Spannendverhaaltje.nl

Parkingsex

-
21-10-2010
Het was een lekkere herfstdag. Niet zo heel warm meer, maar wel nog zon en 16°.

’s Morgens bij eerste klant langs geweest, ik werk als technieker. In de namiddag moest ik nog naar andere klant. Maar tussenin was het wel nog een eindje rijden. Zoals zo dikwijls stop ik dan onderweg even langs de snelweg op een parking om een broodje te eten. Even een rustig plekje zoeken op de parking om te parkeren. Vlak naast mij staat ook wel een auto, maar volgens wat ik zie zit er niemand in.

Raampje open, rustig mijn broodje eten en ondertussen krant lezen.

Na enige tijd merk ik dat er in de auto naast me toch iemand zit, of beter gezegd ligt.

Gebeurd wel regelmatig dat mensen op een parking stopppen, even de zetel wat platter leggen en een kort dutje doen of wat uitrusten.

Enkele minuten later zie ik toch iemand ietsje meer rechtop komen in de auto. “Mmm”, dacht ik bij mezelf, “wel een knappe dame”, Rond de 35 schat ik zo. En ja, hoe gaat dat bij een man als hij een knappe dame ziet... Instinctief komt er dan een glimlach tevoorschijn. Dit had ze wel gemerkt, want ze lachte eens lief terug, zelfs met een verdomd geile blik in haar ogen.

Ze had een strak hemdje aan, wat ze daaronder aan had, broek of rok, dat kon ik (nog) niet zien. Wat ik ook niet zag waren haar handen. Mijn ondeugende gedachten vroegen zich natuurlijk af waar haar handjes zouden zijn... Maar mijn gedachten zaten blijkbaar wel juist, ik merkte op dat ze niet stil kon blijven zitten en dat er toch wat gefriemel was. Zit die lekkere dame zichzelf daar nu te masturberen? Komen fantasien dan toch eens uit? Ze vond het blijkbaar wel lekker, ik zag haar echt genieten. Mijn lul kon dat ook wel waarderen, want hij begon al serieus te zwellen in mijn broek. Ze keek me weer ondeugend aan en likte eens lekker aan haar vinger. Ik kon mijn lul bijna niet meer houden in mijn broek, en deed de rits al open. Wat kon het me schelen, naast mij zat een lekker stuk toch ook zichzelf te masturberen. Mijn harde paal kwam uit mijn broek, terwijl zij zichzelf lekker verder verwende. Ik naam mijn paal in mijn hand en begon er zachtjes aan te rukken. Dat had zij ook wel gemerkt. Haar raampje ging ook naar beneden. “Hallo” zei ze met zachte stem. “Alles goed daar?” vroeg ik haar. “Ja,bij jou ook?” antwoordde ze. “Ja hoor, maar misschien kunnen we mekaar wat helpen” flapte ik er uit. Haar glimlach zei genoeg. Ze stapte uit en kwam om haar auto naar mijn auto toegestapt. Wat een prachtlijf had ze. Hemdje met bovenste knoopjes genoeg open, rokje tot iets boven de knie, nylon kousen en hakjes. Moet wel een carrieredame zijn.

Ze kwam naast mijn auto staan en leunde door het raampje. Mijn lul stond nog steeds rechtop uit mijn broek. “Lekker stuk” zei ze ongegeneerd. “Dat kan ik van jou ook wel zeggen” was mijn antwoord. “Wil je hem voor jou alleen houden, of mag ik hem ook eens voelen?” vroeg ze op ondeugende toon. “Dan wil ik ook wel dat lichaam van jou delen” antwoordde ik gevat. Zonder aarzelen stak ze haar hand uit naar mijn lul en begon hem zachtjes af te rukken, terwijl ze haar hoofd door het raampje stak om me te kussen. Onze tongen rolden onmiddelijk rond elkaar terwijl ze mijn paal bleef masseren. “Staat die deur niet in de weg?” vroeg ik haar. Daarop opende ze mijn deur zodat ik haar hele lichaam naast mij had staan. Mijn hand ging over haar nylon kousen zachtjes omhoog. Iets hoger als de lijn waar haar rok kwam stopten haar nylons en voelde ik haar zachte huid. Ze boog zich wat voorover, zakte wat door de knieen en zonder aarzelen nam ze m’n lul in haar mond. Ik zat daar gewoon in mijn auto terwijl er een lekker stuk me in de deuropening aan het pijpen was. Wat deed ze dat zalig. Mijn hand ging verder omhoog onder haar rokje. Ik kwam bij haar billen en zoals ik wel wat verwacht had droeg ze geen slipje. Mijn vingers gingen tussen haar billen door naar haar spleet. Die was nog vochtig van haar eigen vingerbeurt. Terwijl haar zachte lippen en tong zalig rond mijn paal gingen gingen mijn vingers tussen haar lipjes door en masseerde ik haar clitje. Ze genoot er van, want het duurde niet lang vooraleer ze zachtjes begon te kreunen en trillen.Ik zei haar dat ze maar eens rechtop moest staan. Met één voet op de grond en haar andere been opgetrokken steunend op de deuropening van de auto stond ze voor me en deed ik haar rokje omhoog. Mijn tong ging over haar gladgeschoren kutje. Tussen haar lippen door, met het puntje van mijn tong zat ik daar haar clitje te verwennen. Haar kutje werd lekker nat, het kutsap hong aan mijn lippen. Ondertussen had ik ook al een vinger bij haar naar binnen gebracht, om haar g-plekje te verwennen. Dit maakte haar nog natter en geiler. Twee vingers gleden soppend in en uit haar kutje terwijl mijn tong haar clitje bleef verwennen. Ze kon het niet meer houden en stond op het punt klaar te komen. Ik bleef doorgaan tot ze begon te schokken, kreunen en het sap uit haar kutje vloeide.

Ik draaide me met mijn voeten uit de auto, zodat ze zich op mijn paal zou kunnen laten glijden. Daar waren geen woorden voor nodig. Zonder aarzelen kwam ze met haar rug naar me toe boven op mijn paal zitten. Die gleed zonder probleem in haar lekkere natte kut, die ook stevig opgezwollen was. Lekker op en neer gaand zaten we daar, half in de auto, half buiten, terwijl er eigelijk zomaar mensen ons zouden kunnen zien. Maar op zo een moment sta je daar niet echt bij stil en geniet je lekker.

Mijn hand masserde haar clitje terwijl ze lekker hard op en neer bleef gaan. Alweer stond ze op het punt van te komen. Maar ze wou het toch nog even uitstellen. Ze stond op en ging tegen haar eigen auto staan. Ik ging recht voor haar staan, met mijn broek open en mijn paal recht vooruit. Ik tilde haar op, drukte haar tegen haar auto en liet mijn lul terug in haar grot glijden. Lekker rechtopstaand in open lucht pompte ik mijn lul in en uit haar kut. Haar hemdje was in de actie ook al wat meer open gegaan, zodat ik haar volle borsten en grote harde tepels kon likken. Mmm, wat waren die tepels hard, echt perfect om in de mond te hebben. Heerlijk soppend ging mijn paal met hevige schokken diep in haar kut. Ze begon steeds heviger te hijgen. Ze stond op het punt weer te komen, wat bij mij hetzelfde was. Ik vroeg nog vlug of ze het in haar kutje wou of liever ergens anders. “Schiet maar” zei ze... Hevig schokkend kwamen we alle twee samen klaar. Het was alsof mijn zaad tot in haar buik schoot, zo hevig. Het sap uit haar kutje liep zelfs van haar benen af. Wat nahijgend stonden we daar, wat tongzoenend en mekaar strelend.

Ze pakte wat zakdoekjes in haar auto om alles toch wat af te vegen.

We hebben nog een sigaretje gerookt, gsm-nummers uitgewisseld en wat gepraat over wat we juist deden van werk enzo. Eigelijk moest ze ook nog werken, ze was vertegenwoordiger van frisdranken. “Maar” zei ze “als je wil kunnen we zeker nog eens afspreken”. En dat zou nog dikwijls gebeuren.
Aantal keer gelezen:
719
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)