Spannendverhaaltje.nl

Overwerken – Deel 4: Gered?

-
21-08-2010
Hier sta ik dan. Als iemand die vastgenageld is aan een kruis, zo hang ik hier naakt tegen de muur. Er komt een hoop tocht binnen door de kier van de deur. Ik begin kippenvel te krijgen. Ik krijg jeuk aan mijn neus, maar ik kan niet krabben. Ik kan niks. Ik krijg kramp in mijn armen, maar ik kan ze niet bewegen. Zo machtig als ik me vanavond gevoeld heb met die revolver in mijn handen, zo machteloos ben ik nu. Ik kan gaan schreeuwen, maar dat helpt niet. Het is te afgelegen hier op dit tijdstip. Hoelang zal ik hier moeten staan. Wanneer ontdekken ze me. Dat zal morgenochtend wel zijn. Om hoe laat zal de eerste komen? Met een beetje geluk zal het 6 uur zijn, maar misschien wel om 7 uur. En hoe zal diegene reageren als hij of zij me zo ziet hangen? Het zal in ieder geval heel gênant worden. Het is ondertussen half 12 geworden zie ik op de klok bij de balie. Dat wordt dan 6 uur ‘hangen’. Een half uur gaat voorbij en alles begint zeer te doen. Ik maak me zorgen hoe ik dit de hele nacht moet volhouden. Ik doe mijn ogen dicht; een poging om even weg te dommelen. Het lukt niet, deze houding is te oncomfortabel. Door de machteloosheid voel ik me leeg en donker van binnen.
Ik schrik op. Hoor ik nu een auto? Ja, inderdaad. En nu hoor ik een deur dichtslaan en voetstappen. Dan bonkt iemand op de deur en ik zie deze open zwaaien. Ik kan net niet zin wie er binnenkomt. Ik schreeuw. Dan zie ik Jan de hoek om komen Verbaasd kijkt hij naar me. “Dit is al de tweede keer vandaag dat ik je naakt tegen kom”, zegt hij. Aan de ene kant blij dat Jan het is, aan de andere kant een beetje schamend moet ik hem gelijk geven. Jan gaat voor me staan en bekijkt me van top tot teen. Met zijn blik blijft hij hangen bij mijn lul en daarna bij mijn gespannen strakke buik. Ik zie dat Jan geniet. Alsof er niets aan de hand vraag ik hem waarom hij langs komt? “Nou, ik kom net terug van mijn ouders en ik reed langs kantoor. Ik zag nog overal licht branden en dat vind ik vreemd, dus dacht ik, laat ik eens even langs rijden en binnen kijken. Ik zie dat je weer iets bijzonders hebt verzonnen. Hoe heb je dit voor elkaar gekregen?” Ik vertel hem het verhaal aan Jan, over inbrekers die me ontdekt hadden en me vervolgens bedreigd hebben met een revolver, dat ik me moest uitkleden en dan ze me hier uiteindelijk hebben ‘opgehangen’. Dat ik eerst een inbreker heb ontdekt en hem allerlei dingen heb laten doen laat ik achterwege. Verbijstert luistert Jan naar mijn verhaal.
“Dus nu hang je hier, weerloos zonder weerstand te kunnen bieden”. Hem vaag aankijkend bevestig ik dit. Een glimlach verschijnt om de lippen van Jan. “Dus, als ik nu aan je pik wil trekken kun je niks doen”, zegt Jan. “Doe niet zo flauw, maak me gewoon even los, wil je. De sleutels liggen daar op de balie”, zeg ik tegen hem met mijn hoofd wijzend. Schijnbaar heeft Jan iets anders in gedachten, hij loopt inderdaad naar de balie maar pakt een sleutel uit zijn broekzak, doet de voordeur dicht en draait deze op slot. Waarschijnlijk ziet Jan nu schoon kans om mij eens naakt goed te bestuderen. Hij komt terug en gaat voor me staan. We bekijkt hij me zorgvuldig. Ik zie zijn ogen glinsteren. “Dit is nog eens een goed uitzicht, vergeleken met wat ik zag als ik over het schotje bij de toiletten keek, is dit een hele nieuwe uitdaging”, zie hij. Hij stapt naar voren en pakt mijn lul vast en begint te trekken.
In no time staat hij weer fier omhoog. Jan gaat op zijn knieën zitten zodat hij makkelijker kan trekken. Ondanks dat ik stijf en wrakkig ben geworden door de handboeien en nog steeds ongelukkig erbij hang, geniet ik hier van. Het is toch vertrouwder nu Jan zo met me bezig is in plaats van twee gekken die me onder schot houden. Ik probeer me meer te ontspannen, ik buig licht mijn benen en ga meer als een Youri van Gelder in de ringen hangen. Heerlijk. Jan heeft een lekker trekritme en kijkt me ondeugend aan. Ik laat het me overkomen. Het ritme begint hypnotiserend te werken. Een heerlijk gevoel borrelt in mijn onderbuik en mijn gedachten worden onbeduidender. Mijn hele lichaam beweegt mee op het ritme. “Oh, wat ziet dit er lekker uit”, zegt Jan terwijl hij me aan het trekken is. Ik kijk naar beneden en zie hoe Jan gehurkt bij mijn lul zitten, me aan het aftrekken. Dan houdt hij ermee op. Verontwaardigd kijk ik hem aan. Dit vind Jan leuk. “Het aftrekken ken ik nu wel en dat hebben we op het toilet ook al gedaan. Ik ben nu wel benieuwd hoe hij smaakt?”, zegt Jan en doet een hap naar mijn lul. Ik voel zijn warme zachte lippen mijn stam omsluiten. “Ooooh, dit is verrukkelijk Jan… ga door”, kreun ik. Aangemoedigd begint Jan me te zuigen. Met lange halen verdwijnt mijn pik elke keer diep in hem. Hij lijkt er geen moeite mee te hebben om mijn lul zover in te slikken. Zijn tong verwent mijn eikel. Het gevoel in mijn benen verdwijnt bijna als hij met zijn tong mijn toompje bewerkt. Maar ik kan geen kant op, ik ben vastgenageld aan de verwarmingsbuis.
Na 2 minuten stopt Jan ermee en weer kijk ik hem verontwaardigd aan. Zo kom ik nooit klaar. “Hé, waarom stop je nu… ga door vuile slet”, zeg ik tegen hem. “Slet, wie is hier een slet, geile flikker die je bent. Tot 2 x keer toe ben ik je hier naakt tegen gekomen en laten dan we het dan nog niet hebben over wat je op het toilet altijd doet”. “Maar dat doe jezelf ook!!”, schreeuw ik hem terug. “Wat ga je nu met me doen, maak me nu maar los, wil je?”, ga ik verder. “Maar ik ben nog niet klaar met je”, zei Jan met een vuile blik, “ik wil nog meer van je proeven, voelen, onderzoeken, aftasten.” Dat gezegd hebbende begint hij zich uit te kleden. Verlekkert kijk ik toe hoe hij zich van zijn kleren ontdoet. Een mooi lichte huid komt te voorschijn. Geen gespierd lichaam, normaal, maar zijn huid lijkt op zachte zijde. Hij trekt zijn slip uit en een lul waarmee ik wel eens een handje heb geschud straalt me tegemoet. Met hem had al kennis gemaakt, zij het vlug op het toilet, maar wat past hij mooi bij de rest van het lichaam. Nieuw bloed stroomt naar mijn lul en doet hem een keer sidderen.
Jan loopt naar me toe en begint mijn bovenbenen te kussen. Eerst het linkerbeen en dan de rechter. Hij gaat omhoog met zijn tong uitgestoken en likt nu mijn navel. Mijn penis slaat hij over; om mij te pesten neem ik aan. Hij likt mijn sixpack, staat op en begint aan mijn tepels te zuigen. Eerst de linker en dan rechter. Als hij met mijn linker tepel bezig is, wrijft hij met zijn vingers cirkeltjes om mijn rechter en andersom. Hij kust mijn oksels, eerst links en dan rechts. Ondertussen masseert hij met zijn linkerhand mijn balzak, hij laat mijn kloten elke keer door zijn vingers glijden, alsof hij aan het grabbelen is in de Lingo-bak. Hij gaat nu precies tegenover me staan en duwt zijn lichaam tegen het mijne. Ik word hard tegen de muur geduwd. Zijn benen omarmen de mijne, onze pikken ontmoeten elkaar. Zijn zijdezachte buik maakt contact met mijn gespierde buik. Zijn warmte bestraalt mijn lichaam; mijn koude lichaam warmt zich op aan de zijne. Met zijn armen omhelst hij mijn torso en knuffelt me. Hij wrijft met zijn handen langs mijn lichaam en hij beweegt ze omhoog. Ze komen bij mijn borstkas, ze gaan door naar mijn oksels en volgen mijn armen tot hij bij de handboeien komt. Zijn lichaam bedekt nu mijn lichaam. Ik voel hoe onze borstkasten op en neer bewegen om adem te halen. Zijn armen bedekken de mijne, hetzelfde geldt voor de knieën, bovenbenen, tepels: alles. Zijn voorhoofd tegen mijn voorhoofd.
Zijn lippen naderen mijn mond, ik trek mijn lippen van elkaar en doe mijn mond open. Onze lippen ontmoeten elkaar, ze mogen elkaar en een vriendschappelijk worsteling begint. Zijn tong komt in mijn mond en omhelst mijn tong. Ik proef zijn slijm, heerlijk. Dit is lekker, goddelijk. Kon dit maar eeuwig duren. Al zoenend beginnen we beiden neukbewegingen te maken. Onze pikken schuiven langs elkaar heen, onze zakken botsen tegen elkaar aan. Jan, neem me, slok me op, laat me in jou verdwijnen. Laat dit voor eeuwig duren. Ik denk het, maar ik zeg niets. We gaan door en het is alsof we van de aarde stijgen. Voorzichtig begint Jan zich van mij los maken. Hij laat zijn armen zakken, het schuren der pikken houdt op, onze bovenlichamen komen van los elkaar. Met zijn handen langs mijn oksels heen duwt hij zich af tegen de muur, er komt ruimte tussen Jan en mij. We zijn alleen nog met onze monden verbonden. Met een zuigend geluid ontkoppelen we en Jan staat weer voor me.
Verheerlijkt kijken we elkaar aan. Mijn lichaam wordt weer koud, ik mis zijn warmte. “Jezus, wat was dat lekker”, zeg ik. “Ja, zo heb ik het nog nooit ervaren in heel mijn leven”, antwoordt Jan, “ik wil nooit meer iets anders!”. “Wil je me weer zoenen, Jan”, vraag ik hem. “Nee, ik wil nog iets anders proberen”, antwoordt hij en pakt mijn pik vast. Hij begint eraan te trekken en maakt hem weer helemaal stijf. Dan tuft hij erop en smeert het uit over mijn lul, mijn eikel glimt. Dan tuft hij in een hand en smeert zijn anus in. Hij draait zich om en duwt voorzichtig mijn lul tegen zijn kontgat. In eerste instantie weigert deze de vreemdeling met de roze helm, maar Jan doet een stap dichter naar mij en voert de druk op en langzaam ga ik bij hem naar binnen. Zijn spieren knellen om mijn lul, maar wat een zaligheid om deze hete grot te mogen betreden. Rustig duwt Jan zijn kont verder om mijn lul totdat hij er helemaal in zit. Jan staat voorgebogen, met zijn handen op zijn knieën voor me. Met de weinige speling die ik heb tussen mij en de muur trek ik mijn lul een stukje terug en duw hem er weer voorzichtig in. Ik hoor Jan kreunen. Dit herhaal ik. Dan trek ik hem er verder uit en duw hem harder en sneller terug. Jan beweegt nu mee en kreunt bij elke stoot. Het tempo wordt door ons opgevoerd. Ik kreun nu mee. Ik krijg het er warm van. Zweet komt op mijn voorhoofd, het tempo blijft hetzelfde. We kreunen nu beide ritmisch in koor mee, we kreunen harder. We neuken harder.
Een tinteling komt terug in mijn onderbuik. Spieren gaan spontaan trillen in mijn lichaam; in mijn biceps, ogen, benen, knieën. Kreunen verandert in schreeuwen, het wordt wazig voor mijn ogen. Het hoogtepunt nadert, het tempo stijgt, een ader klopt bij mijn slaap. We schreeuwen nog harder en het gevoel trekt uit mijn benen. Warm wit vocht spuit ik in Jan zijn darmen en een keiharde oerkreet komt uit Jan en mij en vult de ruimte. Ik probeer mijn ogen open te houden, maar het lukt niet. Heel mijn lichaam trilt en een serene rust daalt in mij neer. Hijgend, zwetend, uitgeleefd hang ik tegen de muur. Jan doet een stap naar voren en mijn lul glijd uit zijn kont. Jan komt overeind en veegt het zweet van zijn voorhoofd. Tevreden draait hij zich om en kijkt mij aan. De zojuist verrichtte daad wordt afgesloten met een daverende zoen.
Uiteindelijk loopt Jan naar de balie en pakt daar de sleutels en maakt me los. Eenmaal los omhels ik Jan om hem te bedanken en begin hem weer te zoenen. We vallen op de grond en zoenen verder, onze pikken ontmoeten elkaar weer. Dan staat Jan op en begint zijn kleren aan te trekken. Terwijl hij zich aankleed hebben we het erover dat we dit vaker moeten doen, maar dan niet hier. Dan gaan we via de lift naar de 4e etage om mijn kleren op te halen. Vervolgens ga ik naar de 5e etage om mijn computer uit te zetten en ondertussen belt Jan de politie. Er zijn laptops verdwenen, dus moeten we dat aangeven. Het zal nog een lange nacht worden, maar gelukkig heeft Jan beloofd de hele nacht bij me te blijven. Dat wordt nog gezellig.
Aantal keer gelezen:
1073
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)