Spannendverhaaltje.nl

Overwerken – Deel 3: Revenge

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Rickkie Met een enorme schok houd ik op met duwen en laat ik alles vallen. Tot mijn grote schrik zie ik daar een tweede inbreker staan die nu een revolver op mij richt. Even wordt alles zwart voor mijn ogen. De eerste inbreker is nu overeind gekomen en heeft de markeerstiften uit zijn kont gehaald. Behoorlijk kreupel loopt hij naar zijn stapeltje kleren en begint zich aan te kleden. Ik hoor beiden vlug met elkaar overleggen in dezelfde onbegrijpelijke taal. Verbaasd kijkt de tweede inbreker regelmatig naar mij. De tweede inbreker is in tegenstelling tot de eerste groter en steviger en heeft een nors gezicht. Beide inbrekers lopen nu op mij af en met hun revolvers op mij gericht. De eerste kijkt mij veelbelovend aan en ik voel de bui al hangen. En inderdaad, ze dwingen me nu om me in één keer helemaal uit te kleden. Ik weet dat dit geen spelletjes is en luister gehoorzaam. Met kloppend hart en trillende armen knoop ik mijn blouse open, voor de tweede keer vandaag. Met een sierlijke zwaai gooi ik de blouse op de grond. Vervolgens trek ik mijn schoenen, sokken, riem en broek uit. Bij elk kledingstuk zie ik twee paar gretige ogen mijn bewegingen volgen. Bloeddorstig kijken ze naar mijn boxershort. Langzaam trek ik deze naar beneden; ik sta nu poedelnaakt voor twee (knappe) heren die een revolver op me richten. Een huivering gaat door mijn lichaam.
De stevige inbreker doet een stap naar voren en beveelt me om op handen en voeten op het bureau te gaan staan. Gehoorzaam luister ik. Ik wordt gedwongen om op mijn ellebogen te leunen. Ik buk voorover en voel frisse, koude lucht langs mijn anus stromen. Als een patiënt die klaar is voor een aambeienonderzoek lig ik op het bureau. De tweede inbreker komt op me af, terwijl hij de loop van zijn revolver in zijn mond stopt. Plots voel ik nat, koud ijzer tegen mijn ster gedrukt, ik krijg er rillingen en kippenvel van. Tot mijn schrik besef ik dat de tweede inbreker zijn revolver tegen mijn gaatje duwt. Met dezelfde weerstand zoals ik die gevoeld had werkten nu mijn kringspieren, maar dat maakt de inbreker niets uit. Hij duwde de loper dieper en dieper in mij totdat hij niet meer verder kan. Hij haalt het een stukje terug en duwde het weer opnieuw naar binnen. Dit herhaalde hij steeds, steeds vaker, sneller en harder. Ondertussen schreeuw ik mijn longen uit mijn lijf. Het lijkt alsof mijn billen uit elkaar gescheurd worden. Dit moet ophouden…, of geniet ik er ook van? Als de situatie nu anders geweest zou zijn? Nee, ik wil dat nu stopt. Alsof hij het verstaan heeft, wordt de revolver uit mijn kont gehaald. Een branderig gevoel blijft achter.
Ze dwingen we nu om voor het bureau te gaan staan. Vervolgens duwen ze me voorover, zodat ik mijn bovenlijf en gezicht op het bureau kom te liggen. Het ritsende geluid van een gulp klinkt en daarna voel ik een warme knots tegen mijn kont gedrukt. De tweede inbreker gebruikt nu zijn eigen kanon. Ondanks dat de revolver mijn anus flink opgerekt heeft, worden mijn kringspieren weer flink opgerekt zodra de inbreker zijn lul in mij duwt. Opnieuw verschijnen er tranen in mijn ogen. Alleen is zo’n warme, hete lul beter te verdragen. De pijn gaat over in genot. In plaats van hard te moeten schreeuwen, kreun ik nu luidruchtig. De inbreker verhoogt het tempo en een zalig gevoel stijgt in mij op. Met grote halen voel ik zijn lul in mij en uit mij gaan. Zijn eikel tast mijn darmen af. Ik krijg een vol gevoel van binnen. De inbreker pompt verder en ik voel me geiler worden. Zo is het dus om genaaid te worden. Hoe zou het voelen als ik nu niet ’s avonds laat in een verlaten pand die onderga onder dreiging van revolvers. Het is een mix van emoties en gevoelens; maar een vreemde ervaring. De tweede inbreker neemt me met een hoog tempo. Aan zijn ademhaling en kloppende lul te merken, nadert hij zijn hoogtepunt. Als een stomende locomotief hoor ik hem, voel ik hem tekeer gaan. Ik voel zijn lul sidderen, zijn ballen langs mijn kont samentrekken. Ik hoor een kreun en ik voel warm zaad in mijn binnenste komen, als hete lava dat een doorgang zoekt. De inbreker laat zich op mij vallen om uit te rusten.
De eerste inbreker staat opgewonden te kijken hoe ik genomen ben. De tweede ligt nog steeds op mijn rug bij te komen. Vervolgens staat hij op en haalt zijn lul uit mijn kont, stopt hem in zijn broek en doet zijn gulp dicht. Nu komt de eerste inbreker met een grijns op me afgelopen en dirigeert me naar de grond. Daar moet ik mijn rug gaan liggen met mijn armen en benen licht uit elkaar. Met een gemeen lachje loopt hij om me heen. Dan gaat hij op mijn buik zitten en begint aan mijn lul te trekken. Door zijn gewicht kan ik haast geen adem krijgen, terwijl ik juist nu meer zuurstof nodig heb omdat ik zo heerlijk getrokken wordt. Het gevoel van begin van de avond komt weer terug. Mijn lul zwelt op, voel hem kloppen. Mijn eikel wordt ruw behandeld, ik schreeuw het uit. Ik wil me bewegen, me omdraaien, maar het lukt niet. Ondanks zijn tengere figuur lig ik klem op de grond. Dan houd het trekken op en de inbreker gaat staan. Hij begint aan zijn broek te sjorren en zijn broek valt op zijn enkels. Hij trekt zijn boxer uit, zijn gigantische lul komt weer in beeld. Met ontbloot onderlichaam stapt hij over mij heen en gaat boven mijn hoofd staan. Hij zakt door zijn benen en zijn lul daalt af richting mijn mond. In mijn ooghoek zie ik de tweede inbreker naar mijn onderkant lopen en alsof ze het met elkaar hebben afgesproken krijg ik een schop in mijn kloten. Ik doe mijn mond open om een schreeuw te geven, maar mijn mond wordt gevuld met de lul van de inbreker. Ik word gewoon in mijn bek verkracht.
De eerste inbreker laat zich voorover vallen en komt op zijn handen terecht. Zijn lul wordt ver achter in mijn keel gestoten; ik begin ervan te kokhalzen. Zijn volledige gewicht rust op mijn gezicht, ik kan geen kant op. Hard begint hij te stoten en mijn hoofd wordt elke keer geplet tussen de grond en zijn bonkende lichaam. Alsof dit niet genoeg is, begint de tweede inbreker aan mijn lul te trekken. Althans dat voel ik. Ik weet amper waar ik iets moet voelen, van alle kanten voel ik wat. Het tempo van mijn bekverkrachter neemt toe en ik merk dat zijn lul zich gereed maakt om te spuiten. Na 3 stoten wordt inderdaad met grote kracht witte geilheid mijn maag ingestort. Ik voel de druk op mijn hoofd minder worden en de lul van mijn verkrachter wordt uit mijn mond gehaald. Eindelijk frisse lucht… ik voel me misselijk. Ik heb het gevoel alsof ik moet overgeven. Het wordt me teveel en een paar tranen lopen over mijn gezicht.
De eerste inbreker kleed zich aan, met een revolver op me gericht en de tweede is druk bezig de tassen te vullen met laptops enzovoort. Als hij klaar richt hij ook een revolver op me. Ik word nu de kamer uitgestuurd en we lopen richting de lift. Bij de lift aangekomen moet ik instappen en we gaan naar de begane grond. Daar moet ik weer uitstappen en we lopen met z’n drieën richting de uitgang. We komen bij de balie en daar moet ik wachten. De inbrekers kijken om zich heen. Ik zie de tweede inbreker naar een verwarmingsbuis boven langs de muur kijken. Dan duwt hij mij richting de muur. Hier wordt ik met mijn rug tegen de muur geduwd en ik moet mijn handen boven mijn hoofd houden.
De eerste inbreker is druk in zijn tas aan rommelen, alsof hij op zoek is naar iets. Dat is inderdaad zo, want na een paar tellen komen er 2 paar handboeien uit de tas. Hij geeft er één aan zijn college. Om mijn polsen krijgen ik een handboei. De andere kant maken ze vast aan de verwarmingsbuis. Ik kan nu geen kant meer op. Uitgestrekt sta ik nu tegen de muur. Hulpeloos. Mijn buik en bovenbenen zijn aangespannen, mijn lul vooruitgestoken. Deze is nog stijf door het trekken van de tweede. Ik zie de inbrekers de sleutels bij de receptie op de balie gooien. Die bevindt zich 5 meter verderop. Er is daar een hoek en daar kan ik een stuk van de balie zijn. Ook is er een deel van de buitendeur te zien. De inbrekers besluiten om er vandoor te gaan. Als wijze van afscheid knijpen ze een keer in mijn zak en de eerste zuigt nog een keer aan mijn lul. Dan lopen ze naar buiten, de deur blijft op een kier openstaan. Het wordt stil. (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar rickkie.clubs@gmail.com)
Aantal keer gelezen:
1138
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)