er is trouwens niks verkeerd aan je borsten, ze zijn prachtig. Ze liep naar me toe en fluisterde: Oh vind je dat, nou in dat geval. Ik zat op het bed en Sandra kwam naast me zitten. Ze drukte haar lippen op de mijne en ik voelde haar tong bij mij naar binnen dringen. Ik vergat mijn vriendin totaal en ging mee in haar tong ritme. Ik duwde haar op mijn bed en ging naast haar liggen. Mijn handen gleden over haar prachtige lichaam. We vielen op het bed en begonnen heftig te tongen.
Ik pakte haar heerlijke kontje vast en gleed er met mijn handen overheen. Ik voelde haar stringetje. Ik legde haar op haar rug en kuste haar overal. Haar nek, haar armen, steeds iets naar beneden. Ik trok de BH bandjes van haar schouder en pakte haar tietjes vast. Ik kneedde ze door haar BH heen. Ik voelde haar tepels stijf worden terwijl ze door mijn vingers rolden. Ik schoof haar BH naar beneden en likte aan haar tepels en zoog er heerlijk aan. Ze begon zachtjes te kreunen van genot. Ze pakte mijn hoofd beet en ging met haar handen door mijn haar. Ik likte haar zachte borsten helemaal. Ik sloeg geen plekje over. Sandra begon aan mijn spijkerbroek te trekken en kreeg m open. Ze ging met mijn hand in mijn boxershort en pakte mijn paal beet. Ze pakte m en begon er zachtjes aan te trekken. Ik lag nog met mijn gezicht tussen haar tieten te likken, maar ik kon niet echt doorgaan, doordat Sandra heerlijk bezig was. Ze trok mijn broek en alles eronder naar beneden. Nu kon ze mijn pik nog beter vastpakken en er nog heerlijker mee bezig zijn. Ze begon me in mijn nek te kussen. Ik voelde haar warme lippen naar beneden gaan: over mijn nek, mijn borst naar mijn buik. Bij mijn navel stopte ze even.
Ze gleed er met haar tong even in en likte het schoon. Nu ging ze verder naar beneden. Ze kwam bij mijn onderbuik en begon plagerig over mijn dijen glijden met haar tong. Ik pakte haar hoofd beet en duwde haar naar mijn paal toe. Ze gaf kleine kusjes op mijn paal en op mijn zak. Ze pakte met haar hand mijn ballen en kneedde ze. Met haar mond ging ze naar mijn paal en nam mijn eikel in dr mond. Ze likte mijn paarse eikel lekker schoon. Ik pakte haar hoofd beet en gaf het tempo aan. Mijn lul verdween helemaal in dr geile pijpmondje. Ze zoog me heerlijk af. Ik voelde hoe ze al mijn geil in dr mond opnam. Mijn lul ging razendsnel in en uit dat geile bekkie. Met haar hand speelde ze met mijn ballen. Ik kreunde hard en mijn lul begon te kloppen. Ze kon m nauwelijks vast houden maar toen ik luid kreunend klaarkwam hield ze toch alles binnen. Slechts een restje zat op haar lippen. Nadat we samen al tongend even na hadden genoten voelde ik mijn lul al weer stijf worden. Het was tijd om verder te gaan. Al zittend op het bed begon ik haar borsten weer te strelen. Al snel gingen mijn handen weer naar beneden.
Ze hield haar buik in, dus zo kon ik zonder moeite haar broek in glijden. Ik ging met mijn handen door haar haartjes heen en voelde haar natte lippen. Maar dit was natuurlijk niet alles dus maakte ik haar broek los en zag eindelijk dat mooie witte stringetje. Ik trok het met een ruk opzij en duwde meteen 2 vingers in die natte kut. Dit begroette ze met een harde gil, wat weer werd gevolgd door een doorgaand gekreun. Ik gleed met mijn vingers soepel in en uit dat natte gleufje van dr. Met mijn duim ging ik opzoek naar dat stijve knopje. Al snel vond ik m, verscholen tussen haar geile, natte lippen. Ik ging nu met mijn hoofd naar beneden en gleed met mijn tong over haar lippen. Ze smaakte heerlijk en ik begon op haar knopje te sabbelen. Met nog steeds 2 vingers in haar natte poes beet ik zachtjes op haar clitoris. Ze schreeuwde het uit van genot en moedigde me aan: Kom op schatje, lik me, lik me helemaal schoon. En dat deed ik, ik sloeg geen plekje over. Mijn tong ging snel in en uit haar kut. Ik likte al haar geil op. En toen ineens begon ze keihard te kreunen en kwam ze heerlijk over mijn tong klaar.
Maar Sandra was zo geil, dat ze meteen doorging. Ze duwde me op mijn rug en kwam op me liggen. Ze kuste me overal en al snel had ze mijn stijve lul in dr kutje gepropt. Ze was nog steeds zeiknat. Mijn pik gleed soepel in haar natte kut. Ze zat op me en begon me heerlijk te berijden. Ik voelde goed hoe mijn pik haar kutwand raakte. Ze zette haar nagels in mijn schouders en voerde het tempo op. Het enige wat we nog konden uitbrengen was: Aaahahahahaaaaahhhhhh sneller, sneller!. En sneller gingen we. Ze ging vreselijk snel op en neer op mijn stijve lul. Mijn lul ging razendsnel in en uit haar natte spleet. Ze kreunde hard. Ik voelde haar kut natter worden en het begon heerlijk te soppen. Ik hoorde haar geil gewoon over mijn pik glijden. Ze kwam naar een paar minuten gillend klaar en ik volgde niet veel later. Mijn geil spoot ik heerlijk in haar natte kutje. Na een paar uur nog een beetje in bed te hebben gelegen was ik mijn vriendin al helemaal vergeten. Het enige waar ik nog aan dacht was: wanneer kan ik mijn grote paal weer in dat natte kutje pompen van die geile Sandra? En dat moment kwam snel, maar dat misschien later.
Aantal keer gelezen:
381
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)