Spannendverhaaltje.nl

Parenclub

-
21-10-2010
Tja, hoe begint zoiets. Je hebt een goede relatie en zeker op seksueel gebied gaat alles van een leien dakje. Als je dan ook nog eerlijk tegenover elkaar durft te zijn en je bent niet jaloers aangelegd dan komt het onderwerp partnerruil vanzelf eens aan de orde. Bij ons ging het in ieder geval wel zo. Wij spraken af dat wij een parenclub zouden bezoeken om te kijken hoe onze reactie zou zijn als wij daadwerkelijk werden geconfronteerd met de mogelijkheid om seks met iemand anders als de eigen partner te hebben.De afspraak was dat geen van ons tween iets zou ondernemen zonder goedkeuring van de ander. Toch wel een beetje gespannen belden wij aan bij de club die ons, na een selectie op het internet, het meest geschikt leek. Een aardige dame opende de deur en nadat wij verteld hadden dat het onze eerste keer was, volgde een uitleg van de huisregels en een rondleiding. De sfeer was ontspannen en om eerlijk te zijn was het publiek veel meer een doorsnee van de maatschappij dan wij hadden verwacht. ( op de dag dat wij de club bezochten mochten allen stellen naar binnen en geen mannen alleen)

Wij kleedden ons om in een kleedruimte en wat onwennig gingen mijn vrouw ( toen 30 jaar, slank, cup D tieten en knap om te zien) en ik ( toen 35 jaar, 190 cm, normaal postuur) in respectievelijk sexy lingeriesetje en zwarte slip, de ruimte binnen waar de bar zich bevond.
Wij vonden een plaatsje aan de bar en vrijwel direct hadden wij contact met een slank en aantrekkelijk stel van ongeveer onze leeftijd. Wij vertelden dat het onze eerste keer was en het stel vertelde over hun positieve ervaringen met deze club. Ik zag aan mijn vrouw dat de mannelijke helft van het duo haar wel beviel en ikzelf zag het vrouwelijke gedeelte ook wel zitten. Toen op een geven moment een hen bekend stel binnenkwam die ook zeer zeker aan onze standaard voldeden en bij ons kwam staan, waren wij al snel met ons zessen in een gezellig gesprek verwikkeld. Toen n van de mannen voorstelde om met ons zessen naar een
priv kamer te gaan, keek ik mijn vrouw aan die het net als ik duidelijk een uitstekend idee vond.

In de kamer werd ik gelijk omhelst door de vrouw die later was binnengekomen en voor ik er erg in had, stond ik te tongen met een aantrekkelijke blondine met lang haar en schattige kleine stevige tietjes die in haar lingerie tegen mij op stond te rijden. Uit mijn ooghoek zag ik dat mijn vrouw hetzelfde deed met n van de mannen en tot mijn vreugde was ik alleen maar blij voor haar en voelde ik geen spoortje jaloezie. Mijn partner had ondertussen mijn pik gevonden die inmiddels keihard geworden was en toverde deze uit mijn slip. Zelf streelde ik haar strakke kontje en ging met mijn hand door haar bilnaad tot ik van achteren haar spleetje vond. Dit was voor haar het sein om mij mee te trekken naar de grote matras die op de grond lag waar zij haar BH en slipje uitdeed. Ik stapte uit mijn slip en zag dat de anderen ook de matras opzochten. Zodra ik lag ging het hoofd van de blondine naar mijn kruis en nam zij mijn pik in haar mond. Direct achter de blondine lagen haar man met de andere vrouw en daar weer naast lagen mijn eigen vrouw met de overgebleven man. Mijn vrouw werd gebeft en genoot zichtbaar net als de vrouw naast ons die ook werd gebeft. De laatste keek mij aan en pakte toen mijn hand en legde die op haar tieten die van redelijke omvang waren.Het feit dat ik door een wildvreemde vrouw werd gepijpt terwijl mijn wederhelft even verder door een vreemde vent werd gebeft en het mooie uitzicht dat ik had op het stel naast mij, maakte iets in mij los wat ik tot dan nooit gekend had. De hele sfeer van taboeloze geilheid en
ongegeneerde groepsseks was zo opwindend dat het een geheel nieuwe sensatie teweeg bracht. Ik kneedde de tieten van de vrouw naast mij en voelde de zachte en warme mond van de blondine rond mijn pik haar uiterste best doen en zag ook nog eens hoe mijn eigen schatje heerlijk werd verwend. Het was bijna te veel voor mij en ik kon amper geloven dat het echt gebeurde. Na enige tijd stopte het blondje met pijpen en ging op haar knien voor mij zitten.
Haar roze schelpje met de heerlijke vochtige schaamlippen lonkte uitdagend en ik pakte een condoom ( veiligheid voor alles) uit het bakje naast de matras om deze om te doen. Zodra ik was voorzien van een regenjasje, pakte ik mijn stijve leuter en drong haar gretige schede binnen. Om niet te snel klaar te komen, neukte ik haar met lange diepe halen en ondertussen genoot ik van het uitzicht om mij heen. Mijn buurvrouw zat ondertussen boven op de paal van mijn buurman op en neer te wippen waarbij haar heerlijke tieten op en neer dansten en mijn vrouw werd op de standaard manier genomen door haar partner. De kamer werd gevuld door een hoeveelheid aan geluiden die allemaal aangaven dat er behoorlijk werd genoten. Na enige tijd voelde ik dat ik ging komen en zodra ik dit zei, ging mijn partner iets naar voren waardoor mijn lul uit haar floepte. Zij draaide zich om en terwijl zij onder mij ging liggen, trok zij het condoom van mijn harde leuter en trok mij af tot mijn sperma in stralen op haar tieten en gezicht belande. Na even te zijn bijgekomen, pakte de blondine een handdoek, gaf mij een kusje en veegde mijn pik af en haar tieten en gezicht. De anderen waren nog bezig zij kroop tegen mij aan om te kijken hoe de rest het er af bracht. Onze buren kwamen eerst waarna de vrouw omhoog ging en de man het gevulde condoom in de prullenbak deponeerde en daarna kwamen mijn vrouw en haar partner tot een luidruchtig gezamenlijk orgasme.

Mijn partner kroop naar mijn buurvrouw die op haar beurt mijn vrouw bij de arm pakte en naar zich toe trok. De twee vrouwen begonnen elkaar te zoenen en elkaars borsten te betasten en ik zag hoe de mannen er eens goed voor gingen zitten om alles te bekijken. Ik keek vol verwachting toe hoe mijn vrouw zou reageren omdat zij ooit had gezegd geen gevoelens voor vrouwen te hebben. Blijkbaar had de situatie op haar een dusdanige uitwerking gehad dat ze er nu anders over dacht want tot mijn verbazing zag ik hoe zij aarzelend een hand uitstak en voorzichtig een borst begon te strelen. Mijn ex-partner reageerde direct door nu mijn vrouw te gaan zoenen die hierop positief reageerde. Mijn pik schoot keihard omhoog omdat ik dit nooit had verwacht en het een supergeil idee vond dat mijn eigen lieve vrouwtje nu blijkbaar geen moeite meer had met vrouwenseks. De andere vrouw duwde mijn vrouw nu achterover en in eendrachtige samenwerking begonnen zij mijn schat te bewerken. De een duwde haar hoof in de richting van het mij zo bekende kutje terwijl de ander haar tieten onder handen nam. Of eigenlijk moet ik zeggen: onder de mond nam want ze zoog afwisselend op de ene en dan weer op de andere tiet. De twee andere mannen zaten hun pik te strelen en ook ik trok zachtjes aan mijn harde leuter. Blondie likte mijn vrouw of haar leven er van af hingen de andere, donkerharige, vrouw kneedde, zoog en streelde haar tieten en tepels. Mijn vrouw kreeg een knallend orgasme en even later lag zij zelf de donkerharige vrouw te beffen of zij nooit anders gedaan had. Nadat alle drie de vrouwen zo een beurt hadden gehad, gingen wij iets drinken in de bar om daarna weer naar de kamer terug te keren waar ik de donkerharige vrouw neukte nadat ik haar gebeft en zij mij gepijpt had. Wij eindigden in een soort warboel van armen, benen, tieten, tepels, kutjes, klitjes, schaamlippen en harde pikken waarbij het soms niet duidelijk was wie wat bij wie deed en waarom. Op de terug weg spraken wij eerst weinig om daarna vast te stellen dat wij dit veel eerder hadden moeten doen. Wij gaan nu regelmatig naar clubs en hebben ook een aantal stellen waar wij in de priv sfeer een goed contact mee hebben. Dit hele verhaal is van A tot Z de volledige waarheid en ik kan het iedereen aanraden want de ontdekking van de geile, taboeloze vrije seks heeft ons alleen maar dichter bij elkaar gebracht en in ieder geval een hoop plezier.
Aantal keer gelezen:
633
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)